Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- vješalica
#16501 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hala Brat drma u pozadini i Guza Koreli u pozadini tandrcu dok kamenjarka puci usta,i pokazuje plasticne nokte a na satu 280.000 al vracene kilometraze
-
BadBoy
#16502 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mah to je realnost balkanskog primitivizma i šovinizma. Kad se muškarcu tako ugasi auto, nema psovanja i mrkih pogleda, budi sigurnaSunculish wrote:Nije neuvjezbanost, itekako dobro sam uvjezbana i za zensko se kladim da mogu da parkiram bolje od barem trecine muskaraca,zasta od srca zahvaljujem jednom instruktoru sa ovog foruma![]()
Prije bih rekla da sam prebrzo krenula sa komandama i da je auto, jednostavno, stalo. Dobro, i sta sada? Je li to toliki problem?
Poslije se pitam u sebi, sta da se auto pokvario bas tada i bas tu? Sigurna sam da bi u najmanju ruku taj covjek ili neki drugi izasao da me psuje i prepada, da ne kazem bije. To bi tek bio haos! Gdje smo to izgubili ljudskost, solidarnost?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#16503 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
+ light show ćek enđin,airbag,abs eps....rezerva goriva obaveznovješalica wrote: a na satu 280.000 al vracene kilometraze
-
AmirBaa
#16504 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
koji li je moron dosao na ideju one biciklisticke staze na vilsu? Evo 5 dana svako jutro vozim, zaglavim na semaforu kod 3 gimn minimalno 10 min, kolona se stvori. Rijetko ko prodje desnom trakom. A broj biciklista koje sam vidio u 5 dana je: 0 ! A da ne govorim kako se staza samo hladno zavrsi prije kraja vilsa, sta tu biciklisti trebaju uraditi...nastaviti normalno voziti kao sto su i prije ? Sta ce zimi biti, i dalje biciklisticka staza i zabrana voznje automobilom ? Jesmo nakaradni europejci u p.m.
- bitanga_sa_otesa
#16505 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tako je to kad debili bez mozga vode grad i drzavu.da ima iko normalan i pametan ne bi pustio da stotine nekih klosara bez dokumenata leze po parkovima ko kerovi i drkaju po smartfonima.o ostalom je suvisno pricati...
- Dope_Man
#16506 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja prodjem biciklom tu svako jutro, ako nije kisa, negdje oko pola 9 i nisam primjetio da su ista vece guzve otkako je tu traka (nije da nema poneki i na samoj traci). Jutros sam bas prosao autom jer sam danas morao tako na posao i prosao sam od semafora na pocetku vilsa kod Robota sve do semafora na kraju mosta Olge i Suade bez stajanja. I to je opet bilo oko pola 9 jutros.
Ponekad bajkom prodjem i ranije, mislim da sam u ponedjeljak prosao oko 8 i ni tad nisam vidio nista drugacije, samo sto je vise auta tad bilo u plavoj traci.
Ponekad bajkom prodjem i ranije, mislim da sam u ponedjeljak prosao oko 8 i ni tad nisam vidio nista drugacije, samo sto je vise auta tad bilo u plavoj traci.
- vješalica
#16507 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma jebo to,ja kad sam dvojku vozala bez serva,morala ionako stesano auto motat ko sarmu 20 puta al to je bilo bas bas davno. Jebaji ga parkiraj polako gledaj da svoje auto cuvas a ne da hranis tudje frustracije.Nek caci trubi i zenturaci ako smije.BadBoy wrote:Mah to je realnost balkanskog primitivizma i šovinizma. Kad se muškarcu tako ugasi auto, nema psovanja i mrkih pogleda, budi sigurnaSunculish wrote:Nije neuvjezbanost, itekako dobro sam uvjezbana i za zensko se kladim da mogu da parkiram bolje od barem trecine muskaraca,zasta od srca zahvaljujem jednom instruktoru sa ovog foruma![]()
Prije bih rekla da sam prebrzo krenula sa komandama i da je auto, jednostavno, stalo. Dobro, i sta sada? Je li to toliki problem?
Poslije se pitam u sebi, sta da se auto pokvario bas tada i bas tu? Sigurna sam da bi u najmanju ruku taj covjek ili neki drugi izasao da me psuje i prepada, da ne kazem bije. To bi tek bio haos! Gdje smo to izgubili ljudskost, solidarnost?
