de ne zajebavaj...haj jel ćoek vodio Barcu 2 i odatle ga prekomandovalitodd_smith wrote:nema trenera sa vecom nafakom u zadnjih 100 godinamissko wrote:U jebo te Pep 18 mil £
da je dobar trener sigurno jeste, ali da je "mastermind" koji vrijedi 18m, gluho i daleko
iz najjace ekipe svih vremena koja je imala najjaceg igraca svih vremena, otisao u tad najjacu ekipu u Evropi, i sada ide u jednu od najjacih ekipa na svijetu na papiru sa najvecim budzetom na svijetu
jeb`o sebe lik, k`o bubreg u loju gdje god da ide, da hoce jednom otici u neki prosjecni klub pa da se pokaze kao svi ostali "veliki" treneri danas
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#16501 Re: Manchester United FC
- ultima_palabra
#16502 Re: Manchester United FC
Pa eto sad ce uzeti City, tu ce imati puno posla i bit ce zanimljivo na sta ce to izaci.todd_smith wrote:Pa znam da nece, ne govorim da ide u Fc Wimbeldon i da sa njima napravi, ali eto nece u United/Chelsea/Juve i slicno jer postoji neko iznad njih.
Ancelotti je dosta slican, ali barem je poceo karijeru sa ekipama koje nisu bile najjace na svijetu
Nije da je on karina trener, daleko od toga, ali uopce ne spada u istu zagradu sa trenerima tipa SAF i Mourinho.
Navodno je sociosima Madrida on najveca zelja za nasljednika Beniteza
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16503 Re: Manchester United FC
Mislim da je Murinja dovoljno puta tukao i gazio u medjusobnim susretima, 11:3 je omjer ovako, ako se dobro sjecam. Ali cinjenica je da uz Murinja ide nakako taj imidz bad boya, pa cak i kad superbogati klub dovede na rub ispadanja iz lige, i dalje mu se ne zamjera.todd_smith wrote:
Nije da je on karina trener, daleko od toga, ali uopce ne spada u istu zagradu sa trenerima tipa SAF i Mourinho.
Da se to Gvardioli desi(lo) skroz druga pjesma bi se pjevala.
Da i ja isto napisem, Murinjo je veliki trener, ali ako ista mrzim u fudbalu to je ciganluk i bunker. Od toga mi se povraca. A kad imas pare da dovedes skoro svakog napadaca na svijetu, i ti dovedes Dijega Kostu, jasno je kakve su ti namjere
-
LSD
#16504 Re: Manchester United FC
A ko bi to od trenera odbio 25 miliona eura platu godišnju
da se ne lažemo
...ovo je nenormalna cifra za nekog trenera i "nemoralna ponuda" koja se ne može odbiti nikako
nađite tu budalu koja bi to odbila
necete je naci sigurno
nađite tu budalu koja bi to odbila
-
todd_smith
#16505 Re: Manchester United FC
kakve veze medjusobni duel ima tu? Znaci 15 godina karijere svedes na 4-5 utakmica i to u periodu kada imas najjaceg igraca svih vremena u zenitu karijere? Daj ba_BataZiv_0809 wrote:Mislim da je Murinja dovoljno puta tukao i gazio u medjusobnim susretima, 11:3 je omjer ovako, ako se dobro sjecam. Ali cinjenica je da uz Murinja ide nakako taj imidz bad boya, pa cak i kad superbogati klub dovede na rub ispadanja iz lige, i dalje mu se ne zamjera.todd_smith wrote:
Da se to Gvardioli desi(lo) skroz druga pjesma bi se pjevala.
Da i ja isto napisem, Murinjo je veliki trener, ali ako ista mrzim u fudbalu to je ciganluk i bunker. Od toga mi se povraca. A kad imas pare da dovedes skoro svakog napadaca na svijetu, i ti dovedes Dijega Kostu, jasno je kakve su ti namjere
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#16506 Re: Manchester United FC
Mozda i nema veze, ali vecina Murinjovih fanova spominje onu 3-1 pobjedu sa Interom ko da je to nesto mitskotodd_smith wrote:
kakve veze medjusobni duel ima tu? Znaci 15 godina karijere svedes na 4-5 utakmica i to u periodu kada imas najjaceg igraca svih vremena u zenitu karijere? Daj ba
Jebiga drug, prica je multidimenzonalna. Tom igracu je Pep napravio mjesta, pokazavsi na izlaz jednom drugom fudbalskom geniju, koji je poceo zivjeti na konto stare slave.
Nije ni Murinjo bio bez municije. Imao je i on u rosteru igraca za kojeg mnogi smatraju da je najbolji na svijetu. I plus budzet Spanije na raspolaganju.
- MOSALJOZE
#16507 Re: Manchester United FC

Koliko god bio arogantan,ovo su činjenice.
- ultima_palabra
#16508 Re: Manchester United FC
Fali ova sezona 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#16509 Re: Manchester United FC
I opet manje trofeja od Gvardiole 
- duminjo
#16510 Re: Manchester United FC
koliko ste sigurni za murinja?
pratim povrsno koliko mogu stici i vidim jutros gvardiola se spominje.
nemoj gvardiola ko boga te molim
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16511 Re: Manchester United FC
Sumnjam da ce United ponuditi lovu koju City nudi.
