Hajdeeee, bar jedan da pređe gore napokonBlackpool are keen on Bosnian international forward Zlatan Muslimovic, skysports.com understands.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- belafonte
#1651 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
- zecko_kupuz
#1652 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Čovjek čuo za Blackpool i odmah dobio bruh.
Ozbiljno, jedan igrač dakle već otpada sa spiska. A čini se da je i Mujdža sve dalje od nastupa u ove dvije utakmice. 
- Baron_Samedi
#1653 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zbog nesposbnog saveza, koji je kasno predao dokumenatciju, kao sto upozorih nedavnozecko_kupuz wrote:Čovjek čuo za Blackpool i odmah dobio bruh.![]()
Ozbiljno, jedan igrač dakle već otpada sa spiska. A čini se da je i Mujdža sve dalje od nastupa u ove dvije utakmice.
LEGENDE
- jeza u ledja
#1654 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nek si ti na vrijeme upozoravao, mi bez tebe nikad ne bi saznali kako su nesposobni Munib&Co.
-
kory_galaktikos
#1655 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ee ljudi dragi pa ja se nama stvarno divim..kako mi mozemo sve ovo da trpimo..pa bolan toliko napacen narod,nema sta nismo dozivjeli,zivimo u jednoj od najsiromasnijih zemalja evrope,svijet misli sve najgore o nama,zale nas,ponizuju..i imamo napokon sansu da barem u necem pokazem ko smo mi Bosanci i Hecehovci..da nas neko(nesto) napokon obraduje ali ne nadje se tih nekoliko....(neznam vise kako da ih nazovem) i sve to pokvari..i godinama tako....a mi jadnici sve to znamo,i samo gledamo,cutimo....
- Baron_Samedi
#1656 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Cetku u ruke i ribaj te podove.jeza u ledja wrote:Nek si ti na vrijeme upozoravao, mi bez tebe nikad ne bi saznali kako su nesposobni Munib&Co.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1657 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I onda da ja takvim ljudima dajem pare gledajuci utakmice na stadionu?? Ni u ludiluBaron_Samedi wrote:Zbog nesposbnog saveza, koji je kasno predao dokumenatciju, kao sto upozorih nedavnozecko_kupuz wrote:Čovjek čuo za Blackpool i odmah dobio bruh.![]()
![]()
![]()
LEGENDE..Munib i ekipa, prosto RAZBIJAJU!
![]()
.....D.n.o Orilo-Gorilo....Gdje su ti reziseri da snime film o mafijaskoj udrugi kojoj niko nista ne moze? remake Predatora na bosanski nacin?
- Baron_Samedi
#1658 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
To samo mazohisti mogu.Admir_1984 wrote:I onda da ja takvim ljudima dajem pare gledajuci utakmice na stadionu?? Ni u ludiluBaron_Samedi wrote:Zbog nesposbnog saveza, koji je kasno predao dokumenatciju, kao sto upozorih nedavnozecko_kupuz wrote:Čovjek čuo za Blackpool i odmah dobio bruh.![]()
![]()
![]()
LEGENDE..Munib i ekipa, prosto RAZBIJAJU!
![]()
.....D.n.o Orilo-Gorilo....Gdje su ti reziseri da snime film o mafijaskoj udrugi kojoj niko nista ne moze? remake Predatora na bosanski nacin?
Ako zajebu sa Luxemburgom, dzaba ce dijelit karte....
- jeza u ledja
#1659 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
To je rezervisano za radnicku klasu.Baron_Samedi wrote:Cetku u ruke i ribaj te podove.jeza u ledja wrote:Nek si ti na vrijeme upozoravao, mi bez tebe nikad ne bi saznali kako su nesposobni Munib&Co.
- Murat Sabanovic
#1660 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
izgleda misimovic ostaje u wolfu
- amar007
#1661 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja maloprije procitah na wofsburgovoj stranici, ustvari na forumu, da je na avionu u 22:00 za istambul i da ujutru potpisujeMurat Sabanovic wrote:izgleda misimovic ostaje u wolfu
- Murat Sabanovic
#1662 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zvjezdan Misimović "na kafi" u Minhenu 1860amar007 wrote:Ja maloprije procitah na wofsburgovoj stranici, ustvari na forumu, da je na avionu u 22:00 za istambul i da ujutru potpisujeMurat Sabanovic wrote:izgleda misimovic ostaje u wolfu
Sam Misimović potvrdio je kako je danas popodne popio kafu u prostorijama kluba sa sportskim direktorom Minhena 1860, Miroslavom Stevićem, te nakon toga produžio za Sarajevo.
Navodno, na sastanku se nije pričalo o nastavku Misimovićeve karijere na Allianz Areni.
