dinty2 wrote:denimb wrote:mirza.sinanovic wrote:Jel istina ovo sto kaze komentator? Najbolji strijelac u istoriji hoffenheima?
Vedo Gigant

Ovo isto sam cuo od komentatora na Eurosportu, kad su igrali protiv Stutgarta...sad sta se broji a sta ne, ne znam...
ja ne kontam ljude koji za vedu kažu da je super napadač
on je meni mrtvi prosjek
još kažu..imamo jedan od najjačih napada u evropi..daj ba
dzekson jesate klasa..al vedo je daleko od toga..ćoek nit zna loptu primit,,nit zna preći igrača
ne zna ni on kako daje golove
Kad si me vec citirao, onda da ti odgovorim:
Gdje si procito da ja kazem da je vedo super napadac?
Po tebi je mrtvi prosjek neko ko igra u jednoj prosječnoj ekipi jedne bundeslige, i pritom jos nosi igru te ekipe i evo igra evrioa ligu? čovjek koji daje 15+ golova po sezoni a da pri tom nema ni xavija, ni iniestu iza ledja? covjek koji barem ove sezone statisticki spada u vrh evropskih napadaca? jel i to mrtvi prosjek?
nadalje, poredis edina i vedada, i onda kazes kako vedo ne zna primit loptu, ne zna predriblat... a zar nije dzeko taj kome se engleska smije bas zbog tih nadostataka??? Pokusaj gledat stvari objektivno, i kada kritikujes vedu i trazis mu mahane, onda ga barem uporedi sa mesijem, a ne edinom!
A da imamo super napad...hm.. pa i nije tako los, nije bas ko argentinski, ali recimo uporedi nas sa hrvatskom, koja je miljama ispred po kvaliteti i mentalitetu, i uvidjet ces da mi zapravo imamo super napad u odnosu na njih, švicarsku, grčku, srbiju... da ne nabrajam sad. Mislim cak da smo tu negdje i sa ovim repkama koje su fudbalske nacije poput engleske, italije, pa i francuske... zadnjih godina smi među najefikasnijim ekipama evrope u kvalifikacijama....
Oni koji ocekuju da mi svakog protivnika rasturimo na proste faktore nisu realni ni objektivni, i njima nikad niko neće biti dovoljno dobar,,, složit ćeš se?