Bilo bi dobro da sad procuri i snimka osobe s druge strane telefonapathyeshme wrote:Kakav crni Ibričić... Pa lik nije neku značajniju ulogu u reprezentaciji imao ne pamtim... Ovdje fino spominje Spahića da se potuk'o s nekim... Onda Velidu neko s druge strane slušalice nešto kaže, pa onda Velid potvrdi da smetljara treba istjerat'.. Ako to nekom nije jasno onda ne znam. Eto, Spaha se potuk'o se nekim, i sad je odjednom Ibričić smetljar ahhaha pa nemoj molim teSitijevac2011 wrote:Ibričić je taj smetljar skoro sam siguran u to.
Lik je najskuplja pratilja na svijetu...pratio je Džeku i koštao nas plasmana u osminu finala (karikiram, ali se rimue)
Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- P308
#1651 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
-
todd_smith
#1652 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa Ibricic je razlog sto je TSS pozvan. "Oko za oko" retorika
-
Stari
#1653 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ostavio bih ovu opasku o zivotnoj dobi ...mO k3 wrote:Hoće to sa godinama , ček dok dojdes u moje godineStari wrote:Procitao sam onaj novinski clanak ... preslusao sam onaj zvucni klip ...kao jedine do sad ponudjene reference ...
priznajem zanimljivo ...intrigantno ...
al kontam sve manje i manje ...
Kako god ...nezgodna stvar to kad se igraci pobiju ...ali desalo se to i u najboljim kucama ...ako je samo do toga - lose je - ali nije smak svijeta ...
-
bosanska senzacija
#1654 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
"Spahić pretrpio jak udarac na treningu"
Eh sad, ime igrača koji je uputio udarac i povrijedio Spahića prije Nigerije bi možda dosta toga moglo reći
Eh sad, ime igrača koji je uputio udarac i povrijedio Spahića prije Nigerije bi možda dosta toga moglo reći
- mO k3
#1655 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ček ba ne kontam ovo sada nikako Iskreno ova zadnja utakmica je bila nigdje logike , da se ne radi o nekoj namještaljka ???
-
Sa_u_srcu
#1656 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Protiv egipta se Pape usudio da ne pozove IBricica.....pa je Spaha gubio lopte, a picka Dzeko pokazivao navijacima kurac....
sve zato sto nije pozvao njihovog zabavljaca...Ibricica...zao mi je samo Papeta sto nije imao muda da obojicu nabije nogom i ne pozove uopste na svijetsko...hajde pasha u CIty pa se tako kurci mamu ti jebem....
fol milioni, Amra, ovo ono, ma mamu vam jebem obojici, moze Bosna bez vas picke male...
fol milioni, Amra, ovo ono, ma mamu vam jebem obojici, moze Bosna bez vas picke male...
-
Sitijevac2011
#1657 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
To se jasno vidi na videu, Vedo u zaru borbe na trening utakmicibosanska senzacija wrote:"Spahić pretrpio jak udarac na treningu"
- emigrazione
#1658 Re: Odg: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne mogu da skontam koga bi onaj stiglic mogao napasti....samo molim boga da je na nervoznog Begovica naletio, iskreno se nadam da je to ta frka...Stari wrote:Ostavio bih ovu opasku o zivotnoj dobi ...mO k3 wrote:Hoće to sa godinama , ček dok dojdes u moje godineStari wrote:Procitao sam onaj novinski clanak ... preslusao sam onaj zvucni klip ...kao jedine do sad ponudjene reference ...
priznajem zanimljivo ...intrigantno ...
al kontam sve manje i manje ......bez replike. Medjutim ... u clanku se ne spominje da se neko s nekim pobio ...ili sam u ovj pozni sat ponesto fulao.
Kako god ...nezgodna stvar to kad se igraci pobiju ...ali desalo se to i u najboljim kucama ...ako je samo do toga - lose je - ali nije smak svijeta ...
