Al Jazeera Balkans
Moderator: anex
-
unix
#1651 Re: Al Jazeera Balkans
Evo i zvanicno gdje je radjena anketa i koja potvrdjuje da je AJB najgledanija u BiH http://www.brzevijesti.ba/clanak/22732/ ... nica-u-bih
- MarcusM
#1652 Re: Al Jazeera Balkans
Možda najbolja, ne baš najgledanija. Najbolja i najgledanija nisu iste stvari i često nisu povezane.unix wrote:Evo i zvanicno gdje je radjena anketa i koja potvrdjuje da je AJB najgledanija u BiH http://www.brzevijesti.ba/clanak/22732/ ... nica-u-bih
- navedeni
#1653 Re: Al Jazeera Balkans
Ne budite smijesni... 
-
Perla7419
#1654 Re: Al Jazeera Balkans
Vratila se Marina na posao. Super
.
-
cancel
#1655 Re: Al Jazeera Balkans
ajme li gluposti po ovim portalima iznad... al jazeera najbolja i najgledanija i to sve na račun neke smiješne anketice i još smješnijeg "istraživanja gledanosti"... yeah sure, idem i ja sad na svoj portal objaviti informaciju da je otv valentino najgledaniji u bih, postat ću i neke brojke koje to dokazuju
(nije bitno jesu li istinite ili ne, bitno da imamo brojke
)
-
siponja
#1656 Re: Al Jazeera Balkans
anketa daje pogrešnu sliku, s obzirom na mentalni sklop bh gledateljstva uvjeren sam da je najgledanija splačinarska Pink tv i Hayat posebno emisije tipa ZMBT
-
StupskaBitanga
#1657 Re: Al Jazeera Balkans
Najveći gubitak AJB je odlazak Marka Pavlovića
Kakve je taj momak reportaže i priloge imao da je to bilo vanserijski
šteta
šteta
-
archi_a
#1658 Re: Al Jazeera Balkans
A gdje je otisao? Otkud to,kad ?StupskaBitanga wrote:Najveći gubitak AJB je odlazak Marka Pavlovića
šteta
-
unix
#1659 Re: Al Jazeera Balkans
@cancel
na kojem tvom webu daj da posjetim, vrlo rado. Ne znam zasto imas potrebu da pljujes nesto ocigledno i sto je realno. Ali kako bi ti drugacije dosao do izrazaja da nisi opozicija na "bijeloj boji", kad kazemo da je neutralna ti bi poceo dodavati boje takve kao sto su ti na avataru, sad jednim dijelom razumijem frustraciju prema AJB-u, kao TV kuci koja dolazi iz zemalja koje i nisu bas naklone LGBT-u, ali to se onda zove generalizovanje s tvoje strane, dakle da sumiramo, cijelo vrijeme si tu da miniras temu i da radis konstantan offtopic, svi znamo da gledasu Novu i rijaliti šov, doduse ponekad pogledas i giL bersa cisto da napumpas mastu.
na kojem tvom webu daj da posjetim, vrlo rado. Ne znam zasto imas potrebu da pljujes nesto ocigledno i sto je realno. Ali kako bi ti drugacije dosao do izrazaja da nisi opozicija na "bijeloj boji", kad kazemo da je neutralna ti bi poceo dodavati boje takve kao sto su ti na avataru, sad jednim dijelom razumijem frustraciju prema AJB-u, kao TV kuci koja dolazi iz zemalja koje i nisu bas naklone LGBT-u, ali to se onda zove generalizovanje s tvoje strane, dakle da sumiramo, cijelo vrijeme si tu da miniras temu i da radis konstantan offtopic, svi znamo da gledasu Novu i rijaliti šov, doduse ponekad pogledas i giL bersa cisto da napumpas mastu.
-
savsvoj
#1660 Re: Al Jazeera Balkans
Ti stvarno nisi dobar. Prvo, ovdje su ljudi stavili stvarnu gledanost na MojaTV, ne neko "istraživanje". A ova anketa na nekoj stranici nije bila za "najgledaniju", nego "najbolju" TV stanicu. Ja, lično, ne gledam često AJB, ali mislim da je objedljivo najbolja stanica. Eto.cancel wrote:ajme li gluposti po ovim portalima iznad... al jazeera najbolja i najgledanija i to sve na račun neke smiješne anketice i još smješnijeg "istraživanja gledanosti"... yeah sure, idem i ja sad na svoj portal objaviti informaciju da je otv valentino najgledaniji u bih, postat ću i neke brojke koje to dokazuju(nije bitno jesu li istinite ili ne, bitno da imamo brojke
)
- ja_sarajevo
#1662 Re: Al Jazeera Balkans
StupskaBitanga wrote:Najveći gubitak AJB je odlazak Marka Pavlovića
šteta
Je li ima vise o ovome ?? Gdje je otisao ??
-
StupskaBitanga
#1663 Re: Al Jazeera Balkans
Tu je aktivirao je tviter
Stvarno ga odredjeno vrijeme nije bilo na zvaničnim AJB stranicama a i nova sezona biznis magazina je krenula bez njega
Nadam se da priprema novu reportažu poput one o vodama i poplavama u NL koja je bila vrhunska
Stvarno ga odredjeno vrijeme nije bilo na zvaničnim AJB stranicama a i nova sezona biznis magazina je krenula bez njega
Nadam se da priprema novu reportažu poput one o vodama i poplavama u NL koja je bila vrhunska
-
StupskaBitanga
-
unix
#1665 Re: Al Jazeera Balkans
Analiza bosnjackih kandidata za Izbore 2014, eto cist primjer kvaliteta i na portalu 
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ka ... -kandidata
- MarcusM
#1666 Re: Al Jazeera Balkans
Sinoć je bio odličan film o Medveščaku. Vidim da nema na youtube, ali preporučujem da se pogleda, sigurno će biti dosta repriza.
