Demokratska fronta Željko Komšić
- Corto Maltese
#16501 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A mene ljudi blijedo gledaju kad ima kažem da u ovoj zemlji postoji zajednica, doduše virtualna, gdje ljudi još žive u uvjerenju da je Bakir izgubio od Suljagića, a DF pomeo na svim nivoima. 
- Corto Maltese
#16502 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-LIBERO- wrote:Il se voza u Audiu od 200 000 KM, sa 6 tjelohranitelja. Podanistvo je cudan mentalni sklop. Sto ih vise tlaci i osilo se ponasa, to ga vise, prije navedeni, vole i klanjaju mu se.
Vidi Baketa što se dobro maskir'o

- madner
#16503 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Citroen nije ni nalik na Audi. 
- dulekrele
#16504 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
prikriveni ustasa koji se predstavlja kao hrvat demokrata a u mislima mu herceg bosna non-stop. sto je najgore njega uzimaju kao reprezententa normalnih hrvata sto je katastrofa i jos nema tv kuce koja ga ne dovodi da nesto "pametno" kaze. odvratan do bolaMaystor wrote:taj plaćeni serator je otvoreno putem emisija u udarnima terminima pred izbore pozivao građane bih da ne izlaze na izbore i ne glasaju (na opšte zaprepaštenje sagovornika u raznima emisijama).Banksy wrote:Džaba ''objektivnost'', džaba ''neovisnost'', džaba analitika, na Komšiću svi padnu ...
Mile Lasić: Ne bi bilo dobro da unutar vlasti u Federaciji bude DF Željka Komšića
Imam dovoljno iskustva u životu da nikome ne dajem bezuslovnu podršku, pa tako s vremena na vrijeme, preispitam i svoj stav prema Komšiću. Kad vidim da ga ovakvi štakori poput lasića blate - znam da je sve u redu.
- Corto Maltese
#16505 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa, to me i brine.madner wrote:Citroen nije ni nalik na Audi.
Zašto smeta Audi, a ne Citroen, crn i jedan i drugi?
Ko nas, bre, zavadi sa Švabama
- Ned071
#16506 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zasto ne smeta kada se vozilo predsjednistva, placeno budzetskim parama i to poprilicno skupo, koristi u predizbornoj turneji u privatne svrhe? i sto ga u istoj turneji prate sluzbeni pratitelji? sto ne mogu na rende kora... i ko da gledam trazice sad da mu se u narednih godinu dana doipusti koristenje istog PMV...Corto Maltese wrote:Pa, to me i brine.madner wrote:Citroen nije ni nalik na Audi.
Zašto smeta Audi, a ne Citroen, crn i jedan i drugi?
Ko nas, bre, zavadi sa Švabama
-
Marko Zarko
#16507 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kampanja je završena, odmorite malo. DF je IN, SDP je OUT. Kraj priče. SDP je toliko ljudi unesrećio da bilo kakva diskreditacija ŽK izgleda presmiješno, i to su pokazali netom održani izbori. Niko iz SDP-a nije krenuo za njim, sada bi se mnogi prišlepali. Valjalo je imati muda i napraviti ono što je on napravio, otići iz dobro organizovane strukture i ni iz čega napraviti drugi najbolji rezultat za Parlament BiH.
- šatirana_ljubičica
#16508 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Marko Zarko wrote:Kampanja je završena, odmorite malo. DF je IN, SDP je OUT. Kraj priče. SDP je toliko ljudi unesrećio da bilo kakva diskreditacija ŽK izgleda presmiješno, i to su pokazali netom održani izbori. Niko iz SDP-a nije krenuo za njim, sada bi se mnogi prišlepali. Valjalo je imati muda i napraviti ono što je on napravio, otići iz dobro organizovane strukture i ni iz čega napraviti drugi najbolji rezultat za Parlament BiH.
- JThomas
#16509 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sve je rekao sam zlaja kad je poslije izbora pitao e možemo l' sad zajedno...