Kada je riječ o interesu Galatasaraya, prema posljednjim informacijama turski klub je odbijen od strane menadžmenta Wolfsburga nakon što su svoju ponudu za Misimovića smanjili sa 8 na 6.5 miliona eura.
(--- NO LINKS ---)
- jeza u ledja
#1663 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Izgleda da Misimovic definitivno ode u Galatasaray.
Haj nek mu je hairli.
Haj nek mu je hairli.
- Murat Sabanovic
#1664 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
po cemu si zakljuciojeza u ledja wrote:Izgleda da Misimovic definitivno ode u Galatasaray.
Haj nek mu je hairli.
- jeza u ledja
#1665 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pise po turskim i njemackim medijima danas.
Cini mi se da nije vise rekla-kazala.
- Murat Sabanovic
#1666 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ma to pise vec ima 7 dana...sve dok se potpis ne stavi nema od toga nista,a izgleda da se ugovor jos ovjerio nije. sve u sveme,vidjecemo .jeza u ledja wrote:Pise po turskim i njemackim medijima danas.
- jeza u ledja
#1667 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma danas pise ba , guglaj 'Zvjezdan Misimovic' na gugl njuz pa zadnja 24hr vijesti i onda malo gugl translejt.Murat Sabanovic wrote:ma to pise vec ima 7 dana...sve dok se potpis ne stavi nema od toga nista,a izgleda da se ugovor jos ovjerio nije. sve u sveme,vidjecemo .jeza u ledja wrote:Pise po turskim i njemackim medijima danas.
Znam da je sve to pod pitanjem dok ga ne vidimo u dresu, ali mescini da je gotovo.
- punk's not dead
- Location: Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,al' ja sam prvo rek'o ŽELJO,pa sam poslije rek'o tata
#1668 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Baron_Samedi wrote:Cetku u ruke i ribaj te podove.jeza u ledja wrote:Nek si ti na vrijeme upozoravao, mi bez tebe nikad ne bi saznali kako su nesposobni Munib&Co.
- jeza u ledja
#1669 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Radnicka klaso, nisam vam ja kriv sto nemate vise ni za kospice.
-
murafid
#1670 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kako saznaje --- NO LINKS --- portal danas u popodnevnim satima Zvjezdan Misimović je viđen u zvaničnim prostorijama Minhena 1860 u Grünwalder ulici u glavnom bavarskom gradu.
Sam Misimović potvrdio je kako je danas popodne popio kafu u prostorijama kluba sa sportskim direktorom Minhena 1860, Miroslavom Stevićem, te nakon toga produžio za Sarajevo.
Navodno, na sastanku se nije pričalo o nastavku Misimovićeve karijere na Allianz Areni.
Kada je riječ o interesu Galatasaraya, prema posljednjim informacijama turski klub je odbijen od strane menadžmenta Wolfsburga nakon što su svoju ponudu za Misimovića smanjili sa 8 na 6.5 miliona eura.
--- NO LINKS ---
ja nesto sve kontam da ce on ipak u salke jer evo i huntelar ce doci i jos neki igraci pa valjda imaju pare magat njega gotivi i voli pravooo
--- NO LINKS ---
ja nesto sve kontam da ce on ipak u salke jer evo i huntelar ce doci i jos neki igraci pa valjda imaju pare magat njega gotivi i voli pravooo
- BarbaDue
#1671 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
vala da hoce vise, btw do kada je ovaj prelazni?
- jeza u ledja
- BarbaDue
#1673 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
jel taj rok kod svih liga do sutra il' se on razlikuje od lige do lige?
- bruce lee
#1674 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
sutra do ponoci.. znaci znace se u toku dana. volio bih da mu schalke bude destinacija, ali izgleda da ga fakat d.hoeness ne pusta konkurentu u bundesligi.. doduse magath ima jos oko 25 mio za transfere, ne znam koliko su od toga dali za huntelaara. neka ponudi 15 miliona, hoeness ce ga licno dovesti autom u gelsenkirchen.BarbaDue wrote:vala da hoce vise, btw do kada je ovaj prelazni?
ali sve ipak upucuje na galatasaray, steta. sto vec neko gore napisa: tamo moze otici sa 32, ne sa 28. isti mi je govorio iz duse kad je rekao: od sada cu navijati da dzeko zabija golove, ali protiv wolfsburga kao kluba. sile se ljudi, ne moze ovaj vamo, ne moze onaj tamo. dadose 15 miliona da zamjene poziciju koja im je bila sigurna kao beton (a zapostavljaju odbranu koja je suplja kao sir), i onda jos smaknutom igracu diktiraju gdje i kako smije
- jeza u ledja
#1675 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Uglavnom je isti svugdje u Evropi gdje se sezona igra tokom dvije kalendarske godine. (od 1. jula do 31. augusta), osim za slobodne igrace.BarbaDue wrote:jel taj rok kod svih liga do sutra il' se on razlikuje od lige do lige?