Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
Alfa Kentaur
#1651 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ala je Fahro mnogima pomutio pamet i racune.

- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1652 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Prije vjerujem da je ignorantija uzimajući u obzir koji je nik iznad, nego zlonamjernost u svezi davanja agremana jednom ambasadoru. Dakle, ambasadoru agreman ne daje dnevni list
, nego zemlja u koju dolazi. Kako je Australija imala primjedbu na Arnautovo komentiranje neisporučenja Kapatana Dragana i time smatrala da nije upotrebljen diplomatski riječnik, tako su mnoge dnevne novine (dakle, ne samo Avaz) prenostili to. I kad su dali agremane (Australci) to su isto prenijeli. Ne vidim gdje je kompetencija niti gdje je greška Avaza????
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1653 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
u tome što Fahrica puca na glasove SzBih koja će najvjerovatnije jedva preći izborni pragKatarinaKosaca wrote:Prije vjerujem da je ignorantija uzimajući u obzir koji je nik iznad, nego zlonamjernost u svezi davanja agremana jednom ambasadoru. Dakle, ambasadoru agreman ne daje dnevni list![]()
, nego zemlja u koju dolazi. Kako je Australija imala primjedbu na Arnautovo komentiranje neisporučenja Kapatana Dragana i time smatrala da nije upotrebljen diplomatski riječnik, tako su mnoge dnevne novine (dakle, ne samo Avaz) prenostili to. I kad su dali agremane (Australci) to su isto prenijeli. Ne vidim gdje je kompetencija niti gdje je greška Avaza????
- Control panel
#1654 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
koja si ti pametnica. rodila majka. cuj novine ne daju agreman. e eto nisam znao.KatarinaKosaca wrote:Prije vjerujem da je ignorantija uzimajući u obzir koji je nik iznad, nego zlonamjernost u svezi davanja agremana jednom ambasadoru. Dakle, ambasadoru agreman ne daje dnevni list![]()
pa prisjeti se sta su sve o arnautu pisali i ko mu je majak i otac , i amidza, i strina i ko mu je zena, s kim spava i ...
a to procitah samo u trac novinama. a da ne govorim kako su napadajuci arnauta branili kapetana dragana.
ma fuj.
ali nema veze tvoja je smjena pa eto pisi, brani ...
- KatarinaKosaca
#1655 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Čitajući tvoj post izgleda da nisiControl panel wrote:. cuj novine ne daju agreman. e eto nisam znao.
A šta promijenila sam strankuControl panel wrote:ali nema veze tvoja je smjena pa eto pisi, brani ...
- KatarinaKosaca
#1656 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
A na čije bi ti glasove pucao na njegovom mjestu? Na SNSD_ove? Ili HDZ 1990-ove? Naravno da mu je biračko tijelo između SDA i SBIH. A ko će koliko imati, sačekajmo oktobar. Čitajući ovaj forum, SDP ima apsolutnu većinu već odavno.Chmoljo wrote:u tome što Fahrica puca na glasove SzBih koja će najvjerovatnije jedva preći izborni prag
- Chmoljo
#1657 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
sve je to fino i krasno da nije bio "malo" šizofren pa izjavljivao kako će se boriti za podršku AvazaKatarinaKosaca wrote:A na čije bi ti glasove pucao na njegovom mjestu? Na SNSD_ove? Ili HDZ 1990-ove? Naravno da mu je biračko tijelo između SDA i SBIH. A ko će koliko imati, sačekajmo oktobar. Čitajući ovaj forum, SDP ima apsolutnu većinu već odavno.Chmoljo wrote:u tome što Fahrica puca na glasove SzBih koja će najvjerovatnije jedva preći izborni prag
daj ba Katarina, da ovakve stvari rade SDP bio bi to puno veći grijeh. da ne govorim o tome da se po Avazu pisalo o zlatkovom penisu
evo sve čekam kad će provjeriti je li i Dervišević osunećen
- KatarinaKosaca
#1658 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
NIđe veze sa onim što sam ja napisala.Chmoljo wrote:sve je to fino i krasno da nije bio "malo" šizofren pa izjavljivao kako će se boriti za podršku Avaza![]()
![]()
![]()
daj ba Katarina, da ovakve stvari rade SDP bio bi to puno veći grijeh. da ne govorim o tome da se po Avazu pisalo o zlatkovom penisu![]()
- KatarinaKosaca
#1659 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
A sad sam tema ja? Kao i obično u nedostatku argumenta.....seka wrote:
fakat ti je bolna tOcka spd i spd-ski forum
btw.... Zaštitnici jednakopravnosti, busači u prsa supernacionalnim bi trebali znati da je tOčka u ovoj zemlji jednakopravna tAčka.
