Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja bih uz onu haljinu dnevna varijanta - posao - baletanke
a večernja neke s petom otvorenih prstiju, možda boje kože tj neutralne boje, sad su one moderne a uklapaju se uz sve, a čine osobu višom jer se vizuelno stapaju s nogom
zamzija wrote:Ja bih uz onu haljinu dnevna varijanta - posao - baletanke
a večernja neke s petom otvorenih prstiju, možda boje kože tj neutralne boje, sad su one moderne a uklapaju se uz sve, a čine osobu višom jer se vizuelno stapaju s nogom
i u ravnom sam inace najvisa u drustvu
samo sreca pa mi je dragi visok!
@pin up, cipele su mrak
@harleyquinn hvala trece su mi naj, vidjela sam nesto slicno u guliveru
zamzija wrote:Ja bih uz onu haljinu dnevna varijanta - posao - baletanke
i u ravnom sam inace najvisa u drustvu
samo sreca pa mi je dragi visok!
@pin up, cipele su mrak
@harleyquinn hvala trece su mi naj, vidjela sam nesto slicno u guliveru
ako ti odgovaraju ravne, meni su sad najbolja opcija one kao baletanke, ali blagi spic, lakirane..ne mogu prezaliti sto nisma kupila ljetos u talliju bile prljavo roze i crne
Irm@ wrote:drage zene...
nazalost meni su cipele male
ako neka od vas nosi br 36 (ali bas 36) nek se javi...ali hitno pa cemo nesto dogovoriti
evo koje su u pitanju cipele..iste su kao na slici
mislim da bi mogle uz neke suknjice do koljena ( one koje nisu bas striktno 100% elegancija) al definitivno mi se cini najbolja kombinacija hlace sa malo trapeza+sako ( eh jos u boji kakve su cipele naci ili bar priblizno) i dobra marama...bombona
Ja cu uskoro dobiti ove ali ne znam uz sta se nose!? Kako idu uz suknje do koljena?
Majlo, nosi uz sve Pravit cu ja kombinacije uz njih sigurno, ali generalno ono kako se meni cini: uz hlace one mrkva kroja savrsencija, uz suknju A kroja (do koljena npr), haljinice A kroja-maloonaj retro look, uz farmerke sirih nogavica-trapez..
selmicaaa_ wrote:mislim da bi mogle uz neke suknjice do koljena ( one koje nisu bas striktno 100% elegancija) al definitivno mi se cini najbolja kombinacija hlace sa malo trapeza+sako ( eh jos u boji kakve su cipele naci ili bar priblizno) i dobra marama...bombona
semmy wrote:uglavnom nosim samo ravne cipelice ali ovim nisam mogla odoljeti i udobne su pravo
ja ih probala triput bar meni se bas svidjele bile, ali bile samo jedne broj 36 u radnji u zenici i djelovale malo ofucano, a mogu ti reci da mi zao sto ih ne potrazih negdje drugo.
jesi li davno kupila?
Nažalost, male mi. Inače nosim 39, UK 6, ali radi se o manjem modelu, pa ako neko nosi 38 i zainteresovan je za kupovinu, neka se javi na pp. Inače je sve koža 100%. Koštale su 35 funti, mene su izašle oko 75 KM, pa izvolite