Ne znam sta je tebe u ovoj gore recenici toliko pogodilo osim ako nisi licno Nisko?!herbion wrote:Sta se busate nad Olimpikom gledate nam u guzove a zelja vam se nece ispuniti,cekajte svoje kriminalce a mi ih hvala Bogu nemamo u klubu,SMRADU.Cafe Camargue wrote:ta pička nisko može da se kofrči samo po grbavici, nek jede govna zajedno sa gracićem i ostalim profiterima. uostalom, jebeš ih, nisu vrijedni komentara
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bordolini
#1651 Re: FK Sarajevo
-
herbion
#1652 Re: FK Sarajevo
Muco,Dzeko,Baljak,Merdan i dr.veoma simpa likovi bh fudbala,ne talasaj i ne trazi niko da volis Olimpik,tri godine tri lige i sada smo ispred vas.Kriminal vam je odavno uhvatio klub i jadna vam je ova sezona.Olimpiku nije mjerilo Sarajevo jer ste jako slabi ove godine.Cafe Camargue wrote:nemojmo se vrijeđat, gracić jeste profiter to znam iz perioda dok je bio u FCS. a nisko je ... karna obična. nadam se da ti nisi jedan od ove dvojice.herbion wrote:Sta se busate nad Olimpikom gledate nam u guzove a zelja vam se nece ispuniti,cekajte svoje kriminalce a mi ih hvala Bogu nemamo u klubu,SMRADU.Cafe Camargue wrote:ta pička nisko može da se kofrči samo po grbavici, nek jede govna zajedno sa gracićem i ostalim profiterima. uostalom, jebeš ih, nisu vrijedni komentara
ne pada mi na pamet da se busam nad Olimpikom, to kad bih ikada i pomislio da uradim, prestao bih gledat Sarajevo
likovi koji okružuju Olimpik su antipatični, a Olimpik bez simpatija Sarajlija nema šta da radi ni u Premijer ligi niti uopšte.
osim ako ne služi za neke kriminalne aktivnosti.
-
Cafe Camargue
#1653 Re: FK Sarajevo
čekaj, jel se sad ovo prepucavamo
nemam snage... vidimo se na proljeće
nemam snage... vidimo se na proljeće
-
stolac-SARAJEVO
#1654 Re: FK Sarajevo
Ovako.Nikad na ovome forumu nisam zelio reagovati na neke provokoacije ili nekoga uvrijediti al' sad moram.
@herbion-sta ti imas govoriti o gledanju u necije guzove jer sam siguran da ti lizes Gracicu pakas (mozda i za pare).Nisam bio na utakmici(fakultet,postovanje odluke UNFKS-a i Igora Puljica) al ono sto sam cuo na RTV Vogosci i one uvrede upucene Sarajevu i Hordama je olicenje primitivizma,koje dovoljno govore o mentalnom sklopu i inteligenciji "navijaca" (ako takvi i postoje) Olimpika.Kompleksasi koji su otjerani sa NASEG SJEVERA sada svoje komplekse zele lijeciti na utakmicama protiv Sarajeva (VOLIS A MRZIS
).
I jos jedna stvar.Mrtvi sam pitar al znaj da vecu tradiciju i renome ima treci tim Zelje i da su mi drazi oni,nego vi.Taman da Sarajevo i Zeljo zaigraju Ligu Kantona opet ce imati ono sto vi nikada necete imati-TRADICIJU-SVOJE LEGENDE-POSTOVANJE-I BOLESNIKE BORDO I PLAVE BOJE.
p.s.
Mora da si nekada navijao ili za Sarajevo ili za Zelju,pa ti tesko pada sto ni uz sudije,ni uz nasu tragediju,ni uz los teren ni sa novcem ne mozete uzeti Sarajevo(MOZDA JOS UVIJEK TVOJU LJUBAV-AL KOMPLEKS TI NE DA DA TO PRIZNAS).
p.s.s.
Zamolio bih sada i navijace Sarajevu(bracu pitare) i Manijake da vise ne odgovaraju na postove herbiona i slicnih njemu.Mi imamo nase klubove,nase ljubavi i nasa prepucavanja.
