Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- omega369
#16502 Re: Sarajevski derbi
Valjic, savez gura pitare, skoro u ofsajdu, tan ubleha... ok 
- ultima_palabra
#16503 Re: Sarajevski derbi
Raspadnuti Željezničar koji ćemo potopiti, zagrnuti im mezar, vodi ih budala, narkoman i vehabija, samo je pitanje koliko razlike... okomega369 wrote:Valjic, savez gura pitare, skoro u ofsajdu, tan ubleha... ok
-
vryzas
#16504 Re: Sarajevski derbi
hrasno38 wrote:Razgibavanje igraca Sarajeva vece prije utakmice....
-
kike-tike
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16506 Re: Sarajevski derbi
Portala i govana
Ocito je ovo pisao neko ko se ono bas razumije u sport i navijacki dio.
Ako je i pokusaj sukanja (al cuj, preko portala
- avetinja
- Sarajevski-Seljak
- Charuga
- Globalni moderator
#16510 Re: Sarajevski derbi
Na nivou ong bazabezporaza ...Tomahawk11 wrote:Portala i govana![]()
Ocito je ovo pisao neko ko se ono bas razumije u sport i navijacki dio.
Ako je i pokusaj sukanja (al cuj, preko portala![]()
), vrlo los i glup.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16511 Re: Sarajevski derbi
Vjeruj da nisam nikad usao na tu bazu bez poraza, vidim nekad se ovdje na forumu pise o tome. Ako je u ovom fonu, onda je glupo.
A ovom opaskom sarajeva365 nisu samo navijaci sarajeva oznaceni kao gay, nego i Zeljini, odnosno svi oni koji organizovano idu na utakmice
A ovom opaskom sarajeva365 nisu samo navijaci sarajeva oznaceni kao gay, nego i Zeljini, odnosno svi oni koji organizovano idu na utakmice
- avetinja
#16512 Re: Sarajevski derbi
E, jebiga sad. To je isto kao da kažeš da su svi muškarci pederi, jer imaju kitu.Tomahawk11 wrote:Vjeruj da nisam nikad usao na tu bazu bez poraza, vidim nekad se ovdje na forumu pise o tome. Ako je u ovom fonu, onda je glupo.
Ova zajebancija je na nivou zajebancije vašeg portala "baza". Znači, nema tu nekog posebnog humora.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16513 Re: Sarajevski derbi
Jebiga ti. Okupite li se vi ovako kad idete na Kosevo? Nemoj zajebavati. Nigdje veze furka, da je kvalitetan shuk, pa bih pozdravio, ovako, nista.avetinja wrote:E, jebiga sad. To je isto kao da kažeš da su svi muškarci pederi, jer imaju kitu.Tomahawk11 wrote:Vjeruj da nisam nikad usao na tu bazu bez poraza, vidim nekad se ovdje na forumu pise o tome. Ako je u ovom fonu, onda je glupo.
A ovom opaskom sarajeva365 nisu samo navijaci sarajeva oznaceni kao gay, nego i Zeljini, odnosno svi oni koji organizovano idu na utakmice![]()
Ova zajebancija je na nivou zajebancije vašeg portala "baza". Znači, nema tu nekog posebnog humora.
Kojeg naseg? Kazem ti, nisam nikad usao na to cudo, procitao ovdje na forumu da to postoji.
- ultima_palabra
#16514 Re: Sarajevski derbi
Zadnji update 02.10.Charuga wrote: Na nivou ong bazabezporaza ...
- avetinja
#16515 Re: Sarajevski derbi
Okupimo, ali nemamo bordo-bijela obilježja. Razlika je to, velika.Tomahawk11 wrote:Jebiga ti. Okupite li se vi ovako kad idete na Kosevo? Nemoj zajebavati. Nigdje veze furka, da je kvalitetan shuk, pa bih pozdravio, ovako, nista.avetinja wrote:E, jebiga sad. To je isto kao da kažeš da su svi muškarci pederi, jer imaju kitu.Tomahawk11 wrote:Vjeruj da nisam nikad usao na tu bazu bez poraza, vidim nekad se ovdje na forumu pise o tome. Ako je u ovom fonu, onda je glupo.
A ovom opaskom sarajeva365 nisu samo navijaci sarajeva oznaceni kao gay, nego i Zeljini, odnosno svi oni koji organizovano idu na utakmice![]()
Kojeg naseg? Kazem ti, nisam nikad usao na to cudo, procitao ovdje na forumu da to postoji.
Pa to ti kažem. Nije ovo ništa smiješno. Uđi, pa vidi.
-
kike-tike
#16516 Re: Sarajevski derbi
Ugasio Thiago Bazubezporaza
nije mu bila OK zajebancija 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16517 Re: Sarajevski derbi
Kontam....mislite da ste nam shuknuli s bojom.
Opet nigdje veze, mi se ponosimo bordo bojom, da je neka roza ili tako nesto, pa hajde....
A nema potrebe, ako je na ovaj fazon, onda je bezveze.
