Farma
Moderator: anex
- LEDA
#16502 Re: Farma
Ja tebi ništa ne vjerujemREAL MADRID CFC wrote:u finalu goca aki ekrem sranija memo eto sve će te vidjeti inače kaže da će u pregledu dana biti neki specijal sa televizorom u farmi i da će gledati ko je šta lagao i slično a sutra šou jer večeras dolazi vendi a ujutro ulazi igbala .........specijalno iznenađenje ekremu dok vendi bude spavala kraj njega u krevetu sve su mu izrežirali da bude šou na kraju ....
-
REAL MADRID CFC
#16503 Re: Farma
LEDA wrote:Ja tebi ništa ne vjerujemREAL MADRID CFC wrote:u finalu goca aki ekrem sranija memo eto sve će te vidjeti inače kaže da će u pregledu dana biti neki specijal sa televizorom u farmi i da će gledati ko je šta lagao i slično a sutra šou jer večeras dolazi vendi a ujutro ulazi igbala .........specijalno iznenađenje ekremu dok vendi bude spavala kraj njega u krevetu sve su mu izrežirali da bude šou na kraju ....
večeras vjeruj svojim ušima i očima ako ne vjeruješ meni....
Last edited by REAL MADRID CFC on 05/07/2013 18:54, edited 1 time in total.
- Havatar
#16505 Re: Farma
Da nije ovo Cemoamiliana wrote:Joj lika sto nas fura...REAL MADRID CFC wrote:u finalu goca aki ekrem sranija memo eto sve će te vidjeti inače kaže da će u pregledu dana biti neki specijal sa televizorom u farmi i da će gledati ko je šta lagao i slično a sutra šou jer večeras dolazi vendi a ujutro ulazi igbala .........specijalno iznenađenje ekremu dok vendi bude spavala kraj njega u krevetu sve su mu izrežirali da bude šou na kraju ....Da nije tebe neko poslao ovdje da siris dezinformacije
-
Igbala
#16506 Re: Farma
Što mi ranije ne reče da se idem sprematiREAL MADRID CFC wrote:u finalu goca aki ekrem sranija memo eto sve će te vidjeti inače kaže da će u pregledu dana biti neki specijal sa televizorom u farmi i da će gledati ko je šta lagao i slično a sutra šou jer večeras dolazi vendi a ujutro ulazi igbala .........specijalno iznenađenje ekremu dok vendi bude spavala kraj njega u krevetu sve su mu izrežirali da bude šou na kraju ....
-
REAL MADRID CFC
#16507 Re: Farma
rukfashmoj wrote:Radojka do pobede.
sutra ispada sa danijelom...
-
Igbala
#16508 Re: Farma
Možda je Memo, hoće da prekine moju ljubavnu priču (kako me nervira kad ovo kaže) sa SabirnimHavatar wrote:Da nije ovo Cemoamiliana wrote:Joj lika sto nas fura...REAL MADRID CFC wrote:u finalu goca aki ekrem sranija memo eto sve će te vidjeti inače kaže da će u pregledu dana biti neki specijal sa televizorom u farmi i da će gledati ko je šta lagao i slično a sutra šou jer večeras dolazi vendi a ujutro ulazi igbala .........specijalno iznenađenje ekremu dok vendi bude spavala kraj njega u krevetu sve su mu izrežirali da bude šou na kraju ....Da nije tebe neko poslao ovdje da siris dezinformacije
Last edited by Igbala on 05/07/2013 18:59, edited 1 time in total.
- LEDA
#16509 Re: Farma
......čuda da se dese pa Miljacka mostove odneseREAL MADRID CFC wrote:LEDA wrote:Ja tebi ništa ne vjerujemREAL MADRID CFC wrote:u finalu goca aki ekrem sranija memo eto sve će te vidjeti inače kaže da će u pregledu dana biti neki specijal sa televizorom u farmi i da će gledati ko je šta lagao i slično a sutra šou jer večeras dolazi vendi a ujutro ulazi igbala .........specijalno iznenađenje ekremu dok vendi bude spavala kraj njega u krevetu sve su mu izrežirali da bude šou na kraju ....
večeras vjeruj svojim ušima i očima ako ne vjeruješ meni....
- amiliana
#16511 Re: Farma
Kad je vec namjesteno hajd ti reci nama ko ce pobijediti da znamo da se bezveze ne sekiramoREAL MADRID CFC wrote:rukfashmoj wrote:Radojka do pobede.
sutra ispada sa danijelom...
