SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Logovan

#16526 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:Jos jedan od primjera u kakvom gradu zivimo...

Jucer na semaforu stanem prvi ....crveno svijetlo.....iz mene nekoliko auta....iz kolone najnormalnije izadje crni audi....najnormalnije predje citavu kolonu i jos normalnije prvo prodje kroz jedno crveno a onda kroz drugo crveno....kao da semafora uopste nema!!!!! Rulet smrti na cesti ko u akcionim filmovima...a mogu zivot dati da se radi o nekome ko je 100 puta do sad bio kaznjavan i bio kod sudije....ali boli ga nacu...on je glavni u ovom sve vecem jadu od grada.
Sigurno je žurio negdje, pa se nije mogao strpiti da se upali zeleno svjetlo. :oops:
5 0 5

#16527 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by 5 0 5 »

Logovan wrote: Sigurno je žurio negdje, pa se nije mogao strpiti da se upali zeleno svjetlo. :oops:
na ahiret.
Alfons Kauders

#16528 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Alfons Kauders »

a koji je sampion razvalio zid na cobaniji? to sam tek vidio neki dan, jel se pisalo sta o tome, ima li slika? :D
Logovan

#16529 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

5 0 5 wrote:
Logovan wrote: Sigurno je žurio negdje, pa se nije mogao strpiti da se upali zeleno svjetlo. :oops:
na ahiret.
Vrlo moguće.
Alfons Kauders wrote:a koji je sampion razvalio zid na cobaniji? to sam tek vidio neki dan, jel se pisalo sta o tome, ima li slika? :D
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150321003
insomnia78

#16530 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

Troll_Happens wrote:

Jucer na semaforu stanem prvi ....crveno svijetlo.....iz mene nekoliko auta....iz kolone najnormalnije izadje crni audi....najnormalnije predje citavu kolonu i jos normalnije prvo prodje kroz jedno crveno a onda kroz drugo crveno....kao da semafora uopste nema!!!!! Rulet smrti na cesti ko u akcionim filmovima...a mogu zivot dati da se radi o nekome ko je 100 puta do sad bio kaznjavan i bio kod sudije....ali boli ga nacu...on je glavni u ovom sve vecem jadu od grada.
sto ga nisi slikao tj zapisao broj tablica i papka ocrnio po forumima... ?
:lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#16531 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hrasno38 »

Troll_Happens wrote:

sto ga nisi slikao tj zapisao broj tablica i papka ocrnio po forumima... ?
Upravo sam u razmisljanjima da kupim kameru za auto....
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#16532 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by I am Happy »

E bas bi ga ocrnio :lol:
Njega ne interesuje sta policija i zakoni misle o tome, zasto bi ga interseovalo misljenje forumasa :D
Ljakan

#16533 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Ljakan »

saja_dj

#16534 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by saja_dj »

Revolverasi iz podruma su zatvorenici koji su za vikend malo izasli. Bosna.
uglavnomja

#16535 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

saja_dj wrote:Revolverasi iz podruma su zatvorenici koji su za vikend malo izasli. Bosna.

Podsjećamo, Škrijelj je ranjen nakon svađe ali i tuče u klubu Podroom koji se nalazi u sarajevskoj ulici Zelenih Beretki.

Naime, Bodulović i Smajić su bili u društvu Škrijelja i G. J. iz Srbije kada su se posvađali, a zatim i potukli. Ubrzo je uslijedila i pucnjava.

Škrijelju je pomoć ukazana u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede opasne po život. Ni danas njegovo zdravstveno stanje nije stabilizovano.

"Pacijent je u izuzetno teškom stanju, još uvijek je životno ugrožen", kazala je za Klix.ba Muamera Šehić, portparol KCUS-a.

Inače, on je zadobio ustrelne rane grudnog koša, abdomena, karlice i obje natkoljenice. Iako je policija ubrzo nakon pucnjave stigla na mjesto događaja, glavni akteri pucnjave su uspjeli pobjeći.

Inače, Smajić i Bodulović su itekako dobro poznati policiji. Bodulović je u rubrike crne hornike dospio nakon pucnjave koja se dogodila u kafe klubu Atila, u julu 2010. godine kada je teško ranjen zaštitar M. I.

Navodno, obojica su ovoga vikenda bili na zatvorskom dopustu jer upravo služe kaznu za ista krivična djela.

