English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Globus
#1651 Re: English Premier League
teska je bolest kad navijas za jedan tim i sve ono sto drugi timovi rade ponizavas a ciki ti si za anala svih vrsta
-
EnglishmanInBosnia
#1652 Re: English Premier League
Uh, umal' da zaboravim, druze @do_tokija, cestitam na ovoj slatkoj pobjedi.do_tokija wrote:villa jes zasluzila ligu sampiona ali ne vjerujem da ce uspjeti sudije ce pogurati liverpool ko je gledao danas utakmicu mogao se uvjeriti o kakvim se dajverima tu radi pogotovo onaj licemjerni gerard dva puta je simulirao a novinarima izjavljuje da je to nesportski da bi on rado porazgovarao sa igracima koji simuliraju ( vjerovatno da razjene iskustva i savjete) i da ih nagovori da to ne rade
![]()
arsenal je bio dobar obzirom na povrede i to da je igrao bez klasicnog spica da su tu bili napadaci a arshavin bio tu izmedu veze i napada to bi bilo ponizavanje liverpoola!
Naravno cestitke idu i nasim ostalim drugovima uz malo grova da proslavimo.
----------------------------------------
Moram se osvrnuti na Globusovo reagovanje, pa jesi li gledao utakmicu, cak je Agger 2 puta simulirao kako
bi AA-47 dobio zuti.
Ovom prilikom, samo da pohvalimo Songa koji je maestralan.
- Globus
#1653 Re: English Premier League
Lik prica sam sa sobom jbt ovo nidje ovako nema
- ultima_palabra
#1654 Re: English Premier League
do_tokija wrote:onaj licemjerni gerard dva puta je simulirao a novinarima izjavljuje da je to nesportski da bi on rado porazgovarao sa igracima koji simuliraju ( vjerovatno da razjene iskustva i savjete)
-
Bordolini
#1655 Re: English Premier League
ne prica, samo se dopisujeGlobus wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lik prica sam sa sobom jbt ovo nidje ovako nema![]()
Svaka ti cast
- JThomas
#1656 Re: English Premier League
canga/hidrant/cikular je jedan lik, a paja/do_tokija/art vandaley drugi.
bar mislim
bar mislim
- Trasimaco
#1657 Re: English Premier League
Mozes ti i bolje od toga.EnglishmanInBosnia wrote:Slusajte Transica, on je cool i zna kad ce padati kisa, a i smajliji su mu fensi.
Jako je puno neocekivanih rezultata bilo ovaj vikend. Nisam se proslavio na kladionici.
- cyprus
#1658 Re: English Premier League
Danas sam prvi put u životu navijo za L'pool, jer ko će ovog/ove sad čitat po forumuJThomas wrote:canga/hidrant/cikular je jedan lik, a paja/do_tokija/art vandaley drugi.
bar mislim
PS A nemoguće da ovakva dva uma na planeti postoje. Jok
- 2407
#1659 Re: English Premier League
Ista stvar kod mene. Podsjeca me na mog dobrog jarana zbog kojeg sam zamrzio ManUtd iz dna duse iako je to bio jedini tim koji sam simpatisao u engleskoj. Da ovaj kojim slucajem prica ovoliko za mantud, pomislio bih da iz stoji moj jaran. Ista spika, ista argumentacija odnosno ne postojanje argumentacije itd. Najbolje je bilo kad bi se raspravljali o xy igraci iz manchestera i on u nedostatku argumentacije mrtav ozbiljan kaze haha radujel se iko bolje kad da go nego xy igrac aaaajjjjjjjjjjjjjjjj :headbang:cyprus wrote: Danas sam prvi put u životu navijo za L'pool, jer ko će ovog/ove sad čitat po forumu, mislim da je ovo najbolji način za pravit antipropagandu nekom timu
. Čak mislim da ciki u stvarnom životu mrzi Arsenal iz dna duše pa zato ovo radi
![]()
PS A nemoguće da ovakva dva uma na planeti postoje. Jok![]()
Sumnjam da je ovo tacno. Nemoguce da je svaki navijac arsenala, koji usput voli i englesko govno samo zbog toga sto je englesko, pokazuju ovoliku dozu iracionalnosti i zaludjenosti. Mislim da bi se preostali arsenalovci trebali udruziti i uciniti nesto po pitanju cikija, jer im sroza image cluba do kraja, barem ovdje na forumu.JThomas wrote:canga/hidrant/cikular je jedan lik, a paja/do_tokija/art vandaley drugi.
bar mislim
p.s.
