FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- simonese
#1651 Re: FC Bayern Munchen
moj PeDersen,ebem te u nogu 
- salihamidžić 20
#1652 Re: FC Bayern Munchen
Dobro je finale je tu... 
- Steve Nash
#1653 Re: FC Bayern Munchen
Dobro je proslo, joj Petersena jebala ga noge bagave.
-
BASS
#1654 Re: FC Bayern Munchen
Dobro je,nezgodno uvijek sa ovim bunkerasima,nadam se samo da im je ostalo snage za Hannover.
Nije ni los ovaj Dante,imao je i sansi iz kornera,samo mu ne davati da puca penale
Nije ni los ovaj Dante,imao je i sansi iz kornera,samo mu ne davati da puca penale
- ledeni_caj
#1655 Re: FC Bayern Munchen
Previse promasaja, dominacija cijelu tekmu, ali kada protiv bunkerasa stvoris samo par sansi mora se to davati... Kross objasio, da ne bi one stative ne bi ni znao da lik igra.
Vracaj se Bastiane. 
- BHF_Manijak
#1656 Re: FC Bayern Munchen
Ne kontam sto ce im Dante al' eto, imam osjecaj da je jos jedna od plovnjaca u nizu, a Bogami ne moze vise ni u kategoriju perspektivnih igraca jer puni 29! Opet se kockaju i hoce za jeftine pare da dobro prodju, ne svidja mi se politika nikako.
Ja zivotom ganratujem da nista, od vec uigranog, Boatenga na stoperskoj poziciji nije bolji, obojica su u pet deka majkemi.
Ja zivotom ganratujem da nista, od vec uigranog, Boatenga na stoperskoj poziciji nije bolji, obojica su u pet deka majkemi.
- ganjeta
#1657 Re: FC Bayern Munchen
To Dante prelazi u Bayern?
- BHF_Manijak
#1658 Re: FC Bayern Munchen
Ma nije jos kao sve gotovo ali ganjaju ga vec duze vrijeme.ganjeta wrote:To Dante prelazi u Bayern?
-
missko
#1659 Re: FC Bayern Munchen
Pa nije opalio onako preko gola za badavaganjeta wrote:To Dante prelazi u Bayern?
- ganjeta
#1660 Re: FC Bayern Munchen
Nisam znao, ali poslije penala večeras će ga uganjati garant.
-
BASS
#1661 Re: FC Bayern Munchen
Pa vjerovatno ce ga natjerati da igra na mjestu Rafihne sad to odradjuje Alaba iako mu nije pozicija.
U svakom slucaju treba imati zamjenu pa rotirati,zamisli da sad u kljucnim utakmicama ispadne Badstuber ili Boateng,koga stavit?
Drago mi sto ipak Neuer odbrani,ispao bi Dante krivac.
U svakom slucaju treba imati zamjenu pa rotirati,zamisli da sad u kljucnim utakmicama ispadne Badstuber ili Boateng,koga stavit?
Drago mi sto ipak Neuer odbrani,ispao bi Dante krivac.
-
missko
#1662 Re: FC Bayern Munchen
3 puta u sezoni Gladbah nepobjediv za Bayerna, a tako su fino kantali Hofenhajma i Hertu buduce drugoligase
Neuer bio najbolji , odlican, kako samo skide vrhovima krampona onu Reusu 1 na 1, isplatio je po odstete.
Neuer bio najbolji , odlican, kako samo skide vrhovima krampona onu Reusu 1 na 1, isplatio je po odstete.
- BHF_Manijak
#1663 Re: FC Bayern Munchen
A ti si onaj macak bio sto je govorio sta ce golman, kakav golman, Neuer je u pet deka sa Kraftom i slicno, je li tako da se ne varam?!missko wrote:3 puta u sezoni Gladbah nepobjediv za Bayerna, a tako su fino kantali Hofenhajma i Hertu buduce drugoligase![]()
-
missko
#1664 Re: FC Bayern Munchen
Upravo ja, ali opet ga ne smatram top klasom, imao je i sjebada tipa De Gea, mada je mocan za pogledat ogroman je frajer.BHF_Manijak wrote:A ti si onaj macak bio sto je govorio sta ce golman, kakav golman, Neuer je u pet deka sa Kraftom i slicno, je li tako da se ne varam?!missko wrote:3 puta u sezoni Gladbah nepobjediv za Bayerna, a tako su fino kantali Hofenhajma i Hertu buduce drugoligase![]()
Neuer bio najbolji , odlican, kako samo skide vrhovima krampona onu Reusu 1 na 1, isplatio je po odstete.![]()
![]()
- BHF_Manijak
#1665 Re: FC Bayern Munchen
Imo je dva kiksa koja se pamte i to oba protiv Gladbacha
Prva tekma i onaj revans na Borussia Parku kad je ko levat izbio loptu.
