draganbl wrote:Dobar postdrndalo wrote:Jel' moguce da se vise ne sjecate zadnjih izbora...? Kad se Hare frisko vratio iz Stambola/Carigrada/Konstantinopolja, iz kojeg nije godinama dolazio duze nego na par dana, da odrzi predavanje pred "Krugom 99" ili Vijecem Kongresa Bosnjackih intelektualaca... A sve to da nas povede u 100% buducnost, i otvori nam oci... Slucajno ? Jasta, odavno ne vjerujem u slucajnosti...
Pa 6 mjeseci prije tih izbora, ni jedno iole ozbiljno istrazivanje biraca ni Harisu ni Miloradu nisu davali ni 10% glasova... Kad, ne lezi vraze, poce Hare:"Ja cu ukinuti Republiku Srpsku!", na to ce Milorad-Mico:"Ko ce ukinuti Republiku Srpsku? Haris!? Ma ja cu ukinuti BiH!"... Prodje par mjeseci bubanja u svim sredstvima informisanja ovih njihovih dubokih misli, i vidi sta bi, dobise obojica 3-4x vise glasova nego su i optimisti oko njih ocekivali...
Pametno zamisljeno, odlicno dogovoreno, superiorno izvedeno, to im moram priznati... Dobitna formula, pa zasto je mjenjati... I "udri mujo u tarabe" vec godinama, ista prica, ovce su jos spremne na sisanje, i jos stoje u redovima, zeljne kontakta sa cobanovim makazama...
..vid', vid' mog draganceta koja mu se spika dopada..
..bravo dragance, makar si dosljedan, nagradjujes sa "thumb up" ublehatorske jatake koji ti pos'o odradjuju..moram reci, plaho, plaho..davno sam rek'o, dragance, lahko je vama, ne morate se brinuti za svoju buducnost..ti ovdje sa "thumb up" a dodo u seheru, sa "klap, klap" po ledjima svoga dragog jataka pod ahmedijom, poznatog i kao reis..plaho, plaho, dragance..a ovom gore, ublehasu, sto drnda bih samo porucio da ode malo do Visegrada i posjeti Pionirsku ulicu, pa upita onda komsije koji zive u toj ulici "sta je ovo ova kuca crna, pogorela", mozda ce tebi k'o jataku reci koja je crna fleka od dva dana stare, pa da li se uopste moze upotrijebiti izraz "stare", bebe, kou su pobornici genocidnog brloga, junacki zapalili u majcinim rukama..i zajedno sa jos stotinu drugih, zena djece , staraca..nji'ov si, mozda c'e ti rec'i......moj drndalo, izabrao si pravi i odgovarajuci nick..i ti imas kuveta da nekom kazes da je ovca za sisanje..fuj..
..neg' dragance, nastampajte tamo onih ordena karadzicevih, imate brate kandidata kol'ko hos' da ih nagradite..zasluzili su brate..i ja mojoj kuji kupim "po' koke" kad god slusa..sta ces, ne more jadnica zivljeti samo na onom, vjestackom galofaku..