-
bosanska senzacija
#1659 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Gdje se može pogledati taj video?Sitijevac2011 wrote:To se jasno vidi na videu, Vedo u zaru borbe na trening utakmicibosanska senzacija wrote:"Spahić pretrpio jak udarac na treningu"
-
Sitijevac2011
#1660 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
http://sportsport.ba/bh_fudbal/spahic-s ... ngu/133901bosanska senzacija wrote:Gdje se može pogledati taj video?Sitijevac2011 wrote:To se jasno vidi na videu, Vedo u zaru borbe na trening utakmicibosanska senzacija wrote:"Spahić pretrpio jak udarac na treningu"
0:06
- homega
#1661 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sa_u_srcu wrote:Protiv egipta se Pape usudio da ne pozove IBricica.....pa je Spaha gubio lopte, a picka Dzeko pokazivao navijacima kurac....sve zato sto nije pozvao njihovog zabavljaca...Ibricica...zao mi je samo Papeta sto nije imao muda da obojicu nabije nogom i ne pozove uopste na svijetsko...hajde pasha u CIty pa se tako kurci mamu ti jebem....
-
pathyeshme
#1662 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
A ovi što tvrde da smetljar nije Spahić... Slažem se, postoji mogućnost da nije on... Ali jedina druga opcija je Džeko... Jer, je li to možda Sušiću trebaju muda (kako Velid kaže) da izbaci iz reprezentacije bilo koga osim njih dvojice? Naravno da mu ne trebaju... Ali da se njih dvojice kutariše, trebaju mu muda k'o lubenice.
- It_is_a_Leclerc
#1663 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Eno, sad nije trebao zvati najboljeg strijelca BiH svih vremena i stopera za koga je pola države još u subotu ujutro bilo spremno dati podlakticu.
- mO k3
#1664 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Možda je puklo medju njima relacija dzeki - spahapathyeshme wrote:A ovi što tvrde da smetljar nije Spahić... Slažem se, postoji mogućnost da nije on... Ali jedina druga opcija je Džeko... Jer, je li to možda Sušiću trebaju muda (kako Velid kaže) da izbaci iz reprezentacije bilo koga osim njih dvojice? Naravno da mu ne trebaju... Ali da se njih dvojice kutariše, trebaju mu muda k'o lubenice.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
Stari
#1666 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nema Safet vise nikakve potrebe da "najuriva" bilo koga iz ekipe. Mandat mu je pri isticanju ...mislim da ga nece obnoviti ... a onaj koji dodje na njegovo mjesto ... ne bih mu bio na mjestu nema tih para.
- Kemal Malovčić
#1667 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha svršim ti u kopačku mutavu.
-
pathyeshme
#1668 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
U tome se upravo krije mentalitet ovog naroda.It_is_a_Leclerc wrote:Eno, sad nije trebao zvati najboljeg strijelca BiH svih vremena i stopera za koga je pola države još u subotu ujutro bilo spremno dati podlakticu.
OK za Džeku, definitivno ga ne bih izbacio. Ali, ovaj klaun Spahić bi mi letio iz reprezentacije još prije 2-3 godine... Uvijek sam na fejsu govorio da je kikser i da će nas na svjetskom zaviti u crno... Naravno, dobijao na takve komentare uvrede i psovke... I na kraju se ispostavilo da nas je Boga mi Spaha zavio u crnu.
Šta hoću da kažem? Naš narod ne vidi dalje od očiju... Jebote kao da su svi kolektivno slijepi... Spaha baci neku izjavu tipa on voli BiH najviše na svijetu, i narod počne svršavati, svi zaborave kakav je kikser... Definitivno bi trebao u političare nakon fudbalske karijere, a u Bosni će sigurno imati puno glasača.
- Kemal Malovčić
#1669 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Samo stavite ovdje onaj GIF gdje FUTAVAC sam sebi podapinje ne bi li dobio faul. Jedino na prevaru taj kloc može nešto izmajmunisat. Nema tu profesionalnosti ni pola posto.
-
HASKO ZBJELAVA
#1670 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nije problem bit kikser nego klosar ali kako cujem nece jos dugo 
-
pathyeshme
#1671 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I onaj gif kad je igrao u Sevilli pa igraču Barce (ili Reala) stao na nogu namjerno i isprovocirao ga da mu vrati, bacio se na teren kao da su ga upucali... Protivnički igrač dobio crveni, on žuti... I smije se nakon toga. Nabijem na kurac takvog kapitena.Kemal Malovčić wrote:Samo stavite ovdje onaj GIF gdje FUTAVAC sam sebi podapinje ne bi li dobio faul. Jedino na prevaru taj kloc može nešto izmajmunisat. Nema tu profesionalnosti ni pola posto.
