Marokanski iscjelitelj u Bosni
Moderator: anex
-
trade
#1651 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
A kad zvonko reče da mu je u slušalicama arapski prevod, ali kao nema veze možemo dalje...
-
Kenan-sa
#1652 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Torabi je veliko zlo,Allah dragi da ga uputi! kako je samo proklinjao Kardaviju na TVSA,i prijetio mu da ce se oni sresti i svesti racune,na sudnjem danu ili gdje vec,ko ce mu znati..iz njega bukvalno govore dzini i sejtani,jedan veliki prevarant i manipulator! neuki ljudi njega dizu u nebesa,nazalost nije ni cudo sto su nam dzamije prazne,kad su tretmani sejtana Torabija puni ljudi..Molim dragog Boga da nasem covjeku osvjetli razum i um i da ga uputi na pravi put i da prepozna sve licemjere i dusmane koji su iz ovih ili onih razloga poslani da sire nevjerstvo i krivovjerje!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1653 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
I meni je to malo zasmetalo sto jes jes.Michun wrote:Na pocetku snimka naslov bosnian muslims - ko' da samo muslimani idu torabiju
Nego, fakat me zanima, kako oni koji su zaista vjernici vjeruju u ovo, ako Islamsko ucenje zabranjuje ove "aktivnosti"?
Imam jednu, dvije osobe u svojoj okolini koje su vjernici veliki, ali dzaba, idu redovno gore i svadjali bi se kad im kazes da ne vjerujes i da je sve to sumnjivo.
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#1654 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ja sam isto pokusao razgovarati sa ljudima koje cijenim jer imaju snage da vjeruju (sta cu kad nemam snage) i rade to samo za sebe...i kad god pokusam pricati o Torabiju glavno im je kad odes kod njega onda cemo razgovarati o njemu.ladyblue18 wrote:
Nego, fakat me zanima, kako oni koji su zaista vjernici vjeruju u ovo, ako Islamsko ucenje zabranjuje ove "aktivnosti"?
Imam jednu, dvije osobe u svojoj okolini koje su vjernici veliki, ali dzaba, idu redovno gore i svadjali bi se kad im kazes da ne vjerujes i da je sve to sumnjivo.
-
Brus Lee
#1655 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Kako je kolega Roki. Mislim, ja sam Bruce Lee i obojica smo borci za pravdu.roki wrote:Pa to je objasnio.Komunicira brzinom misliSentinel wrote:Hoće li se iko sjetiti da objasni kako Torabi može komunicirati sa 5 planeta. Ako znamo da je v = s/t i ako znamo da je maksimalna brzina (elektromagnetnog) signala 300 000 km/s, kako može u real time komunicirati sa palnetima udaljenim milionima svjetlosnih godina (dok bi poslao signal potrajalo bi preko 100 godina, a da ne pričam o komunikaciji nekoj). Još da ne pričam o bandwidth-u i (5 planeta) i širokopojasnom internetu u njegovoj glavi:)).
Pa yebo te jel ovdje iko normalan? Odavde treba bježat, ostali su samo glasači...
-
GOLFER
#1656 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Zato sto su ljudi masovno NEOBRAZOVANI o tome sta religija propisuje o ovim stvarima, sve to spada u nesto ''misticno'' sto ostavlja puno prostora za raznorazna fantaziranja, i to je dovoljno da narod, ko narod (a posebno onaj napaceni) padne... Sa druge strane mnogi vjernici posjecuju tekije ili se vode narodnim predanjima o EVLIJAMA i nadnaravnim stvarima i dogadjajima, i valjda zele da budu dio tih svih prica, pa vrlo lahko padaju na podvale. ne zelim nista reci protiv tekija, ali cinjenica je (moje licno iskustvo i poznanstva) da mnogi koji tamo idu vole da se razbacuju pricama o evlijama i nekakvim cudnim dogadjajima, dzinima, itd... i onda i neke najlogicnije pojave objasnjavaju nekakvim CUDESIMA, a isto tako neke dodgadjaje tumace na vrlo fantasticne nacine a pri tome barataju poluinformacijama i onda nedostatak informacija nadoknadjuju cudesnim pricama o posebnim ljudima, nekim cudnim mucima pojedinaca itd... (ovo sve naravno ne znaci da evlije ne postoje) alidefinitivno ne postoje u onoj mjeri i na onaj nacin kosto narod voli da prica i prepricava...ladyblue18 wrote:I meni je to malo zasmetalo sto jes jes.Michun wrote:Na pocetku snimka naslov bosnian muslims - ko' da samo muslimani idu torabiju
- psydelija
#1657 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Milan Tarot je Carbabyline wrote:ovo baca pomalo na gospon milana tarota
samo je manje smijesno
- kolega
#1658 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
... ja mislim da je vakat da se ova tema ogasuli
- atko
#1659 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Sentinel wrote:kako otišo, sinoć reče, eto ga opet uskoro. Vidio kaki smo mazlumi, što ne bi dolazio kad ga tretiraju ko kralja. Komunicira brzinom misli - novi zakon: brzina misli je konstantna i ista u svim referentnim sistemima!