Druga stvar, City ima bolji igracki kadar od Uniteda.
- mO k3
#16512 Re: Manchester United FC
duminjo wrote:koliko ste sigurni za murinja?
- ultima_palabra
#16513 Re: Manchester United FC
Treće, mislim da su Txiki i Soriano davno to dogovorili.Tomahawk11 wrote:Sumnjam da ce United ponuditi lovu koju City nudi.
Četvrto, Pep je katarska kurava, voda Bayern tamo kad god može i ovi su ga zapikali za selektora za SP 2022
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16514 Re: Manchester United FC
Da, za ovu dvojicu, i oni su svakako prevaga.ultima_palabra wrote:Treće, mislim da su Txiki i Soriano davno to dogovorili.Tomahawk11 wrote:Sumnjam da ce United ponuditi lovu koju City nudi.
Četvrto, Pep je katarska kurava, voda Bayern tamo kad god može i ovi su ga zapikali za selektora za SP 2022
Selektor Katara?!
- skenderija04
#16515 Re: Manchester United FC
Ja ne znam da li je Guardiola vrhunski, osrednji ili bezvezan trener. Jedino sto vidim je cinjenica da je on prekinuo sa Barcelonom i Bayernom, dva najbolja tima evrope u zadnjih 10 godina uz dozvolu R.Madrida. E volio bih da vidim bar jos jednog takvog. Normalno je da trenera koji se docepa klupe ozbiljnog kluba ne mozes otjerati ni vrucom vodom, ovaj sam napusti Barcelonu i Bayern i jos im je dao vremena da nadju zamjenika

- Edin H.
#16516 Re: Manchester United FC
Louis van Gaal: Manchester United must improve 'immediately'
Igrajte za Van Galla i njegovu familiju
Igrajte za Van Galla i njegovu familiju
-
todd_smith
#16517 Re: Manchester United FC
joj tebe, pricas kao ono ode jer ima muda ili nesto slicnoskenderija04 wrote:Ja ne znam da li je Guardiola vrhunski, osrednji ili bezvezan trener. Jedino sto vidim je cinjenica da je on prekinuo sa Barcelonom i Bayernom, dva najbolja tima evrope u zadnjih 10 godina uz dozvolu R.Madrida. E volio bih da vidim bar jos jednog takvog. Normalno je da trenera koji se docepa klupe ozbiljnog kluba ne mozes otjerati ni vrucom vodom, ovaj sam napusti Barcelonu i Bayern i jos im je dao vremena da nadju zamjenika![]()
![]()
ako ja danas sa jednim klubom osvojim sve moguce, krenu me jebati iz Uprave, vidim da igraci malo ovo ono krenuli, ispalim se
to nije jer imam muda nego jer znam da ce me bilo kakav klub uzeti poslije toga, zato odem dok sam na vrhu jos
Sto poslije Barce nije otisao bilo gdje osim u najjaci klub na svijetu u tom trenutku? To ti ja pricam
Da je on dobar trener, jeste. Ne moze niko osporavati. Ali ne mogu tog svrsavanja kao da je neki nevidjeni mag. Lik je solidan trener, u rangu sa Simeoneom, Kloppom. Treneri poput SAFa i Josea su ljestvica iznad njega.
Jose je sa Portom (koji je imao 3 svjetska igraca i 8 solidnih) uradio ono sto je Pep sa Barcom (koja je bila najjaca ekipa svih vremena u tom periodu), SAF svake 5te sezone novi tim gradio od temelja i to radio za 25 godina.
- bingov buraz
#16518 Re: Manchester United FC
Sto me podsjeti na ovoEdin H. wrote:Louis van Gaal: Manchester United must improve 'immediately'

- Tito_i_Partija
#16519 Re: Manchester United FC
Incoming skendo, zmijuga, lsd, i bata in 3...2...1...todd_smith wrote: Da je on dobar trener, jeste. Ne moze niko osporavati. Ali ne mogu tog svrsavanja kao da je neki nevidjeni mag. Lik je solidan trener, u rangu sa Simeoneom, Kloppom. Treneri poput SAFa i Josea su ljestvica iznad njega.
- skenderija04
#16520 Re: Manchester United FC
Nije stvar muda, vec licnih stavova. Covjek je jednostavno slobodan da radi kako hoce. On je nakon Barse , dok mu je bio red pred vratima odlucio da pauzira godinu dana. A mogao je gdje je htio.todd_smith wrote:joj tebe, pricas kao ono ode jer ima muda ili nesto slicnoskenderija04 wrote:Ja ne znam da li je Guardiola vrhunski, osrednji ili bezvezan trener. Jedino sto vidim je cinjenica da je on prekinuo sa Barcelonom i Bayernom, dva najbolja tima evrope u zadnjih 10 godina uz dozvolu R.Madrida. E volio bih da vidim bar jos jednog takvog. Normalno je da trenera koji se docepa klupe ozbiljnog kluba ne mozes otjerati ni vrucom vodom, ovaj sam napusti Barcelonu i Bayern i jos im je dao vremena da nadju zamjenika![]()
![]()
ako ja danas sa jednim klubom osvojim sve moguce, krenu me jebati iz Uprave, vidim da igraci malo ovo ono krenuli, ispalim se
to nije jer imam muda nego jer znam da ce me bilo kakav klub uzeti poslije toga, zato odem dok sam na vrhu jos
Sto poslije Barce nije otisao bilo gdje osim u najjaci klub na svijetu u tom trenutku? To ti ja pricam
Da je on dobar trener, jeste. Ne moze niko osporavati. Ali ne mogu tog svrsavanja kao da je neki nevidjeni mag. Lik je solidan trener, u rangu sa Simeoneom, Kloppom. Treneri poput SAFa i Josea su ljestvica iznad njega.
