Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
roma u revansu mora dati barem 8 golova .facio i njegovo udruzenje gradjana u odbrani ce primiti 4 minimum.pool je u finalu i osvaja.mo je trenutno,po formi,najbolji igrac svijeta.
Alighieri wrote:Dynamo Kiev, Schalke i sada Roma, tri najslabije ekipe sto su vidjeli polufinale LP.
Necu da spominjem sezonu porto monaco finale.
Tek sada je barca valjda shvatila od koga su uspjeli ispasti
Za bayern ne igraju alaba i vidal, dajte realu odmah trofej. Sudija ce da to rijesi
Jesi ti gledao taj Dinamo Kiev? Jesi klinac...
Taj Dinamo Kiev predvođem Shevchenkom i Rebrovom je bio jedna od najboljih ekipa u modernom nogometu. Pobjediti Barcelonu u dva susreta 7:0 nije mala stvar, a da ne spominjem kako su i Reala natmburali.
SALAH Odmah večeras zlatna lopta, dajte mu je bez razmišljanja. Ne vjerujem šta čovjek radi na terenu. Ostatak Liverpoola isto odličan, pogotovo Firmino i Mane. Tačnije, odlično do 5:0, nakon toga neobjašnjiv pad. Primaš dva gola i ostavljaš protivnika u igri. Mogli su primiti još koji koliko su se bili uplašili. Ne možeš se ti riješiti luzerstva taman da ne znam koga imaš u ekipi i koga imaš za trenera. Ako ispadnu, neka se ugase odmah nakon utakmice.
Rampage wrote:Kako Džekson golom rastjera gmizave trolove s teme, jednostavno ispariše
Džeko je igračina svjetske klase, kod nas vječno osporavan, jbg forum pun jakih selektora, znaju ljudi da je kloc nema biti šta drugo meni kao navijaču Livčija je žao što ga Live nije ni pokušao dovesti.
Last edited by Gandalf on 24/04/2018 22:58, edited 1 time in total.
ultima_palabra wrote:Meni je Lyon bio tanak one godine kad je dosao u polufinale... Bayern se ispisao po njima, i to nije bila ni neka sjajna ekipa Bayerna.
Chelsea kad ga je izbacio Atletico 3-1 na Bridgeu... bas jedna ogranicena ekipa bila.
Lyon protiv Milana u polufinalu je bio odličan. Ne znam tačno koja sezona. Inzagi spasio Milan u zadnjim minutama. Manchester City prije dvije sezone protiv Reala je bio incident, iako ih je Real jedva dobio sa ukupnih 1-0. Monaco prošle godine jednostavno nije mogao protiv Juventusa. Uglavnom uvijek se nađe neka "neplanirana" ekipa u poufinalu.
Ja presto bio gledat utakmicu oko 60min. Jednostavno prepo se bio.
Roma brate amaterski pravo.
Salah prebrz cak i za tv ekrane
Potrefilo im se jako dobro igrali a istovremeno roma jako lose se branila..
Nadam se dobroj uzvratnoj mada sumnjam u preokret
Kikibombona wrote:Ne pamtim bolju utakmicu jednog fudbalera od danasnje izvedbe Salaha. Cista perverzija, rasturio je u ofanzivi i defanzivi, prosto savrseno.
Liverpul pojeo Romu. Radi neiskustva su primili dva gola. Nista drugo.
I u Rimu ce ih slomiti.
PS
Dinamo Kijev sa Sevom i Rebrovom je bio strasna, strasna ekipa. Mozda vam je malo izblijedilo sjecanje.
Alighieri wrote:Dynamo Kiev, Schalke i sada Roma, tri najslabije ekipe sto su vidjeli polufinale LP.
Necu da spominjem sezonu porto monaco finale.
Tek sada je barca valjda shvatila od koga su uspjeli ispasti
Za bayern ne igraju alaba i vidal, dajte realu odmah trofej. Sudija ce da to rijesi
Jesi ti gledao taj Dinamo Kiev? Jesi klinac...
Taj Dinamo Kiev predvođem Shevchenkom i Rebrovom je bio jedna od najboljih ekipa u modernom nogometu. Pobjediti Barcelonu u dva susreta 7:0 nije mala stvar, a da ne spominjem kako su i Reala natmburali.
Talentovani su igraci bili nema govora,ali Lobanovski je bio kralj.Ni kada su vodili 5-0 ni kada su gubili uvijek je imao isti izraz lica.Kada su kompjuteri bili u svojim pocetcima pogotovo u tadsnjem SSSR-u on je poceo eksperimentisati sa istim.veliki covjek i trener koji je zivot posvetio fudbal na kraju je i umro na terenu.Jedan od najvecih trenera svih vremena.