- kamen spoticanja
#16510 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sacekaj malo...bice ovde jos seksa medju tzv ljevicom...jos uvijek nije ni predigra pocela...JThomas wrote:sve je rekao sam zlaja kad je poslije izbora pitao e možemo l' sad zajedno...
Ko ce na koncu do lokalnih izbora biti , da izvines na izrazu, heban budemo vidjeli
-
dpjokala26
#16511 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
narod takve bira,zasluzuju izabrano.gidra wrote:a Pindžo koji se nalazi već 3 ili 4 put u Skupštini Kantona Sarajevo, svaki put u drugom dresu? To su ta nova lica DF-a![]()
Lik je grobar Zoi84 preduzeća.
-
Marko Zarko
#16512 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zahvaljujući odlasku Željka Komšića iz SDP-a ljevica je preživjela. Ako se zbroje mandati DF-a i SDP-a u Parlamentu BiH broj koji je ostvario SDP 2010 je ostao isti, odnosno 8 zastupnika. U Parlamentu FBiH DF 14+SDP 11+Naša stranka 1 čini 26 zastupnika, a SDP je imao 27. Da Željko nije otišao SDP bi imao neznatno bolji rezultat, a glasovi ljevice bi otišli negdje drugo.
Ovako ljevica se pročistila od Lagumdžije, Damira Hadžića, Lipovače i sličnih koje su zamijenili neki drugi ljudi.
Ljevica je ostala na istome, hvala ti Željko!
Ovako ljevica se pročistila od Lagumdžije, Damira Hadžića, Lipovače i sličnih koje su zamijenili neki drugi ljudi.
Ljevica je ostala na istome, hvala ti Željko!
- Corto Maltese
#16513 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Suljagićeva knjiga o velikom vođi, ili ova tvoja rečenica... teško je odlučiti ko je dublje ušao u lik, u koji je već namjerio da uđe.Marko Zarko wrote:Ljevica je ostala na istome, hvala ti Željko!
- skupljac_zeljeza
#16514 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I Dodik je nezavisni socijaldemokrata. Priheftaj i njega. DF još ništa u praksi nije dokazao.Marko Zarko wrote:Zahvaljujući odlasku Željka Komšića iz SDP-a ljevica je preživjela.
- Maystor
#16515 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja se ne bih kladio u to. Upravo se radi na tome da neki od Lagumdžijinih klonova preuzme SDP.Marko Zarko wrote: Ovako ljevica se pročistila od Lagumdžije, Damira Hadžića, Lipovače i sličnih koje su zamijenili neki drugi ljudi.
-
Marko Zarko
#16516 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Corto ej...pogledaj semafor 
- Maystor
#16517 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo malo sam prelistao rezultate glasanja u većim gradovima. Smetljar Bakir Izmetbegović je dobio mizeran broj glasova u Tuzli, Zenici, Mostaru, sve 4 sarajevske opštine itd.Banksy wrote:Zbog kakvih Bakir leti helikopterom?hellue wrote:Zbog takvih on i setaplavipatriota wrote:maloprije prema malti, kroz najveću mrakaču, sam komšić kući šeta..
cijenim ga samo zato što je običan čovjek i ne diže se iznad ostalih..
Na svim ovim područjima ga je Radončić podero, a na nekim (Tuzla) i Emir Suljagić.
Naravno, smetljar je prekucao izbore u centrima renesanse, Banovići, Cazin itd itd.
Toliko o profilu glasača Bakira Izmetbegovića.
- JohnnyS
#16518 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
i urbani šovinizam je šovinizam...
- Corto Maltese
#16519 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Urbanluk je papanluk novog milenija.