Ako ima nesto dobro kod cikija, to je sto ce svijet s vremenom poceti mrziti engleze i sve sto je englesko
- alijagoro
#1660 Re: English Premier League
Bezveze se nervirate oko cikija covjek pise svoje neke vizije i svoju neku argumentaciju nemojte se obazirati na to i gotova prica a ne vi ko neka djeca
i meni smetaju neki na forumu politika koji se samo ponavljaju nekolika godina ali ja ih ne citam i to je to.Danas Arsenal pobjedi i to je najvaznije u srijedu Burnley opet gostovanje http://www.youtube.com/watch?v=LKJ_zCHLoKU evo jedna dobra pjesma o najboljem treneru na svijetu imaju dobre rime o Fergusonu i Maurinju
.
-
Bordolini
#1661 Re: English Premier League
Dobar je AW ali sve vise navijaca mu okrece ledja jer je pravi cheaper kad su transferi u pitanju. Jebo i ljepotu igre, i najmladju ekipu u Evropi ako nema pehara a navijaci to traze. Arsenal je danasnjom pobjedom opet uhvatio prikljucak, vidjecemo koliko ce im trebati da opet kiksaju. Dolazi pravo gust raspored, neki igraci odlaze u Africu, lista povrijedjenih nije nikad bila duza, u Januaru ce se morati odrijesiti kesa ako misli bilo sta konkretno napraviti ove godine. Pri tome ne mislim na neku mlitavu djecurliju jer takvih u Arsenalu ima metar (vecina ih je povrijedjena) vec na pravog target man-a koji ce se moci nositi s protivnickom odbranom i pri tome ostati nepovrijedjen. Lijepo bi bilo regulisati i pitanje golmana kad me je vec krenulo.alijagoro wrote: http://www.youtube.com/watch?v=LKJ_zCHLoKU evo jedna dobra pjesma o najboljem treneru na svijetu imaju dobre rime o Fergusonu i Maurinju.
Nego, zaboravih napisati, danas su se Goonersi solidno (za englesku ligu mislim
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1662 Re: English Premier League
Ma zasluzena pobjeda Arenala, rafa je jednostavno dno dnacyprus wrote:Danas sam prvi put u životu navijo za L'pool, jer ko će ovog/ove sad čitat po forumuJThomas wrote:canga/hidrant/cikular je jedan lik, a paja/do_tokija/art vandaley drugi.
bar mislim, mislim da je ovo najbolji način za pravit antipropagandu nekom timu
. Čak mislim da ciki u stvarnom životu mrzi Arsenal iz dna duše pa zato ovo radi
![]()
PS A nemoguće da ovakva dva uma na planeti postoje. Jok![]()
p.s. ciki briljira na jednom drugom forumu, cak se i zaljubio
-
EnglishmanInBosnia
#1663 Re: English Premier League
Wenger je najbolji trener sto ga je svijet ikad vidio i niko njemu od pravih navijaca ne okrece leda.
Neka megalomanska pojacanja nisu potrebna, harmonija u ekipi je odlicna.
@cyprus, naravno da si navijao za Losere jer je Arsenal zanijetio da vas preskoci vec u naredne dvije sedmice.
Neka megalomanska pojacanja nisu potrebna, harmonija u ekipi je odlicna.
@cyprus, naravno da si navijao za Losere jer je Arsenal zanijetio da vas preskoci vec u naredne dvije sedmice.
- ultima_palabra
#1664 Re: English Premier League
Ma i ja vas ne kontam ako vam je odrednica za koga ćete navijati to što neko dijete trola na forumu 
- Trasimaco
#1665 Re: English Premier League
EnglishmanInBosnia wrote:Wenger je najbolji trener sto ga je svijet ikad vidio
Otkad sam poceo pratiti ovaj topic, trbusni misici su mi postali znatno cvrsci.
Ciganko, hvala od srca!