Alen Bodulović je nakon pomenute pucnjave u klubu Atila kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 3,5 godina koju izdržava u Zatvoru poluotvorenog tipa na Igmanu.

mislim, pucao, tesko ranio covjeka i dobio kaznu par godina u poluotvorenom zatvoru, kao da je saobracajku napravio :skoljka:
L u c i f e r

#16536 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by L u c i f e r »

i to na igmanu

da uživa malo čoek u prirodi

a đe se i ja rodi u 100 pm
Tomahawk11
Globalni moderator

#16537 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

Nadam se da nece biti za crne hronike, cak sta vise mislim da je neka budala u pitanju ali....
Naime, supruga je veceras nasla anonimno pismo u koverti (bez ikakve naznake o kome bi se moglo raditi) u kojem stoji da sam ja tom nekom j...o zenu :lol: (da sam bogdo :mrgreen: pa da ima zasta da pise) i kako sam ja kriv za to sto se razisao od zene i kako ce se osvetiti mojoj supruzi :? (valjda bi trebao meni, ako sam vec kriv), kako ce je upratiti kad bude sama u gradu i muciti, silovati :roll:
Kontao sam da prijavim policiji, ali sta ce uraditi :? nema nista, nista ne pise da se moze zakljuciti o kome se radi, ne pada mi na pamet ko bi ta budala mogla biti, a nece sigurno staviti policajca pred vrata da strazari.
Mislim da je u pitanju neslana sala (ili neka budala sto mu se svidja moja supruga), ali me frapira i cinjenica da se sulja oko mojih vrata.
yoyo13

#16538 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by yoyo13 »

Tomahawk11 wrote:Nadam se da nece biti za crne hronike, cak sta vise mislim da je neka budala u pitanju ali....
Naime, supruga je veceras nasla anonimno pismo u koverti (bez ikakve naznake o kome bi se moglo raditi) u kojem stoji da sam ja tom nekom j...o zenu :lol: (da sam bogdo :mrgreen: pa da ima zasta da pise) i kako sam ja kriv za to sto se razisao od zene i kako ce se osvetiti mojoj supruzi :? (valjda bi trebao meni, ako sam vec kriv), kako ce je upratiti kad bude sama u gradu i muciti, silovati :roll:
Kontao sam da prijavim policiji, ali sta ce uraditi :? nema nista, nista ne pise da se moze zakljuciti o kome se radi, ne pada mi na pamet ko bi ta budala mogla biti, a nece sigurno staviti policajca pred vrata da strazari.
Mislim da je u pitanju neslana sala (ili neka budala sto mu se svidja moja supruga), ali me frapira i cinjenica da se sulja oko mojih vrata.
ja vec svoju bivsu mogu svoju zamislit kako pakuje stvari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: po jedno 6i put :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#16539 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

napalo taubera utegom na lancu
wtf ljudi imaju pri ruci
sta je sljedece mini motorka
Tomahawk11
Globalni moderator

#16540 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

yoyo13 wrote:
Tomahawk11 wrote:Nadam se da nece biti za crne hronike, cak sta vise mislim da je neka budala u pitanju ali....
ja vec svoju bivsu mogu svoju zamislit kako pakuje stvari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: po jedno 6i put :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sto, to bila neka slicna situacija ili?!
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#16541 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by KatarinaKosaca »

Neobično je da je pismo našla samo tvoja žena, a ti nisi. Neobično je i to da se kao njoj prijeti. Prvo ti ispitaj da li je tvoja žena bolesno ljubomorna? Znala sam jedan slučaj kada je bolesno ljubomoran muškarac pisao sam sebi kao neka anionimna pisma, onda to isto napiše komentar i pošalje djevojci na koju je bio ljubomoran (odnosno u koju je bio zaljubljen). Izvini što ovako direktno iznosim moje sumnje, ali meni je ovo prva asocijacija. Jer, ako netko hoće da ti prijeti pozove te sa sakrivenog broja, broja kupljenog samo za jedan poziv, ako hoće da ti nauci, naudi ti, ali da piše pisma u sanduče, pa još ne nađeš to ti, nego tvoja žena :?
Tomahawk11
Globalni moderator

#16542 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

KatarinaKosaca wrote:
Neobično je da je pismo našla samo tvoja žena, a ti nisi. Neobično je i to da se kao njoj prijeti. Prvo ti ispitaj da li je tvoja žena bolesno ljubomorna? Znala sam jedan slučaj kada je bolesno ljubomoran muškarac pisao sam sebi kao neka anionimna pisma, onda to isto napiše komentar i pošalje djevojci na koju je bio ljubomoran (odnosno u koju je bio zaljubljen). Izvini što ovako direktno iznosim moje sumnje, ali meni je ovo prva asocijacija. Jer, ako netko hoće da ti prijeti pozove te sa sakrivenog broja, broja kupljenog samo za jedan poziv, ako hoće da ti nauci, naudi ti, ali da piše pisma u sanduče, pa još ne nađeš to ti, nego tvoja žena :?
Sve je moguce. Dok smo bili u vezi, malo je reci da je bila ljubomorna. Otkako smo u braku, to je poprilicno redukovano. Dakle, mislis da bi moja zena mogla biti psihopata koji me stavlja na kusnju?! Sam sebi pismo nisam napisao sigurno :-) a nisam nikad bio bolesno ljubomoran, moj je stav: ako ces varati, neces mene prevariti, nego sebe. Pa izvoli.
Vidis, gdje kazes to za pozive, ima nekoliko mjeseci me je neka budala zvala da mi kaze kako moja zena zivi sa njim, kako reko bolan kad je svaku noc sa mnom, a preko dana na poslu, poslao ga gdje ne treba i blokirao. Nisam vidio vezu sa ovim pismom, moguce da je ista budala u pitanju. Ili mi je supruga pobudalila :?
L u c i f e r

