FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
sumirprimus

#1651 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

Fakat onaj momčić iz studija kao totalni amater...
Nikako mi na sportskog novinara ne baca,više nešto red karpet i tako to...
Srebrni

#1652 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

alo hejteri, šta ste navalili na ljude? niko vam u državi nije mogao pružiti ono što su ljudi sinoć uradili.. je li na nivou sky sports-a? NIJE, ali po jačini gostiju , analizama, pripremi i ukupnom dojmu, sinoć sam vidio najbolju sportsku emisiju u BIH.
madFlava

#1653 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by madFlava »

Srebrni wrote:alo hejteri, šta ste navalili na ljude? niko vam u državi nije mogao pružiti ono što su ljudi sinoć uradili.. je li na nivou sky sports-a? NIJE, ali po jačini gostiju , analizama, pripremi i ukupnom dojmu, sinoć sam vidio najbolju sportsku emisiju u BIH.

:lol: :lol:
Aqua_S

#1654 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Aqua_S »

hradjavim k.... i dlake smetaju...tipično bošnjački...samo da se nešto loše pripiše...Svaka čast..pravi gušt gledati Zmajeve u HD-u...Marijan ko Marijan...pustite čovjeka..nek se uživljava pa makar to bilo i lažno...
dustaban

#1655 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dustaban »

It_is_a_Leclerc wrote:Ni meni se ne dopada kako to radi Marijan, ali valjda što utakmice, po tradiciji, gledam sa ocem, pa ja i on prokomentarišemo svih 90. minuta u psovke, galamu, slaganje taktike i tako to, a komentatora čujem samo u reprizi. Ja, iskreno, ne znam kakav je smisao nabrajanja "mame Fatime, oca Fahrudina, brata Mirze" od Miralema Pjanića, k'o da slušam "Želje i pozdrave" na Glasu Drine, zatim spominjanja Tine Maze "koja je osvojila zlato u Super G-u, a koja je najljepša sportašica svih vremena", i dosta drugih krajnje nebitnh, marginalnih budalaština koje veze sa životom nemaju.
Slazem se da je Marijan sa ovim nabrajanjem porodicnog stabla postao malo... prevazidjen.
Mada, kad se samo sjetim onog sjajnog komentarisanja kad je Dzeku nazvao dijamantom i kad mu je familiju izlistao... to je onda bilo nesto novo i nesvakidasnje i tad je Marijan postao legenda.
Medjutim, budite fer i sjetite se sta je poslije toga bilo s njim. Potpuno guranje u stranu mada je covjek zbog nas potegao vamo iz Srbije i time si prakticno onemogucio povratak. Velike je to zrtva.

I nemojte misliti da takve stvari ne ostavljaju traga.
Biti komentora znaci da moras odraditi svoj posao kako treba i kad ti nije do toga. Ja sam upravo stekao takav dojam sa ovim prenosom, ali umjesto da covjeka pljujemo trebali bi smo svi skupa izvrsiti neki pritisak, nesto... kako bi smo ga zadrzali ovdje, kako bi on povratio raspolozenje i samopouzdanje i kako bi postao Mladen Delic nase generacije.

Marijan to zasluzuje.
Last edited by dustaban on 07/02/2013 12:26, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#1656 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dječak sa šibicama »

Marjan ko da kopira onog "komentatora" iz Kad porastem bicu kengur.

Jednako su zanimljivi :D
hary

#1657 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hary »

Aqua_S wrote:hradjavim k.... i dlake smetaju...tipično bošnjački...samo da se nešto loše pripiše...Svaka čast..pravi gušt gledati Zmajeve u HD-u...Marijan ko Marijan...pustite čovjeka..nek se uživljava pa makar to bilo i lažno...
:thumbup:
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#1658 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by anthraxQ »

ma dobro je dok ne ulazi Cambio...

;-)
Artest

#1659 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Artest »

Kritika Marjana, odmah znaci da si za Kemu, Kristica ili ne daj boze Spahu :-)

Samo nek se skulira covjek. Prestane mljet bez prestanka 90 min.; zatrpavat nebitnim podacima i statistikom; umirat na prijateljskoj utakmici... Nek malo ubaci profesionalizma (bez onog 'ljubavi moja', lepi' 'tajanstveni S.H.).. i mozda ponovo bude podnosljiv.
holowey

#1660 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by holowey »

iako nekad zna biti naporan sa listanjem porodicnog stabla supruge brata nekog igraca, mora se priznati da marjan zna znanje kada je rijec o fudbalu, prati igrace i lige... medjutim, ono sto mene kod njega nervira je "svrsavanje" na pojedine akcije kao da je u najmanju ruku rijec o finalu evropskog prvenstva... a dodao bih jos jednu stvar koja mi kod njega ponekad ide na zivce: hocu da cujem nekad i huk tribina, dobacivanje izmedju igraca, igraca i strucnog staba, i slicno, da osjetim djelic atmosfere sa utakmice ali ne, marjan bez pauze drobi 90 minuta...ako hocu da konstantno slusam komentarisanje gledacu utakmicu u kafani :D
lafony

