Samsung galaxy S3

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
kakaljin

#1651 Re: Samsung galaxy S3

Post by kakaljin »

Chemist wrote:Ne znam jel pametnije ovdje ili na neku druguz temu, uglavnom otac mi ima Galaxy S3 i kaze da mu je prevelik i malo potezak za koristiti kad vozi, pa ako ima neko da bi mijenjao neka se javi u pp
neka ne koristi telefon kada vozi.

i ja ga imam i prikopcan mi je na handfree u autu, i razgovaram bez problema u voznji
shiljak

#1652 Re: Samsung galaxy S3

Post by shiljak »

gledao sam galaxy s3 cijene u npr. Americi, odnosno na amazon.com, i ispadoše ili iste ili čak skuplje nego kod nas u BiH :D Kako je to moguće ? :D
respo

#1653 Re: Samsung galaxy S3

Post by respo »

blize smo tajvanu gdje se prave :D
respo

#1654 Re: Samsung galaxy S3

Post by respo »

da ne kazem da ti je otac papak ili nesto slicno ali je u najmanju ruku neodgovoran cim koristi mobitel u voznji
pored toliko pomagala bluetooth speakerphone i slicno njemu veliko koristiti ga dok vozi
sve dok ne budu drakonske kazne za to necemo mi doci pameti
Chemist

#1655 Re: Samsung galaxy S3

Post by Chemist »

Necemo se sad vrijedjati, covjek koristi naocale za citanje i sasvim je normalno da ne vidi sta pise na telefonu kad ga neko zove iako ima handsfree instaliran, osim toga soft keys nisu bas najsretnije rjesenje u takvim prilikama, kao ni kod osoba starije zivotne dobi.

Drugi put bih ipak bio malo pametniji pa se suzdrzao kretenskih komentara o ponasanju drugih ljudi.
respo

#1656 Re: Samsung galaxy S3

Post by respo »

zato i rekoh da ne kazem da je papak i kreten
ali okreni kako hoces on je neodgovoran
necu se nikad suzdrzavati da kazem ono sto mislim pa makar to bio i moj otac kad se fino vidi ili procita njihovo ponasanje i to ne znaci da bi ti trebao biti pametniji nego sam jednostavno iskren a ti i bilo ko nek to prihvati kako hoce
to sto nosi naocale sto ne vidi ili bilo sta ne znaci da ni on ni bilo ko drugi ima izgovor i pravo da ugrozava druge ljude oko sebe

ti shvati ovo kako zelis ja ti samo kazem sta mislim a sve sto sam napisao za tvog oca konkretno vazi za bilo koga drugog pa i mene licno
azdralovic

#1657 Re: Samsung galaxy S3

Post by azdralovic »

Chemist wrote:Necemo se sad vrijedjati, covjek koristi naocale za citanje i sasvim je normalno da ne vidi sta pise na telefonu kad ga neko zove iako ima handsfree instaliran, osim toga soft keys nisu bas najsretnije rjesenje u takvim prilikama, kao ni kod osoba starije zivotne dobi.

Drugi put bih ipak bio malo pametniji pa se suzdrzao kretenskih komentara o ponasanju drugih ljudi.
znaci pored toga sto prica na tel dok vozi, jos hladno i pogleda ko ga zove :D

ZOBS nije selektivan, na sviju se jednako primjenjuje
CrazyDiablo

#1658 Re: Samsung galaxy S3

Post by CrazyDiablo »

Sta imate vi govoriti kako ce ko telefon koristi. Samo bi drugom solili a pamet ccc
respo

#1659 Re: Samsung galaxy S3

Post by respo »

ne govorimo mi kako koristiti nego kad a da ne ugrozava druge
ti ako hoces javljaj se nogom boli me al me ne ugrozavaj za volanom
Chemist

#1660 Re: Samsung galaxy S3

Post by Chemist »

Oprostite gospodo moralni autoriteti i uzoriti gradjani Bosanskog ejaleta, nesto vas ne primjecujem da ste plaho aktivni u stvarnom zivotu, nesto ne primjecujem da se postuje crveno za pjesake, kao ni da se veze pojas, kao ni da se vodi racuna o ekologiji, niti postovanju komsije, poznanika, sugradjanina.