@herbion-sta ti imas govoriti o gledanju u necije guzove jer sam siguran da ti lizes Gracicu pakas (mozda i za pare).Nisam bio na utakmici(fakultet,postovanje odluke UNFKS-a i Igora Puljica) al ono sto sam cuo na RTV Vogosci i one uvrede upucene Sarajevu i Hordama je olicenje primitivizma,koje dovoljno govore o mentalnom sklopu i inteligenciji "navijaca" (ako takvi i postoje) Olimpika.Kompleksasi koji su otjerani sa NASEG SJEVERA sada svoje komplekse zele lijeciti na utakmicama protiv Sarajeva (VOLIS A MRZIS
I jos jedna stvar.Mrtvi sam pitar al znaj da vecu tradiciju i renome ima treci tim Zelje i da su mi drazi oni,nego vi.Taman da Sarajevo i Zeljo zaigraju Ligu Kantona opet ce imati ono sto vi nikada necete imati-TRADICIJU-SVOJE LEGENDE-POSTOVANJE-I BOLESNIKE BORDO I PLAVE BOJE.
p.s.
Mora da si nekada navijao ili za Sarajevo ili za Zelju,pa ti tesko pada sto ni uz sudije,ni uz nasu tragediju,ni uz los teren ni sa novcem ne mozete uzeti Sarajevo(MOZDA JOS UVIJEK TVOJU LJUBAV-AL KOMPLEKS TI NE DA DA TO PRIZNAS).
p.s.s.
Zamolio bih sada i navijace Sarajevu(bracu pitare) i Manijake da vise ne odgovaraju na postove herbiona i slicnih njemu.Mi imamo nase klubove,nase ljubavi i nasa prepucavanja.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1656 Re: FK Sarajevo
Sta glumis ti Herbion?
Po tome sto je nik "ng" prisutan na jednom drugom forumu,a nik "herbion" na ovom sa-x forumu,U ISTO VRIJEME,vrlo vjerovatno je da se ista osoba krije iza ova dva nika..a svi znamo ko je ta osoba.
Interesantan je komentar tebe Herbion na temi F.K Olimpik na ovom forumu,poslije saznanja da navijaci Sarajeva nece doci na utakmicu.
Cak se nisi mogao sputati ,jer si znao zbog cega necemo doci na ovu utakmicu,nego si poceo da pljujes i napadas sviju i svakoga. cak si rekao da se iza naseg nedolaska krije neka zavjera
,frakcija,placenici bla bla bla.
Sta sve nisi rekao,a sve zbog toga sto ste uplanirali dobar profit od nas navijaca Sarajeva,pa ste karte za ovu utakmicu odredili od 10 i 20 KM.
Znam,vi bi majku svoju za novac prodali. Klasican dokaz je to sto ste za drugi klub poceli navijati i kao drugi klub poceli uzdizati..mnogo to govori o vasim (mislim na ovu bjednu podrsku Olimpiku) karakternim crtama.
I da Nijaz Gracic nema aferima iza sebe
. Kada mu je valjala SDA da dobije ekskluzivitet za postavljanje velikih plakata po gradu sarajevu,glavni je bojovnik te stranke bio.
sada kada je vidio licni tal sa nacelnikom opstine Damirom Hadzicem,sada mu je zakletva SDP,iznajmljivanje plakata pred prosle izbore daje im u pola cijene,a kcerka mu na listi te stranke.
A da ne pricam o "projektu" bordo piva,gdje je sve pod paravanom f.k Sarajevo,sve zaradjeno od prodaje tog artikla uzimao u svoj djep.
Nemoj mi samo o Nijazu,i ekipi oko njega ,i o postenju i moralnosti.
A Mi,mi smo svjesni ko su pljackasi i nesposobnjakovici u nasem klubu,i mi cemo se izboriti da oni odu. Samo trenutna situacija je ublazila malo ostirucu cijele te borbe,ali vjeruj mi,borba traje ne na ulici ili tribini,kako neki ocekuju,vec mnogo mnogo adekvatnijim metodama i putevima.
Samo sabura,a ti se ne sekiraj za f.k Sarajevo.
Po tome sto je nik "ng" prisutan na jednom drugom forumu,a nik "herbion" na ovom sa-x forumu,U ISTO VRIJEME,vrlo vjerovatno je da se ista osoba krije iza ova dva nika..a svi znamo ko je ta osoba.
