Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- muhafuca
#16501 Re: Zeničani
nabacit kakvu masku cuke i gunj, izac napolje, nek nas vode u azil dok grijanje ne proradi 
-
saraxy
#16502 Re: Zeničani
Koliko ja znam, da eutanazija nije zabranjena, samo se definiše kako i na koji nacin se ona sprovodi... Od uslova, osoblja i zdravstvenog stanja životinje.
Zakon nije retardiran, samo je problem što bi mi sad preko noci riješili nešto što se gomilalo 20+ godina..
Za pse ima nade, ako se svi uključeni drže zakona...
Poslano sa mog LG-K350
Zakon nije retardiran, samo je problem što bi mi sad preko noci riješili nešto što se gomilalo 20+ godina..
Za pse ima nade, ako se svi uključeni drže zakona...
Poslano sa mog LG-K350
- kamen spoticanja
#16503 Re: Zeničani
Mislim da je bila neka cifra registra dal shape ili grada koja je govorila o 2000 komada...spremnih da nahrani gladnog tigra u novom travniku...jal pucarevu,da se bato ne pita o kom gradu govorimFreamon Lester wrote:Da se razumijemo i sam zelim da se rjesi problem sa kerovima ali pretjerivanje nije nikome nista donjelo.
U mom kvartu ima 5 zgrada sa prosjecno 30 stanova. Dakle u tih 150 stanova zivi oko 500 ljudi. Po vasoj logici bi u mom kvartu trebalo biti nekih 35 kerova da bi bilo na tih 6 ili 7 hiljada. U kvartu su 4 krera.
Last edited by kamen spoticanja on 18/01/2017 19:34, edited 1 time in total.
- nacho_
#16504 Re: Zeničani
Jal Busuladžićevu da se ti pitaš.kamen spoticanja wrote:Mislim da je bila neka cifra registra dal shape ili grada koja je govorila o 2000 komada...spremnih da nahrani gladnog tigra u novom travniku...jal pucarevu,da se bato je pita o kom gradu govorimFreamon Lester wrote:Da se razumijemo i sam zelim da se rjesi problem sa kerovima ali pretjerivanje nije nikome nista donjelo.
U mom kvartu ima 5 zgrada sa prosjecno 30 stanova. Dakle u tih 150 stanova zivi oko 500 ljudi. Po vasoj logici bi u mom kvartu trebalo biti nekih 35 kerova da bi bilo na tih 6 ili 7 hiljada. U kvartu su 4 krera.
- kamen spoticanja
#16505 Re: Zeničani
Samo polahkonacho_ wrote:Jal Busuladžićevu da se ti pitaš.kamen spoticanja wrote:Mislim da je bila neka cifra registra dal shape ili grada koja je govorila o 2000 komada...spremnih da nahrani gladnog tigra u novom travniku...jal pucarevu,da se bato je pita o kom gradu govorimFreamon Lester wrote:Da se razumijemo i sam zelim da se rjesi problem sa kerovima ali pretjerivanje nije nikome nista donjelo.
ne valja naglo zhabu u vrelu vodu
-
Mustang1
#16506 Re: Zeničani
Ma kakvi, isao 2 dana_BataZiv_0809 wrote:Mustang jesi jos u Zeneli?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16507 Re: Zeničani
Strava i uzasMustang1 wrote: Ma kakvi, isao 2 dana350KM plata, od toga moras 50KM potrositi kod njih, radno vrijeme od 7 do 5 cini mi se a zavrsis kad ne bude posla, ja u 7 zavrsio, a neki su jos ostali.. Nema ni wc nego ides pored Bosne
Moras hranu uzimati i prijevoz placati.. I jos uz to sve su seljaci koji samo gledaju kako ce tebe potkopati da izgleda kao da oni rade a ti sjedis..
Jesi nasao stagod drugo
- Not My Idea
#16508 Re: Zeničani
Haman da ni kod mene vise nisu ledeni radijatori.
A sto se tice spina...kaze jedna cura iz shape da oni vec petnaestak dana sklanjaju cuke u neki ilegalni-svoj azil u Popovoj basti.
A sto se tice spina...kaze jedna cura iz shape da oni vec petnaestak dana sklanjaju cuke u neki ilegalni-svoj azil u Popovoj basti.
-
belfy
#16509 Re: Zeničani
ja sam mislio slicno odgovoriti, ali apsi vec misli da imam nesto licno protiv njega... covjek postavlja smijesna pitanja i smijesne stavove. a ako mu odgovoris par puta ispada da ga napadas na licnoj osnovi...jefferson wrote:Kad se pocne pricati o kulturi i "isplativosti," osip dobijem namah.Norm wrote:...jefferson wrote:[quote="apsidejzi"... Vrijedi li?[/quote
Naravno da vrijedi....i te kako vrijedi...
