Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#1651 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Odlicna partija nase reprezentacije. Posebno me raduje sto smo pobjedili, a da Dzeko nije dao ni jedan gol, jer smo time pokazali da ne ovisimo o njegovim golovima i da imamo i drugih igraca koji mogu zabiti.
- Impavidus
#1652 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Da se malo citiram...
Rekoh da neće ozbiljnije priprijetit golu, uzeli ih, a i formacija ista...
Da ne izdvajam posebno svaka čast svima koji su igrali.
Selektoru također
Papac nam legao k'o budali šamar, Zahirović i Rahimić mogu sami sredinu držat, Džeko po 2 na leđima i opet primi loptu.
P.s: Šta je sa kartonima, ko je imao karton prije ove tekme? Znam za Spahića da neće igrat.
Kartone dobili Spaha, Pjanić, Maletić i Papac. Zadnja dvojica ne vjerujem da su bili u problemu sa kartonima, za Pjanića jedino ne znam.
Impavidus wrote:A hebem mu kukanje više idemo ih pobijedit. K'o da igramo bez golmana čitavu utakmicu, pa zakukaliI ja bih volio da Begović bude ne golu, vidjet ćemo ima još sat do tekme, a uostalom nije ni bitno neće nam ni prići golu - haj'mo malo pozitive...
![]()
--------------------Hasagić/Begović--------------------
Lulić-----Kung fu Pandža-----Spahić---------Papac
---------------Rahimić-----------Zahirović--------------------
Pjanić----------------Medunjanin-----------------Salihović---
--------------------------Džeko----------------------------------
todd_smith wrote:Postao/la todd_smith dana 02/09/2011 12:50
pucam koliko moram u WC, ali ne smijemtodd_smith wrote:Sanjao sinoc poveli u 5.min, Salihovic zabija 1-0, Begovic brani 1 na 1, poveli 2-0...idem u WC, vracam se 75-ta minuta 4-2 za njih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da ne izdvajam posebno svaka čast svima koji su igrali.
Papac nam legao k'o budali šamar, Zahirović i Rahimić mogu sami sredinu držat, Džeko po 2 na leđima i opet primi loptu.
P.s: Šta je sa kartonima, ko je imao karton prije ove tekme? Znam za Spahića da neće igrat.
Kartone dobili Spaha, Pjanić, Maletić i Papac. Zadnja dvojica ne vjerujem da su bili u problemu sa kartonima, za Pjanića jedino ne znam.
-
Anes25
#1653 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Dobro smo igrali. Mada posle ove utakmice nemam bas pojma sta je stvarna snaga BIH reprke. Mislim pitam se:
Dali smo im dali golove kvalitetom i onda zakljucali igru? Ili je stvar bila da ih nismo vise mogli napasti a htijeli smo? Mislim ipak da smo se branili svjesno i isli na to da rezultat bude 2-0.
Samo sada da ne podcjenjujemo Bijele Ruze i da shvatimo 6. spetembar ozbiljno i ima da budemo prvi ili drugi u grupi.

Dali smo im dali golove kvalitetom i onda zakljucali igru? Ili je stvar bila da ih nismo vise mogli napasti a htijeli smo? Mislim ipak da smo se branili svjesno i isli na to da rezultat bude 2-0.
Samo sada da ne podcjenjujemo Bijele Ruze i da shvatimo 6. spetembar ozbiljno i ima da budemo prvi ili drugi u grupi.
Last edited by Anes25 on 02/09/2011 21:38, edited 1 time in total.
-
mikogoago
#1654 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ma koje crno ufuravanje.Odbrana je i dalje kriticna.Iako kenjca nevolim zbog dosadasnjeg ponasanja mislim da bi ipak on trebao na gol u Zenici.Jebiga sto je bilo bilo je,a Hasagica bi prekomandovao da igra na Spahinom mjestu 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1655 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
svi su igrali... solidno. Zahirović vrijedan, Džeko odradio svoje, Salihović napokon igrao gdje bog zapovijeda. Misimović na početku pokazao koliko je spor, ali i pokazao da još zna podvaliti loptu. na manjem terenu on još itekako može biti od koristi. bez obzira na guzičetinu.
