What a fuck is your pointConnaisseur Karlin wrote:detroit-mercy wrote:OK, ja sam nerealan, ti si realanaConnaisseur Karlin wrote:
nerealan si Detroicane![]()
narod radi u kompanijama, cesto je prisliljen raditi prekoremeno
medicinske sestre rade puno, hajde ti radi smejnu od 24 sata ili 4 dana po 12 sati smejne, narocito treca smejna
postati privatnik se ne desava preko noci, jer prvo radis sa domicilnim radnicima, naucis kako oni rade, a potom kupis opremu za svoj posao
privantii obeezno rade tjedno 6 dana
ne treba lagati narod , ipak Detroicane, mmoras biti odgovoran , jer dajes savejte osobama
radi takvih ruzicastih savjeta , narod masvono odlazi, pa se razocara
Ovako, da vam nesto, kad dodjete vani, scepajte se prvog posla i samo to radite, nemoj slucajno da bi pokusali nesto bolje, nemoj slucajno da bi pitali za vise love, nemoj slucajno da bi vam palo napamet da se dodatno usavrsavate, nista od toga.
Jesi sad zadovoljna.
tako je bolje, jer nisi ni ti nakon protjerivanja iz Njeamcke radio u US svoj danasnji posao
Ti samu sebe negiras samo da bi rekla nesto.
U jednom postu kazes da sam nerealan u drugom postu kazes da nisam radio ovo sto radim od pocetka
Naravno, da nisam radio ali uz nesto truda radim ovo sto radim
Pola ljudi sa kojima se ja druzim imaju private biznise i rade jako dobro, valjda znam sta i kako su radili i pocinjali, opet realnost
Sta je tvoj point, ne idite vani jer vani ne valja ali ja sam vani
Ti matere me ko da si bipolar