VjecitiStudent wrote:Corto Maltese wrote:
Demir M., to je onaj što je nestao nakon susreta s Tajom, 13. februara 2008.?
Kakve on veze ima sa ovom temom?
Malo je glupo, kao dokaz tvrdnje da se nešto neće zaboraviti, postavljati sliku nekoga ko je poprilično zaboravljen. Ali ako te veseli da sam sebi proturječiš, ko sam ja da te ometam.
Želiš nam reći da su nakon njega proteste nastavili, sa nepromijenjenom metom, stranački neopredijeljeni građani poput ovoga?
Corto Maltese wrote:Što se tiče teze da Lagumdžija blamira SDP, mislim da ona ide pod kategoriju "100 puta ponovljena laž postaje istina". Još nisam čuo da mu niko (osim Radonjčičevih trabanata) zamijera išta osim nadmenosti. Pošto ne mislim kafu pit' sa njim, mene taj dio njegove ličnosti ne opterečuje. Viče me diraju džepovi prepuni oraha kod najvećeg dijela ostatka političke scene. Zbog toga se kod glasanja orijentišem na politički program te na minuli rad. A minuli rad je vidljiv u Tuzli, Bihaću i tri Sarajevske opštine koje vode SDP načelnici. Kad taj rad uporedim sa minulim radom Stranke Dajdžića i Amidžića, ZAgraBIH, HorDeZle i inih, onda me još više zaboli da li je Zlatko sujetan, narcisoidan ili samo pretjerano iskren.
http://www.klix.ba/forum/postizborne-ko ... 70#p923470
Pa ja sam postao klasik, vade se i citiraju moja pisanja iz davne 2006.
Šteta što nisam sujetan, pa da mi srce zadrhti od ovoga.
Šteta je i što ne mijenjam ime, čak ni forumsko, pa se može vidjeti šta sam pisao u neko davno doba. Pametan može skontati i ko se u međuvremenu promijenio, ja ili stranka koju sam tada hvalio. Zloban može... hajd' neka publika sama zaključi.
I da, proteste su nastavili, između ostalih, i građani koji su, u trenutku protesta, godinu i pol nakon ovog citata, već odavno bili stranački neopredjeljeni. Mada su prije toga bili toliko zabrazdili, da su, svojevremeno, čak i za Komšića glasali. Mislim, ima l' niže? Ali, neko je došao tobe prije 6-7 godina, a neko nikada. Također, neki od onih koji su nastavili proteste, su bili stranački opredijeljeni, nismo stavljali rampu, nikome nije bilo zabranjeno da učestvuje. Ako neko nije mogao da se nametne, pa sad pati zbog toga, i na forumu liječi frustracije, jebi ga. Nije svakome kroz selo pjevati.
I dalje, kakve veze citat iz oktobra 2006., ima sa temom koja se zove "PROTESTI!!! - aktuelnosti"?
Citat iz tog doba bi više pristajao podforumu Istorija. Skupa sa temom, "Šta je bila Viječnica 1951. godine?"
P.S. A možda sam radio za BPS?
Corto Maltese wrote:Sefer nije osobito elokventan, ali kako je sinoc spustio reisu Cericu treba zapisati za buduce narastaje.
http://www.klix.ba/forum/posting.php?mo ... 4&p=629730