Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Jeff Bingham
#1651 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
5-12-14 sa pudgeom
slucajno klikno random i zapalo me
poceo sa prva dva killa u igri
al nisu strength heroji za mene definitivno 
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#1652 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jeff kak ti username na steamu...ja cesto igram sa friendovima u partiji,nas 3-4 stalno,pa da te dodam ako nekad hoces da igras sa nama,onako for fun 
-
rakunova koža
#1653 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako moze samo mala pomoc u vezi mw3 ?
Imam reloaded verziju !
Jeli moguce igrati multiplayer ?
Imam reloaded verziju !
Jeli moguce igrati multiplayer ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
rakunova koža
#1655 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
leet wrote:ne
hvala puno!
- Decerto
#1656 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nista poslije mw2 se ne moze cracked na mpu..ni black ops,ni mw3.rakunova koža wrote:leet wrote:ne![]()
hvala puno!
-
rakunova koža
#1657 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma evo vidim !Decerto wrote:nista poslije mw2 se ne moze cracked na mpu..ni black ops,ni mw3.rakunova koža wrote:leet wrote:ne![]()
hvala puno!
Nista opleti samo mw2 i suti!
- Jeff Bingham
#1658 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
to imas original? 
- Quaresma
#1659 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne znam da ista ima od cod 4, ali mw3 je katastrofa, bolji je cod bo zilion puta, jesi probao igrati free for allOzil wrote:MW3 je u MP za sada katastrofa, dedicated serveri prazni a lobiji katastrofa ziva. Valjda ce ga popraviti uskoro jer je ovo najbolji CoD do sada, mjesavina CoD4 i MW2
sp je odlican
- skafiskafsnjak
#1660 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kad ce vise onaj GTA V 
- arnes_king
#1661 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
L00d wrote:Kad ce vise onaj GTA V
Za pola godine mozda
- skafiskafsnjak
#1662 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
taman dok kupim drugi comp,

-
Illmatic
#1663 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
eh ljudi ovako nisam nikad mislio da ce mi trebati pomoc oko bilo cega vezanog za games il pc al ipak je dosao taj trenutak
install sam NfS The Run i kad pokrenem igru odmah mi se pojavi prozor: "Detected amd driver version 10.9. The recommended driver version is 11.7. Please update drivers" (by the way imam HD 5870) eh sad iako ja sve moje drivere(graficka, maticna, audio) konstantno drzim up-to-date ipak sam provjerio ponovo drivere i naravno da su up-to-date! nakon toga sam ipak skinuo "amd driver suite 11.7" koja mi je pri instalaciji isto pokazala da su svi driveri up-to-date i da nema potrebe za instalacijom iste, ipak sam to ucinio i onda ponovo pokrenuo NfS, al nista isto opet pise i ne mogu pokrenuti igru!
da napomenem da mi to isto("Detected amd driver version 10.9. The recommended driver version is 11.7. Please update drivers") pise i kad pokrenem Battlefield 3, al da nakon sto kliknem OK igra ipak se pokrene i fercera perfektno!
tako da mi stvarno treba pomoc, ako iko zna kako rijesit ovaj shit nek javi sto brze jer stvarno mi se igra da vidim malo tu grafiku kad vec mogu
pozzz
install sam NfS The Run i kad pokrenem igru odmah mi se pojavi prozor: "Detected amd driver version 10.9. The recommended driver version is 11.7. Please update drivers" (by the way imam HD 5870) eh sad iako ja sve moje drivere(graficka, maticna, audio) konstantno drzim up-to-date ipak sam provjerio ponovo drivere i naravno da su up-to-date! nakon toga sam ipak skinuo "amd driver suite 11.7" koja mi je pri instalaciji isto pokazala da su svi driveri up-to-date i da nema potrebe za instalacijom iste, ipak sam to ucinio i onda ponovo pokrenuo NfS, al nista isto opet pise i ne mogu pokrenuti igru!
da napomenem da mi to isto("Detected amd driver version 10.9. The recommended driver version is 11.7. Please update drivers") pise i kad pokrenem Battlefield 3, al da nakon sto kliknem OK igra ipak se pokrene i fercera perfektno!
tako da mi stvarno treba pomoc, ako iko zna kako rijesit ovaj shit nek javi sto brze jer stvarno mi se igra da vidim malo tu grafiku kad vec mogu
-
rakunova koža
#1664 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Illmatic wrote:eh ljudi ovako nisam nikad mislio da ce mi trebati pomoc oko bilo cega vezanog za games il pc al ipak je dosao taj trenutak![]()
install sam NfS The Run i kad pokrenem igru odmah mi se pojavi prozor: "Detected amd driver version 10.9. The recommended driver version is 11.7. Please update drivers" (by the way imam HD 5870) eh sad iako ja sve moje drivere(graficka, maticna, audio) konstantno drzim up-to-date ipak sam provjerio ponovo drivere i naravno da su up-to-date! nakon toga sam ipak skinuo "driver suite 11.7" koja mi je pri instalaciji isto pokazala da su svi driveri up-to-date i da nema potrebe za instalacijom iste, ipak sam to ucinio i onda ponovo pokrenuo NfS, al nista isto opet pise i ne mogu pokrenuti igru!
tako da mi stvarno treba pomoc, ako iko zna kako rijesit ovaj shit nek javi sto brze jer stvarno mi se igra da vidim malo tu grafiku kad vec mogupozzz
Koliko vidim nfs nece da ide dalje nakon te poruke ,sto je slucaj kod battlefield-a.