- Lokman
#16520 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kao što kaže Fahrudin Radončić lopta je sada u dvorištu Željka Komšića. Zbog svog dvosmislenog stava vezano za koaliciju sa SDA on je na korak da izgubi povjerenje naroda koje mu je jedini politički kapital. Graditi svoju političku poziciju na kritici feudalnih nacionalnih stranaka i odmah nakon izbora radi mrvica vlasti ući u koaliciju sa tim istim strankama, predstavlja suicidno dijelo. On je pod velikim pritiskom pojedinaca iz vrha DF, koji su direktno kupljeni od SDA, da napravi taj pogrešan korak.Ne znam. Demokratska fronta je nova politička stranka. Da budem iskren, ja ne znam šta je sve gospodin Komšić obećavao u kampanji, on će se naći, vjerovatno, u jednom teškom izazovu. Govorio je da neće sa nacionalnim strankama, a kako sada stvari stoje može mu se dogoditi, makar prema izjavama pojedinaca iz njegove stranke, da se oni probude u jednom bračnom krevetu sa gospodinom Čovićem, Izetbegovićem ili Dodikom, neovisno od izjava da nikada neće sa nacionalnim strankama. Ako se nešto tako i desi, to je potpuno legitimo. Nama to ne smeta neka SDA, to je njena odgovornost kao prvoplasirane stranke, proba da napravi vlast, mi u tome apsolutno nećemo smetati. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/143349/radonc ... KFGqZ.dpuf
Last edited by Lokman on 29/10/2014 20:33, edited 1 time in total.
-
Crvene_brigade
#16521 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo upravo je Bakir Izetbegovic obznanio u emisiji BHT-a (kod Covicevog megafona) ulazak u vlast Zeljka Komsica-Demokratska fronta sa SDA i HDZ-om.
Nakon ove izjave pocinje raspad privatnog preduzeca Zeljka Komsica.
- Lokman
#16522 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pravi istu grešku (ili svjesnu prevaru sopstvenih glasača) kao i Lagumdžija. Da je iskren i dobronamjeran kako se predstavlja trebao je pred izbore javnost upoznati da planira koaliciju sa SDA, a ne da onaj bombaš i šizofrenik Suljagić laže kako postoji dogovor Lagumdžija-Izetbegović. Sada je na vidjelo izašlo ko je imao dogovor sa Izetbegovićem.Crvene_brigade wrote:Evo upravo je Bakir Izetbegovic obznanio u emisiji BHT-a (kod Covicevog megafona) ulazak u vlast Zeljka Komsica-Demokratska fronta sa SDA i HDZ-om.![]()
-
hellue
#16523 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gle cuda, predsjednik drzave se vozio helikopteromBanksy wrote:Zbog kakvih Bakir leti helikopterom?hellue wrote:Zbog takvih on i setaplavipatriota wrote:maloprije prema malti, kroz najveću mrakaču, sam komšić kući šeta..
cijenim ga samo zato što je običan čovjek i ne diže se iznad ostalih..
-
hellue
#16524 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To je dominantno danas, posebno kod komunista koji jos uvijek zive u stanovima dobijenim pomocu clanske karte, mrzeci sve ljude koji su na drugaciji nacin ( kapitalom ) kupili stanove pored njihCorto Maltese wrote:Urbanluk je papanluk novog milenija.
-
forel
#16525 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Crvene_brigade wrote:Evo upravo je Bakir Izetbegovic obznanio u emisiji BHT-a (kod Covicevog megafona) ulazak u vlast Zeljka Komsica-Demokratska fronta sa SDA i HDZ-om.![]()
Vala mi iako se raspadnemo to ce bit za 4 godine a vi crveni kmeri ste se do sad rasuli ko riza ne pokupi vas ni Zlogumđija za narednih 10 godina....to sto je vama crkla krava nemora znacit da ce i komsiji, al dobro razumljivo je sto ti i tvoji politroni iz SDP mrzite i prizeljkujete krah DF-a.Nije malo izgubit 150 000 glasova koji su otisli DF -u
Crveni vragovi, mislite na sebe...raspadoste se a vi o DF
PS:Prijedlog za tebe, otvori tarot liniju, izgleda da si postao vidovit pa vec vidis da cemo uci u vlast il necemo