- kamen spoticanja
#16510 Re: Zeničani
Pa isplatilo bi se i finansijski da unutra pustimo acu lukasa i grandove zvezde
sreca toliko jos nismo pali
sreca toliko jos nismo pali
- Warashii
#16511 Re: Zeničani
Cujud u Popovoj? Ondje je pretijesno i ljudima. Bas se pitam kud su ga smjestili.Not My Idea wrote:Haman da ni kod mene vise nisu ledeni radijatori.
- Warashii
#16512 Re: Zeničani
Jbm li ga. Koje si ti godište? Imas kakvog iskustva.Mustang1 wrote:Ma kakvi, isao 2 dana_BataZiv_0809 wrote:Mustang jesi jos u Zeneli?350KM plata, od toga moras 50KM potrositi kod njih, radno vrijeme od 7 do 5 cini mi se a zavrsis kad ne bude posla, ja u 7 zavrsio, a neki su jos ostali.. Nema ni wc nego ides pored Bosne
Moras hranu uzimati i prijevoz placati.. I jos uz to sve su seljaci koji samo gledaju kako ce tebe potkopati da izgleda kao da oni rade a ti sjedis..
Ako bi objavljivali oglas tamo u trećem mjesecu da ti javnem pa da vidimo moze li se sta uraditi.
Mada plata ne bude nesto Aman za aman veca ali si prijavljen a ne rinta se pretjerano mnogo.
-
Mustang1
#16513 Re: Zeničani
Ma nisam..Ovdje gdje god pokusam obecavaju a nikad nista..Nekad prosle godine sam ganjao posao u Sa i dobio par poslova (zvali me pitali kada bi mogao poceti..) ali kada kazem da sam iz Zenice onda mi uglavnom kazu da mi se ne isplati (kao sto i ne isplati znam, pokusavao naci cimera ali nista) tako da sam odustao i od toga, imam neke poznanike u Sa pa ako bude neki cimer probat cu tako jer mislim da je tamo puno lakse naci posao neki, pa onda bi vidio za dalje sta i kako.._BataZiv_0809 wrote:Strava i uzasMustang1 wrote: Ma kakvi, isao 2 dana350KM plata, od toga moras 50KM potrositi kod njih, radno vrijeme od 7 do 5 cini mi se a zavrsis kad ne bude posla, ja u 7 zavrsio, a neki su jos ostali.. Nema ni wc nego ides pored Bosne
![]()
Jesi nasao stagod drugo
Ali ja sam inace peh sto se toga tice.. Cak sam i stelu placao za vojsku pa se sad ganjam po sudu sa tim..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16514 Re: Zeničani
U kojoj si bransi, Varasi?Warashii wrote: Jbm li ga. Koje si ti godište? Imas kakvog iskustva.
Ako bi objavljivali oglas tamo u trećem mjesecu da ti javnem pa da vidimo moze li se sta uraditi.
Mada plata ne bude nesto Aman za aman veca ali si prijavljen a ne rinta se pretjerano mnogo.
Mustang, imas vamo bruku raje, vidi da se sa nekim uglavis za stan.
A ima i onih sto putuju svaki dan pa se raskusurate za gorivo.
- Warashii
#16515 Re: Zeničani
Automobilski dijelovi._BataZiv_0809 wrote:U kojoj si bransi, Varasi?Warashii wrote: Jbm li ga. Koje si ti godište? Imas kakvog iskustva.
Mustang, imas vamo bruku raje, vidi da se sa nekim uglavis za stan.
A ima i onih sto putuju svaki dan pa se raskusurate za gorivo.
-
belfy
#16516 Re: Zeničani
ako si radio u Zenelu pretpostavljam da si elektro-struke. nedavno je ITC trazio dva elektricara... imas i na ZB. osim ako imas manje od 3 godine iskustva... ili ako sam fulao struku...Mustang1 wrote:Ma nisam..Ovdje gdje god pokusam obecavaju a nikad nista..Nekad prosle godine sam ganjao posao u Sa i dobio par poslova (zvali me pitali kada bi mogao poceti..) ali kada kazem da sam iz Zenice onda mi uglavnom kazu da mi se ne isplati (kao sto i ne isplati znam, pokusavao naci cimera ali nista) tako da sam odustao i od toga, imam neke poznanike u Sa pa ako bude neki cimer probat cu tako jer mislim da je tamo puno lakse naci posao neki, pa onda bi vidio za dalje sta i kako.._BataZiv_0809 wrote:Strava i uzasMustang1 wrote: Ma kakvi, isao 2 dana350KM plata, od toga moras 50KM potrositi kod njih, radno vrijeme od 7 do 5 cini mi se a zavrsis kad ne bude posla, ja u 7 zavrsio, a neki su jos ostali.. Nema ni wc nego ides pored Bosne
![]()
Jesi nasao stagod drugo
Ali ja sam inace peh sto se toga tice.. Cak sam i stelu placao za vojsku pa se sad ganjam po sudu sa tim..