- belafonte
#1666 Re: English Premier League
Zakuhalo se opasno, taman se dvije ekipe iskristalisale u borbi za titulu, kad eto ti Arsenala iz mrtvih hahhahh
Ovaj vikend je bio malo je reci cudan, nerealni rezultati skroz, da ManU ne moze zabit gola na Old Trafordu, da Totenham izgubi od Wolvesa na svom terenu nakon sjajnih partija protiv Ville i Evertona u gostima, da Everton uzme ni kriv ni duzan bod na Stamfordu, ludara
Kapa dole Arsenalu, imali su srece sa onim autogolom koji im je dao podsticaj za preokret, Arshavin
, mozda im se vratilo za onaj nesretni poraz protiv Manua i prelaganu pobjedu Chelsea, uglavnom Arsenal je tu, ko fali hmmmm ah da, Liverpool, oo drame odose u ambis ljudi sa Rafom, mada su odigrali odlicno prvo poluvrijeme al igra se 90 min, oo sta bi od onog kluba, sad strahuju od Wigana na svom terenu, nerealno fakat, mislim da su oni sad suoceni sa nikad vecim pritiskom, drugo je pritisak kad se boris za titulu a imas igru i rezultate iza sebe a drugo borba za 4. mjesto i tones u ambis
Bice zanimljivo pratit Liverpool, Rafu sigurno nece otpustit, a ekipi trenutno treba pozitivni sok sa novim trenerom vise nego udisanje have
Ovaj vikend je bio malo je reci cudan, nerealni rezultati skroz, da ManU ne moze zabit gola na Old Trafordu, da Totenham izgubi od Wolvesa na svom terenu nakon sjajnih partija protiv Ville i Evertona u gostima, da Everton uzme ni kriv ni duzan bod na Stamfordu, ludara
Kapa dole Arsenalu, imali su srece sa onim autogolom koji im je dao podsticaj za preokret, Arshavin
Bice zanimljivo pratit Liverpool, Rafu sigurno nece otpustit, a ekipi trenutno treba pozitivni sok sa novim trenerom vise nego udisanje have
- ultima_palabra
#1667 Re: English Premier League
Ma Rafa je ko Ćiro, čim dođe par loših rezultata, on krene s "patriotskom"
Kako se divi Bill Shanklyju, kako slijedi njegov put i slično
Onda navijači krenu sa peticijama podrške i slično, ali sve do jednom
Onda navijači krenu sa peticijama podrške i slično, ali sve do jednom
- do_tokija
#1668 Re: English Premier League
GRAHAM POLL: William Gallas' challenge on Steven Gerrard WAS a penalty
Why Howard Webb did not award Steven Gerrard a penalty when William Gallas clearly brought him down with a foul tackle in the first half will remain a mystery due to match officials’ enforced silence.
Whether it was Gerrard’s previous record of going down a little too easily that sowed doubt in the mind of England’s top-rated referee, or just a poor viewing angle, the correct decision was not made and Liverpool lost a chance to take the lead.
The reason was certainly not that offered by Gallas’s colleague Thomas Vermaelen, who claimed it couldn’t have been a foul as the ball had travelled too far away from the Liverpool skipper.
kakav idiot zaboravio je dodati da je gallas zasluzio tri zuta kartona 
Why Howard Webb did not award Steven Gerrard a penalty when William Gallas clearly brought him down with a foul tackle in the first half will remain a mystery due to match officials’ enforced silence.
Whether it was Gerrard’s previous record of going down a little too easily that sowed doubt in the mind of England’s top-rated referee, or just a poor viewing angle, the correct decision was not made and Liverpool lost a chance to take the lead.
The reason was certainly not that offered by Gallas’s colleague Thomas Vermaelen, who claimed it couldn’t have been a foul as the ball had travelled too far away from the Liverpool skipper.
- ja.neron
#1669 Re: English Premier League
ja.neron wrote:arsenal fc
MANCHESTER UNITED
liverpool fc
-
EnglishmanInBosnia
#1670 Re: English Premier League
kakavdanakneiskustvu wrote: p.s. obratite pažnju na riječ zanijetio u njegovom posljednjem postu na ovoj temi
Ako se na moj post odnosi, onda ne vidim u cemu je problem.
@ja.neron, haj ti malo medu raju da sam ne pricas sam sa sobom.
- ja.neron
#1671 Re: English Premier League
ja sam postavio činjenice ako ti se one ne sviđaju žali se svome wengeru koji ima trenutno najduži staž u Premier Ligi nakon Fergusona, a titulu svake prestupne godine osvojiEnglishmanInBosnia wrote: @ja.neron, haj ti malo medu raju da sam ne pricas sam sa sobom.
- ja.neron
#1672 Re: English Premier League
Top 10 of the greatest managers in British football history
bezobrazni novinari ne znaju da je wenger najbolji trener svih vremena u Veliko Britaniji
bezobrazni novinari ne znaju da je wenger najbolji trener svih vremena u Veliko Britaniji
- ja.neron
#1673 Re: English Premier League
za ljubitelje fudbala
50 NAJBOLJIH ILI NAJGORIH U FUDBALU
na dnu stranice imate linkove za izbore najboljih ili najgorih u fudbalu
50 NAJBOLJIH ILI NAJGORIH U FUDBALU
na dnu stranice imate linkove za izbore najboljih ili najgorih u fudbalu
- Trasimaco
#1674 Re: English Premier League
Care, nista ti ta lista ne vazi dok ne vidimo detaljnu analizu najveceg autoriteta na forumu. 
- do_tokija
#1675 Re: English Premier League
sta bi sa rooneyem nema kazne za simuliranje
posteni united ocekujem slijedece kolo izvinjenje i penal za united ipak bezobrazluk covjek se fino bacio a on mu zuti za simuliranje sramota nije tako ferguson navikao i to jos samo 4. minute produzetka bilo ne mogu da vjerujem pa ferguson je to sve fino sracunao trebalo je biti bar 10. minuta nadoknade!