Pandža pokazuje sklonosti Tae Kwan Dou, ali to nije ništa novo...
i Hasagić je... dobro, hoće li iko više priznati da je pri svakom centaršutu kao da nemamo golmana?
ni kad je bio najzdraviji to mu nije bila jača strana
kod one greške Pandže i vraćanja, Hasagić je POGRIJEŠIO... KATASTROFALNO.
da je bilo više centaršuteva, čir bih dobio...
i Hasagić je... dobro, hoće li iko više priznati da je pri svakom centaršutu kao da nemamo golmana?
- Sasvim_Obican
#1656 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Gube pekari 2-0.Anes25 wrote:Dobro smo igrali. Mada posle ove utakmice nemam bas pojma sta je stvarna snaga BIH reprke. Mislim pitam se:
Samo sada da ne podjenjujemo Bijele Ruze i da shvatimo 6. spetembar ozbiljno i ima da budemo prvi ili srugi u grupi?
Kako igra Albanija?
- just principe
#1657 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
hajd nek neko postavi statistiku s livescorea ili rezultata 
edit:francuzi vode 0-2 protiv albanaca http://www.stream2watch.com/index.php?o ... eoid=26025
edit:francuzi vode 0-2 protiv albanaca http://www.stream2watch.com/index.php?o ... eoid=26025
- Riddle
#1658 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Nemojte prozivati one sto su nesto mrljali prije utakmice, jer ce izbiti glupa rasprava bez ikakve potrebe. Dovoljno je samo da hvalimo momke.
Nadam se istom pristupu igri i u Zenici.
Nadam se istom pristupu igri i u Zenici.
-
Mustang1
#1659 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
U prvom poluvremenu prosla lopta ispod njega .. da je bio neki iskusniji igrac zabio bi ga ..Cini mi se da je 2 puta krenuo pa se vratio ali nisam siguran bas u to ... o ispucavanjima bas i ne bih da govorimChmoljo wrote:svi su igrali...
i Hasagić je... dobro, hoće li iko više priznati da je pri svakom centaršutu kao da nemamo golmana?ni kad je bio najzdraviji to mu nije bila jača strana
kod one greške Pandže i vraćanja, Hasagić je POGRIJEŠIO...
- Gandalf
#1660 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Nažalost, istrčavanja Hasagića prilikom kornera je i dalje i nakon svih ovih godina na nivou prosječnog golmana naše ligeChmoljo wrote:svi su igrali...
i Hasagić je... dobro, hoće li iko više priznati da je pri svakom centaršutu kao da nemamo golmana?ni kad je bio najzdraviji to mu nije bila jača strana
kod one greške Pandže i vraćanja, Hasagić je POGRIJEŠIO...
- k3ngur
#1661 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Meni izgleda da nam je teren najvise smetao veceras, da je teren bio suh mi bi jos dali ondje golova...
- mrtva kokoš
#1662 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ne igra pjanic 
- Gandalf
#1663 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
a u mp3.Splinter wrote:ne igra pjanic
- Mali_Vuk
#1664 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Da smo odigrali lijepo, nismo. Ali bitni su bodovi, yebo umjetnički dojam. Nije im plaho ni za zamjeriti, s obzirom na ohrdan teren, i količinu jal bajramskog šerbeta i baklave, jal balantajna/džoni vokera u njihovim trbusima 
Medunjanin

Medunjanin
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1665 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ko neće igrati u Zenici i zašto?
- jeza u ledja
#1667 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Svaka cast momcima.
Rutinski.
Bjelorusi su cijelo drugo poluvrijeme napadali ali sve je to jalovo.
Zahirovic i Rahimic
. Papac i Spahic isto.
Pandza los brate. Mislim trudi se ali....On i Lulic i cijela ta strana lose brate. Semire jes ti siguran da je Lulic desnjak? Ja ga vidio par puta kako se namjesta da ubaci lijevom, s desne strane. Dzeko dosta slab u drugom. Ja i dalje mislim da treba igrati sa jos jednim napadacem.
Pjanic, Medunjanin i Salihovic, uz Zahirovica i Rahimica, su razlog sto smo pobjedili.
Nista jos nije zavrseno. I dalje ih MORAMO pobjediti u Zenici. Jako bitna utakmica za nas ce isto biti Rumunija - Francuska koja pocinje 15 minuta kasnije.
Uglavnom, svaka cast!