I sjetih se jos jednog, gol primljen protiv Leverkusena kad je slicno kao u prvom kolu odletio u prazno, iako je tu tekmu u Leverkusenu pravo dobro branio!
I sjetih se jos jednog, gol primljen protiv Leverkusena kad je slicno kao u prvom kolu odletio u prazno, iako je tu tekmu u Leverkusenu pravo dobro branio!
- ledeni_caj
#1666 Re: FC Bayern Munchen
Nepobjedivi, a ni sami ne znaju kako.missko wrote:3 puta u sezoni Gladbah nepobjediv za Bayerna, a tako su fino kantali Hofenhajma i Hertu buduce drugoligase![]()
- ala7
#1667 Re: FC Bayern Munchen
Gdje onaj "vjerni navijac" sto je tvrdio da su u top formi tj. 100% daju od sebe i koji je tvrdio da ne znam, ne pratim Bayern..
Bayern je daleko od top forme koju je pokazivao prije 2-3 godine.. Mönchengladbach jest sad dobra ekipa ali je nedorasla statusu kao ime "Bayern" i ovo je Bayern trebao progutati a ne dovoditi u pitanje finale preko penala.. I Olimpik sarajevski moze dobiti Bayern na penale uz dosta srece..
Navijac sam Bayerna i znam o cemu sam pricao, Bayern nije u top formi i nemaju kontinuuitet kao sto tvrdite, ovo je 40% od onog sto mogu.. Dobro se zavrsilo idemo u finale,to je bitno..
Bayern je daleko od top forme koju je pokazivao prije 2-3 godine.. Mönchengladbach jest sad dobra ekipa ali je nedorasla statusu kao ime "Bayern" i ovo je Bayern trebao progutati a ne dovoditi u pitanje finale preko penala.. I Olimpik sarajevski moze dobiti Bayern na penale uz dosta srece..
Navijac sam Bayerna i znam o cemu sam pricao, Bayern nije u top formi i nemaju kontinuuitet kao sto tvrdite, ovo je 40% od onog sto mogu.. Dobro se zavrsilo idemo u finale,to je bitno..
- Nogatrans
#1668 Re: FC Bayern Munchen
Bayern po meni pametno odigrao utakmicu,ovaj put nisu napadali kao muhe bez glave. Jest da malo nervira ono igranje u odbrani al to je bio nacin da ekipa Gladbacha izadje iz svoje polovine. Razlika imedju ove i oni utakmica gdje smo trpali 7 komada , je sto smo ranije postizali golove na "vrijeme",a da smo sinoc dali gol do 15 minute kao npr Kroos,onda bi Gladbach siguran sam jos najmanje dva popio,jer bi se otvorili i ne bi imali dvije odbrane u nekim trenutcima po 5 igraca u njima.
Od tri odigrane utakmice u ovoj sezoni dobije Bayerna dva puta,jednom nerijeseno i opet je taj Bayern ispred tebe u ligi i prodje te u kupu. I onda sebi kazem,pa OK je nek se hvale sto su ne porazeni...

Od tri odigrane utakmice u ovoj sezoni dobije Bayerna dva puta,jednom nerijeseno i opet je taj Bayern ispred tebe u ligi i prodje te u kupu. I onda sebi kazem,pa OK je nek se hvale sto su ne porazeni...
- simonese
#1669 Re: FC Bayern Munchen
e jebiga drug,igra se polufinale kupa i to u gostima i trebas da pobijedis sa najmanje tri razlike i nece lopta u gol i ne svira cist penal i ......ala7 wrote:Gdje onaj "vjerni navijac" sto je tvrdio da su u top formi tj. 100% daju od sebe i koji je tvrdio da ne znam, ne pratim Bayern..
no sikiriki,dupla kruna je blizu
- Partijaner
#1670 Re: FC Bayern Munchen
Odigrali smo onoliko kolko je bilo dovoljno, nisu se previse ni trudili a imali su sansi za da povedu preko Robbena, a pogotovo preko Petersena pred sami kraj produzetaka. Igramo sa Dortmundom i msm da ce bit prava poslastica i da cemo to uzet u nase ruke gdje i pripada naravno. 
- vox-populi
#1671 Re: FC Bayern Munchen
Jebiga, prosuh litar pive kad Petersen promasi ono... Ode 7€ u nepovrat. Nema veze, nek su samo prosli.