Jose je sa Portom (koji je imao 3 svjetska igraca i 8 solidnih) uradio ono sto je Pep sa Barcom (koja je bila najjaca ekipa svih vremena u tom periodu), SAF svake 5te sezone novi tim gradio od temelja i to radio za 25 godina.
A i to , sa malim i velikim klubovima, je veoma diskutabilno. Nije lako uci u te svlacionice i uspostaviti red. Odmjere te igraci koji su osvojili sve vise puta, koji zaradjuju vise od tebe, i isprobaju od kakvog si materijala. Eto taj Mourinho, uspjesi u klubovima gdje je on bio imperator i apsolutni pocetak i kraj svega. Dosao je u Madrid, i postrojise ga Ramos, Iker i Cristiano. Samo tri godine na najvisem nivou i "sporazumni" raskid ugovora.
Nije lako stari.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16521 Re: Manchester United FC
Guardiola je vrhunski trener, nista slabiji od pomenutog rumenka ili Mourinha.
Sto nije otisao ovdje, sto nije ondje, sto je u Bayern...?! Zato sto mu se moze. Evo, recimo Mourinho ne moze u Bayern. Kako je onda bolji od Guardiole?
A kad vec potezemo za pricom mali i veliki timovi, bice da se Jose bolje snalazi u ulozi underdoga, nego kad mu das bogatu igracku ala Real Madrid, e onda se pokazu sve njegove slabosti.
Sto nije otisao ovdje, sto nije ondje, sto je u Bayern...?! Zato sto mu se moze. Evo, recimo Mourinho ne moze u Bayern. Kako je onda bolji od Guardiole?
A kad vec potezemo za pricom mali i veliki timovi, bice da se Jose bolje snalazi u ulozi underdoga, nego kad mu das bogatu igracku ala Real Madrid, e onda se pokazu sve njegove slabosti.
-
missko
#16522 Re: Manchester United FC
Ako Guardiola napravi dominantan tim u Engleskoj kao sto je napravio s Barcom ili Bayernom mislim da mu niko ne moze reci da nije najveci i jedinstveni bez obzira koliko para trosio. Meni licno puno bolji trener od Murinja i sada mada mi je i Mancini bolji od Murinja a od sve trojice je igra dosadna al ima uspjeha.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16523 Re: Manchester United FC
Mancini sto je trenirao City, sto je sad u Interu?!missko wrote:Ako Guardiola napravi dominantan tim u Engleskoj kao sto je napravio s Barcom ili Bayernom mislim da mu niko ne moze reci da nije najveci i jedinstveni bez obzira koliko para trosio. Meni licno puno bolji trener od Murinja i sada mada mi je i Mancini bolji od Murinja a od sve trojice je igra dosadna al ima uspjeha.
Ono je bas prevara tip.
- SpecialOffer
#16524 Re: Manchester United FC
Nista Guardiola jos nije napravio sa Bayernom. Kakva crna dominacija, pa Bayern ima dominaciju u Bundesligi skoro pa bez obzira na trenera.missko wrote:Ako Guardiola napravi dominantan tim u Engleskoj kao sto je napravio s Barcom ili Bayernom mislim da mu niko ne moze reci da nije najveci i jedinstveni bez obzira koliko para trosio. Meni licno puno bolji trener od Murinja i sada mada mi je i Mancini bolji od Murinja a od sve trojice je igra dosadna al ima uspjeha.
U LP se obrukao, vidjet cemo sta ce biti ove godine.
-
missko
#16525 Re: Manchester United FC
Ma i nema bas Bayern ovakvu dominaciju oborili su sve rekorde s njim na celu u pobjedma osvojenim bodovima pa golovima i ostalim zajebancijamaSpecialOffer wrote:Nista Guardiola jos nije napravio sa Bayernom. Kakva crna dominacija, pa Bayern ima dominaciju u Bundesligi skoro pa bez obzira na trenera.missko wrote:Ako Guardiola napravi dominantan tim u Engleskoj kao sto je napravio s Barcom ili Bayernom mislim da mu niko ne moze reci da nije najveci i jedinstveni bez obzira koliko para trosio. Meni licno puno bolji trener od Murinja i sada mada mi je i Mancini bolji od Murinja a od sve trojice je igra dosadna al ima uspjeha.
U LP se obrukao, vidjet cemo sta ce biti ove godine.