Ne znam cemu zamjerke Hasagicu? Da, imao je onu gresku na pocetku utakmice, ali osim toga nezaposlen.
PS: Ako je tacno da ne igra Pjanic. Pravo glupo zaradjen karton.
Rutinski.
Bjelorusi su cijelo drugo poluvrijeme napadali ali sve je to jalovo.
Zahirovic i Rahimic
Pandza los brate. Mislim trudi se ali....On i Lulic i cijela ta strana lose brate. Semire jes ti siguran da je Lulic desnjak? Ja ga vidio par puta kako se namjesta da ubaci lijevom, s desne strane. Dzeko dosta slab u drugom. Ja i dalje mislim da treba igrati sa jos jednim napadacem.
Pjanic, Medunjanin i Salihovic, uz Zahirovica i Rahimica, su razlog sto smo pobjedili.
Nista jos nije zavrseno. I dalje ih MORAMO pobjediti u Zenici. Jako bitna utakmica za nas ce isto biti Rumunija - Francuska koja pocinje 15 minuta kasnije.
Uglavnom, svaka cast!
Ne znam cemu zamjerke Hasagicu? Da, imao je onu gresku na pocetku utakmice, ali osim toga nezaposlen.
PS: Ako je tacno da ne igra Pjanic. Pravo glupo zaradjen karton.
- mrtva kokoš
#1668 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
spahic, pjanic, kartoni...Entropio wrote:Ko neće igrati u Zenici i zašto?
- Mali_Vuk
#1669 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Splinter wrote:ne igra pjanic
- bosnianidiot
#1670 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pribojavam se tandema Pandza - Mravac u revansu
Ali zato im ne smijemo dati da pridju golu, zakucamo im tri komada na pocetku i lagano rijesimo utakmicu i eto
Ali zato im ne smijemo dati da pridju golu, zakucamo im tri komada na pocetku i lagano rijesimo utakmicu i eto
- veljaca
#1671 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Bravo Keno
- nisi gola primio, a ovi "strucnjaci" ovdje ti nadjose toliko zamjerki ...... Ali to je problem tih sveznalica ...... Pape
ipak odredjuje ko ce braniti ..... a ne oni - na njihovu zalost 
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#1672 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
odlicno odigrano i drugo poluvrijeme, sigurnom igrom sacuvana mreza. malo kasai poceo da sere sa ovim kartonima i onim sto nije dao da udje medunjanin u igru al hvala mu za penal. sve u svemu nije moglo bolje, uspjeli smo tri boda izvuci i sad idemo kuci da to potvrdimo. svim snagama na pobijedu i osiguravanje drugog mjesta protiv luxemburga.
svaka čast momcima na zalaganju i trudu. nekih vise nekih manje. zahirovic i rahimic odlican posao odradili na sredini. sretno nam svima i u utorak.
svaka čast momcima na zalaganju i trudu. nekih vise nekih manje. zahirovic i rahimic odlican posao odradili na sredini. sretno nam svima i u utorak.
- pirmin
#1673 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ja sam npr. mrljao i opet cu.Riddle wrote:Nemojte prozivati one sto su nesto mrljali prije utakmice, jer ce izbiti glupa rasprava bez ikakve potrebe. Dovoljno je samo da hvalimo momke.
Ljepse je tisra prije tekme pa onda uzivati u pobjedi nego obratno.
Ova utakmica je pokazala jos jednu stvar a ta je da onaj klaun Blazevic nije bio nikakav maher da dobije
ekipe poput Armenije i Estonije vec su to uvijek bili ovi igraci.
Last edited by pirmin on 02/09/2011 21:47, edited 1 time in total.
-
Anes25
#1674 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Mislim da nije Hasagic pogrijesio kod onog istcavanja. Pandza nije imao pojma da mu neko sa ledja dolazi. Bar mi je se tako ucinilo. Sa malo vise srece bi bilo 3-0. Imao je Pjanic jednu 100% sansu. Dzeko je imao dvije 100% sanse itd.
Ipak smo ih pobijedili na NJIHOVOM terenu sa 2-0.
Ipak smo ih pobijedili na NJIHOVOM terenu sa 2-0.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1675 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Uh. Misimović umjesto Pjanića, a ko umjesto Spahića?Splinter wrote:spahic, pjanic, kartoni...Entropio wrote:Ko neće igrati u Zenici i zašto?