- navedeni
#1667 Re: Al Jazeera Balkans
javi kad bude repriza jer ne gleda 5 ljudi al jazeeru u citavoj drzaviMarcusM wrote:Sinoć je bio odličan film o Medveščaku. Vidim da nema na youtube, ali preporučujem da se pogleda, sigurno će biti dosta repriza.
-
StupskaBitanga
#1668 Re: Al Jazeera Balkans
Marko Pavlovivić sjajna emisija za sutrašnje izbore
http://www.youtube.com/watch?v=3Ex1LCI1i_E#t=1044
Btw imaju studio na otvorenom za sutra ispred VM
http://www.youtube.com/watch?v=3Ex1LCI1i_E#t=1044
Btw imaju studio na otvorenom za sutra ispred VM
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1669 Re: Al Jazeera Balkans
ovo me živo interesuje
-
VjecitiStudent
#1670 Re: Al Jazeera Balkans
Jao fuj!unix wrote:Analiza bosnjackih kandidata za Izbore 2014, eto cist primjer kvaliteta i na portalu
Uzeli SDA da nepristrasno analizira kandidate.
-
savsvoj
#1671 Re: Al Jazeera Balkans
Pa sto nam "vjeciti" ne dade ti neku analizu? Ovako moramo slusati ove al jazeerine profesore, doktore, magistre, ambasadore i ostale neznalice. Posalji neku bolju analizu od ove i ja cu tako glasati. Jos nisam otisao da glasam, usput receno.VjecitiStudent wrote:Jao fuj!unix wrote:Analiza bosnjackih kandidata za Izbore 2014, eto cist primjer kvaliteta i na portalu
-
VjecitiStudent
#1672 Re: Al Jazeera Balkans
Ešref Kenan Rašidagić, sin Zije Rašidagića, jednog od osnivača SDA, rat proveo studirajući u Maleziji kao i većina "stručnjaka" koji su pravili "analizu".savsvoj wrote:Pa sto nam "vjeciti" ne dade ti neku analizu? Ovako moramo slusati ove al jazeerine profesore, doktore, magistre, ambasadore i ostale neznalice. Posalji neku bolju analizu od ove i ja cu tako glasati. Jos nisam otisao da glasam, usput receno.VjecitiStudent wrote:Jao fuj!unix wrote:Analiza bosnjackih kandidata za Izbore 2014, eto cist primjer kvaliteta i na portalu
A ove ambasadore koje je postavljala SDA je smiješno i komentarisati odakle dolaze i za koga navijaju.
- navedeni
#1673 Re: Al Jazeera Balkans
Hahahahahah gdje nestade neovisna ALJ?
- DaffyDuck
#1674 Re: Al Jazeera Balkans
Ešref Kenan Rašidagić, sin Zije Rašidagića, jednog od osnivača SDA, rat proveo studirajući u Maleziji kao i većina "stručnjaka" koji su pravili "analizu".VjecitiStudent wrote:Pa sto nam "vjeciti" ne dade ti neku analizu? Ovako moramo slusati ove al jazeerine profesore, doktore, magistre, ambasadore i ostale neznalice. Posalji neku bolju analizu od ove i ja cu tako glasati. Jos nisam otisao da glasam, usput receno.savsvoj wrote:Jao fuj!VjecitiStudent wrote:[quote="unixAnaliza bosnjackih kandidata za Izbore 2014, eto cist primjer kvaliteta i na portalu
A ove ambasadore koje je postavljala SDA je smiješno i komentarisati odakle dolaze i za koga navijaju.[/quote]
Cek, cek, Rasidagici- Metropolis?! Kenan i Nedzad?
-
savsvoj
#1675 Re: Al Jazeera Balkans
Pa sto nam "vjeciti" ne dade ti neku analizu? Ovako moramo slusati ove al jazeerine profesore, doktore, magistre, ambasadore i ostale neznalice. Posalji neku bolju analizu od ove i ja cu tako glasati. Jos nisam otisao da glasam, usput receno.[/quote]
Ešref Kenan Rašidagić, sin Zije Rašidagića, jednog od osnivača SDA, rat proveo studirajući u Maleziji kao i većina "stručnjaka" koji su pravili "analizu".
A ove ambasadore koje je postavljala SDA je smiješno i komentarisati odakle dolaze i za koga navijaju.[/quote]
[/quote]
Opet nama nike ne dade analizu. Ovi sto su je napisali ispadose u pravu i pobijedi Bakir i to ubjedljivo. Ljudi su pismeni i vladaju materijom, gdje god da su studirali. A Metropolis mi je vazda bio drag kafic!
Ešref Kenan Rašidagić, sin Zije Rašidagića, jednog od osnivača SDA, rat proveo studirajući u Maleziji kao i većina "stručnjaka" koji su pravili "analizu".
Opet nama nike ne dade analizu. Ovi sto su je napisali ispadose u pravu i pobijedi Bakir i to ubjedljivo. Ljudi su pismeni i vladaju materijom, gdje god da su studirali. A Metropolis mi je vazda bio drag kafic!