FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Compact

#1651 Re: FK Zeljeznicar

Post by Compact »

Koliko je igrao Čelzi??? :D
Šibicar

#1652 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Svim Manijacima pravoslavne vjeroispovijesti sretan Vaskrs.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#1653 Re: FK Zeljeznicar

Post by Faruk »

los Zeljo sinoc pravo

do kraja je Zrinski kuci, Orasje na strani, Leotar kuci, Borac na strani, derbi na Grbavici, Siroki na strani i posljednje kolo Travnik kuci

pobjeda protiv Zrisnkog, pobjeda u Orasju, dobijemo Leotar, bod u BL, pobjeda na derbiju, zijan u Sirokom i pobjeda kuci je super scenario

jedino se bojim da ne bude zijan Zrinjski, zijan Orasje, bod Leotar, zijan Borac, bod derbi, zijan Siroki i eto ispadanja
Baltazar_khan

#1654 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Faruk wrote: pobjeda na derbiju
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#1655 Re: FK Zeljeznicar

Post by Faruk »

derbi je 1-1 to ne treba ni igrati
samo da upisu rezultat
Baltazar_khan

#1656 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

Skretničar propao ko agrokomerc :oops:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1657 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

Faruk wrote:derbi je 1-1 to ne treba ni igrati
samo da upisu rezultat
zar nije ona stara..sudija je pitarski,nastimano,dacemo vam bodove... :D :D

E moji strumfovi..... :lol:
karanana

#1658 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

hoce li konacno ti reflektori protiv zrinje ili je tekma po danu?
Charuga
Globalni moderator

#1659 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

-LIBERO- wrote:
Faruk wrote:derbi je 1-1 to ne treba ni igrati
samo da upisu rezultat
zar nije ona stara..sudija je pitarski,nastimano,dacemo vam bodove... :D :D

E moji strumfovi..... :lol:
Da da bas tako .. Inace, svaki pitar poslije poraza ili nerjesenog kaze sudija je bio posten i nije siljio a poslije pobjede (sarajeva) kaze sudija nas je pokrao ... 8-)

Bezveze ti je prica kad su i jedni i drugi navijaci isti. Rjetko kad se slozimo oko sudije, tako je bilo uvjek, tako je sada i tako ce i ostati .. Ima ih koji i sada kazu da je onaj svabo sto je sudio finale bio naklonjen Zelji ..
DobroJutroKolumbo

#1660 Re: FK Zeljeznicar

Post by DobroJutroKolumbo »

Zeljo ispada iz lige , znate zasto , zato sto ispada i Newcastle... A Zeljo je igrao sa Newcastle-om , pa sad suosjecaju... :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Definitivno klub koji odigra utakmicu sa Zeljom stigne ga velika nesreca i prokletsvo...Odigrase sa Videotonom , oni nikad vise nisu imali uspjeha , pa Litex se vise nikad ne vrati na vrh tabele...Pa onda slijede Bologna , koja tavori izmedju prve i druge lige , sad ce opet u drugu...Pa tu je nekad veliki Belgijski Club Brugge , koji je nekad harao , a sad ga nema nigdje u Evropi... Pa tu je nekad dobri Skotski klub, St. Johnstone , koji je takodje u drugoj ligi... Ferencvaros je takodje u drugoj ligi... Bugarski Sliven se konstantno vrti na sredini tabele i nema zapazenih rezultata... Svicarski Sion je u govnima i mogao bi ispasti iz prve lige ove godine...Skotski Kilmarnock se takodje bori za opstanak u prvoj ligi... Skotskom Hearts-u ide malo bolje , ali daleko je od nekadasnje slave...Poljskoj Wisli ide malo bolje , ali daleko je to od nekadasnje slave tog kluba...Bugarskom Levskom takodje ide malo bolje , ali i taj klub nema zapazenih rezulatata kao nekad u Evropi... Norveskom Lilestromu takodje ne cvjetaju ruze , od nekad vrlo-dobrog kluba ,koji je harao ligom, u prvih pet utakmica ove sezone jos nemaju pobjede... mogli bi se ove sezone boriti za opstanak... Takodje tu je i danas osrednja Malaga , koja je prosle godine iz druge usla u prvu ligu...I za kraj , gore vec navedeni Newcastle , koji ce po svim prilikama iseliti iz Premiershipa...

