Mirza Teletovic all about

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
King Kenny

#1651 Re: Mirza Teletovic all about

Post by King Kenny »

Nisam napisao na ovoj temi možda ukupno dva posta, a ujedno sam se i suzdržavao čitanja postova. Par stvari o kojima se piše na ovoj temi su nebitne skroz i nema razloga se raspravlja o tome.
Meni nije jasno kako neko ko je počeo pratiti NBA s Mirzinim dolaskom može komentarisati neke primljene blokade i slične stvari.
Svaki igrač, dakle svaki igrač je u stanju da primi 2-3 blokade po utakmice, to nema nikakve veze. Niko ne gleda koliko je primio blokada nego gleda prosjek šuta, poene, skokove, asistencije i slično.

I još veću nebulozu sam pročitao - "Evans ima 0 poena, wtf?", nešto u tom fazonu. Mislim, svi znamo da je Evans jedan od najboljih skakače lige, a i dobar je odbrambeni igrač. Dakle, ne može se na osnovu njegovih poena suditi njegova igra. Mirza jeste kvalitetan igrač, ali mišljenja sam da je trebao otići u neki small-market tim, ujedno u slabiji tim tipa Cavsi ili sličan jer bi dobijao sigurno 15 minuta i to u kontinuitetu. New Jersey ko New Jersey je tim u kojem se ne zna ko pije, a ko plaća tako da i Mirza svaku noć zaspi misleći koliko će minuta dobiti sljedeću utakmicu.

Da se razumijemo, mrzim Netse i sve u vezi njih, dakle nema mi mržeg tima u ligi, počevši od masona jayza pa do njihovog ufuranog vlasika pa sve do dvorane.

Usput, Knicksi bi mu sigurno ponudili ugovor da je htio igrati za minimalac (1.4m).
MOSALJOZE

#1652 Re: Mirza Teletovic all about

Post by MOSALJOZE »

xXBl0odXx wrote:
MOSALJOZE wrote:Takav smo mi narod ALI kad mirza zaljepi čovjeka koji igra u NBA skoro pa 10 godina onda normala šta
Odgledao sam 90% tekmi Brooklyna ove sezone samo zbog Mirze. Podrzavam ga na svaki moguci nacin i radujem se svakom kosu koji postigne. Imao je strasnih poena, jos boljih blokada i uopste sam zadovoljan sa njim sa obzirom na minute igre i tranziciju sa europske košarke na NBA.

I nisam nista rekao protiv njega, nego sam samo konstatovao sta sam vidio zadnju tekmu i šta su komentatori rekli.
One njegove blokade nad DeMarcus Cousinsom su bile predobre, bez ikakve dileme, al nije to tema,cisto sam mislio na zadnju odigranu tekmu protiv Miamia.
to si u pravu
djugum

#1653 Re: Mirza Teletovic all about

Post by djugum »

U koliko je sati veceras tekma?
smijesni_ste

#1654 Re: Mirza Teletovic all about

Post by smijesni_ste »

U pola 2.
ikota

#1655 Re: Mirza Teletovic all about

Post by ikota »

hajte jedan dobar link za veceras da slika valja,molim vas :D :D :D :D
xXBl0odXx

#1656 Re: Mirza Teletovic all about

Post by xXBl0odXx »

King Kenny wrote:Nisam napisao na ovoj temi možda ukupno dva posta, a ujedno sam se i suzdržavao čitanja postova. Par stvari o kojima se piše na ovoj temi su nebitne skroz i nema razloga se raspravlja o tome.
Meni nije jasno kako neko ko je počeo pratiti NBA s Mirzinim dolaskom može komentarisati neke primljene blokade i slične stvari.
Svaki igrač, dakle svaki igrač je u stanju da primi 2-3 blokade po utakmice, to nema nikakve veze. Niko ne gleda koliko je primio blokada nego gleda prosjek šuta, poene, skokove, asistencije i slično.

I još veću nebulozu sam pročitao - "Evans ima 0 poena, wtf?", nešto u tom fazonu. Mislim, svi znamo da je Evans jedan od najboljih skakače lige, a i dobar je odbrambeni igrač. Dakle, ne može se na osnovu njegovih poena suditi njegova igra. Mirza jeste kvalitetan igrač, ali mišljenja sam da je trebao otići u neki small-market tim, ujedno u slabiji tim tipa Cavsi ili sličan jer bi dobijao sigurno 15 minuta i to u kontinuitetu. New Jersey ko New Jersey je tim u kojem se ne zna ko pije, a ko plaća tako da i Mirza svaku noć zaspi misleći koliko će minuta dobiti sljedeću utakmicu.

Da se razumijemo, mrzim Netse i sve u vezi njih, dakle nema mi mržeg tima u ligi, počevši od masona jayza pa do njihovog ufuranog vlasika pa sve do dvorane.

Usput, Knicksi bi mu sigurno ponudili ugovor da je htio igrati za minimalac (1.4m).
Jarane procitaj sta pise! "...ko je počeo pratiti NBA s Mirzinim dolaskom... "
Gdje sam to ja napisao ?
Rekao sam da sam Netse poceo pratiti od kako je on dosao. Inace mi nisu bili ni na kraju pameti ranije.
I to sto je druga franchiza mi ne mjenja misljenje o njima i ne bi ih opet pratio da Mirza nije u tom klubu.
Klub za koji navijam i koja konstantno pratim od kad znam za sebe igra veceras protiv Netsa. :thumbup:

Po meni Evans nije problem. Covjek ima svoje zadatke koje obavlja dobro.
Veci je, bar po meni problem Joe Johnson i njegove oscialcije.
King Kenny

#1657 Re: Mirza Teletovic all about

Post by King Kenny »

xXBl0odXx wrote:
King Kenny wrote:Nisam napisao na ovoj temi možda ukupno dva posta, a ujedno sam se i suzdržavao čitanja postova. Par stvari o kojima se piše na ovoj temi su nebitne skroz i nema razloga se raspravlja o tome.