- Warashii
#16517 Re: Zeničani
A cinjenica je da se ovdje ne bi trebao zadržavati, ukoliko si u nekoj mogucnosti.Mustang1 wrote:Ma nisam..Ovdje gdje god pokusam obecavaju a nikad nista..Nekad prosle godine sam ganjao posao u Sa i dobio par poslova (zvali me pitali kada bi mogao poceti..) ali kada kazem da sam iz Zenice onda mi uglavnom kazu da mi se ne isplati (kao sto i ne isplati znam, pokusavao naci cimera ali nista) tako da sam odustao i od toga, imam neke poznanike u Sa pa ako bude neki cimer probat cu tako jer mislim da je tamo puno lakse naci posao neki, pa onda bi vidio za dalje sta i kako.._BataZiv_0809 wrote:Strava i uzasMustang1 wrote: Ma kakvi, isao 2 dana350KM plata, od toga moras 50KM potrositi kod njih, radno vrijeme od 7 do 5 cini mi se a zavrsis kad ne bude posla, ja u 7 zavrsio, a neki su jos ostali.. Nema ni wc nego ides pored Bosne
![]()
Jesi nasao stagod drugo
Nema nekog prosperiteta u Ze. Ja ovdje gdje radim sada imam ok platu, za privatnika, supruga takodje radi pa se moze. Ali ko je mladji i nije necim vezan moj je savjet samo noga.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#16518 Re: Zeničani
Nude ljudima novce za udomljavanje kerova
Meni je ponuđeno 100 maraka za mjesec plus hrana
Nego je li počela akcija sklanjanja?
-
Mustang1
#16519 Re: Zeničani
Jeste, bilo na Zenici. I nije im loseJimmy McNulty wrote:Nude ljudima novce za udomljavanje kerovaMeni je ponuđeno 100 maraka za mjesec plus hrana
![]()
-
didzej1602
#16520 Re: Zeničani
fakat?Not My Idea wrote:Haman da ni kod mene vise nisu ledeni radijatori.
-
belfy
#16521 Re: Zeničani
posto sam prije nekoliko mjeseci izgubio psa, ja bih to rado prihvatio. i prosla dva su mi bili SODZ i DODZ. samo ako to nude barem 6 mjeseci. vrsta psa nije bitna.Jimmy McNulty wrote:Nude ljudima novce za udomljavanje kerovaMeni je ponuđeno 100 maraka za mjesec plus hrana
![]()
- Norm
#16522 Re: Zeničani
...obzirom da se pozivaju na zakon kao veliki postivaoci istog i zatitnici zivotinja (to su obicni lezihljebovici, paraziti i niskoristi koji iskoristavaju situaciju za licnu dobit) moze samo ako su psi cipovani i kao vlasnici upisani aktivisti sape, pa ako se kojim slucajem takav pas ponovo nadje na ulici da se zna koga treba globiti...PO ZAKONU!!!Jimmy McNulty wrote:Nude ljudima novce za udomljavanje kerovaMeni je ponuđeno 100 maraka za mjesec plus hrana
![]()
- nadžak
#16523 Re: Zeničani
Sve više prihvatam onaj stih iz pjesme Balaševića "krivi smo mi što smo se sklanjali".avenija wrote:Mersudin Nadzakovic - Udruženje za spašavanje i zaštitu životinja ŠAPA Zenica
Dolaze mi poruke u kojima pise, poceli su kupit cuke, eno ih u bolnici, ja odma na taxi i gore, a dok sam isao taksijem, strefila su me 3 mozdana, 2 srcana infrakta, pitam portira na ulazu u bolnicu jel ovda proslo ono higijensko smece sto hvata cuke, kaze nije niko, svu sam bolnicu obiso, a nasi prijatelji miruju i spavaju.
Mi se smijali ovakvim debilima, pa se onda ibretili pa sad lagano ispaštamo a oni uživaju u plodovima svog rada.
Trebalo je to sve govnjivom štangom nalupat mater im licemjernu i bezobranu svima.
- Freamon Lester
#16524 Re: Zeničani
opaa odmah nasilje.nadžak wrote:Sve više prihvatam onaj stih iz pjesme Balaševića "krivi smo mi što smo se sklanjali".avenija wrote:Mersudin Nadzakovic - Udruženje za spašavanje i zaštitu životinja ŠAPA Zenica
Dolaze mi poruke u kojima pise, poceli su kupit cuke, eno ih u bolnici, ja odma na taxi i gore, a dok sam isao taksijem, strefila su me 3 mozdana, 2 srcana infrakta, pitam portira na ulazu u bolnicu jel ovda proslo ono higijensko smece sto hvata cuke, kaze nije niko, svu sam bolnicu obiso, a nasi prijatelji miruju i spavaju.
Mi se smijali ovakvim debilima, pa se onda ibretili pa sad lagano ispaštamo a oni uživaju u plodovima svog rada.
Trebalo je to sve govnjivom štangom nalupat mater im licemjernu i bezobranu svima.
Stavovi sape po nekim pitanjima su tragikomicni ali jos veci deficit mozdanih vijuga je u onom Stop ugrizu.
- Casual's
#16525 Re: Zeničani
Meni su pruzili svu pravnu pomoc kod ujeda. Broj sape nije bio ni aktivan.