#1661 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lafony »

marijan nije bahi topalbecirevicu ni do koljena
Sabirni centar

#1662 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sabirni centar »

holowey wrote:iako nekad zna biti naporan sa listanjem porodicnog stabla supruge brata nekog igraca, mora se priznati da marjan zna znanje kada je rijec o fudbalu, prati igrace i lige... medjutim, ono sto mene kod njega nervira je "svrsavanje" na pojedine akcije kao da je u najmanju ruku rijec o finalu evropskog prvenstva... a dodao bih jos jednu stvar koja mi kod njega ponekad ide na zivce: hocu da cujem nekad i huk tribina, dobacivanje izmedju igraca, igraca i strucnog staba, i slicno, da osjetim djelic atmosfere sa utakmice ali ne, marjan bez pauze drobi 90 minuta...ako hocu da konstantno slusam komentarisanje gledacu utakmicu u kafani :D
http://www.youtube.com/watch?v=YJptiuJO ... r_embedded :mrgreen:
samo_ti

#1663 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by samo_ti »

Kontra__ wrote: A na kraju, nama ionako niko ne valja, siguran sam da sad pokojni Delic uzme mikrofon u ruke da bi i on od pola Bosanaca bio ismijan, jer generalno imamo nekakve lude komplekse, nesto se najvise qrcimo, sve nam smeta, a najgora smo nacija na Balkanu, nazadluk pravi u svim segmentima a sve smo spremni ismijati u fazonu " 'ta ce on, levat jedan, ne'a pojma".
Ovim si sve rekao, pa tako i sam sebe replicirao na ostatak posta :-D

Nema tog komentatora koji nama valja...Baho navija za Mancester i kada komentarise repku, Marijan se dere, ovaj ono i td.
Mnogo smo teski.
dječak sa šibicama

#1664 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dječak sa šibicama »

Artest wrote:Kritika Marjana, odmah znaci da si za Kemu, Kristica ili ne daj boze Spahu :-)

Samo nek se skulira covjek. Prestane mljet bez prestanka 90 min.; zatrpavat nebitnim podacima i statistikom; umirat na prijateljskoj utakmici... Nek malo ubaci profesionalizma (bez onog 'ljubavi moja', lepi' 'tajanstveni S.H.).. i mozda ponovo bude podnosljiv.
Sinoc je komentarisao i mec Grcka-Svica, vec je tu bio slusljiv.

Znaci, samo da izbaci "umiranje" i moglo bi ga se slusati.
Mustang1

#1665 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

branimir stulic wrote:ljudi... ali slika.. HD... pa ne mora se ton ni slusati. Ovo je vrh. Ostale televizije ne mogu ovo dostici za 10 godina.
Koji HD ? :D Ti samo vidis HD u cosku i to je to .. Ono nije vidjelo HD.a ..Onakav kvalitet slike mi je na dreamboxu obicni kanal digitalni .. Neke emisije im budu u HD.u ali ona sinoc utakmica nije bila ..
Jazzy.ba

#1666 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Jazzy.ba »

Na satelitu nije HD, to smo davno apsolvirali. Može li neko sa kablovske da pogleda rezoluciju kanala da rijesimo to jednom za svagda.
johntra

#1667 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by johntra »

Meni je bio dobar Marjan poslije treće klipače...
Erzsebet

#1668 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

Jazzy.ba wrote:Na satelitu nije HD, to smo davno apsolvirali. Može li neko sa kablovske da pogleda rezoluciju kanala da rijesimo to jednom za svagda.
Nigdje nije HD, Senad laže, kao i mnogo puta dosad.
karanana

#1669 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

HD je
wolf07

#1670 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

Ljudi moji utakmica valja ili ne valja zbog onog sto se desava na terenu! Iz tih istih razloga se gleda ili ne gleda. Evo neko kaze da je Marjan bio snosljiv kad su igrali Svicarci i Grci. Ja rijetko kad odustajem od gledanja utakmice ali onu torturu nisam mogao otrpiti do kraja taman da je komentarise ne znam ko. Prema tome, popustite vise Marjana, covjeka neko voli, neko ne voli - i kraj!
Mustang1

#1671 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

Jazzy.ba wrote:Na satelitu nije HD, to smo davno apsolvirali. Može li neko sa kablovske da pogleda rezoluciju kanala da rijesimo to jednom za svagda.
Jest HD ali je nesto suhveli .. Nije da slika nije bolja nego na ostalim kanalima .. Ali nije pravi full HD .. Kako cu provjeriti tu rezoluciju ? Imam ja na digitalnoj HD paket
zenny

#1672 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zenny »

nisam siguran ali mislim da je na HSu i MojaTV bas HD kvalitet, dok je na Telemachu 'obicna' slika
mrtva kokoš

#1673 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mrtva kokoš »

ono nije hd ali je malo hd :mrgreen:

realno, slika jeste bolja osjetno nego na standardnim kanalima, ali nije bila baš hd :-)
Mustang1

#1674 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

Ma nije obicna .. Jest na obicnoj analognoj .. Ali imam taj HD paket (iako face tv ima i bez tog paketa) I jest HD ali ne full HD kakav je na dreamboxu .. Ni na ostalim kanalima u Telemachu nije pravi HD .. Za nekih 10-20 % je slika slabija nego na dreambox HD
mrtva kokoš

#1675 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mrtva kokoš »

ne znam imao sam jedno vrijeme otkljucane kanale preko digitalnog tunera i slika je bila perverzija iako je i tad bilo kanala sa oznakom hd ali nije bas da su bili u hd-u. face tv je i sad otkljucan, bude emisija u pravom hd izdanju, ali ono sinoc je bilo nesto izmedju :-)
Locked