Važno je da su kvalitetne i udobne i lijepe - a brand je manje bitan
Sarajevo shopping
Moderator: anex
-
zamzija
#1651 Re: Sarajevo shoping
Hajde bogati šta fali
neke moje cipele koje su no name su ujedno i moje najudobnije i najljepše cipele 
- Lipstick Jungle
#1652 Re: Sarajevo shoping
Pa naravno da nista ne fali,
ne patim ti ja na te stvari toliko. Meni vazno da su lijepe
Nego kazem da su no name jer ne mogu naci sliku na netu, pa ti ih ne mogu pokazati
ne patim ti ja na te stvari toliko. Meni vazno da su lijepe
Nego kazem da su no name jer ne mogu naci sliku na netu, pa ti ih ne mogu pokazati
- alica.k
#1653 Re: Sarajevo shoping
bila, nejma...imaju neki al takav neLONGMAN wrote:Hvala
- LONGMAN
#1654 Re: Sarajevo shoping
- KiSSgirl
#1655 Re: Sarajevo shoping
Sta ima sad u terranovoj, jel bio tko' najvise me zanimaju hlace, i cijena koja je 
- VenomousV
#1656 Re: Sarajevo shoping
ajmo zene gdje ima dobra trenerke?
da nije ona uska niti ona sto dolje ima gumu pa se suzi, nego najnormalnije boja bez sljokicastih detalja i natpisa
da nije ona uska niti ona sto dolje ima gumu pa se suzi, nego najnormalnije boja bez sljokicastih detalja i natpisa
-
zamzija
#1657 Re: Sarajevo shoping
Ženo jel' to ideš na aerobik pa ti treba
Imaš u Championu kod Katedrale, kao i u Sport Life-u prekoputa tržnice, jednostavnih ravnih, crnih ili sivih trenerki bez ičega, uvijek ima nekih na sniženju
Probaj i u onim sportskim radnjama u BBI centru, kao i u Intersportu u Merkatoru ( samo su tu skupe )
I sjetila sam se - imaš na prvom spratu BBI radnju, kad prođeš Accessorize - radnja se zove Amadeus - uz ostale prodaju i jednostavne jednobojne sportske stvari, trenerke ( duže i kraće ) ja sam sebi ovog ljeta kupila trofrtaljne pamučne odlične za 30 KM
Imaš u Championu kod Katedrale, kao i u Sport Life-u prekoputa tržnice, jednostavnih ravnih, crnih ili sivih trenerki bez ičega, uvijek ima nekih na sniženju
Probaj i u onim sportskim radnjama u BBI centru, kao i u Intersportu u Merkatoru ( samo su tu skupe )
I sjetila sam se - imaš na prvom spratu BBI radnju, kad prođeš Accessorize - radnja se zove Amadeus - uz ostale prodaju i jednostavne jednobojne sportske stvari, trenerke ( duže i kraće ) ja sam sebi ovog ljeta kupila trofrtaljne pamučne odlične za 30 KM
- alica.k
#1658 Re: Sarajevo shoping
HAPPYLFW
20% off kod na asosu
20% off kod na asosu
- VenomousV
#1659 Re: Sarajevo shoping
ma kakav aerobikzamzija wrote:Ženo jel' to ideš na aerobik pa ti treba![]()
![]()
Imaš u Championu kod Katedrale, kao i u Sport Life-u prekoputa tržnice, jednostavnih ravnih, crnih ili sivih trenerki bez ičega, uvijek ima nekih na sniženju![]()
mada ako se ne daj Boze dogodi da obnovim godinu kontala sam da pocnem i sa tim
Treba mi za 'nako i za kad putujem (najjace su mi one sto full napirlitane, sminka i nakit udju u bus a vozis se 8 sati
Hvala na info
- alica.k
#1660 Re: Sarajevo shoping
ja sam u intersportu uzela najobicniju nike trenerku. imaju i one lotto, i njihove marke (ne mogu se sjetit kak se zove)...VenomousV wrote:ma kakav aerobikzamzija wrote:Ženo jel' to ideš na aerobik pa ti treba![]()
![]()
Imaš u Championu kod Katedrale, kao i u Sport Life-u prekoputa tržnice, jednostavnih ravnih, crnih ili sivih trenerki bez ičega, uvijek ima nekih na sniženju![]()
I sjetila sam se - imaš na prvom spratu BBI radnju, kad prođeš Accessorize - radnja se zove Amadeus - uz ostale prodaju i jednostavne jednobojne sportske stvari, trenerke ( duže i kraće ) ja sam sebi ovog ljeta kupila trofrtaljne pamučne odlične za 30 KM![]()
mada ako se ne daj Boze dogodi da obnovim godinu kontala sam da pocnem i sa tim![]()
Treba mi za 'nako i za kad putujem (najjace su mi one sto full napirlitane, sminka i nakit udju u bus a vozis se 8 sati)
Hvala na info
ma imas toga svugdje
-
zamzija
#1661 Re: Sarajevo shoping
A baš bi bila slatka, ono ustaješ sa sjedišta a sa stražnje strane trenerke, šljašti šljokičasti naziv: bootyVenomousV wrote: Treba mi za 'nako i za kad putujem (najjace su mi one sto full napirlitane, sminka i nakit udju u bus a vozis se 8 sati![]()
Ko što Alica kaže imaš ih svugdje u tim sportskim radnjama, samo ih obiđi i naći ćeš nešto za sebe
-
*zena21
#1662 Re: Sarajevo shoping
kween wrote:svi nadju nesto u tom azelu ja nikad , nemogu onog buckurisa i guranja i sve zguzvano ,al moja prijateljica bukvalno iskopa stvari tamo,tak je iskopala sako za mene jel joj bio mal![]()
nasla sam neke plave al vise izgledjau radnickeisprane a cure go gradu nose bas teget..
