Chemist wrote:Oprostite gospodo moralni autoriteti i uzoriti gradjani Bosanskog ejaleta, nesto vas ne primjecujem da ste plaho aktivni u stvarnom zivotu, nesto ne primjecujem da se postuje crveno za pjesake, kao ni da se veze pojas, kao ni da se vodi racuna o ekologiji, niti postovanju komsije, poznanika, sugradjanina.
@respo, ukoliko si bas toliko los i nesiguran vozac pa se bojis da ce te ugrozi neko drugi onda se ti ipak uhvati autobusa, tramvaja, trolejbusa, ipak ti je tamo mnogo sigurnije nego na cesti punoj manijaka koji pricaju na telefon dok voze. Ovim putem te fino molim da se suzdrzis od daljenjeg komentarisanja jer izlazis iz okvira pristojnog
I da, niti jednom rjecju nisam rekao da se treba razgovarati na mobitel dok se vozi ali ovi kvazi gradjani uvijek imaju neku "pametnu" da dodaju, a pri tome zaboravljaju da su nam rijeke pune smeca, u haustore i mahale se ne moze uci od smrada, vozi se 50 % neispravnih vozila na cesti, i da je svaka od tih anomalija potekla od nas pa je sasvim normalno da je neko od njih ucestvovao u barem jednoj od njih, barem jednom je bacio kesu iz auta, barem jednom nije razmisljao o tome da pored njega u ovom gradu zivi jos dosta drugih ljudi kojima smetaju njegovi postupci, ali ne, pametni se uvijek nadju da pametuju....gadite mi se iskreno!!!
to sto ti ne primjecujes ne znaci da neko ne stane pjesacima na crveno da ne veze pojas i ostalo sto si nabrojao
a ovo sto si direktno se meni obratio
ne prebacuj lopticu tamo gdje ne treba ne prica se ovdje o meni kao vozacu nego o tvom ocu koji ne postuje zakon i pravila koja kazu zabranjeno koristenje mobitela u toku voznje
to kakav sam ja vozac mozemo na drugoj temi
to sto ti ne mozes izgleda prihvatiti istinu odmah proglasis nepristojim
aha tako se to zove da znam ubuduce
to sve sto kazes ne mozes reci meni jer me ne poznajes
ne znas ni jeli bacam smece u rijeke kese na cestu je li vozim neispravno auto
tako da tu suplju demagogiju prosipaj komsijama
ako znas da sam negdje pogrijesio slobodno reci respo papak to i to radi i ja cu prihvatiti a ne se braniti glupim argumentima da ti pametujes a ja sam ispravan
i necu vise jer se odmicemo od teme ako te bilo sta zanima mozes otvoriti temu ili preko pp-a