-
condy
#16508 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Žene koje su vozile dvojku bez serva, veoma poštujem...nije to nimalo lako 
- beni-bu-man
#16509 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
hocel biti danas opet havarija po gradu, em kisa em petak 
-
condy
#16510 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neće, ako kiša prestane padat 
-
530i
#16511 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
IStina.drug_profi wrote:Ko što kaže @travnicki, covjek u voznji najcesce pogrijesi kad se opusti i misli da je veliki šofer.
Između ostalog, instruktor mi je slično nešto rekoa tamo neke 85-86. Nakon 2-3 godine vožnje skupićeš neke kilometraže i kontaćeš da znaš vozit.
E tad si najopasniji.
- vješalica
#16512 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Lakse je tamic smotat nego ono dzubre od autacondy wrote:Žene koje su vozile dvojku bez serva, veoma poštujem...nije to nimalo lako
Bilo i proslo
Ali da stvar bude gora kad se bibi promijenio i uzeo sa servom...morao se taj osjecaj motanja malo smiriti da ne bi odletila u pm
- Filter
#16513 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
da se neko ne zajebe veceras....
Obustave u Sarajevu zbog noćne trke u centru grada (Stari Grad i Centar)
Zbog održavanja noćne trke (“Merkur Run4LifeStyle 10K Night Run”) večeras od 19 do 22 sata doći će do obustave saobraćaja u ulicama: Maršala Tita, Musala, Obala Kulina bana, Telali, Bentbaša (od raskrsnice sa ulicom Telali do ulice Nevjestina) i Mula Mustafe Bašeskije.
Zbog održavanja noćne trke (“Merkur Run4LifeStyle 10K Night Run”) večeras od 19 do 22 sata doći će do obustave saobraćaja u ulicama: Maršala Tita, Musala, Obala Kulina bana, Telali, Bentbaša (od raskrsnice sa ulicom Telali do ulice Nevjestina) i Mula Mustafe Bašeskije.
- bitanga_sa_otesa
#16514 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jesul trkaci ponjeli peraje?
- Bakir1
#16515 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jel to rafting
Navjezbali na Drini domicilni
Navjezbali na Drini domicilni
- Logovan
#16516 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zamalo uplatih za ovu utrku.Filter wrote:da se neko ne zajebe veceras....
-
shheff
- hekaton
#16518 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kakva je kamera daj link
- commendatore
#16519 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
cujem kila lezajeva i semeringa po par maraka po dampiranim cijenama nakon surfanja sa autima danas
bitanga uvezo bure lezajova
bitanga uvezo bure lezajova
- bitanga_sa_otesa
#16520 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nece to odmah ,dok zahrdja preko noci pa ujutro na autoputu brrrrrrrrrrrr
- Travnički Noćni Šetač
- nepass1
#16522 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bio na odmoru pa sam sturio svakodnevna desavanja na nasim ulicama, jutros krenuo, u 8 predjenih kilometara osjedio.
I slag na tortu desna traka autoskola, lijeva traka autoskola, srednja traka autobus.
Haj sto vecina se gubi u vremenu i prostoru, pogotovo ove babe sto poloze sa 40, da budu samostalne. Ali sto vlada kurcobolja svjetskih razmjera, to je najgore.
I slag na tortu desna traka autoskola, lijeva traka autoskola, srednja traka autobus.
Haj sto vecina se gubi u vremenu i prostoru, pogotovo ove babe sto poloze sa 40, da budu samostalne. Ali sto vlada kurcobolja svjetskih razmjera, to je najgore.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#16523 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Znaci ja sam heroj a ne taksistanepass1 wrote:Bio na odmoru pa sam sturio svakodnevna desavanja na nasim ulicama, jutros krenuo, u 8 predjenih kilometara osjedio.
Taksisti nece po brdima
Vjeruj mi da je 100km po sarajevu u danu gore nego otici do gradačca
- nepass1
#16524 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa predjem svaki dan oko 20km po gradu. Ali gledam da izbjegnem guzve. Doduse prije odmora sam 10 dana se vracao u pola 5 kuci. Popizditis. Pogotovo otoka. Pa krenem gradacackom pa gore onim kraticama da izadjem kod amka u svrakinom pa na alipasino. Ali i gradacacka se zaguzva, na otoci dok skrenem mogu doci do rtv. Vise ne znam ni kud da vozim.
Da moram 100km preci nesta bi mi bilo
Da moram 100km preci nesta bi mi bilo
- bitanga_sa_otesa
#16525 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
370 km mi je rekord po gradu ,dnevna smjena 12h :lol:lada niva, zamisli uzivancijemk ultra wrote: Vjeruj mi da je 100km po sarajevu u danu gore nego otici do gradačca