Uglavnom, u utakmicu se uslo sa previse opreza sto je razumljivo jer je Gladbach dobio dvije utakmice u prvenstvu, posljednju je bas onako nakantao i osramotio Bayern. Ocekivao sam tvrdu utakmicu, mada nisam mislio da ce otici do penala. Bayern ima taj problem, sa kojim se mora sto prije suociti, da ako ne postigne go u prvih 20 minuta, jako tesko pobjedjuje. Da je uslo ono Kroosovo od 6. minute, nakantali bi Gladbach sa bar jos 2 gola. Ovako, Gladbach igrao bunker, Bayern se prije svega brinuo o svom golu i ode utakmica na 120 minuta.
Bayernu definitivno treba dostojna zamjena za Gomeza i Schweinija. Gomeza sinoc jednostavno nije islo, trebao je biti zamjenjen najkasnije vec na polovini drugog poluvremena. Ali kad nema ko. Scweinija je jos teze zamjeniti, Kroos nije los, ali nije za 90 minuta.
Alaba je odlicno odigrao, mada nije njegova pozicija.
Dante nece protiv moguces novog kluba
.
Sve u svemu, ide se u Berlin, to je bitno, treba izvuci pouku iz ove utakmice i odrijesiti kesu u prelaznom roku.
Slijedeca stanica, dolazi Hannover.
Uglavnom, u utakmicu se uslo sa previse opreza sto je razumljivo jer je Gladbach dobio dvije utakmice u prvenstvu, posljednju je bas onako nakantao i osramotio Bayern. Ocekivao sam tvrdu utakmicu, mada nisam mislio da ce otici do penala. Bayern ima taj problem, sa kojim se mora sto prije suociti, da ako ne postigne go u prvih 20 minuta, jako tesko pobjedjuje. Da je uslo ono Kroosovo od 6. minute, nakantali bi Gladbach sa bar jos 2 gola. Ovako, Gladbach igrao bunker, Bayern se prije svega brinuo o svom golu i ode utakmica na 120 minuta.
Bayernu definitivno treba dostojna zamjena za Gomeza i Schweinija. Gomeza sinoc jednostavno nije islo, trebao je biti zamjenjen najkasnije vec na polovini drugog poluvremena. Ali kad nema ko. Scweinija je jos teze zamjeniti, Kroos nije los, ali nije za 90 minuta.
Alaba je odlicno odigrao, mada nije njegova pozicija.
Dante nece protiv moguces novog kluba
Sve u svemu, ide se u Berlin, to je bitno, treba izvuci pouku iz ove utakmice i odrijesiti kesu u prelaznom roku.
Slijedeca stanica, dolazi Hannover.
- BHF_Manijak
#1672 Re: FC Bayern Munchen
Hannover im je redovna musterija zadnjih godina na Allianzu, bilo je i po 6-7 komada
tako da ne bi pobjeda im trebala doci u pitanje, iako mi se svidja sta Hannover radi, uhvatii su konstantnu u ligi!
S druge strane, ne sjecam se kad je Bayern zadnji put uzeo u Hannoveru?
-
missko
#1673 Re: FC Bayern Munchen
Hanover nece doci na Alianz Arenu sa gacama skinutim do pete kao Hofenhajm ali ce ih skinuti do koljena jer nemaju potrebe da se trude oko tekme u kojoj im bod nista ne znaci a imaju Europa ligu pred sobom, tako da pobjeda Bayerna ne dolazi u pitanje.BHF_Manijak wrote:Hannover im je redovna musterija zadnjih godina na Allianzu, bilo je i po 6-7 komadatako da ne bi pobjeda im trebala doci u pitanje, iako mi se svidja sta Hannover radi, uhvatii su konstantnu u ligi!
Bayern ima 2 tekme sa BvB i mislim da cemo gledati dobar fudbal.
- vox-populi
#1674 Re: FC Bayern Munchen
Pa nisam sad bas 100% siguran da ce Hannover tek tako pustiti utakmicu, sve zbog EL. Trenutno su 7, mjesto koje na kraju sezone vodi u EL, ali za ledjima su im zahuktali Stuttgart i ne tako los Wolfsburg. Sa druge strane, u EL igraju protiv Atletica, prije ce biti da ce otpisati tu utakmicu.
U svakom slucaju, nece biti jednostavno. Bice 2-0
-
missko
#1675 Re: FC Bayern Munchen
Ma nidze veze , oni znaju da mogu samo slucajno bod otkinut ako budu imali puno puno srece a ni slucajno 3 tako da muke nije vrijedno. Misljenja sam da ce doci i moliti Boga samo da se ne osramote kao Hofenhajm, oni bi sutra potpisali da zijane 2-0.vox-populi wrote:Pa nisam sad bas 100% siguran da ce Hannover tek tako pustiti utakmicu, sve zbog EL. Trenutno su 7, mjesto koje na kraju sezone vodi u EL, ali za ledjima su im zahuktali Stuttgart i ne tako los Wolfsburg. Sa druge strane, u EL igraju protiv Atletica, prije ce biti da ce otpisati tu utakmicu.