uz sta bih je nosila?
Moderator: anex

jesul to roze ili boje bijele kafe tufne ?alica.k wrote:
uz sta bih je nosila?

Naprosto previse za nesto u cemu je zena ipako polugola..alica.k wrote:aaa nisam znala dje drugo da ga stavim
chloe - cijena sitnica, 500KM!

istina istinaBJB wrote:Naprosto previse za nesto u cemu je zena ipako polugola..alica.k wrote:aaa nisam znala dje drugo da ga stavim
chloe - cijena sitnica, 500KM!
Ne bih da je triput ljepsi..Al' dadoh danas za sisobran Triumph 80KM
Moze li iovo kao kombo za kosuljicu na tufnice?

Alice, znas kako su oni kombinavli takve majice ove godine, dole suknja ili hlace, ovako kako je zamzi rekla, s kaisicem i malo ono nabrana ispod kaisa, a ove kratek majice idu preko toga, ne utrpavaju se. Eh sad je pitanje kako ti se svdija kako to stoji, na meni ne bi ninasta licilo.alica.k wrote:e sve sam to probala, i ne ide pa ne ide, tj meni smjesno izgleda. radi se o tome da je majica kratka..iako se sa slike ne bi reklo. znaci, dodje tu negdje malo ispod pupka. tak da kak god je obucem ruzno mi izgleda.

Imas u Orsayu smeđe-jednobojne, sa kaisicima sviejtlo smedjim, odlicne stvarno, bas ih psremam pokazati u zemljanim tonovima._EMA_ wrote:Jutro drage moje zenetreba mi ponovo vasa pomoc, jel znate gdje mogu kupiti ove sada super popularne dimije, ali da su po mogucnosti jednobojne ili sa nekom prihvatljivom sarom?... gledala sam po gradu, ali su mi sve nekako presarene...
Znam tu haljinicu o kojoj pricas, gledala je i japopi wrote:Znate one Zarine maxi ljetne haljine u Azelu, e, pa, dobila sam jednu takvu, ali mi treba neki topic preko, tipa nekog bolera, ili ne znam sta, predlozite mi nesto? A i gdje naci nesto takvo?
Haljina je samo malo svjetlijih boja, nego ova na slici i ova kombinacija sa sakoicem mi se bas i ne svidja
ima svugdje, ali ne dovoljno dugihIrm@ wrote:blago tebi![]()
ja sam sitna pa mi ove haljine ne stoje..ali ima ih preeelijepih![]()
imas na Siranu, u Azelu...na Siranu bas svakakvih