MedenoSrce wrote:Emil, Erik, Anton, Luka, Vid, Kristijan.
anton,tačnije antonio i kristijan su u užem izboru
Moderator: anex
MedenoSrce wrote:Emil, Erik, Anton, Luka, Vid, Kristijan.
potočanka wrote:dodaj i mario na uži izbor, i robija
Hrvatsko je Sve sto je cesto medju hrvatima,nije ni Aleksander cisto Ako gledamo porijekloQuaresma wrote:Luka mi je bas fino ime
je li Silvio Rvatsko ime?
shmizlica wrote:izgleda danak da vam je dugačka lista....teško ćete tako izabrati. biti će eci peci pec
Ah da,muško IlhaN, kod mene je kona IlhaMQuaresma wrote:pa osim Vedada to su imena dijece od rodbineKal El wrote:Ova imena (osim Vedad i Bilal) su imena mojih komšijaQuaresma wrote:meni muska imena su najljepsa Vedad (ne zbog Ibisevica vec inace nesto mi se najvise to svidja) pa onda, Omar, Davud, Ilhan, Bilal
a od zenskih najljepse ime mi je Lamija![]()
Sent from my LT26i using Tapatalka ime Ilhan je nadila sestra svom malcu
eto ta imena mi se bas svidjaju, a ispucana su od strane rodbine, ja ako Bog da budem svojoj djeci nadjevao ime, mislice da ih kopiram
Znam da je glupo uporediti djete sa kornjačom,ali kad sam dobio kornjaču ja, brat i sestra smo izvlačili iz šešira imenashmizlica wrote:izgleda danak da vam je dugačka lista....teško ćete tako izabrati. biti će eci peci pec
elma89_ wrote:Ahmed ili Ahmet?
MedenoSrce wrote:Mario se ni meni ne svidja, Antonio me uvijek podsjeti na onu reklamu (Antonio hladno mi je), a i Anton mi je vise classy,
Patrik, Ivor, Lovro, Andrija
izgovarajte ta imena sa prezimenom pa ako se fino "slazu" ja bih tako birala ime
bosnjacko imekakavdanakneiskustvu wrote:elma89_ wrote:Ahmed ili Ahmet?
hrvatsko ime
kakavdanakneiskustvu wrote:MedenoSrce wrote:Mario se ni meni ne svidja, Antonio me uvijek podsjeti na onu reklamu (Antonio hladno mi je), a i Anton mi je vise classy,
Patrik, Ivor, Lovro, Andrija
izgovarajte ta imena sa prezimenom pa ako se fino "slazu" ja bih tako birala ime
lovro i andrija se donekle i slažu sa prezimenom ali nam nisu nešto
elma89_ wrote:bosnjacko imekakavdanakneiskustvu wrote:elma89_ wrote:Ahmed ili Ahmet?
hrvatsko ime
Nije tema posvecena tebi samomene zanima koja verzija je bolja ljudima
alkalna_baterija wrote:glasam za Luku, s tim imenom vežem sliku nekog lijepog dječaka iz primorskih krajeva koji odrasta u veeelikog zavodnika![]()

Kal El wrote:alkalna_baterija wrote:glasam za Luku, s tim imenom vežem sliku nekog lijepog dječaka iz primorskih krajeva koji odrasta u veeelikog zavodnika![]()
Sent from my LT26i using Tapatalk