Pa to potvrdjuje sto ja rekohno_sekirli wrote: ↑19/06/2021 17:31 Kao sto sam napisao, deinstalacija Poco launchera je rijesila sve probleme.
Ne da Google vise haha
Moderator: Benq
Pa to potvrdjuje sto ja rekohno_sekirli wrote: ↑19/06/2021 17:31 Kao sto sam napisao, deinstalacija Poco launchera je rijesila sve probleme.
Bio si u pravuskafiskafsnjak wrote: ↑19/06/2021 17:41Pa to potvrdjuje sto ja rekohno_sekirli wrote: ↑19/06/2021 17:31 Kao sto sam napisao, deinstalacija Poco launchera je rijesila sve probleme.![]()
Ne da Google vise haha
Pričaj kakva su iskustvaNaslovnica wrote: ↑18/06/2021 13:49 Legao RN10Pro, preko BHT.
Trenutno je na punjenju, drkanje ide popodne.
![]()
Ja zamijenim mobač svake dvije godine, preko ugovora.PlivajuciZamajac wrote: ↑20/06/2021 15:58Pričaj kakva su iskustvaNaslovnica wrote: ↑18/06/2021 13:49 Legao RN10Pro, preko BHT.
![]()
Kakav je ekran, baterija, kamera...pričaj mi, pričaj, pričaj nešto lijepo![]()
E ovome se nikako ne mogu nacuditi.... Ja sam imao s9+, znaci bolji telefon od rn8pro i kad sam uzeo mi 10t pro , prvi skrol po obicnom browseru sam uocio razliku .Naslovnica wrote: ↑20/06/2021 21:27Ja zamijenim mobač svake dvije godine, preko ugovora.PlivajuciZamajac wrote: ↑20/06/2021 15:58Pričaj kakva su iskustvaNaslovnica wrote: ↑18/06/2021 13:49 Legao RN10Pro, preko BHT.
![]()
Uglavnom, imao sam RN8Pro i bio je odličan mobitel.
I ovaj je odličan, ali neke velike razlike baš i nema.
Eto, spominje se amoled ekran, 120Hz...
Meni kao najobičnijem korisniku nema neke značajne razlike vrijedne promjene, ništa spektakularno. Baterija meščini traje kao i kod RN8Pro. Nisam nešto slikao, slika ko slika. Ništa loše, ništa wow.
Uglavnom, prije RN8Pro imao sam neki stariji uređaj tako da je Xiaomi baš džinovski korak naprijed, a sada mislim da nije vrijedno zamjene (upgradea).
Na 120 Hz je.skafiskafsnjak wrote: ↑20/06/2021 22:05E ovome se nikako ne mogu nacuditi.... Ja sam imao s9+, znaci bolji telefon od rn8pro i kad sam uzeo mi 10t pro , prvi skrol po obicnom browseru sam uocio razliku .Naslovnica wrote: ↑20/06/2021 21:27Ja zamijenim mobač svake dvije godine, preko ugovora.PlivajuciZamajac wrote: ↑20/06/2021 15:58
Pričaj kakva su iskustva
Uglavnom, imao sam RN8Pro i bio je odličan mobitel.
I ovaj je odličan, ali neke velike razlike baš i nema.
Eto, spominje se amoled ekran, 120Hz...
Meni kao najobičnijem korisniku nema neke značajne razlike vrijedne promjene, ništa spektakularno. Baterija meščini traje kao i kod RN8Pro. Nisam nešto slikao, slika ko slika. Ništa loše, ništa wow.
Uglavnom, prije RN8Pro imao sam neki stariji uređaj tako da je Xiaomi baš džinovski korak naprijed, a sada mislim da nije vrijedno zamjene (upgradea).
Jes ti siguran da ti je na 120hz? Provjeri u postavkama.displeja.
U mnogih telefona po.defaultu bude na 60hz
Pa iskljucis MIUI optimizaciju, instaliras vanced i uključi opet
Traži malac malo da vidi ćaćin novi mobitel.skafiskafsnjak wrote: ↑20/06/2021 22:32 Pa obican ili (ne)obican korisnik, primjeti se bas razlika.
Sad pogotovo, kad uzmem neki stariji telefon koji je "fluidan". Npr.moj stari s9+.
Bas ono ljepse "klizi" ....ne kazem da je najbitnija stvar, ali je super.
Pa pored svega toga, fluidnost je bitna... A to doprinosi fludinosti itekako.
Ako ti je baterija bitnija, onda vrati na 60hz....produzices bateriju.
Naslovnica wrote: ↑21/06/2021 14:45Traži malac malo da vidi ćaćin novi mobitel.skafiskafsnjak wrote: ↑20/06/2021 22:32 Pa obican ili (ne)obican korisnik, primjeti se bas razlika.
Sad pogotovo, kad uzmem neki stariji telefon koji je "fluidan". Npr.moj stari s9+.
Bas ono ljepse "klizi" ....ne kazem da je najbitnija stvar, ali je super.
Pa pored svega toga, fluidnost je bitna... A to doprinosi fludinosti itekako.
Ako ti je baterija bitnija, onda vrati na 60hz....produzices bateriju.
Nakon manje od 10 sec što ga je uzeo u ruke, kaže "sviđa mi se što je "smooth scrool".![]()
![]()
![]()
Odmah sam se tebe sjetio i morao ti javiti.
Očito je za mene neka Nokia 3310, jbli vas mobiteli i nove tehnologije.
![]()
![]()
![]()
Nikakvaskafiskafsnjak wrote: ↑21/06/2021 19:58 Jedno pitanje.
Kakva zastitna stakla kupujete?
Ja uzeo neko... Brate vazda prljavo, ne mozes ga se nacistiti... Jel.mozda trebam neko skuplje uzeti ili sta![]()
Ova je kod mene.skafiskafsnjak wrote: ↑21/06/2021 22:26Pretpostavlkam da ovi jeftini.nemaju onaj oleofobni.premaz, ili kako se vec zove...
Kupicu Nilkin
Hm u mi 10t pro je kamera bolja...suad-sarajevo wrote: ↑22/06/2021 13:01 Vagam da uzmem u BH telecomu Poco F2 pro (6+128GB) ili Mi 10T Pro (8+256GB). Osim ove prednosti za više RAM-a i skladišta ima li još neka stvar koja bi po Vama prevagnula.? Hvala.
Sto se fluidnosti tice... Tu nemas brige.suad-sarajevo wrote: ↑22/06/2021 13:16 Sve su prilike da ću se za njega i odlučiti. Nadam se da je fluidan u radu obzirom da ima rama podosta.