#16543 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by L u c i f e r »

ma imaš ti i besposlenih budala koje izaberu nasumičnu osobu da zajebavaju...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#16544 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by KatarinaKosaca »

Tomahawk11 wrote:Sve je moguce. Dok smo bili u vezi, malo je reci da je bila ljubomorna. Otkako smo u braku, to je poprilicno redukovano. Dakle, mislis da bi moja zena mogla biti psihopata koji me stavlja na kusnju?! Sam sebi pismo nisam napisao sigurno :-) a nisam nikad bio bolesno ljubomoran, moj je stav: ako ces varati, neces mene prevariti, nego sebe. Pa izvoli.
Vidis, gdje kazes to za pozive, ima nekoliko mjeseci me je neka budala zvala da mi kaze kako moja zena zivi sa njim, kako reko bolan kad je svaku noc sa mnom, a preko dana na poslu, poslao ga gdje ne treba i blokirao. Nisam vidio vezu sa ovim pismom, moguce da je ista budala u pitanju. Ili mi je supruga pobudalila :?
Neću ja ništa da kažem, a najmanje da dajem dijagnoze ko je psihopata. Ljubomora je gadna stvar, ne vlada čovjek sobom, i ne mora biti psihipata da radi ludosti u ljubomori. iLi sumnji... Meni je to bila prva asocijacija, pa sam je iznijela, ništa više... Kad je jedan mladić proganjao jednu djevojku koja ga je ostavila, onda je sam sebi pisao navodna anonimna pisma, pa onda to pismo zajedno sa svojim komentarom "Ovo sam danas dobio", :D pošalj toj djevojci. Nije bilo mobilnih telefona tad.. Tako, da bih ja na tovm mjestu prvo analizirala pismo, riječi koje se koriste, sklop rečenice, način "razmišljanja", pa ga usporedila sa onim koji ima tvoja žena. ILi reci da imaš štelu u muriji da pogledaju otiske i pljuvačku da mogu otkriti, vidjećeš njenu reakciju, ... tako bih ja počela... mada je to samo moje viđenje. U svakom slučaju ne mislim da je išta opasno, jer ako netko hoće da ti nešto napravi zadnje što radi je da piše tradicionalna pisma :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#16545 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

@KatarinaKosaca, to je bas bio njen komentar, da policija pogleda otiske, reko jasta ce, gledati otiske na anonimnom pismu. Rekoh da je u vezi bila strasno ljubomorna, znala je naci problem i gdje ga nema, ali nikad se nije koristila radikalnim mjerama tipa anonimnog prijeteceg pisma.
A slazem se da ne vidim neku opasnost zbog tog pisma. Prvo, jer nema osnova, nisam nikog zaista nacepio, a drugo to sto kazes, ko hoce da napravi belaj, ne obavjestava o tome.
yoyo13

#16546 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by yoyo13 »

Tomahawk11 wrote:
yoyo13 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Sto, to bila neka slicna situacija ili?!
ma kod mene je bilo opravdano doduse :D :D zivjeli mi i nasih zena muzevi :izet: :izet: :izet: :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#16547 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

odnesite onima sto analiziraju rukopis da vidite koliko ima godina pisac :mrgreen:
nisam upratio jel tipkano na kompu ili rukom
Tomahawk11
Globalni moderator

#16548 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

Black swan wrote:odnesite onima sto analiziraju rukopis da vidite koliko ima godina pisac :mrgreen:
nisam upratio jel tipkano na kompu ili rukom
Stampana slova, bez interpunkcijskih znakova, nepismeno.
Jasta cu, nemam zivaca se s tim zaj...., a ni vremena.
mudrac2

#16549 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mudrac2 »

Tomahawk11 wrote:@KatarinaKosaca, to je bas bio njen komentar, da policija pogleda otiske, reko jasta ce, gledati otiske na anonimnom pismu. Rekoh da je u vezi bila strasno ljubomorna, znala je naci problem i gdje ga nema, ali nikad se nije koristila radikalnim mjerama tipa anonimnog prijeteceg pisma.
A slazem se da ne vidim neku opasnost zbog tog pisma. Prvo, jer nema osnova, nisam nikog zaista nacepio, a drugo to sto kazes, ko hoce da napravi belaj, ne obavjestava o tome.
trebali bi pregledati, ipak je to prijetnja po život i to bi se trebalo ozbiljno shvatiti. Ja bi prijavio, nebi se puno nadao, ali bi ipak prijavio.
Tomahawk11
Globalni moderator

#16550 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

taki sam kaki sam wrote:Da nije ko sa pdf kladionica .... druskane mnogo si ih tamo u crno zavio svojim prognozama :D
:mrgreen:
Odoh princa ganjati, on jedini zna moj identitet :lol:
Okacio sam kopacke o klin. Ne pisem vise ni prognoze, a ne igram ima mjesec dana.
Locked