Valjda ce se vratiti kuci poslije utakmice
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- emigrazione
#1651 Re: FK Sarajevo - Europa League
Eto nam sandzaklija izgleda, kazu da pomognu napacenom muslimanskom narodu
- hary
#1652 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hajd kad svi o snovima, da i ja
Preksinoc sam sanjao, ja na istoku al je teren toliko daleko da sam s rajom sisao iza gola Levskog, hahahaha. Suljic je pred kraj poluvremena promasio priliku samo takvu, sam na drugoj stativi i sa metar pogodi stativu. I zavrsi prvo poluvrijeme, kad prilazi Security : "Jel vi znate da ne smijete tu biti?" Ma reko ne vidi se nista odozgo. Haj kae samo nemojte ometat golmana. Aaahaaaa
Drugo poluvrijeme nisam docekao, al je bilo 0:0
OSTALA JE OVA NADA
ZA OBRAZ I PONOS GRADA !!!
IGRAJ SARAJ'VO, IGRAJ I POBIJEDI!!!
Preksinoc sam sanjao, ja na istoku al je teren toliko daleko da sam s rajom sisao iza gola Levskog, hahahaha. Suljic je pred kraj poluvremena promasio priliku samo takvu, sam na drugoj stativi i sa metar pogodi stativu. I zavrsi prvo poluvrijeme, kad prilazi Security : "Jel vi znate da ne smijete tu biti?" Ma reko ne vidi se nista odozgo. Haj kae samo nemojte ometat golmana. Aaahaaaa
Drugo poluvrijeme nisam docekao, al je bilo 0:0
OSTALA JE OVA NADA
ZA OBRAZ I PONOS GRADA !!!
IGRAJ SARAJ'VO, IGRAJ I POBIJEDI!!!
-
senci-071
#1653 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pusite retoriku Dodikovu eto Sanzdaklija,Focaka,Hercegovaca ovi -oni .Svim dobrim ljudima bujrum na Kosevo. 
-
todd_smith
#1654 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ako ne dolaze zbog kluba i utakmice, onda nema potrebe da dodju ikako
-
vryzas
#1655 Re: FK Sarajevo - Europa League
Puno srece sutra uz nadu da cete proci dalje!
- vozač
#1656 Re: FK Sarajevo - Europa League
kad još dodaš da je prvih 10 redova istoka prazno jer se ništa ne vidi, a raja se povuku gore, biće gužva ko u argentini i brazilu zajednoObuca9 wrote:Ne može biti 13-14 hiljada karata, nema teorije, kad je ukupni kapacitet istoka i sjevera 12.660 sjedećih mjesta (Istok - 7.084, sjever 5.576).arshavin wrote:Sta vam je ba,ovo je takticka igra nase uprave.Prijave 11,prodaju 13-14.Ne plate porez na par hiljada karata.
Kad se uzme u obzir da UEFA kažnjava stajanje na stepenicama, to znači da je to i maksimalan broj gledalaca koji se može naći na stadionu. Ako je suditi po Dininom intervjuu za klix, u prodaju je pušteno više od 11.000 karata, dakle recimo da je razlika nekih 1.500.
Eh sad u tih 1.500 uračunajte besplatne karte koje se podijele sponzorima, karte koje se podijele portalima i novinama za nagradnu igru, "luft" koji se uvijek ostavlja radi djece i dobijete da je ustvari to maksimalna cifra karata koja se i mogla pustiti u prodaju, mozda koja stoja gore-dole.
-
north
#1657 Re: FK Sarajevo - Europa League
na osnovu ovih izjava sa portala, Jović mi djeluje baš optimistično, najavljuje nekakvu ofanzivu, i ne pomišlja da Nudemo previše defanzivni....hm, fino to zvuči, samo kako li će izgledati na terenu...opet ponavljam meni je najbitnije da sačuvamo gol, a za 90 minuta ćemo valjda jedan nekako utrpati....
Ma samo hrabro i muški, neka odigraju kao u Sofiji, bez panike, taktički korektno, fizički spremno i biće to dobro aBd...
Ma samo hrabro i muški, neka odigraju kao u Sofiji, bez panike, taktički korektno, fizički spremno i biće to dobro aBd...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1658 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma nista to. Ne podljezite toj prici.emigrazione wrote:Eto nam sandzaklija izgleda, kazu da pomognu napacenom muslimanskom narodu![]()
Svako moze doci, ali i svako mora postovati pravila. Nema obiljezja sem Sarajeva i Hz i to je to.
- kokuz_sa
#1659 Re: FK Sarajevo - Europa League
odavno nisamo imali ovako nekog ko daje takve izjave..uvijek prije bilonorth wrote:na osnovu ovih izjava sa portala, Jović mi djeluje baš optimistično, najavljuje nekakvu ofanzivu, i ne pomišlja da Nudemo previše defanzivni....hm, fino to zvuči, samo kako li će izgledati na terenu...opet ponavljam meni je najbitnije da sačuvamo gol, a za 90 minuta ćemo valjda jedan nekako utrpati....
trazit cemo sansu i necemo srljat..