- Kemal Malovčić
#1672 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Al je zato od svih većih igrača (mesi, emenike, nasri) dobijo lopte kroz none i slično. Imbecil amaterski.pathyeshme wrote:I onaj gif kad je igrao u Sevilli pa igraču Barce (ili Reala) stao na nogu namjerno i isprovocirao ga da mu vrati, bacio se na teren kao da su ga upucali... Protivnički igrač dobio crveni, on žuti... I smije se nakon toga. Nabijem na kurac takvog kapitena.Kemal Malovčić wrote:Samo stavite ovdje onaj GIF gdje FUTAVAC sam sebi podapinje ne bi li dobio faul. Jedino na prevaru taj kloc može nešto izmajmunisat. Nema tu profesionalnosti ni pola posto.
-
LSD
#1673 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
https://www.youtube.com/watch?v=WdyvtzHMO7Mpathyeshme wrote:I onaj gif kad je igrao u Sevilli pa igraču Barce (ili Reala) stao na nogu namjerno i isprovocirao ga da mu vrati, bacio se na teren kao da su ga upucali... Protivnički igrač dobio crveni, on žuti... I smije se nakon toga. Nabijem na kurac takvog kapitena.Kemal Malovčić wrote:Samo stavite ovdje onaj GIF gdje FUTAVAC sam sebi podapinje ne bi li dobio faul. Jedino na prevaru taj kloc može nešto izmajmunisat. Nema tu profesionalnosti ni pola posto.
https://www.youtube.com/watch?v=v8ALdyaMghs
protiv Valencije je to bilo, kada je snagom svog dubrovačkog intelekta navukao glupana Aduriza kao rebrasti kondom.
ne zaslužujemo te kapitenu, ali molim te odlazi
Last edited by LSD on 25/06/2014 02:11, edited 1 time in total.
-
pathyeshme
#1674 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pametan je on, bez daljnjeg... Jer ne može nikako glup čovjek biti alfa et omega reprezentacije.LSD wrote:https://www.youtube.com/watch?v=WdyvtzHMO7Mpathyeshme wrote:I onaj gif kad je igrao u Sevilli pa igraču Barce (ili Reala) stao na nogu namjerno i isprovocirao ga da mu vrati, bacio se na teren kao da su ga upucali... Protivnički igrač dobio crveni, on žuti... I smije se nakon toga. Nabijem na kurac takvog kapitena.Kemal Malovčić wrote:Samo stavite ovdje onaj GIF gdje FUTAVAC sam sebi podapinje ne bi li dobio faul. Jedino na prevaru taj kloc može nešto izmajmunisat. Nema tu profesionalnosti ni pola posto.
protiv Valencije je to bilo, kada je snagom svog dubrovačkog intelekta navukao glupana Aduriza kao rebrasti kondom.
ne zaslužujemo te kapitenu, ali molim te odlazi
-
LSD
#1675 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
nemoj tako....Spaha je uzoran kapiten, uvijek fino ošišan i vojnickog držanja, ljubimac širih narodnh masa, posebno je omiljen kod ženske populacije, a i kod latentnih halkara, Spaha je Lepi (kako mu tepa Marajan M.), svaka bi bosanska majka za zetapathyeshme wrote:U tome se upravo krije mentalitet ovog naroda.It_is_a_Leclerc wrote:Eno, sad nije trebao zvati najboljeg strijelca BiH svih vremena i stopera za koga je pola države još u subotu ujutro bilo spremno dati podlakticu.
OK za Džeku, definitivno ga ne bih izbacio. Ali, ovaj klaun Spahić bi mi letio iz reprezentacije još prije 2-3 godine... Uvijek sam na fejsu govorio da je kikser i da će nas na svjetskom zaviti u crno... Naravno, dobijao na takve komentare uvrede i psovke... I na kraju se ispostavilo da nas je Boga mi Spaha zavio u crnu.
Šta hoću da kažem? Naš narod ne vidi dalje od očiju... Jebote kao da su svi kolektivno slijepi... Spaha baci neku izjavu tipa on voli BiH najviše na svijetu, i narod počne svršavati, svi zaborave kakav je kikser... Definitivno bi trebao u političare nakon fudbalske karijere, a u Bosni će sigurno imati puno glasača.
a to što ga onaj uglješa otresa ko slinu u duelu, to cemo mu oprostiti našim bosanskim merhametom