@respo, ukoliko si bas toliko los i nesiguran vozac pa se bojis da ce te ugrozi neko drugi onda se ti ipak uhvati autobusa, tramvaja, trolejbusa, ipak ti je tamo mnogo sigurnije nego na cesti punoj manijaka koji pricaju na telefon dok voze. Ovim putem te fino molim da se suzdrzis od daljenjeg komentarisanja jer izlazis iz okvira pristojnog

I da, niti jednom rjecju nisam rekao da se treba razgovarati na mobitel dok se vozi ali ovi kvazi gradjani uvijek imaju neku "pametnu" da dodaju, a pri tome zaboravljaju da su nam rijeke pune smeca, u haustore i mahale se ne moze uci od smrada, vozi se 50 % neispravnih vozila na cesti, i da je svaka od tih anomalija potekla od nas pa je sasvim normalno da je neko od njih ucestvovao u barem jednoj od njih, barem jednom je bacio kesu iz auta, barem jednom nije razmisljao o tome da pored njega u ovom gradu zivi jos dosta drugih ljudi kojima smetaju njegovi postupci, ali ne, pametni se uvijek nadju da pametuju....gadite mi se iskreno!!!
respo

#1661 Re: Samsung galaxy S3

Post by respo »

Chemist wrote:Oprostite gospodo moralni autoriteti i uzoriti gradjani Bosanskog ejaleta, nesto vas ne primjecujem da ste plaho aktivni u stvarnom zivotu, nesto ne primjecujem da se postuje crveno za pjesake, kao ni da se veze pojas, kao ni da se vodi racuna o ekologiji, niti postovanju komsije, poznanika, sugradjanina.

@respo, ukoliko si bas toliko los i nesiguran vozac pa se bojis da ce te ugrozi neko drugi onda se ti ipak uhvati autobusa, tramvaja, trolejbusa, ipak ti je tamo mnogo sigurnije nego na cesti punoj manijaka koji pricaju na telefon dok voze. Ovim putem te fino molim da se suzdrzis od daljenjeg komentarisanja jer izlazis iz okvira pristojnog

I da, niti jednom rjecju nisam rekao da se treba razgovarati na mobitel dok se vozi ali ovi kvazi gradjani uvijek imaju neku "pametnu" da dodaju, a pri tome zaboravljaju da su nam rijeke pune smeca, u haustore i mahale se ne moze uci od smrada, vozi se 50 % neispravnih vozila na cesti, i da je svaka od tih anomalija potekla od nas pa je sasvim normalno da je neko od njih ucestvovao u barem jednoj od njih, barem jednom je bacio kesu iz auta, barem jednom nije razmisljao o tome da pored njega u ovom gradu zivi jos dosta drugih ljudi kojima smetaju njegovi postupci, ali ne, pametni se uvijek nadju da pametuju....gadite mi se iskreno!!!
to sto ti ne primjecujes ne znaci da neko ne stane pjesacima na crveno da ne veze pojas i ostalo sto si nabrojao
a ovo sto si direktno se meni obratio
ne prebacuj lopticu tamo gdje ne treba ne prica se ovdje o meni kao vozacu nego o tvom ocu koji ne postuje zakon i pravila koja kazu zabranjeno koristenje mobitela u toku voznje
to kakav sam ja vozac mozemo na drugoj temi
to sto ti ne mozes izgleda prihvatiti istinu odmah proglasis nepristojim
aha tako se to zove da znam ubuduce

to sve sto kazes ne mozes reci meni jer me ne poznajes
ne znas ni jeli bacam smece u rijeke kese na cestu je li vozim neispravno auto
tako da tu suplju demagogiju prosipaj komsijama
ako znas da sam negdje pogrijesio slobodno reci respo papak to i to radi i ja cu prihvatiti a ne se braniti glupim argumentima da ti pametujes a ja sam ispravan

i necu vise jer se odmicemo od teme ako te bilo sta zanima mozes otvoriti temu ili preko pp-a
vukojebina

#1662 Re: Samsung galaxy S3

Post by vukojebina »

pod hitno ubacit smajlija sto pisa po "moralistima", prijeko je potreban... fuj fuj...
respo

#1663 Re: Samsung galaxy S3

Post by respo »

kromanjonac hoce li to :D
u austriji rintas i sve po ps-u a kad dodjes u bih onda se malo raspojasas jel to to
naravno da jeste i onda kad ti neko kaze nesto ma sta vi znate moralisti lazni itd
to isto vazi i za chemista i njegovog oca samo sto on i otac mu rintaju u bih kao i ja
al isti je to mentalni sklop

jebote hocemo li mi ikad prihvatiti da smo za nesto krivi ili ce nam za sve biti krivi drugi

odosmo mi od teme rekoh necu vise al moradoh sad ozbiljno necu vise na ovoj temi o ovome
CrazyDiablo

#1664 Re: Samsung galaxy S3

Post by CrazyDiablo »

respo wrote:ne govorimo mi kako koristiti nego kad a da ne ugrozava druge
Znas koliko mene boli neka stvar sto ja tebe ugrozavam. Covjek puta skroz deseto pitanje a ti uzmes srati kako ce se on javljati ccc
respo

#1665 Re: Samsung galaxy S3

Post by respo »

CrazyDiablo wrote:
Znas koliko mene boli neka stvar sto ja tebe ugrozavam. Covjek puta skroz deseto pitanje a ti uzmes srati kako ce se on javljati ccc
boli mene i ako me ugrozis najebat ces
CrazyDiablo