Nedaj Boze sresti Zelju u Evropskom takmicenju , jer klub koji sretne Zelju u Evropskim kupovima , definitivno propadne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#1661 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

DobroJutroKolumbo wrote:Zeljo ispada iz lige , znate zasto , zato sto ispada i Newcastle... A Zeljo je igrao sa Newcastle-om , pa sad suosjecaju... :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Definitivno klub koji odigra utakmicu sa Zeljom stigne ga velika nesreca i prokletsvo...Odigrase sa Videotonom , oni nikad vise nisu imali uspjeha , pa Litex se vise nikad ne vrati na vrh tabele...Pa onda slijede Bologna , koja tavori izmedju prve i druge lige , sad ce opet u drugu...Pa tu je nekad veliki Belgijski Club Brugge , koji je nekad harao , a sad ga nema nigdje u Evropi... Pa tu je nekad dobri Skotski klub, St. Johnstone , koji je takodje u drugoj ligi... Ferencvaros je takodje u drugoj ligi... Bugarski Sliven se konstantno vrti na sredini tabele i nema zapazenih rezultata... Svicarski Sion je u govnima i mogao bi ispasti iz prve lige ove godine...Skotski Kilmarnock se takodje bori za opstanak u prvoj ligi... Skotskom Hearts-u ide malo bolje , ali daleko je od nekadasnje slave...Poljskoj Wisli ide malo bolje , ali daleko je to od nekadasnje slave tog kluba...Bugarskom Levskom takodje ide malo bolje , ali i taj klub nema zapazenih rezulatata kao nekad u Evropi... Norveskom Lilestromu takodje ne cvjetaju ruze , od nekad vrlo-dobrog kluba ,koji je harao ligom, u prvih pet utakmica ove sezone jos nemaju pobjede... mogli bi se ove sezone boriti za opstanak... Takodje tu je i danas osrednja Malaga , koja je prosle godine iz druge usla u prvu ligu...I za kraj , gore vec navedeni Newcastle , koji ce po svim prilikama iseliti iz Premiershipa...

Nedaj Boze sresti Zelju u Evropskom takmicenju , jer klub koji sretne Zelju u Evropskim kupovima , definitivno propadne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zali Boze ulozenog vremena .. Ali hajde ako ti to predstavlja zadovoljstvo, lijepo ih je sve vidjeti na jednom mjestu ... 8-) Zaboravio si jos neke ali nema veze i ovo je dobro ... 4+
Interesantno je cime se vi bavite i zanimate ... :lol:
DobroJutroKolumbo

#1662 Re: FK Zeljeznicar

Plavih_11 wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:Zeljo ispada iz lige , znate zasto , zato sto ispada i Newcastle... A Zeljo je igrao sa Newcastle-om , pa sad suosjecaju... :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Definitivno klub koji odigra utakmicu sa Zeljom stigne ga velika nesreca i prokletsvo...Odigrase sa Videotonom , oni nikad vise nisu imali uspjeha , pa Litex se vise nikad ne vrati na vrh tabele...Pa onda slijede Bologna , koja tavori izmedju prve i druge lige , sad ce opet u drugu...Pa tu je nekad veliki Belgijski Club Brugge , koji je nekad harao , a sad ga nema nigdje u Evropi... Pa tu je nekad dobri Skotski klub, St. Johnstone , koji je takodje u drugoj ligi... Ferencvaros je takodje u drugoj ligi... Bugarski Sliven se konstantno vrti na sredini tabele i nema zapazenih rezultata... Svicarski Sion je u govnima i mogao bi ispasti iz prve lige ove godine...Skotski Kilmarnock se takodje bori za opstanak u prvoj ligi... Skotskom Hearts-u ide malo bolje , ali daleko je od nekadasnje slave...Poljskoj Wisli ide malo bolje , ali daleko je to od nekadasnje slave tog kluba...Bugarskom Levskom takodje ide malo bolje , ali i taj klub nema zapazenih rezulatata kao nekad u Evropi... Norveskom Lilestromu takodje ne cvjetaju ruze , od nekad vrlo-dobrog kluba ,koji je harao ligom, u prvih pet utakmica ove sezone jos nemaju pobjede... mogli bi se ove sezone boriti za opstanak... Takodje tu je i danas osrednja Malaga , koja je prosle godine iz druge usla u prvu ligu...I za kraj , gore vec navedeni Newcastle , koji ce po svim prilikama iseliti iz Premiershipa...

