kad muslimovic iz 10 cistih prilika ne moze da pogodi slijedi kazna
Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
BRAH
#1651 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
eto ga,
-
zdici1
#1652 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
jbte na što ja potroši sat vremena života...
odron su od ekipe...Željo bi ih rastavio na proste faktore, kunem se...
odron su od ekipe...Željo bi ih rastavio na proste faktore, kunem se...
- Pismonosa
#1653 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
...
Last edited by Pismonosa on 26/01/2021 10:34, edited 1 time in total.
-
zdici1
#1654 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Svaka čast Misimoviću, al mene je lično sramota da igrač jedne ovakve ekipe, igra za našu reprezentaciju.
Stvarno ne shvatam ni njega ni Muslimovića. Jest da su pare i sve to, ali je brate sramota.
Stvarno ne shvatam ni njega ni Muslimovića. Jest da su pare i sve to, ali je brate sramota.
- wickerman
#1655 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Cudno je to,zaradio je dosta u zivotu pa nisu pare najbintije,pa opet otici samo radi para,mislimzdici1 wrote:Svaka čast Misimoviću, al mene je lično sramota da igrač jedne ovakve ekipe, igra za našu reprezentaciju.
Ja bi prije otisao u cvajtu da igram za kiflu nego u Kinu.
-
Mustang1
#1656 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Kakva mu je forma ?
-
zdici1
#1657 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pa onako, čak nije ni loš. Kad se uzme ostatak ekipe, on je zmaj.Bubalo1 wrote:Kakva mu je forma ?
Jest da se malo slabije kreće, al pored onih kineza koji trče ko muhe bez glava, ne može ni izgledati bolje.
- Pismonosa
#1658 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
...
- Pismonosa
#1659 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
...
-
Mustang1
#1660 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Budimo realni od njega sve sto nam treba je bar 3 dobre asistencije Dzeki ili Ibisevicu i mozda slobodnjak neki .. Morat ce Safet posloziti igru da ne bude previse lopta kod njega da ne bi bilo belaja jer kad Grci nasrnu 
- Pismonosa
#1661 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
...
Last edited by Pismonosa on 26/01/2021 10:33, edited 1 time in total.
- Logovan
#1662 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
http://scsport.ba/vijest/51520
Predobar gol. Bosanski tandem proradio.
Nekad bilo Džeko-Misimović, sada je Muslimović-Misimović. 
Predobar gol. Bosanski tandem proradio.
-
Korisničkoime
#1663 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Kakav crni stari Miske čovječe i ti ga znaš nekad ono baš....Pismonosa wrote:Po mom viđenju, onaj stari Miske. Ima strašan pregled igre i precizne lopte. Samo nema nikoga da te lopte pretvara u golove. I Zlaja je isto fulao nekoliko zicera. Ali što Muslimović može trčati, šta je onoBubalo1 wrote:Kakva mu je forma ?![]()
Stari Miske je bio prvi asistent BL jedne od najboljih liga na svijetu u kojoj igraju ponajbolji defanzivci na svijetu a njegovi protivnici u ovoj ligi su ipak made in PRC.
- MOSALJOZE
#1664 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
ma muslimovicu nista ne mogu.Kako ih samo ruši,odbijaju se od njega ali DOSLOVNOKorisničkoime wrote:Kakav crni stari Miske čovječe i ti ga znaš nekad ono baš....Pismonosa wrote:Po mom viđenju, onaj stari Miske. Ima strašan pregled igre i precizne lopte. Samo nema nikoga da te lopte pretvara u golove. I Zlaja je isto fulao nekoliko zicera. Ali što Muslimović može trčati, šta je onoBubalo1 wrote:Kakva mu je forma ?![]()
Stari Miske je bio prvi asistent BL jedne od najboljih liga na svijetu u kojoj igraju ponajbolji defanzivci na svijetu a njegovi protivnici u ovoj ligi su ipak made in PRC.
- Mikady
#1665 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Misimovic majka 
- Don Zivconi
#1666 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Mikady wrote:Misimovic majka
-
am2804
#1667 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Mene drži podatak, da on dobro odigra skoro uvijek u Zenici. Lošije partije je pružao na strani.Don Zivconi wrote:Mikady wrote:Misimovic majka![]()
Adrenalin ga diže prilikom uzvika Miske, Miske.
Tako će i ovaj put biti.
O priči da će manje da trči, pa neka, ima 8 drugih (isključio sam Džeku) koji treba da ginu. On nam je jedini mislilac, u ovom trenutku.
Za sve ove godine, samo riječi hvale imam za njega.