Izgleda nema vise niko vijuge da smisli nesto bas dobro.
- BHF_Manijak
#16518 Re: Sarajevski derbi
Isto tako malo ko spominje Bogdanovica recimo, a lik je pojeo u odbrani Benku u sve i jednom duelu, posebno u zraku. Odigrao momak perfektnu utakmicu. Ne sjecam se da je ijednom ispao.jeza u ledja wrote:
Prije bih rekao 90-10%, no dobro.
I generalno, najvise zasluga, od igraca bih dao vama Kokotu, pa Djelmicu, pa Blagojevicu, tim redom. Memija je bio nelos (svidio mi se onaj prolazak Puzija ko da je dijete) i eto Beganovic se bar krpio. Tiago se trudio al za sada ne vidim neki kvalitet.
Odbrana nezaposlena al su uradili sta su trebali, kao i Antolovic.
Hadziahmetovic, fakat, pravo los, nivo naseg Radovca, koji je isto bio jedan od najgorih na terenu.
Jos jednom Kokotu svaka cast, mada mi je odvratan u svakom pogledu.
Djelmic svakako standardno. Najbolji vam je igrac ove sezone.
Navijaci prvenstveno gledaju dali neko gol ili ako asistira.
Kokot je ubio u zracnim duelima, spustio je milion lopti, iako je nizi od vasih stopera. Dobra pravo partija, iako ga licno ne mirisem nikako, jer je seljacki tip igraca, lola prava.
Amir je premoren i decko je van forme ima mjesec. Ne mozes ti od djeteta od 18 godina ocekivati da u 2 mjeseca odigrano 15-20 utakmica, sto u reprezentaciji sto u klubu! Posebno ne sa bh. uslovima priprema.
Memija je na pocetku ispadao k'o iz tramvaja pored Duljevica, ali se kasnije dovranis'o. Nije ga bilo naprijed toliko, nije smio pozadi rupu ostavljati.
Sto se Tiaga tice, nije mozda nista konkretno napravio (ako gol ne racunas), ali je bio permanentna opasnost po vasu zadnju liniju, smarao ih je, smetao, konstantno pritisak radio i to je ono sto ih je umorilo i izbezumilo. Od njega i vise nego dovoljno. Protiv manjih ekipa ce to jos vise doci do izrazaja, jer su losije odbrane. Dakle pravi pogodak je njega staviti kao spica, jer je lagan, brz i "dosadan", mnogo ucinkovitiji moze biti nego na krilu. Jos kad mu dodas Stokica, koji ionako voli igrati malo dalje od 16-terca, mogu biti bas jebena kombinacija.
-
kike-tike
#16519 Re: Sarajevski derbi
Mislim da je ovo zbog skracenice HZ.. pa valjda kontaju ovi satiricni novinari Homo Zajednica da znaci.Tomahawk11 wrote:Kontam....mislite da ste nam shuknuli s bojom.![]()
Opet nigdje veze, mi se ponosimo bordo bojom, da je neka roza ili tako nesto, pa hajde....
- avetinja
#16520 Re: Sarajevski derbi
kike-tike wrote:Mislim da je ovo zbog skracenice HZ.. pa valjda kontaju ovi satiricni novinari Homo Zajednica da znaci.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16521 Re: Sarajevski derbi
Generalno mislim da su furke sa pederlukom promasene.kike-tike wrote:Mislim da je ovo zbog skracenice HZ.. pa valjda kontaju ovi satiricni novinari Homo Zajednica da znaci.Tomahawk11 wrote:Kontam....mislite da ste nam shuknuli s bojom.![]()
No, dobro, ako je nekom smijesno, onda ima i svrhu.
Mene ne pogadja, nego sam prokomentarisao zato sto je zalosno da se portali bave ovakvim glupostima. Napisano kao neka vijest, a glupost.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#16522 Re: Sarajevski derbi
Pičke, vjerovatno se neće javiti do vašeg narednog kiksa, il' čak vezanog kiksa.ultima_palabra wrote:Zadnji update 02.10.Charuga wrote: Na nivou ong bazabezporaza ...
- Logovan
#16523 Re: Sarajevski derbi
95% zajebancija je dno dna. Sarajevski humor više nije kao nekad.avetinja wrote: Ova zajebancija je na nivou zajebancije vašeg portala "baza". Znači, nema tu nekog posebnog humora.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#16524 Re: Sarajevski derbi
Memija je strpao u dzep kompletnu desnu stranu a pored toga napravio smijesnim Puzigacu i prosao pored njega kao da su mu noge svezane. Tiago je sasvim slucajno zakacio onu loptu i to se vidi iz aviona ali dabogda je svaku utakmicu tako slucajno kacio. Hadziahmetovic je u odnosu na Radovca na ovoj utakmici bio Maradona ali je tacno da su i jedan i drugi bili relativno losi. Kokot vas je derao na iskustvo a boga mi i na drcnost i snagu. Kod vas je jedino Duljevic pokazao da se radi o dobrom i kvalitetnom igracu i decko se borio koliko je mogao i naravno Delac koji vam spasava guzicu vec drugu utakmicu.jeza u ledja wrote:Prije bih rekao 90-10%, no dobro.Charuga wrote:Blagojević presjekao loptu, povukao je i pucao, a Tiago joj promjenio smjer. 60-40% u korist Jovana je OK odnos zasluga.