Zali Boze ulozenog vremena .. Ali hajde ako ti to predstavlja zadovoljstvo, lijepo ih je sve vidjeti na jednom mjestu ... 8-) Zaboravio si jos neke ali nema veze i ovo je dobro ... 4+
Hahahaha , moram vas malo provocirati...I vi nas zajebajete , kad nam ne ide... Shvati ovo kao dobrosusjedsku zajebanciju... Inace u stvarnosti vam zelim sve najbolje , Bog mi je svjedok!
Charuga
Globalni moderator

#1663 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

DobroJutroKolumbo wrote:
Plavih_11 wrote:

Hahahaha , moram vas malo provocirati...I vi nas zajebajete , kad nam ne ide... Shvati ovo kao dobrosusjedsku zajebanciju... Inace u stvarnosti vam zelim sve najbolje , Bog mi je svjedok!
Ma lijepo je od tebe sto poznajes istoriju Zelje .. Samo nastavi ... 8-)
DobroJutroKolumbo

#1664 Re: FK Zeljeznicar

Plavih_11 wrote: Ma lijepo je od tebe sto poznajes istoriju Zelje .. Samo nastavi ... 8-)
I ti ako si malo stariji i ako si od rodjenja iz ovog grada , poznajes istoriju i Sarajeva i Zelje...Ko kaze da ne poznaje , nije iz Sarajeva... :P
Charuga
Globalni moderator

#1665 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

DobroJutroKolumbo wrote:
Plavih_11 wrote: Ma lijepo je od tebe sto poznajes istoriju Zelje .. Samo nastavi ... 8-)
I ti ako si malo stariji i ako si od rodjenja iz ovog grada , poznajes istoriju i Sarajeva i Zelje...Ko kaze da ne poznaje , nije iz Sarajeva... :P
Star sam 33 godine ako je to dovoljno ... Sto se tice istorije Sarajeva znam je dovoljno ALI se ne opterecujem njom .. Meni je bitna samo istorija MOG kluba ...

A posto je Zeljo u posljednje vrijeme takav kakav jeste a ove godine posebno (nikakav) onda mi ostaje samo istorija .. :-? ... Ili da probam gledati u buducnost ... :lol:
DobroJutroKolumbo

#1666 Re: FK Zeljeznicar

Plavih_11 wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:
Star sam 33 godine ako je to dovoljno ... Sto se tice istorije Sarajeva znam je dovoljno ALI se ne opterecujem njom .. Meni je bitna samo istorija MOG kluba ...

A posto je Zeljo u posljednje vrijeme takav kakav jeste a ove godine posebno (nikakav) onda mi ostaje samo istorija .. :-? ... Ili da probam gledati u buducnost ... :lol:
Baci kasike... :lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#1667 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

DobroJutroKolumbo wrote:
Plavih_11 wrote: Star sam 33 godine ako je to dovoljno ... Sto se tice istorije Sarajeva znam je dovoljno ALI se ne opterecujem njom .. Meni je bitna samo istorija MOG kluba ...

Baci kasike... :lol: :lol: :lol:
Zvao sam Milana taratologa ali nije mi ni on nista mogao reci ... Pa i vidovitu Dzemilu, Aziru .. Ali niko nista ... :lol: :lol:
elSaik

#1668 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Plavih_11 wrote: Bezveze ti je prica kad su i jedni i drugi navijaci isti. Rjetko kad se slozimo oko sudije, tako je bilo uvjek, tako je sada i tako ce i ostati .. Ima ih koji i sada kazu da je onaj svabo sto je sudio finale bio naklonjen Zelji ..
Pa i dan danas se trznu iz sna i viču "nije ofsajd!" 8-)
Charuga
Globalni moderator

#1669 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

elSaik wrote:
Plavih_11 wrote: Bezveze ti je prica kad su i jedni i drugi navijaci isti. Rjetko kad se slozimo oko sudije, tako je bilo uvjek, tako je sada i tako ce i ostati .. Ima ih koji i sada kazu da je onaj svabo sto je sudio finale bio naklonjen Zelji ..
Pa i dan danas se trznu iz sna i viču "nije ofsajd!" 8-)
:lol: :lol: :lol:

To je ta istorija o kojoj sam maloprije pricao ... :sad:
tazmaniaBAN

#1670 Re: FK Zeljeznicar

Post by tazmaniaBAN »

VECERAS SVI PUTEVI VODE NA GRBAVICU !!!

NAKON 17 GODINA 4 MIJESECA I 19 DANA PONOVO SIJAJU MASHALLAH !!!!! 8-)
Wind

#1671 Re: FK Zeljeznicar

Post by Wind »

Pripreme....

Image
Wind

#1672 Re: FK Zeljeznicar

Post by Wind »

...za veceras...

Image
tazmaniaBAN

#1673 Re: FK Zeljeznicar

Post by tazmaniaBAN »

:thumbup:
The 51st State

#1674 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

cijenim da je vase rasplozenje slicno onom kada je pecinski covjek otkrio vatru...
alan ford 26

#1675 Re: FK Zeljeznicar

Post by alan ford 26 »

Halo pecinski, ajd malo procitaj to sto si napisao pa vidi smisao te "recenice". Nemozes ti shvatiti, jer upravo imas mozak jednog neandertalca.
Mozda kad budete imali stadion al vlastiti pa mozda, mozda, mozda, mozda...............osjetite nesto ovako
Post Reply