-
MightyMatch
#1668 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Jest ali tad je imao Grafitnog i Dzeksona, a sad Muslimovica pred penziju i Dzeki Canove ili Brus Lijeve kojima ipak bolje pasu borilacke vjestine.Pjane nema,sto znaci jedino Miske preostaje pa kako god.Korisničkoime wrote:Kakav crni stari Miske čovječe i ti ga znaš nekad ono baš....Pismonosa wrote:Po mom viđenju, onaj stari Miske. Ima strašan pregled igre i precizne lopte. Samo nema nikoga da te lopte pretvara u golove. I Zlaja je isto fulao nekoliko zicera. Ali što Muslimović može trčati, šta je onoBubalo1 wrote:Kakva mu je forma ?![]()
-
Ammaar
#1669 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pricajte sta hocete ali meni je Muslimovic uvjek bio stroj zesci Davao je sve od sebe I bez obzira u kojoj ligi igrao mislim da ga Susic nebi smjeo izostavljati, on je osvjezenje u napadu recimo u 70-oj minuti ga ubacivati, ili cak mozda da starta umjesto dzeke ili ibisevica, cisto iz razloga sto je manje poznat I stime ce manje obracati paznju na njega dakle mane flastera....
- bilo koje
#1670 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Tacno. Uvjek trcao i davao maksimum i za klub i za BiH. Nikad nije setao po terenu kao pojedine zvjezde. A to da nije poznat grcima bas i ne stoji. Pa igrao u njihovoj ligi.Ammaar wrote:Pricajte sta hocete ali meni je Muslimovic uvjek bio stroj zesci Davao je sve od sebe I bez obzira u kojoj ligi igrao mislim da ga Susic nebi smjeo izostavljati, on je osvjezenje u napadu recimo u 70-oj minuti ga ubacivati, ili cak mozda da starta umjesto dzeke ili ibisevica, cisto iz razloga sto je manje poznat I stime ce manje obracati paznju na njega dakle mane flastera....
- Pismonosa
#1671 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
...
Last edited by Pismonosa on 26/01/2021 10:32, edited 1 time in total.
-
Korisničkoime
#1672 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
U ovom slučaju nažalost važi s kim si takav si. Meni je žao jbg.bio mi je uvijek drag igrač i cijenim ga pravi genijalac s loptom međutim bilo jednom Miske je i sad majka ali Kinezima, volio bi da je drugačije u svakom slučaju bio bi doprinos repki da je drugačije.Jest ali tad je imao Grafitnog i Dzeksona, a sad Muslimovica pred penziju i Dzeki Canove ili Brus Lijeve kojima ipak bolje pasu borilacke vjestine.Pjane nema,sto znaci jedino Miske preostaje pa kako god.
Ne mora se nužno i uvijek igrati sa ofenz.veznim, nije kroz centar jedini način da se dođe do protivničkog gola ali sve je to za našu repku nepoznanica tako da je sasvim izvjesno da ćemo gledati Misketa u Zenici jer drugačije niti znamo niti smo kad probali.
-
Korisničkoime
#1673 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Naspram ono što je pokazivao u repki zadnjih 1-2 godine u Wolfsburgu je bio čigra, brzi Gonzales, a ne znam u BL sigurno nije bio poluanoniman jer je i prije Wolf bio u vrhu asistenata BL i glavni igrač svojih klubova iako su oni bili mali slabiji.Pismonosa wrote:Ma nije se Miske nikad ni isticao nekom brzinom i pokretljivošću. Ali je uvijek bio korak ispred svojih čuvara zbog dobrog postavljanja, tehničke superiornosti a bogami i lucidnosti. I to je sve najbolje funkionisalo dok je kao poluanonimac u Wolfsburgu pravio dar mar. Jebiga, kasnije su se odbrane fokusirale na Miskete. U školama se učilo kako da ga se zaustaviKorisničkoime wrote:..
Stari Miske je bio prvi asistent BL jedne od najboljih liga na svijetu u kojoj igraju ponajbolji defanzivci na svijetu a njegovi protivnici u ovoj ligi su ipak made in PRC.U tom smislu mislim da je Miske onaj stari, efikasan a bez puno prosipanja znoja. A uopšte nema baš toliki problem sa trčanjem kako ovdje neki pokušavaju da prikažu.
Uostalom nije ni u Turskoj ni u Rusjij bio stari Miske čudo bi bilo da to postane u Kini a i da postane brže bi on iz Kine u BL nego što je došao u Kinu.
Opet kažem samo se nadati da Miske bude onaj stari i zbog njega i zbog nas ali i zbog svih ljubitelja ovog sporta jer je imao mnogo toga ponuditi i bila ga je milina gledati.
- Pismonosa
#1674 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
...
Last edited by Pismonosa on 26/01/2021 10:31, edited 1 time in total.
-
Korisničkoime
#1675 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pismonosa wrote:Nisu Grci budale, zatvorili bi oni jednako i Pjanu. Ovako je prednost možda to što neće toliko flasteriti Misketa, jer ga se ne boje kao Pjanića. Nemam pojmaJednostvano moramo vjerovati da će ovo biti dobitna kombinacija. Ili što bi Baka rekao "Pipl Mast Trast As!!"
In Svraka we trust. Ako iko zabije Svraka će
Ne znam ti si izgleda po prirodi optimista neka i bolje je tako ja sam više pesimista. Trebao bi nam sad stari Miske na 90 minuta više nego ikada ali nekako sumnjam.