I generalno, najvise zasluga, od igraca bih dao vama Kokotu, pa Djelmicu, pa Blagojevicu, tim redom. Memija je bio nelos (svidio mi se onaj prolazak Puzija ko da je dijete) i eto Beganovic se bar krpio. Tiago se trudio al za sada ne vidim neki kvalitet.
Odbrana nezaposlena al su uradili sta su trebali, kao i Antolovic.
Hadziahmetovic, fakat, pravo los, nivo naseg Radovca, koji je isto bio jedan od najgorih na terenu.
Jos jednom Kokotu svaka cast, mada mi je odvratan u svakom pogledu.
Djelmic svakako standardno. Najbolji vam je igrac ove sezone.
Sudija opet cu ponoviti po mom misljenju je bio srednja zalost i mislim da nije nesto uticao na rezultat ali zato pomocni sa svojim sviranjem ofsajda su mogli mijenjati rezultat i za jednu i za drugu ekipu. Ova prica o nekoj grubosti i ne sviranju prekrsaja te dodjeljivanju crvenih i zutih je bez veze i jedino ko je zasluzio crveni po pravilima osim Mulalica je Delac. Penal po meni nije bio jer je bar koliko se moze vidjeti ruka je uz tijelo.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#16525 Re: Sarajevski derbi
Sudija je po meni pogurao Sarajevo samo u dvije situacije ili bolje receno ajde pokusao spasiti. Prvo kad nije dao crveni Delacu i drugo kad je utakmicu produzio 13 minuta. Sve ostalo je u domenu mogao je ali nije morao. Ovo postavljeno jesu sve faulovi kao i ono ranije postavljeno za Zelju ali da je bas sad to uticalo na rezultat je suplja prica. Na rezultat je navise uticala nepreciznost Zeljinih napadaca i Sarajevo treba da kaze "hvala bogu dobro smo prosli".Tomahawk11 wrote:Vidim na ovo Zeljini navijaci nemaju komentara. Zato se na onu kamaru slika gdje sudija ''gura'' Sarajevo itekako imalo sta reci.jeza u ledja wrote:Odgovor ovom sto je postavljao slikice:
Prekrsaj Kokota nad Rustemovicem, minut 1:48:
Minut 2:09, prvo Hadziahmetovic sto nije svirano (?) pa onda Beganovic, opet nad Rustemovicem:
Minut 3:56, Kokot faul nad Okicem. Po pravilima fudbalske igre, ovdje je vec trebao biti upozoren zbog uzastopnog fauliranja u kratkom periodu:
Minut 4:08, opet Beganovic i opet nad Rustemovicem:
Postoji takodje pravilo o konstantnom fauliranju istog igraca, u ovom slucaju Rustemovica. Trci faula nad njim u svega 2 i po minuta. I to poprilicno ostra faula. S tim sto nije svirao ocigledan faul Hadziahmetovica nad njim, valjda zato sto je ovaj ostao na nogama. U okviru 2 i po minuta i Kokot i Beganovic su napravili dva faula. Prije toga, Blagojevic je napravio faul nad Duljevicem, gdje je sudija pustio prednost. Znaci 6 prekrsaja u prva 4 minuta. Nijedan prekrsaj Sarajeva. Nakono ovog Beganovic je dobio upozorenje. Moje misljenje je samo da je ovaj prekrsaj bio na ivici zutog.
Minut 08:30, i opet Beganovic, ovaj put nad Duljevicem:
Treci njegov faul u 6 i po minuta, i to nakon upozorenja. I nije dobio zuti karton.
Minut 12:42, Memija nad Duljevicem, sudija svira prednost:
S druge strane, u 14:35, iz nekog razloga Valjic misli da je ovo faul Hebibovica nad Kokotom. Kokot se okrece i staje Hebibu na nogu i onda se saplice:
Minut 18:32, Mladenovic krvnicki s ledja starta nad Okicem, sudija je procjenio valjda da je na loptu(?!?):
Znaci 9 sviranih prekrsaja, pustenih prednosti i nedosudjenih prekrsaja u prvih 19 minuta. U medjuvremenu za Sarajevo jedan faul Barbarica nad Tiagom ("grljenje" s ledja) i ovaj nepravilno dosudjeni faul Hebibovica nad Kokotom. I neko prica o kriterijima? Hahaha.
Dalje mi se ne da.
Samo znam da je u drugom Kokot napravio bar jos 3 ostra faula. Do kraja nije dobio ni zuti karton.
Nedosljednost, to je to. Jez, svaka cast sto si postavio, mada je i bez toga bilo jasno....ko god je pogledao utakmicu.
I onda se prica o nekim penalima, crvenim kartonima![]()
koje sudija nije dao igracima Sarajeva
![]()