- stvarno
#1660 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
SBiH je najvise ucinila za BiH i vrijedno je dati za nju glas.
Ma koje glasove ce Fahro uzeti? Avaz je dosadna novina, a tako i stranka.
Ma koje glasove ce Fahro uzeti? Avaz je dosadna novina, a tako i stranka.
- Chmoljo
#1661 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
kako nidže veze? Bakiru Hadžiomeroviću se imputira da je Zlatkov poltron, a to što je Radončić sa svojim tariguzom uticao na izbore više puta to nikom ništa? što vodi predizbornu kampanju u sovjim novinama, to je, kao, ok... Što je mijenjao mišljenja ko Brižit Bardo chune nema veze, opet će biti kvalitetan političarKatarinaKosaca wrote:NIđe veze sa onim što sam ja napisala.Chmoljo wrote:sve je to fino i krasno da nije bio "malo" šizofren pa izjavljivao kako će se boriti za podršku Avaza![]()
![]()
![]()
daj ba Katarina, da ovakve stvari rade SDP bio bi to puno veći grijeh. da ne govorim o tome da se po Avazu pisalo o zlatkovom penisu![]()
doduše, i nek' bude ok, ali nek onda i formalno postane tabloid, a ne zaštitnik Bošnjaka i vođa njihovog preporoda, zajedno sa onim koji se ne bi prilagođavo, ba.
bolje i on, nego neosunećeni Zlatko, jel' de
- KatarinaKosaca
#1662 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Baš niđe veze, nisam znala da si sklon podmetanju, pa evo ovako ćemo...kako nidže veze? Bakiru Hadžiomeroviću se imputira da je Zlatkov poltron, a to što je Radončić sa svojim tariguzom uticao na izbore više puta to nikom ništa? što vodi predizbornu kampanju u sovjim novinama, to je, kao, ok... Što je mijenjao mišljenja ko Brižit Bardo chune nema veze, opet će biti kvalitetan političar![]()
doduše, i nek' bude ok, ali nek onda i formalno postane tabloid, a ne zaštitnik Bošnjaka i vođa njihovog preporoda, zajedno sa onim koji se ne bi prilagođavo, ba.
bolje i on, nego neosunećeni Zlatko, jel' de
1. Kad i gdje ja pišem ili navodim ili govorim o nečijoj osunećenosti ili ne. Molim te citiraj, nemoj izmišljati
2. Kad i gdje ja pišem ili branim
Fahrudina Radončića u kontekstu u kojem ti govoriš. Nigdje, Chmoljo. Samo ovdje reagiram na davanje agremana. A o tome da je siva eminencija godinama, da dovodi vlast (pa i SDP između ostalog) da je prljav sam pisala i to je jasno.
3. Valjda boljševička navika, kad napišem da dnevni list ne daje agreman, ha, odmah sam portavoz njegove stranke.
4. Bakiru se nema šta spočitavati . Na pitanje Stankovića sam je rekao da jeste Lagumdžijin čovjek. S tim da ja mogu ili ne kupiti AVaz, moj izbor, a FTV je plaćena od naših poreza i pretplate. VELIKA RAZLIKA
- Chmoljo
#1663 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
jah, a pare iz Razvojne banke su tamo pale s neba... nejse...KatarinaKosaca wrote: Baš niđe veze, nisam znala da si sklon podmetanju, pa evo ovako ćemo...