#1666 Re: Samsung galaxy S3

Post by CrazyDiablo »

respo wrote:
CrazyDiablo wrote:
boli mene i ako me ugrozis najebat ces
Bas bi volio vidjet to. Sve neke mudonje preko foruma, e moj sine ;)
respo

#1667 Re: Samsung galaxy S3

Post by respo »

i ja bi volio vidjeti kad bi me ugrozio
nisam mudonja nego branim sebe i na forumu i u stvarnosti sve dok nisam kriv i dok sam upravu a ti ako se potrefis vidjeli bi
sta glumis kao da si sam na svijetu i eto boli tebe neka stvar sto nekoga ugrozavas kad znas da ces naici na nekoga ko ti nece dati pardona za to ili ne znas jos

i ne podcjenjuj "sinove"
CrazyDiablo

#1668 Re: Samsung galaxy S3

Post by CrazyDiablo »

Nemam se ja sta raspravljat s tobom preko foruma, nisam na tom nivou. Treba da ban popijem zbog tebe, sine ;)
missko

#1669 Re: Samsung galaxy S3

Post by missko »

Ovo bi neko raju u zatvor trpao zato sto telefoniraju dok voze. Pisanje poruka i surfanje ugrozava sigurnost saobracaja ali telefoniranje nije vala nesto opasno. Ja cesto telefoniram dok vozim , jednom sam platio kaznu 60 Eura i poen, ali me drotovi nisu nimalo ruzili, bili u civilu vozili se pored mene i posmatrali me, zaustavili me sacekali da zavrsim razgovor i napisali kaznu i dovidjenja.
Sad malo o temi, cijena S3 spala na ispod 400 eura u svabiji , koliko se krecu cijene kod nas zna li ko?
azdralovic

#1670 Re: Samsung galaxy S3

Post by azdralovic »

missko wrote:Ovo bi neko raju u zatvor trpao zato sto telefoniraju dok voze. Pisanje poruka i surfanje ugrozava sigurnost saobracaja ali telefoniranje nije vala nesto opasno. Ja cesto telefoniram dok vozim , jednom sam platio kaznu 60 Eura i poen, ali me drotovi nisu nimalo ruzili, bili u civilu vozili se pored mene i posmatrali me, zaustavili me sacekali da zavrsim razgovor i napisali kaznu i dovidjenja.
Sad malo o temi, cijena S3 spala na ispod 400 eura u svabiji , koliko se krecu cijene kod nas zna li ko?
pa otprilike toliko... ponesi 800 bice kusura 8-)
vukojebina

#1671 Re: Samsung galaxy S3

Post by vukojebina »

missko wrote:Ovo bi neko raju u zatvor trpao zato sto telefoniraju dok voze. Pisanje poruka i surfanje ugrozava sigurnost saobracaja ali telefoniranje nije vala nesto opasno. Ja cesto telefoniram dok vozim , jednom sam platio kaznu 60 Eura i poen, ali me drotovi nisu nimalo ruzili, bili u civilu vozili se pored mene i posmatrali me, zaustavili me sacekali da zavrsim razgovor i napisali kaznu i dovidjenja.
Ma pusti respu debila..volio bi i on da je normalan...

Negoooo u kojim radnjama je spala cijena s3 ispod 400€, ak moze neki link? Hvala unaprijed...
azdralovic

#1672 Re: Samsung galaxy S3

Post by azdralovic »

vukojebina wrote:

Negoooo u kojim radnjama je spala cijena s3 ispod 400€, ak moze neki link? Hvala unaprijed...
http://univerzalno.com/Artikli.aspx?artikalid=1553

nego vidim vec su pocele nekakve rezervacije za S4 , navodno za 15ak dana bi mogli biti u Sarajevu
respo

#1673 Re: Samsung galaxy S3

Post by respo »

vukojebina wrote:

ti kao raskopusa kad je bog dijelio pamet tebi je dao pametni telefon
vukojebina

#1674 Re: Samsung galaxy S3

Post by vukojebina »

azdralovic wrote:
vukojebina wrote:

http://univerzalno.com/Artikli.aspx?artikalid=1553

nego vidim vec su pocele nekakve rezervacije za S4 , navodno za 15ak dana bi mogli biti u Sarajevu

Ne ne, mislio sam iz dojclanda...ti univerzalni sverceri me ne interesuju...no hvala u svakom slucaju...

A sto se tice s4, ako je cini mi se najavljeno da ce U.K. dobiti prvi 24. Aprila, kako ce onda u Bosnu stic za 15-tak dana... Pozzzz
missko

#1675 Re: Samsung galaxy S3

Post by missko »

vukojebina wrote:

U radnji je bio sad za vikend 399
http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SA ... ?langId=-3
Evo bila je i reklama u novinama
http://www.mobiflip.de/samsung-galaxy-s ... euro-deal/
Post Reply