Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
zamzija

#1651 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Hajde bogati šta fali :) neke moje cipele koje su no name su ujedno i moje najudobnije i najljepše cipele :)
Važno je da su kvalitetne i udobne i lijepe - a brand je manje bitan :D
Lipstick Jungle

#1652 Re: Sarajevo shoping

Post by Lipstick Jungle »

Pa naravno da nista ne fali,
ne patim ti ja na te stvari toliko. Meni vazno da su lijepe :D
Nego kazem da su no name jer ne mogu naci sliku na netu, pa ti ih ne mogu pokazati :-)
alica.k

#1653 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

LONGMAN wrote:Hvala :)
bila, nejma...imaju neki al takav ne
LONGMAN

#1654 Re: Sarajevo shoping

Post by LONGMAN »

:roll: Nadam se da ce biti za 7 dana :D Mislim da cu prevrnuti radnje, ove godine mi nece umaci :D
KiSSgirl

#1655 Re: Sarajevo shoping

Post by KiSSgirl »

Sta ima sad u terranovoj, jel bio tko' najvise me zanimaju hlace, i cijena koja je 8-)
VenomousV

#1656 Re: Sarajevo shoping

Post by VenomousV »

ajmo zene gdje ima dobra trenerke?
da nije ona uska niti ona sto dolje ima gumu pa se suzi, nego najnormalnije boja bez sljokicastih detalja i natpisa :D
zamzija

#1657 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Ženo jel' to ideš na aerobik pa ti treba :P :D
Imaš u Championu kod Katedrale, kao i u Sport Life-u prekoputa tržnice, jednostavnih ravnih, crnih ili sivih trenerki bez ičega, uvijek ima nekih na sniženju :)
Probaj i u onim sportskim radnjama u BBI centru, kao i u Intersportu u Merkatoru ( samo su tu skupe )

I sjetila sam se - imaš na prvom spratu BBI radnju, kad prođeš Accessorize - radnja se zove Amadeus - uz ostale prodaju i jednostavne jednobojne sportske stvari, trenerke ( duže i kraće ) ja sam sebi ovog ljeta kupila trofrtaljne pamučne odlične za 30 KM
alica.k

#1658 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

HAPPYLFW
20% off kod na asosu
VenomousV

#1659 Re: Sarajevo shoping

Post by VenomousV »

zamzija wrote:Ženo jel' to ideš na aerobik pa ti treba :P :D
Imaš u Championu kod Katedrale, kao i u Sport Life-u prekoputa tržnice, jednostavnih ravnih, crnih ili sivih trenerki bez ičega, uvijek ima nekih na sniženju :)
Probaj i u onim sportskim radnjama u BBI centru, kao i u Intersportu u Merkatoru ( samo su tu skupe )

I sjetila sam se - imaš na prvom spratu BBI radnju, kad prođeš Accessorize - radnja se zove Amadeus - uz ostale prodaju i jednostavne jednobojne sportske stvari, trenerke ( duže i kraće ) ja sam sebi ovog ljeta kupila trofrtaljne pamučne odlične za 30 KM
ma kakav aerobik :lol:
mada ako se ne daj Boze dogodi da obnovim godinu kontala sam da pocnem i sa tim :lol:

Treba mi za 'nako i za kad putujem (najjace su mi one sto full napirlitane, sminka i nakit udju u bus a vozis se 8 sati :-) )
Hvala na info :kiss:
alica.k

#1660 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

VenomousV wrote:
zamzija wrote:Ženo jel' to ideš na aerobik pa ti treba :P :D

ma kakav aerobik :lol:
mada ako se ne daj Boze dogodi da obnovim godinu kontala sam da pocnem i sa tim :lol:

Treba mi za 'nako i za kad putujem (najjace su mi one sto full napirlitane, sminka i nakit udju u bus a vozis se 8 sati :-) )
Hvala na info :kiss:
ja sam u intersportu uzela najobicniju nike trenerku. imaju i one lotto, i njihove marke (ne mogu se sjetit kak se zove)...
ma imas toga svugdje
zamzija

#1661 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

VenomousV wrote: Treba mi za 'nako i za kad putujem (najjace su mi one sto full napirlitane, sminka i nakit udju u bus a vozis se 8 sati :-)
A baš bi bila slatka, ono ustaješ sa sjedišta a sa stražnje strane trenerke, šljašti šljokičasti naziv: booty :D