-
REAL MADRID CFC
#16512 Re: Farma
samo da znate da neće pobijediti ni stana ni goca....sad brzoooo šaljite sms-ove i punite miličin račun....davno je ona odlučila s kim djeli lovu........jedva čekam da vidim filipovu facu večeras kad ispadne a jako mi je žao i šaha super momak stvarno.....
- amiliana
#16513 Re: Farma
Ciji racun ???REAL MADRID CFC wrote:samo da znate da neće pobijediti ni stana ni goca....sad brzoooo šaljite sms-ove i punite miličin račun....davno je ona odlučila s kim djeli lovu........jedva čekam da vidim filipovu facu večeras kad ispadne a jako mi je žao i šaha super momak stvarno.....
-
Igbala
#16514 Re: Farma
gluho i daleko bilorukfashmoj wrote:Svi smo mi stanija
- rukfashmoj
#16515 Re: Farma
Igbala wrote:gluho i daleko bilorukfashmoj wrote:Svi smo mi stanija
igbala igbala srce si mu dala.
-
REAL MADRID CFC
#16516 Re: Farma
amiliana wrote:Ciji racun ???REAL MADRID CFC wrote:samo da znate da neće pobijediti ni stana ni goca....sad brzoooo šaljite sms-ove i punite miličin račun....davno je ona odlučila s kim djeli lovu........jedva čekam da vidim filipovu facu večeras kad ispadne a jako mi je žao i šaha super momak stvarno.....
miličin...milica mitrović,kontašššš....
- amiliana
#16517 Re: Farma
I Znaj i Znaj da se nisi za to pokajala....rukfashmoj wrote:Igbala wrote:gluho i daleko bilorukfashmoj wrote:Svi smo mi stanija![]()
igbala igbala srce si mu dala.
- Sabirni centar
#16518 Re: Farma
Hakijevamiliana wrote:Ciji racun ???REAL MADRID CFC wrote:samo da znate da neće pobijediti ni stana ni goca....sad brzoooo šaljite sms-ove i punite miličin račun....davno je ona odlučila s kim djeli lovu........jedva čekam da vidim filipovu facu večeras kad ispadne a jako mi je žao i šaha super momak stvarno.....
- amiliana
#16519 Re: Farma
Dobro Pasha moj kuzim sta se odmah srkletis...REAL MADRID CFC wrote:amiliana wrote:Ciji racun ???REAL MADRID CFC wrote:samo da znate da neće pobijediti ni stana ni goca....sad brzoooo šaljite sms-ove i punite miličin račun....davno je ona odlučila s kim djeli lovu........jedva čekam da vidim filipovu facu večeras kad ispadne a jako mi je žao i šaha super momak stvarno.....
miličin...milica mitrović,kontašššš....
- gnjev
#16520 Re: Farma
REAL MADRID CFC wrote:večeras 2 ispada a kaže da uz filipa izgleda da ide i ša ali to valjda još odlučuju inače džabe glasate i trošite pare....naravno to i sami znate...a u iduću farmu ulazi zmaj iz šipova i još nekoliko pjevaljki granda što je dogovoreno ostali se još traže....
Nadam se da grijesis za Sha , jedna Stanija da ga pobjedi u ovoj igri stvarno bi steta bilo .
-
REAL MADRID CFC
#16521 Re: Farma
zmaj je kralj i to će biti pravi šovovi......a koliko čujem ulaze i oni retardi nemeš i ona kurawa njegova bljakkkk a iz bih traže deena
- Sabirni centar
#16522 Re: Farma
Ako je ovo istina, ti si za muštuluka! Bilo ko samo da nije starleta.REAL MADRID CFC wrote:samo da znate da neće pobijediti ni stana ni goca....sad brzoooo šaljite sms-ove i punite miličin račun....davno je ona odlučila s kim djeli lovu........jedva čekam da vidim filipovu facu večeras kad ispadne a jako mi je žao i šaha super momak stvarno.....
- astrid
#16524 Re: Farma
Ovo dvoje su trebalio uci u VB, ali nisu,a za farmu nisam cula.Gdje si ti to procitaoREAL MADRID CFC wrote:zmaj je kralj i to će biti pravi šovovi......a koliko čujem ulaze i oni retardi nemeš i ona kurawa njegova bljakkkk a iz bih traže deena