Vrijem je da zapjevamo staru narodnu
Vratice se BH SERPE hebace mu mater...
Mislim da dno dna zasluzuje jos jednu ekstenziju ... ovo je dno dna dna
- kolega
#1660 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
neee ... ja mislim da je ovo "do jaja"atko wrote:Mislim da dno dna zasluzuje jos jednu ekstenziju ... ovo je dno dna dna
- fedor
#1661 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Torabi je pravi gangsta, jes' vidjeo sinoć šta radi na TVSA? Kak' je luuuuuud! 
- fatamorgana
#1662 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ma sto ga napadate, vjerovatno je covjek vec sve iscjelio u Maroku, pa ko biva, da ne sjedi skrstenih ruku, doso loma
vdeo.
vdeo.
- Lunizz
#1663 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
E jebo te koji ti pajser moras biti da dignes flasu vode u zrak i d kontas da ces ozdraviti 
-
CAUS-VISOKO
#1664 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Torabi, Sabo - "zreli za letvanja". Izjava od sinoc K. S. (samo inicijali, zbog moguceg hatara)
-
extraordinary
#1665 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Onaj prevoditelj na TVSA je žalost, nisam siguran da je Torabi izvalio onoliku količinu gluposti. Nije mi trebala ona emisija da formiram negativan stav o svemu tome, imao sam ga i prije, ali kad vidiš kakvih paćenika u narodu ima žao ti bude. Al' dobro im je rekao Asad, šta smo trebali, Janu furati ? 
-
MUNAFIK
#1666 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
slazem se prevoditelj je bio veliki uzas... fakat covjek nije sastavio dvije kako treba...extraordinary wrote:Onaj prevoditelj na TVSA je žalost, nisam siguran da je Torabi izvalio onoliku količinu gluposti. Nije mi trebala ona emisija da formiram negativan stav o svemu tome, imao sam ga i prije, ali kad vidiš kakvih paćenika u narodu ima žao ti bude. Al' dobro im je rekao Asad, šta smo trebali, Janu furati ?
-
The Silent Man
#1667 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Jedna stvar koja mi je bila totalno nejasna - a to je krivica prevoditelja ...
ispade da je Torabi KLANJAO (prošlo vrijeme) 5 vakata - u Maroku?
šta to znači , ovdje to ne radi ili 
ispade da je Torabi KLANJAO (prošlo vrijeme) 5 vakata - u Maroku?
- beautyfool
#1668 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
jel otis'o torabi ili nam jos energetise grad ?
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#1669 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Nece ovo na dobro izaci, na'a nece...
Bojim se da se nešto strašno ne dogodi u ovom gradu. I da se ne daj bože desi nešto "torabije" bi rekli, to je zbog toga što ima ovde puno ljudi, koji ne vjeruju u Mekija i njegove moci.
Pred ovim "torabijama" možeš boga opsovati, nece ti niko rijeci reci, a samo spomeni nešto protiv Torabija, odma bi za vratove i odma potežu kako nisam musliman. Nema mi druge vec držat jezik za zubima, ne mislim po forumima, vec u stvarnosti.
Treba pobjec odavde, ko' iz dajca kad se otisne niz provaliju.

Bojim se da se nešto strašno ne dogodi u ovom gradu. I da se ne daj bože desi nešto "torabije" bi rekli, to je zbog toga što ima ovde puno ljudi, koji ne vjeruju u Mekija i njegove moci.
Pred ovim "torabijama" možeš boga opsovati, nece ti niko rijeci reci, a samo spomeni nešto protiv Torabija, odma bi za vratove i odma potežu kako nisam musliman. Nema mi druge vec držat jezik za zubima, ne mislim po forumima, vec u stvarnosti.
Treba pobjec odavde, ko' iz dajca kad se otisne niz provaliju.
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#1670 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ma pustite lika sto je prevodio
Torabi taj i grijesi sta sad
Torabi taj i grijesi sta sad
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#1671 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Torabi, dvije srece grabi! 
- atko
#1672 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
To rabi ne boji se zedji 
- Pasiflora
#1673 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Joooj sto sam se obradovala kada je tema pocela "tonuti"!
Onaj snimak sto je @ladyblue postavila je katastrofa.... Kakvu samo sliku pravi o ovoj drzavi i ljudima.
Uzas!
Onaj snimak sto je @ladyblue postavila je katastrofa.... Kakvu samo sliku pravi o ovoj drzavi i ljudima.
Uzas!
- emigrazione
#1674 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
buahahahahaladyblue18 wrote:kako mi je zao sto nisam sinoc bila kuci da to gledam
![]()
![]()
E komedije.
Btw
Ne znam jel bilo vec na temi, ali 1:55 i tih nekolio sec. kako izgleda dobro![]()
Je li ovo u zetri zivota ti
-
Kenan-sa
#1675 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Torabi je jedna velika prevara,licemjer nevidjenih razmjera! Da ga Allah dragi uputi...