Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Onaj hsv je fakat smiješna ekipa, a dodjoše do izjednačenja ni iz čega, adler u jednoj fazi branio sve živo i mrtvo, u neko doba pokazuju statistiku: šutevi 20-3, rezultat 2:2
Ali ono što je onda uslijedilo je bilo samo za zrelu publiku...
vicious wrote:Onaj hsv je fakat smiješna ekipa, a dodjoše do izjednačenja ni iz čega, adler u jednoj fazi branio sve živo i mrtvo, u neko doba pokazuju statistiku: šutevi 20-3, rezultat 2:2
Ali jedina ekipa u istoriji bundeslige koja ikada nije ispala iz prve lige....
Partijaner wrote:Pa realno bilo bi smjesno da ste izgubilo protiv HSV-a ili nerijeseno.
Odbrana tanka skroz.
pa prosle godine dortmund ubio hsv-a i to s igracem manje . shmelzy dobio crveni za navodno igranje rukom na gol liniji a ni blizu ruke nije bilo. dortmund fulao a ovi zabijali i lafo jos na kraju 1 4 zavrsi i ispade ko da su ih razbili danas sam se pribojavao opet slicnog scenarija ali srecom procepilo je bilo kad sam vidio onu cetvorku u napadu znao sam da ce zabiti makar trojica gol/ove
odlicna partija ... samo malo odbranu treba konsolidovati ali bice to puno bolje kad se piscek vrati
Partijaner wrote:Pa realno bilo bi smjesno da ste izgubilo protiv HSV-a ili nerijeseno.
Odbrana tanka skroz.
pa prosle godine dortmund ubio hsv-a i to s igracem manje . shmelzy dobio crveni za navodno igranje rukom na gol liniji a ni blizu ruke nije bilo. dortmund fulao a ovi zabijali i lafo jos na kraju 1 4 zavrsi i ispade ko da su ih razbili danas sam se pribojavao opet slicnog scenarija ali srecom procepilo je bilo kad sam vidio onu cetvorku u napadu znao sam da ce zabiti makar trojica gol/ove
odlicna partija ... samo malo odbranu treba konsolidovati ali bice to puno bolje kad se piscek vrati
To si malo pomiješao, to je bilo protiv Wolfsburga 2:3 Ali slično je bilo i protiv HSV-a, lewa dobio crveni kad je ono opalio frajera punim po nozi, tamo negdje oko centra
vicious wrote:Onaj hsv je fakat smiješna ekipa, a dodjoše do izjednačenja ni iz čega, adler u jednoj fazi branio sve živo i mrtvo, u neko doba pokazuju statistiku: šutevi 20-3, rezultat 2:2
Ali jedina ekipa u istoriji bundeslige koja ikada nije ispala iz prve lige....
To ne mijenja ništa u činjenici da su sada smiješna ekipa.
A jes dortmund ub'o sa ovim transferima. Izgleda najbolja stvar koja im se mogla desit je da prodaju götze-a. Sad su dobili dva vrhunska igraca koji mogu da igraju uvijek, a ne da posmatraju vecinu utakmica sa tribina :thumbup
extra ekipa a sada imaju i dosta iskustva, kako pozitivnih iskustava sa osvajanjem trofeja, tako i onih loših, kada se gube trofeji, ove godine me ne bi čudilo da pomrse račune svima u svemu, svugdje