A probaj iako ti amd driver suite 11.7 kaze da ti je sve up to date instaliraj ti njega!
GL
- Drvosjeca iz Dejcica
-
Illmatic
#1666 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
da dobro si razumio, nakon iste poruke BF3 se pokrene a NfS nece.rakunova koža wrote:Illmatic wrote:eh ljudi ovako nisam nikad mislio da ce mi trebati pomoc oko bilo cega vezanog za games il pc al ipak je dosao taj trenutak![]()
install sam NfS The Run i kad pokrenem igru odmah mi se pojavi prozor: "Detected amd driver version 10.9. The recommended driver version is 11.7. Please update drivers" (by the way imam HD 5870) eh sad iako ja sve moje drivere(graficka, maticna, audio) konstantno drzim up-to-date ipak sam provjerio ponovo drivere i naravno da su up-to-date! nakon toga sam ipak skinuo "driver suite 11.7" koja mi je pri instalaciji isto pokazala da su svi driveri up-to-date i da nema potrebe za instalacijom iste, ipak sam to ucinio i onda ponovo pokrenuo NfS, al nista isto opet pise i ne mogu pokrenuti igru!
tako da mi stvarno treba pomoc, ako iko zna kako rijesit ovaj shit nek javi sto brze jer stvarno mi se igra da vidim malo tu grafiku kad vec mogupozzz
Koliko vidim nfs nece da ide dalje nakon te poruke ,sto je slucaj kod battlefield-a.
A probaj iako ti amd driver suite 11.7 kaze da ti je sve up to date instaliraj ti njega!
GL
i instalirao sam ja te 11.7 drivere, vj nisi procitao u postu, al kad krenes da instaliras taj 11.7 on ti prvo analizira sve drivere i onda izbaci sto ce instalirat (graficke drivere, ati control center itd). al tu vec izbaci da je sve up-to-date i da se NEMA sta novo instalirat! tako da on zavrsi proces bez da se sta instalira.
probao sam cak i deinstall sve drivere(uz jedan program ama bas sve izbrisao), pa ponovo install ovaj 11.7 al opet nista, ma sranje prvi put da mi se ovako nesh desava
- Quaresma
-
savsvoj
#1668 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Brace yourself 6.73 is coming 
- Jeff Bingham
#1669 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nemam namjeru je igrat, barem dok AI mapa ne izadje
vazda sam mrzio debile s garene hehe
-
savsvoj
#1670 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
dotalicious ftw. ma ja se nadam da cce balance changes odma u dotu 2 ubaciti.Jeff Bingham wrote:nemam namjeru je igrat, barem dok AI mapa ne izadjevazda sam mrzio debile s garene hehe
- Decerto
#1671 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
zar igrate wcr3 dotu jossavsvoj wrote:dotalicious ftw. ma ja se nadam da cce balance changes odma u dotu 2 ubaciti.Jeff Bingham wrote:nemam namjeru je igrat, barem dok AI mapa ne izadjevazda sam mrzio debile s garene hehe
-
savsvoj
#1672 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja ne igram ali change log jedva cekam :pDecerto wrote:zar igrate wcr3 dotu jossavsvoj wrote:dotalicious ftw. ma ja se nadam da cce balance changes odma u dotu 2 ubaciti.Jeff Bingham wrote:nemam namjeru je igrat, barem dok AI mapa ne izadjevazda sam mrzio debile s garene hehe
ja sam je obrisao istog dana kad si mi poslao key
-
savsvoj
#1673 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Heroji pravo pravo zanimljivi trebat ce ih malo nerf ali inace super. Ostalo changes ocekivano.
- Jeff Bingham
#1674 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ufff sto mi nerfnuse fire spirits 
-
soda
#1675 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma dota 1 je orginal, ova dota 2 je talašika, sve je isto al dzabe kad nije to to, barem meni
A i btw igrajte dotu 1 dok nebude izasla orginal dota 2, jer ovo je sad imas 30 heroja, i nakon 20 partija ti omrzne
Mozda je malo zanimljivie u team gamu, ali dzabe kad vecinom ide isti pick 
A i btw igrajte dotu 1 dok nebude izasla orginal dota 2, jer ovo je sad imas 30 heroja, i nakon 20 partija ti omrzne