pogledacu u mangu..a lindex totalno zaboravila thx
ja sam nekad daaaavno isla u azel na dobrinji.. preporucio mi neko..umal glavom ne platih
zene samo sto se ne biju.. kopaju naku nabacanu odjecu... pred kabinama red samo takav... sve velicine S.. ni navirit
negdje je bila i tema o azelu nekad daaavno
to je bilo nekad prije 3-4 godine... vidim da ima novih azel prodavnica.. nikad usla... mozda se stanje promijenilo, bar sto se velicina tice
- alica.k
#1663 Re: Sarajevo shoping
ja bas i nisam S pa nadjem sebi velicinu 
-
zamzija
#1664 Re: Sarajevo shoping
Tako sam i ja kukala da nema ništa veće od s, to je zato što sam išla samo u Azel France iza BBI centra - i na kraju sam malo posjetila i druge azele, pa nađem svoju L veličinu 
-
Mr Hiccup
#1665 Re: Sarajevo shoping
pitanjce nevezano za modu. gdje u sarajevu kupiti amonijum nitrat u granulama ili prahu?
- alica.k
#1666 Re: Sarajevo shoping
znam da semikem ima te...hemijske stvari. pa nazovi pitajMr Hiccup wrote:pitanjce nevezano za modu. gdje u sarajevu kupiti amonijum nitrat u granulama ili prahu?
-
kojeime
#1667 Re: Sarajevo shoping
Ako ikako mozes izbjegavaj Semikem. Jedino ako bas moras nesto imati a nikako dugacije osim kod njih ne mozes kupiti. Preskupi su. Licno iskustvo.
- Lipstick Jungle
#1668 Re: Sarajevo shoping
Danas shopping, jeee
ali ne u Sarajevu, hvala Bogu.
Volim putovanja
ali ne u Sarajevu, hvala Bogu.
Volim putovanja
- Angel_of...
#1669 Re: Sarajevo shoping
Hajde i ovdje cu pitati, gdje kupiti lijepu svecaniju haljinu za vjencanje?

- KiSSgirl
#1670 Re: Sarajevo shoping
to ti nitko nije odgAngel_of... wrote:Hajde i ovdje cu pitati, gdje kupiti lijepu svecaniju haljinu za vjencanje?![]()
- Angel_of...
#1671 Re: Sarajevo shoping
Nemam bas vremena za sivanje, jer mi je sestrina svadba za nekih 7 dana
Da, znam,kasno,prekasnooo

- Cholina_Lokica
#1672 Re: Sarajevo shoping
Trazim i ja, nemaaaaaAngel_of... wrote:Hajde i ovdje cu pitati, gdje kupiti lijepu svecaniju haljinu za vjencanje?![]()
-
suspect_zero
#1673 Re: Sarajevo shoping
Angel_of... wrote:Hajde i ovdje cu pitati, gdje kupiti lijepu svecaniju haljinu za vjencanje?![]()
Pogledaj u onom butiku preko puta DM u Ferhadiji....čini mi se da se zove Stars
- KiSSgirl
#1674 Re: Sarajevo shoping
sta si cekala do sadAngel_of... wrote:Nemam bas vremena za sivanje, jer mi je sestrina svadba za nekih 7 danaDa, znam,kasno,prekasnooo
![]()
- Angel_of...
#1675 Re: Sarajevo shoping
Ufff mogla bih i ja crvenuuu
Hvalaa zene na preporukama, pogledat cu