1. Kad i gdje ja pišem ili navodim ili govorim o nečijoj osunećenosti ili ne. Molim te citiraj, nemoj izmišljati
2. Kad i gdje ja pišem ili branim
Fahrudina Radončića u kontekstu u kojem ti govoriš. Nigdje, Chmoljo. Samo ovdje reagiram na davanje agremana. A o tome da je siva eminencija godinama, da dovodi vlast (pa i SDP između ostalog) da je prljav sam pisala i to je jasno.
3. Valjda boljševička navika, kad napišem da dnevni list ne daje agreman, ha, odmah sam portavoz njegove stranke.
4. Bakiru se nema šta spočitavati . Na pitanje Stankovića sam je rekao da jeste Lagumdžijin čovjek. S tim da ja mogu ili ne kupiti AVaz, moj izbor, a FTV je plaćena od naših poreza i pretplate. VELIKA RAZLIKA
nisam tebi ništa direktno ni rekao, to pod tačkom 3 više vrijedi za tebe. dobro iščitaj. čim ti se suprostavi neko crven odmah je boljševik... tako valjda ide tvoja logika...
- KatarinaKosaca
#1664 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Razvojna banka je posebna priča i imam uvida o toj banci. To je privatna prčija SDA i HDZ od kadrovskih rješenja, pa dalje... Dakle, i LIjanovići imaju isti kredit kao Radončić i još tihićevih pijuna. Tako, Razvojnu banku treba demontirati kao i Fabriku Duhana i BIH Telecom. Znam da se u ovom ja i ti slažemo, samo se ne slažemo što sam ja sigurna da bi SDP isto radio što i ovi, a ti misliš da bi cvjetalo poštenje i pravda.
Tačka ili točka 3 je moja replika tebi, prema tome, nešto jesi previdio. I ako se ne odnosi na mene, ne znam zašto je meni pisano

Tačka ili točka 3 je moja replika tebi, prema tome, nešto jesi previdio. I ako se ne odnosi na mene, ne znam zašto je meni pisano
- Chmoljo
#1665 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ne, nego tebi. upravo zbog ovoga što je boldirano. imputiraš ljudima predrasudu, a i sama to isto radišKatarinaKosaca wrote:Razvojna banka je posebna priča i imam uvida o toj banci. To je privatna prčija SDA i HDZ od kadrovskih rješenja, pa dalje... Dakle, i LIjanovići imaju isti kredit kao Radončić i još tihićevih pijuna. Tako, Razvojnu banku treba demontirati kao i Fabriku Duhana i BIH Telecom. Znam da se u ovom ja i ti slažemo, samo se ne slažemo što sam ja sigurna da bi SDP isto radio što i ovi, a ti misliš da bi cvjetalo poštenje i pravda.
Tačka ili točka 3 je moja replika tebi, prema tome, nešto jesi previdio. I ako se ne odnosi na mene, ne znam zašto je meni pisano![]()
hoćeš da ti kažem u čemu je razlika između SDP-a i ostalih?
SDP ne može zvati Majke Srebrenice da protestima skreće pažnju sa njihovih zajeba. SDP ne može ukidati entitetsko glasanje jer je bio za onaj "Aprilski paket". SDP ne može šupljirati kako su izgradili neke tornjeve, jer Lagumdžija nije biznismen.
SDP ljudima može ponuditi samo konkretne stvari i program. ako upropaste neke projekte koje su planirali, ili počnu krasti ili manipulisati, čime će skrenuti pažnju? ugroženošću? Bošnjaštvom? ako ne budu radili, hvala bogu, trpili smo smradove četiri godine, ne možemo SDP?
jednostavno SDP ima manje izgovora za nerad. u tome je prednost.
mislim, na šta se svodi kritika SDP-a: jesmo, mi smo nesposobni i lopovi, ali i oni su. glasajte za nas.
to, što ti misliš da postoji bespogovorna zlatkojugend, to je tvoj problem sa predrasudama koje osuđuješ a primjenjuješ ih.
-
popajic
#1666 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
@Chmoljo jadan ne bio,ne ulazi u diskusuju i poredjenja SDP-a sa naci strankama.
