dragi kaže da sam ista ova
al šta ću kada volim mačke
Moderator: anex
prelijep jedespina wrote:
dinozzoM6 wrote:![]()
Ovako ja sjedim
Ovako svako malo uđem u neku kesu da vidim šta se to donijelo
Pa ponekad završim u brašnu

despina wrote:![]()
![]()
![]()
duša draga
![]()
kese i kutije su zakon, kada dođem iz kupovine, nema šanse da moj ne prošnjuha šta se donjelo![]()
jednom mi je došla pošiljka sa kuglicama stiropora u paketu.... ja ubacila igračku i onaj štapić snack unutra... havarijatraži, rovi, kopa, prevrće
![]()
za mačku uopšte nisu potrebne neke skupe igračke, dovoljno im kesa, nešto šuškavo ili karton napunjen kuglicama od novina ili folije.
despina wrote:moj mačak voli da ga nosim, kao bebukači se po meni, sve dok ga ne uzmem. ja mu pjevam, nunam, pričam s njim... ljudi misle da sam luda
![]()
![]()
ali šta ću kada ga volim, to je moje čupavo dijete![]()
vodim ga u goste, ima svoju torbu za transport, ponesem i njegov wc, hranu, igračke.... baš kao za dijete.
vodila sam ga par puta u pionirsku dolinu, da gleda životinje, čak se jedna majmunica zaljubila u njeg![]()
uposlenici pionirske kažu da nikada nisu vidjeli da neko dovodi mačku![]()
on leži u svojoj torbi i šmeka životinje, oči mu budu kao fildžani i miran je, ne frkće niti se komeša, samo gleda.
kada bude lijepo vrijeme, idemo opet

ma zato i nisam nikada... moram kupiti ovu torbu... mace će biti oduševljene...despina wrote:savjet : ne stavljaj mačku u ruksak ili u nešto što nije namjenjeno za nju, jer ako je staviš u ruksak, da joj samo glava viri, ona vrlo lako može izaći iz njega. ja sam sa ovom torbom jako zadovoljna i mačak ima dosta prostora u njoj
kako se slatko nasmijahdespina wrote:moj mačak voli da ga nosim, kao bebukači se po meni, sve dok ga ne uzmem. ja mu pjevam, nunam, pričam s njim... ljudi misle da sam luda
![]()
![]()
ali šta ću kada ga volim, to je moje čupavo dijete![]()
vodim ga u goste, ima svoju torbu za transport, ponesem i njegov wc, hranu, igračke.... baš kao za dijete.
vodila sam ga par puta u pionirsku dolinu, da gleda životinje, čak se jedna majmunica zaljubila u njeg![]()
uposlenici pionirske kažu da nikada nisu vidjeli da neko dovodi mačku![]()
on leži u svojoj torbi i šmeka životinje, oči mu budu kao fildžani i miran je, ne frkće niti se komeša, samo gleda.
kada bude lijepo vrijeme, idemo opet

kompulzivno - opseesivni poremećaj sa naznakama shizofrenicne psihoze. ova cura ozbiljno treba posjetiti dobrog psihijatra i biti na nekoj žestokoj psihoaktivnoj terapiji....despina wrote:
dragi kaže da sam ista ova![]()
al šta ću kada volim mačke