Interesantan je komentar tebe Herbion na temi F.K Olimpik na ovom forumu,poslije saznanja da navijaci Sarajeva nece doci na utakmicu.
Cak se nisi mogao sputati ,jer si znao zbog cega necemo doci na ovu utakmicu,nego si poceo da pljujes i napadas sviju i svakoga. cak si rekao da se iza naseg nedolaska krije neka zavjera
Sta sve nisi rekao,a sve zbog toga sto ste uplanirali dobar profit od nas navijaca Sarajeva,pa ste karte za ovu utakmicu odredili od 10 i 20 KM.
Znam,vi bi majku svoju za novac prodali. Klasican dokaz je to sto ste za drugi klub poceli navijati i kao drugi klub poceli uzdizati..mnogo to govori o vasim (mislim na ovu bjednu podrsku Olimpiku) karakternim crtama.
I da Nijaz Gracic nema aferima iza sebe
sada kada je vidio licni tal sa nacelnikom opstine Damirom Hadzicem,sada mu je zakletva SDP,iznajmljivanje plakata pred prosle izbore daje im u pola cijene,a kcerka mu na listi te stranke.
A da ne pricam o "projektu" bordo piva,gdje je sve pod paravanom f.k Sarajevo,sve zaradjeno od prodaje tog artikla uzimao u svoj djep.
Nemoj mi samo o Nijazu,i ekipi oko njega ,i o postenju i moralnosti.
A Mi,mi smo svjesni ko su pljackasi i nesposobnjakovici u nasem klubu,i mi cemo se izboriti da oni odu. Samo trenutna situacija je ublazila malo ostirucu cijele te borbe,ali vjeruj mi,borba traje ne na ulici ili tribini,kako neki ocekuju,vec mnogo mnogo adekvatnijim metodama i putevima.
Samo sabura,a ti se ne sekiraj za f.k Sarajevo.
Last edited by -LIBERO- on 14/10/2009 00:19, edited 1 time in total.
-
lolo_lolo
#1657 Re: FK Sarajevo
nijaz je kloc
herbion je kloc
olimpik je *****
herbion je kloc
olimpik je *****
-
lolo_lolo
#1658 Re: FK Sarajevo
nijaz je herbion
sram te bilo klocu
sram te bilo klocu
- burek_in_space
#1659 Re: FK Sarajevo
]
herbion i lolo_lolo ban, stolac-SARAJEVO takodje.
Drzhite se pravila foruma!
herbion wrote:Sta se busate nad Olimpikom gledate nam u guzove a zelja vam se nece ispuniti,cekajte svoje kriminalce a mi ih hvala Bogu nemamo u klubu,SMRADU.Cafe Camargue wrote:ta pička nisko može da se kofrči samo po grbavici, nek jede govna zajedno sa gracićem i ostalim profiterima. uostalom, jebeš ih, nisu vrijedni komentara
lolo_lolo wrote:nijaz je kloc
herbion je kloc
olimpik je *****
herbion i lolo_lolo ban, stolac-SARAJEVO takodje.
Drzhite se pravila foruma!
-
ibizza
#1660 Re: FK Sarajevo
a vidi sad,herbion nije online ovdje,a ng nije online na nasem forumu...lolo_lolo wrote:nijaz je herbion
sram te bilo klocu
-
herbion
#1661 Re: FK Sarajevo
O liku i djelu Nijaza necu govoriti,nema pakosti ni mrznje prema bilo kome ili klubu. Ja sam u svojim postovima upozoravao sta se desava u Sarajevu.I danas igraci i UO su bili preplaseni i dugo su sa Nijazom pricali,radi se o strahu sta ce biti u narednim danima sa klubom FKS.Vi volite da vam se povladjuje j..ga drugaciji sam.Necu vam vise smetati. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1662 Re: FK Sarajevo
Hajd' Nijaze ziv bio zdra'oo.
Igraci se nemaju sta brinuti sta ce sa Sarajevom biti,a i GO isto tako. GO ima se brinuti sta ce sa njima biti...ali to je neka druga tema.
Igraci se nemaju sta brinuti sta ce sa Sarajevom biti,a i GO isto tako. GO ima se brinuti sta ce sa njima biti...ali to je neka druga tema.