Zar jos ne kontas da je SDP kriv od famoznog momenta : rata nece biti, pa do potpisa u Daytonu,pa sve preko klero-etnicke grabezi svega sto se moglo zgrabiti za buduca etnicka pokoljenja...SDP je, naravno kriv i za sve babine i sina mu princa ublehe i za utopijske ublehe lepog nam HaretA....ZA sve

Zar jos ne kontas da je SDP kriv od famoznog momenta : rata nece biti, pa do potpisa u Daytonu,pa sve preko klero-etnicke grabezi svega sto se moglo zgrabiti za buduca etnicka pokoljenja...SDP je, naravno kriv i za sve babine i sina mu princa ublehe i za utopijske ublehe lepog nam HaretA....ZA sve
- KatarinaKosaca
#1667 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nije tema o SDP, ali, eto, kad nemaju izgovora za nerad navodno, koji im je u gradu? Jer baš ne vidim da Sarajevo cvjeta. To o SDP-u , ponavljam nije tema. A nisam ni ja, pa Chmoljo nije odolio iskušenjuChmoljo wrote:ne, nego tebi. upravo zbog ovoga što je boldirano. imputiraš ljudima predrasudu, a i sama to isto radišti znaš šta ja mislim, iako ne rekoh.
hoćeš da ti kažem u čemu je razlika između SDP-a i ostalih?
SDP ne može zvati Majke Srebrenice da protestima skreće pažnju sa njihovih zajeba. SDP ne može ukidati entitetsko glasanje jer je bio za onaj "Aprilski paket". SDP ne može šupljirati kako su izgradili neke tornjeve, jer Lagumdžija nije biznismen.
SDP ljudima može ponuditi samo konkretne stvari i program. ako upropaste neke projekte koje su planirali, ili počnu krasti ili manipulisati, čime će skrenuti pažnju? ugroženošću? Bošnjaštvom? ako ne budu radili, hvala bogu, trpili smo smradove četiri godine, ne možemo SDP?
jednostavno SDP ima manje izgovora za nerad. u tome je prednost.
mislim, na šta se svodi kritika SDP-a: jesmo, mi smo nesposobni i lopovi, ali i oni su. glasajte za nas.![]()
to, što ti misliš da postoji bespogovorna zlatkojugend, to je tvoj problem sa predrasudama koje osuđuješ a primjenjuješ ih.
A što se Dejtona i ostalog tiče, nije Zlatko bio opozicija, nego sticajem okolnosti nije bio u Dejtonu, inače je rat proveo uz Alijinu guzu, od Lisabona pa na dalje, tako da je glupo o njemu govoriti kao o nekom ko bi drugačije ili bolje. I Dejton je posebna priča. Ali, kako reče Željko Komšić, bio sam sretan kad je potpisan. Svatko ko nije iz udobnog izbjeglištva posmatrao smrt, rat, glad i jad u tom je momentu bio sretan da dolazi mir. Utoliko je @Popajićeva ubleha klasična dijasporska ili dezerterska ubleha
- Bosnolog
#1668 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
popajic wrote:@Chmoljo jadan ne bio,ne ulazi u diskusuju i poredjenja SDP-a sa naci strankama.![]()
Zar jos ne kontas da je SDP kriv od famoznog momenta : rata nece biti, pa do potpisa u Daytonu,pa sve preko klero-etnicke grabezi svega sto se moglo zgrabiti za buduca etnicka pokoljenja...SDP je, naravno kriv i za sve babine i sina mu princa ublehe i za utopijske ublehe lepog nam HaretA....ZA sve![]()
![]()
-
zonbirile
#1669 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-------------------------------------Alfa Kentaur wrote:Ala je Fahro mnogima pomutio pamet i racune.![]()
e da ga je bilo priviti na sunet
-
popajic
#1670 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
@Katarina Kosaca
...Svatko ko nije iz udobnog izbjeglištva posmatrao smrt, rat, glad i jad u tom je momentu bio sretan da dolazi mir. Utoliko je @Popajićeva ubleha klasična dijasporska ili dezerterska ubleha[/quote]
poznat je vec tvoj animozitet prema dijaspori pa u ogavne (
O "udobnom " izbjeglistvu pitaj Srebrenicane i sve one koji se ni dan danas ne mogu vratiti kucama ,izmedju ostalog i zbog zvanicnog aminovanja okupiranih teritorija od strane prvog nam predsjednika i desne mu ruke 100% Lepog Hareta.