prosli ili ne prosli levski hajd bar nismo poklekli u prvoj utakmici
-
pOZz
#1660 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sve iz prve utakmice pada u vodu ako ne budemo sutra na nivou.kokuz_sa wrote: prosli ili ne prosli levski hajd bar nismo poklekli u prvoj utakmici
- emigrazione
#1661 Re: FK Sarajevo - Europa League
Rapida smo pojeli na Kosevu, sa Clujom odigrali fenomenalno i ovdje i tamo, gazili Slovake i Svedjane... a svi su bili u rangu Levskog, ne znam fakat zasto ne bi i ove mlatnuli, rezultat jeste nezgodan ali daleko od toga da se ne moze stici i prestici. Bio sam pesimista, ali sad brate jedva cekam da pocne 
-
north
#1662 Re: FK Sarajevo - Europa League
Što se mene tiče, ja ću preživiti ispadanje ako odigramo dobro i budemo u egalu cijelu tekmu i odigramo slično ili ako može i bolje kao u Sofiji...To bi značilo da ova ekipa definitivno ima potencijala i da možemo očekivati dosta bolje stvari nego u prethodnoj sezoni......Sve iz prve utakmice pada u vodu samo ako sutra budemo poniženi i deklasirani, dakle ako se izblamiramo....a mislim da nećemo...pOZz wrote:Sve iz prve utakmice pada u vodu ako ne budemo sutra na nivou.kokuz_sa wrote: prosli ili ne prosli levski hajd bar nismo poklekli u prvoj utakmici
- GandalfSivi
#1663 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja nervoze sabahile, sta je ovo ovako? Nemam pojma kako prezivjeti do sutra...
- Lafo.Mamone
#1664 Re: FK Sarajevo - Europa League
A navijaci Levskog se pitaju kako prezivjeti do prekosutraGandalfSivi wrote:Ja nervoze sabahile, sta je ovo ovako? Nemam pojma kako prezivjeti do sutra...
- Logovan
#1665 Re: FK Sarajevo - Europa League
Upravo ovako.north wrote: Što se mene tiče, ja ću preživiti ispadanje ako odigramo dobro i budemo u egalu cijelu tekmu i odigramo slično ili ako može i bolje kao u Sofiji...To bi značilo da ova ekipa definitivno ima potencijala i da možemo očekivati dosta bolje stvari nego u prethodnoj sezoni......Sve iz prve utakmice pada u vodu samo ako sutra budemo poniženi i deklasirani, dakle ako se izblamiramo....a mislim da nećemo...
-
Smail Aga
#1666 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ljudi,nema mjesta nervozi,ispadamo sigurno. No,odigrali smo i odigraemo muski i korektno,,nece se sramotiti dres,od ovoga tima Sarajeva,vise nego dovoljno.
-
bordo_boy
#1667 Re: FK Sarajevo - Europa League
Karte nestaju ko lude,... ja sam se potrudio da imaju 3 sjevera manje...

- Mračajski proto
#1668 Re: FK Sarajevo - Europa League
Joj naneee mii istetoviraneeee. Lom !
- Tayyip
#1669 Re: FK Sarajevo - Europa League
šta je ovo svebošnjački sabor na koševu. samo još fali tunjo filipović da povede
šalim se
bujrum svim dobronamjernim ljudima, samo bez ekcesa i da prođemo ove gurbete
bujrum svim dobronamjernim ljudima, samo bez ekcesa i da prođemo ove gurbete
-
GorazDANAC
#1670 Re: FK Sarajevo - Europa League
ja bogme moram ostati uz Fejs nema mi druge ovdje u Danskoj.Salah ad-Din wrote:Karte nabavljene, još sutra preživjeti![]()
Loš teren, samo nama može ići u korist, mi smo na to navikli, oni nisu
Nemoj da bi neko ostao uz Fejs TV, svi na Koševo!
ima ga na balkaniyumu
treba trazit sansu i ne treba srljat s gurbetima !
- vozač
#1671 Re: FK Sarajevo - Europa League
dajte ba napravite stolice na zapadu, barem 2000 za gostujuće navijače pa da možemo onda ko ljudi da se raširimo na ostatku koševa, jebo zapad
kako niko ne skonta računicu, pa sad da imaju stolice svaka bi sama sebe otplatila odmah na prvoj utakmici, pukneš gostima kartu 10 eura i stolica otplaćena, ne vjerujem da više košta, sa kompletnom "infrastrukturom"
kako niko ne skonta računicu, pa sad da imaju stolice svaka bi sama sebe otplatila odmah na prvoj utakmici, pukneš gostima kartu 10 eura i stolica otplaćena, ne vjerujem da više košta, sa kompletnom "infrastrukturom"
- emigrazione
#1672 Re: FK Sarajevo - Europa League
Gotovo je sad. To cemo sljedecu kad budemo igrali protiv crnogoraca 
- vozač
#1673 Re: FK Sarajevo - Europa League
ma znam da je gotovo, ali je fakat bruka, ne samo vezano za ovu utakmicu, sa te 2000 stolica po propisima sve bi se riješilo kada su gostujući navijači u pitanju, fakat smiješnoemigrazione wrote:Gotovo je sad. To cemo sljedecu kad budemo igrali protiv crnogoraca
-
leo karan
#1674 Re: FK Sarajevo - Europa League
al stvarno je kod nas sve u kurcu.just principe wrote:steta za Zapad, jer sam ubjedjen da bi bilo minimum 20 ooo.. Ovako gubimo i pare i prolaz, na kraju steta za oboje
godinu dana je proslo i opet ista stvar.
ovo je cisti gubitak para vec drugu godinu za redom zato sto nije zapad osposobljen.
jel treba sutra jos neko da pogine u guzvi krkljancu koji ce biti?
-
north
#1675 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nezapamćena gužva u klubu za karte, kažu da ne pamte da je dan pred tekmu ovako išlo.... mogli bi sjever i istok sutra biti krcati ko u najboljim historijskim danima našeg kluba....samo dao bog da i na terenu bude kako svi priželjkujemo...