-
ibizza
#1663 Re: FK Sarajevo
FKS ce nadziviti sviju nas,a za Olimpik nisam siguranherbion wrote:O liku i djelu Nijaza necu govoriti,nema pakosti ni mrznje prema bilo kome ili klubu. Ja sam u svojim postovima upozoravao sta se desava u Sarajevu.I danas igraci i UO su bili preplaseni i dugo su sa Nijazom pricali,radi se o strahu sta ce biti u narednim danima sa klubom FKS.Vi volite da vam se povladjuje j..ga drugaciji sam.Necu vam vise smetati.
-
Alkos
#1664 Re: FK Sarajevo
Zar Olimpik ima navijace, osim ovog herbiona?!
Neki igraci Olimpika su bili na Vedranovoj sahrani, pa im ovim putem moram skinuti kapu!
Ne bih zelio komentarisati Gracica i co. i sve te psovke upucene prema klubu, igracima i navijacima... Mogu samo napisati pacenici, djerzelez broj 2.
Neki igraci Olimpika su bili na Vedranovoj sahrani, pa im ovim putem moram skinuti kapu!
Ne bih zelio komentarisati Gracica i co. i sve te psovke upucene prema klubu, igracima i navijacima... Mogu samo napisati pacenici, djerzelez broj 2.
-
Moraless
#1665 Re: FK Sarajevo
to su sve mahom bili bivsi igraci fks kurto suljević itd ... pa neće spalević doći, vjeruj taj bi nas davno pobio takođe da moze ... ravnogoracAlkos wrote:Zar Olimpik ima navijace, osim ovog herbiona?!![]()
- strong69
#1666 Re: FK Sarajevo
Cafe Camargue wrote:![]()
Srcem biti vezan, u tome lezi snaga...
-
UPS
#1667 Re: FK Sarajevo
Ne znam odakle vam snaga da se sa njim uopste raspravljate? Pustite herbiona nek zivi svoj zivot i mirna bosna. Nije vrijedno rasprave, njemu njegovo, nama nase....
Samo mi je krivo sto je komesar dopustio da se utakmica odigra. mislim da je bez potrebe unisten teren na grbavici a vec sljedeci vikend opet idu dvije utakmice tamo. Boga mi, tesko komsijama po onakvom terenu, bice pravo tesko igrati. a onda opet olimpik u nedelju
Samo mi je krivo sto je komesar dopustio da se utakmica odigra. mislim da je bez potrebe unisten teren na grbavici a vec sljedeci vikend opet idu dvije utakmice tamo. Boga mi, tesko komsijama po onakvom terenu, bice pravo tesko igrati. a onda opet olimpik u nedelju
- karanana
#1668 Re: FK Sarajevo
nek igraju na onom pomocnom sa vjestackom travom
-
lolo_lolo
#1669 Re: FK Sarajevo
SAOPSTENJE ZA UTAKMICU PROTIV ZVIJEZDE
Prije svega zelimo da se zahvalimo svima koji su ispostovali molbu UNFKS koja je donesena uz saglasnost Igora Puljica, brata pokojnog Vedrana, koja je podrazumjevala neodlazak na utakmicu protiv Olimpika. Time smo jos jednom pokazali svoju sloznost.
Zivot ide dalje, a samim tim i utakmice naseg kluba. Prva nas ceka u iducu subotu, koja ce vjerovatno biti i najteza za nas sviju jer u ovim teskim trenucima nikome nije do pjevanja, skakanja i radovanja golovima naseg kluba, ali vjerujemo da bi Vedran upravo to zelio od nas, tj. da ne stajemo vec da iz ovog izadjemo jaci, glasniji i slozniji nego ikada prije.
Iz tog razloga, za samo ovu jednu utakmicu molimo sve navijace Sarajeva, pogotovo one sa istoka i zapada, da narednu subotu budemo svi na najvatrenijoj tribini naseg stadiona, bas onoj gdje je i nas pokojni Vedran stajao i bodrio svoj klub svaku drugu subotu i na taj nacin mu odamo pocast onako kako samo mi to znamo - vatreno, ponosno, najbolje!