Jarane procitaj sta pise! "...ko je počeo pratiti NBA s Mirzinim dolaskom... "
Gdje sam to ja napisao ?
Rekao sam da sam Netse poceo pratiti od kako je on dosao. Inace mi nisu bili ni na kraju pameti ranije.
I to sto je druga franchiza mi ne mjenja misljenje o njima i ne bi ih opet pratio da Mirza nije u tom klubu.
Klub za koji navijam i koja konstantno pratim od kad znam za sebe igra veceras protiv Netsa. :thumbup:

Po meni Evans nije problem. Covjek ima svoje zadatke koje obavlja dobro.
Veci je, bar po meni problem Joe Johnson i njegove oscialcije.
Brate, nemoj se osjećati uvrijeđenim, mislio sam općenito na situaciju na ovoj temi, mada nije ništa drugačija od one na ss.ba gdje se vodi slična rasprava.
Sve je to uredu, ali činjenica da haman želimo druge igrače "potkopati" da bi samo Mirza dobio priliku je niđe veze, to tako ne ide. Ovdje se čak kritikovao i Shengeila, čovjek je konkurent Mirzi za poziciju i čovjek je kritikovan bez ikakvog razloga na ovoj temi, to samo govori kakav smo mi narod ustvari.
Da ne spominjem onda Humphriesa i Evansa.

Ljudi, stanite na loptu. Ništa nije savršeno tako ni početak Mirzine avanture u NBAu. Znam da ste/smo svi gladni da Mirza uspije jer nismo nikada imali igrača u NBAu, ali treba biti strpljiv. Našem narodu u globalu fali strpljenja, nije sad da se pokušavam praviti pametan - i meni je potrebno.
gazda664

#1658 Re: Mirza Teletovic all about

Post by gazda664 »

Idemo ljudi dajte kakav dobar link
DenisSarajevo

#1660 Re: Mirza Teletovic all about

Post by DenisSarajevo »

gazda664 wrote:Idemo ljudi dajte kakav dobar link
http://www.firstrow1.eu/watch/166555/1/ ... bulls.html
teletovic

#1661 Re: Mirza Teletovic all about

Post by teletovic »

Raja sta ocekujemo veceras,koliko minuta ?
ako kardashian bude los,a nadam se da hoce jer mu je forma u padu..ima da nas zmaj podere mrezu...
Edin H.

#1662 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Edin H. »

Na kom satelitskom kanalu ima tekma da li neko zna?
Koshpa

#1663 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Koshpa »

Pokusaj na ESPN
Mustang1

#1664 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Mustang1 »

Nema na satelitu Brooklyna nocas
Edin H.

#1665 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Edin H. »

Bubalo1 wrote:Nema na satelitu Brooklyna nocas
Hvala bez obzira.
Mustang1

#1666 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Mustang1 »

Znas za onu stranicu liveonsat ? :D Tu imas sve ..Zna se desiti da nekada bude na spanskom Deportesu utakmica a na toj stranici ne pise .. Ostalo sve pise :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1667 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Velkoski »

niđe veze, i ne ulazi :roll:
Magarece_godine

#1668 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Magarece_godine »

leet wrote:niđe veze, i ne ulazi :roll:
Tek sad nece uci ... Bulsi napravise 10-2
ole69

#1669 Re: Mirza Teletovic all about

Post by ole69 »

Jesu ovi Netsi truba, kad ih mi dobijamo bez 3 startera. :run:
BRAH

#1670 Re: Mirza Teletovic all about

Post by BRAH »

M-Jay 23 wrote:Jesu ovi Netsi truba, kad ih mi dobijamo bez 3 startera. :run:
cuj vi, koji si ti. da nisi nazzi mohammed :-)
LoveIsGone

#1671 Re: Mirza Teletovic all about

Post by LoveIsGone »

Sad bi ga trebo ubacit kad se lomi, al nema šanse da dočekamo to od PJ Carlesima.
Magarece_godine

#1672 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Magarece_godine »

LoveIsGone wrote:Sad bi ga trebo ubacit kad se lomi, al nema šanse da dočekamo to od PJ Carlesima.
Lomim se i ja sa snom .. . bolje u krevet otici nego ovo gledat
senocosic

#1673 Re: Mirza Teletovic all about

Post by senocosic »

Pa koji je debil ovaj PJ to je nevjerovatno. Razbijaju ga ljudi u odbrani a on Brooksa uvodi u igru. :?
hrastov žižak

#1674 Re: Mirza Teletovic all about

Post by hrastov žižak »

LoveIsGone wrote:Sad bi ga trebo ubacit kad se lomi, al nema šanse da dočekamo to od PJ Carlesima.
jedva čeka da ubaci rukija dok se lomi :lol:
Herr Flick

#1675 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Herr Flick »

Za Mirzu je doslo vrijeme da se uradi neki trade :D :D
Post Reply