Fahro nije bio BIH dezerter- nije bio lud da igdje razguli kad mu se pruzila zivotna sansa da od kvazi komuniste postane kvazi vjernik,rame uz rame sa ocima bosnjacke nacije i klera...A kad bi i kako bi, da ne bi rata , postao bosnjacki Berlusconi ?!
You go Fahro...dok je budala bice i novih staklenih tornjeva. Sve 100% po zakonu
- KatarinaKosaca
#1671 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Školovanje...Druga gimnazija, Sarajevo, ekonoski fakultet Sarajevoniti se mogao skolovati i suncati u Spaniji kao ti.
Sunčanje... Cijeli rat u Sarajevu
Toliko o mom sunčanju i školovanju. Upravo radi toga sam se i obradovala Dejtonu. Pa sam, eto, usporedila izjavu Željka KOmšića da ti bude bliže. Po tome mi nije izdajnik onaj ko je potpisao Dejton. I ponavljam za malo je to mogao biti i Lagumdžija tamo.
-
popajic
#1672 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
sega da ti je gora pomisao da je MOGAO biti Lagumdzija od cinjenice da je BIO Hare@Katarina
...I ponavljam za malo je to mogao biti i Lagumdžija tamo.
Nejse....rijec je o velikom ( ratno-profiterskom) biznismenu Fahri !
-
VjecitiStudent
#1673 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sramota jedna da ova djecurlija ne znaju ni sta nam u Daytonskom ustavu pise.skolarac wrote:Ponudio nam je sdp u periodu od 2000 do 2002 godine.I sta smo dobili?Dobili smo entitetsko glasanje,izborni zakon po kome BiH djeli na dvije izborne jedinice,tako da je stavljena omca oko vrata BiH.Onda je Zlaja htjeo na krilima antiterorizma( montirani slucaj Pogorelica,Alzirska grupa)da suvereno vlada na 24% teritorije BiH,gdje su Bosnjaci vecina,a da ne govorim sto je izjednacio Armiju BiH sa cetnicima u govoru na Marin Dvoru.Svi su oni slicni sdp,sda,sbih.Chmoljo je napisao/la:
SDP ljudima može ponuditi samo konkretne stvari i program..
- KatarinaKosaca
#1674 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ponavljam ko god da je potpisao Dejton ili mogao da ga potpiše, ja mu ne zamjeram, bio Lagumdžija ilipopajic wrote:sega da ti je gora pomisao da je MOGAO biti Lagumdzija od cinjenice da je BIO Hare@Katarina
...I ponavljam za malo je to mogao biti i Lagumdžija tamo.![]()
Nejse....rijec je o velikom ( ratno-profiterskom) biznismenu Fahri !
Alija ili moj komšija sa petog.
Sad kad nema argumenta za izmišljeno školovanje, sad neko drugo lupetanje. Ko god zna na svojoj koži jad i čemer ljeta 1995 taj neće zamjeriti Djeton. Hoće onaj ko nije čuo metka ili onaj ko želi izjednačavanjem krivnje amnestirati Karadžića. Nađi se sam.
a
-
VjecitiStudent
#1675 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa sto onda ne potpisasmo nesto jos 1992.?KatarinaKosaca wrote: Ponavljam ko god da je potpisao Dejton ili mogao da ga potpiše, ja mu ne zamjeram, bio Lagumdžija ili
Alija ili moj komšija sa petog.
Sad kad nema argumenta za izmišljeno školovanje, sad neko drugo lupetanje. Ko god zna na svojoj koži jad i čemer ljeta 1995 taj neće zamjeriti Djeton. Hoće onaj ko nije čuo metka ili onaj ko želi izjednačavanjem krivnje amnestirati Karadžića. Nađi se sam.
a