Ko što Alica kaže imaš ih svugdje u tim sportskim radnjama, samo ih obiđi i naći ćeš nešto za sebe :)
*zena21

#1662 Re: Sarajevo shoping

Post by *zena21 »

kween wrote:svi nadju nesto u tom azelu ja nikad , nemogu onog buckurisa i guranja i sve zguzvano ,al moja prijateljica bukvalno iskopa stvari tamo,tak je iskopala sako za mene jel joj bio mal :D
nasla sam neke plave al vise izgledjau radnicke :D isprane a cure go gradu nose bas teget..
pogledacu u mangu..a lindex totalno zaboravila thx

ja sam nekad daaaavno isla u azel na dobrinji.. preporucio mi neko..umal glavom ne platih :shock:

zene samo sto se ne biju.. kopaju naku nabacanu odjecu... pred kabinama red samo takav... sve velicine S.. ni navirit :oops:
negdje je bila i tema o azelu nekad daaavno :D

to je bilo nekad prije 3-4 godine... vidim da ima novih azel prodavnica.. nikad usla... mozda se stanje promijenilo, bar sto se velicina tice :oops: :D
alica.k

#1663 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

ja bas i nisam S pa nadjem sebi velicinu :)
zamzija

#1664 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Tako sam i ja kukala da nema ništa veće od s, to je zato što sam išla samo u Azel France iza BBI centra - i na kraju sam malo posjetila i druge azele, pa nađem svoju L veličinu :)
Mr Hiccup

#1665 Re: Sarajevo shoping

Post by Mr Hiccup »

pitanjce nevezano za modu. gdje u sarajevu kupiti amonijum nitrat u granulama ili prahu?
alica.k

#1666 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

Mr Hiccup wrote:pitanjce nevezano za modu. gdje u sarajevu kupiti amonijum nitrat u granulama ili prahu?
znam da semikem ima te...hemijske stvari. pa nazovi pitaj
kojeime

#1667 Re: Sarajevo shoping

Post by kojeime »

Ako ikako mozes izbjegavaj Semikem. Jedino ako bas moras nesto imati a nikako dugacije osim kod njih ne mozes kupiti. Preskupi su. Licno iskustvo.
Lipstick Jungle

#1668 Re: Sarajevo shoping

Post by Lipstick Jungle »

Danas shopping, jeee
ali ne u Sarajevu, hvala Bogu.
Volim putovanja :music2:
Angel_of...

#1669 Re: Sarajevo shoping

Post by Angel_of... »

Hajde i ovdje cu pitati, gdje kupiti lijepu svecaniju haljinu za vjencanje? :D :D
KiSSgirl

#1670 Re: Sarajevo shoping

Post by KiSSgirl »

Angel_of... wrote:Hajde i ovdje cu pitati, gdje kupiti lijepu svecaniju haljinu za vjencanje? :D :D
to ti nitko nije odg :-? hmm, ne znam bas, ali ako imas vremena najbolje da ti sasiju onakvu kakvu ti hoces :)
Angel_of...

#1671 Re: Sarajevo shoping

Post by Angel_of... »

Nemam bas vremena za sivanje, jer mi je sestrina svadba za nekih 7 dana :shock: Da, znam,kasno,prekasnooo :-) :D
Cholina_Lokica

#1672 Re: Sarajevo shoping

Post by Cholina_Lokica »

Angel_of... wrote:Hajde i ovdje cu pitati, gdje kupiti lijepu svecaniju haljinu za vjencanje? :D :D
Trazim i ja, nemaaaaa :D :x Jos mi treba crvena
suspect_zero

#1673 Re: Sarajevo shoping

Post by suspect_zero »

Pogledaj u onom butiku preko puta DM u Ferhadiji....čini mi se da se zove Stars :-? :roll:
KiSSgirl

#1674 Re: Sarajevo shoping

Post by KiSSgirl »

Angel_of... wrote:Nemam bas vremena za sivanje, jer mi je sestrina svadba za nekih 7 dana :shock: Da, znam,kasno,prekasnooo :-) :D
sta si cekala do sad :-D :roll: znam da ima finih u Sa, u jednoj radnji u Ferhadiji.. ali ne znam kako se zove :shock: :-D ali tu su i malo skupe
Angel_of...

#1675 Re: Sarajevo shoping

Post by Angel_of... »

Ufff mogla bih i ja crvenuuu :-D Hvalaa zene na preporukama, pogledat cu :D
Post Reply