Co0l wrote:E to je tajPartijaner wrote:On se zove Manolo cini mi se.![]()
Jest, vratili su mu uz pomoc policije.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Co0l wrote:E to je tajPartijaner wrote:On se zove Manolo cini mi se.![]()
Jest, vratili su mu uz pomoc policije.

Ma ko ih hebeelcaliente wrote:Koji smo mi likovi. Sta su ljudi mislili o nama, ponudimo im stol od 10KM za prenos i jos im od maskote repke otmemo bubanj.
Ali eto vidis opet su oni dobrog srca. I uvijek su se zahvaljivali na gostoprimstvu, znam onda zadnji put kada su nas ubili sa 5 golova da su se prije toga setali po kamberovica polju kao pravi turisti.
doff wrote:Ja mislim da će zemljotresandr0id wrote:Hajde pravite anketu ko ce prvi zatresti novu mrezu na bp BiH - Latvija
Je li mi se cini ili je istina da iza ove kucice/'tv studija' nekoliko redova na tribinama niko ziv nis' ne moze vidjeti na terenu!?4xl wrote:ljevo pored semafora![]()
![]()
![]()
Ali pazi oni moraju jedan blok ostaviti ne prodan, to zahtjevaju pravila. Znaci bolje i ovaj mali dio u cosku nego negdje na sredini.crkvice wrote:Ma treba tu kucicu skloniti odande, ionako mali kapacitet stadiona, jos onu nakaradu stavili ondje. Hem morali pomjerati spomen plocu hem pomjeraj pehar, jos bar stotinjak gledalaca moze ondje sjesti...a zbog cega, da BHT ima studio na terenu? yebat ih....
A sto se tice sjedista, dobro su se nasi sjetili od Borca uzeti skalameriju. Taman kad budu gostovali 15.09 nek povuku ih nazad

mi smo Shoshonileškarenje wrote:Majke mi ova ograda oko cijelog stadiona fakat kvari dobar dojam,pa nismo indijanci jebote
vjeruj da jesmoleškarenje wrote:Majke mi ova ograda oko cijelog stadiona fakat kvari dobar dojam,pa nismo indijanci jebote