Molimo vas sviju da dodjete bar 10 minuta prije pocetka(koji je zakazan za 15h kako za sad stvari stoje) da bi koreografija koja ce biti pripremljena njemu u cast ispala perfektno. Takodjer, sve vas koji inace niste redovni na sjevernoj tribini molimo da, ako nista, ovu tekmu svih 90 minuta svoje grlo i dlanove ne stedite za nas klub i naseg brata Vedrana.
Neka u subotu do Listice odzvanja Vedranovo ime!
SVI NA SJEVER!
Prije svega zelimo da se zahvalimo svima koji su ispostovali molbu UNFKS koja je donesena uz saglasnost Igora Puljica, brata pokojnog Vedrana, koja je podrazumjevala neodlazak na utakmicu protiv Olimpika. Time smo jos jednom pokazali svoju sloznost.
Zivot ide dalje, a samim tim i utakmice naseg kluba. Prva nas ceka u iducu subotu, koja ce vjerovatno biti i najteza za nas sviju jer u ovim teskim trenucima nikome nije do pjevanja, skakanja i radovanja golovima naseg kluba, ali vjerujemo da bi Vedran upravo to zelio od nas, tj. da ne stajemo vec da iz ovog izadjemo jaci, glasniji i slozniji nego ikada prije.
Iz tog razloga, za samo ovu jednu utakmicu molimo sve navijace Sarajeva, pogotovo one sa istoka i zapada, da narednu subotu budemo svi na najvatrenijoj tribini naseg stadiona, bas onoj gdje je i nas pokojni Vedran stajao i bodrio svoj klub svaku drugu subotu i na taj nacin mu odamo pocast onako kako samo mi to znamo - vatreno, ponosno, najbolje!
Molimo vas sviju da dodjete bar 10 minuta prije pocetka(koji je zakazan za 15h kako za sad stvari stoje) da bi koreografija koja ce biti pripremljena njemu u cast ispala perfektno. Takodjer, sve vas koji inace niste redovni na sjevernoj tribini molimo da, ako nista, ovu tekmu svih 90 minuta svoje grlo i dlanove ne stedite za nas klub i naseg brata Vedrana.
Neka u subotu do Listice odzvanja Vedranovo ime!
SVI NA SJEVER!
-
Alkos
#1670 Re: FK Sarajevo
Nadam se da su pojedincima sada jasnije neke stvari...
hvala
hvala
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#1671 Re: FK Sarajevo
Hajmo braco svi na SJEVER i zbog naseg Vedrana ,i zbog nas samih da se na castan,a navijacki,nacin oduzimo tom momku.
Svi na sjever,svi k'o jedan
Svi na sjever,svi k'o jedan
- Charuga
- Globalni moderator
#1673 Re: FK Sarajevo
Uhićen policajac iz Ljubuškog osumnjičen za ubojstvo Vedrana Puljića
http://www.bljesak.info/content/view/40027/155/
http://www.bljesak.info/content/view/40027/155/
-
The 51st State
#1674 Re: FK Sarajevo
Jedina verzija koja se cijelo vrijeme nije mjenala vezanu za tragediju u sirokom brijegu, je verzija hordi zla, koja se evo i potvrdjuje sa nalazima FMUP-a. Nadam se, da ce barem zrno pravde biti ucinjeno za pokojnog Vedrana i ostale ranjene navijace..., a ovi intelektualni mastrubatori neka i dalje svrsavaju na svoje mentalne bljuvotine, naravno sami ce se prepoznati..., bilo ih je i previse na ovom forumu za cist razum da to podnese od 04.10.2009.
- Charuga
- Globalni moderator
#1675 Re: FK Sarajevo
U potpunosti se slazem sa tobom i to je jedna jako rjetka situacija ..The 51st State wrote:Jedina verzija koja se cijelo vrijeme nije mjenala vezanu za tragediju u sirokom brijegu, je verzija hordi zla, koja se evo i potvrdjuje sa nalazima FMUP-a. Nadam se, da ce barem zrno pravde biti ucinjeno za pokojnog Vedrana i ostale ranjene navijace..., a ovi intelektualni mastrubatori neka i dalje svrsavaju na svoje mentalne bljuvotine, naravno sami ce se prepoznati..., bilo ih je i previse na ovom forumu za cist razum da to podnese od 04.10.2009.
Svasta bi sad napisao tim likovima koje si prozvao ali necu, da se opet ne rasplamsa!