SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Cholina_Lokica
#1651 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
valjda je bila sa nekim na motoru, ne znam ni ja tacno... kazu da nije izgledala zivo 
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#1652 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Koliko sam uspjela vidjeti iz tramvaja neko je lezao na podu i ozivljavali su ga(nju).Druge zrtve ja nisam vidjela
Bas mi je zao 
- Cholina_Lokica
#1653 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa to je ta cura valjda...
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#1654 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Vjerovatno.....Samo cekam da cujem neke konkretne dokaze ko je djevojka..... 
- bavi
#1655 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja sam prošla sa autom nešto iza 22:00 sata. Bila je jos živa, ali mislim da neće dočekati jutro 
-
lolo_lolo
#1656 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zasto ovaj smajli
cura je sjela na motor i znala sta je ocekuje,brza voznja,kurcenje neko
i sta sad,da je zalim,tugujem,placem,ma zaboli me
osoba sa imalo razuma nikad nece sjesti na bilo kakav motor,pogotovo na ove trkace
da mi ga otac vozi,ja ne bi sjeo,pogotovo u sarajevu,gdje znam kakav je saobracaj
ti ljudi na motorima me najmanje zanimaju,sto ih je manje na motorima,ja sam sigurniji,kao i vecina nevinih pjesaka i ucesnika u saobracaju
osoba sa imalo razuma nikad nece sjesti na bilo kakav motor,pogotovo na ove trkace
da mi ga otac vozi,ja ne bi sjeo,pogotovo u sarajevu,gdje znam kakav je saobracaj
ti ljudi na motorima me najmanje zanimaju,sto ih je manje na motorima,ja sam sigurniji,kao i vecina nevinih pjesaka i ucesnika u saobracaju
- hotazmaj
#1657 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
lolo_lolo wrote:zasto ovaj smajli![]()
Zamisli kad bi ja rekao: Sto je manje auta to smo mi sigurniji. Pa sad ti kontaj sta ja tebi mislimi zelim. Al eto nemam se namjeru prepirati sa tobom i tebi slicnim.
-
lolo_lolo
#1658 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ooo motorista,sta ima,provozas li kad koju po ferhadiji,sa 120 km na sat
logicno je da ti branis svoju struku,ali samo je jedna istina
- hotazmaj
#1659 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
E vidis bas ne provozam. Po gradskim ulicama sam samo u slucaju nuzde jer mi je motor jedini prevoz i sluzi mi koliko za prevoz do posla toliko i za uzivanje i opustenu voznicu.lolo_lolo wrote:ooo motorista,sta ima,provozas li kad koju po ferhadiji,sa 120 km na sat![]()
Znam odlicno na koju skupinu motorista ciljas al to nije razlog da nas sve stavljas pod istu kapu.
Evo ti i jedna od juce sa puta do Mostara i nazad, dok si ti vjerovatno bio na Cevljanskoj koridi

Btw cujem cura je ziva i zelim joj brzo ozdravljenje
-
lolo_lolo
#1660 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
i ti znas na sta ja ciljam ali se nisi mogao suzdrzatihotazmaj wrote:E vidis bas ne provozam. Po gradskim ulicama sam samo u slucaju nuzde jer mi je motor jedini prevoz i sluzi mi koliko za prevoz do posla toliko i za uzivanje i opustenu voznicu.lolo_lolo wrote:ooo motorista,sta ima,provozas li kad koju po ferhadiji,sa 120 km na sat![]()
Znam odlicno na koju skupinu motorista ciljas al to nije razlog da nas sve stavljas pod istu kapu.
Evo ti i jedna od juce sa puta do Mostara i nazad, dok si ti vjerovatno bio na Cevljanskoj koridi
Btw cujem cura je ziva i zelim joj brzo ozdravljenje
inace,bilo kakav motor,u nasoj zemlji je masina za nevolje,jer i sam vidis sta se danas sve desava u saobracaju,bio to neki mali skuter,il neki jaci motor
strasno mi je zao sto nisi mogao prisustvovati juce,eto imao si taj motor,mogao si navratiti na janje i pivu koju popiti
ja te iduce godine pozivam da idemo zajedno
ps,pa ti si jedan od saradnika vidovite dzemile,kako pogodi gdje sam juce bio
- hotazmaj
#1661 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kao sto vec rekoh nemam se namjeru prepirati sa tobom. Samo ti uzivaj 
-
lolo_lolo
#1662 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nemoj zajebavati,poceo si,sad nastavihotazmaj wrote:Kao sto vec rekoh nemam se namjeru prepirati sa tobom. Samo ti uzivaj
ili ti je nestalo argumenataslab si sa vokabularom......
nisi mi za koridu odgovorio,jel prihvacas moj poziv,zmaju
- DaysleepeR
#1663 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
care svaka ti je na mjestu, ja prvi nemam dovoljno razuma pa sjedim na njemu, ali i ja sam ugrozen i sto sam na dva tocka jer imam niskoletece predstavnike, i od strane auta a ponekad i od strane pjesaka...lolo_lolo wrote:zasto ovaj smajli![]()
ovo sto se curi desilo je najgori moguci nacin da se neki ljudi urazume i oni sto sjedaju sa svakim na motor i oni klocevi koji se ponasaju kao da voze klade na zadnjem sjedistu a ne zive ljude...
i najgore je sto i mene mrze radi ovakvih...
-
Gray
#1664 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Bila je nesreća i pred Gimnazijom Obala, oko 22:00 sata, Volkswagen Corrado okrenut u suprotnom smjeru kod stubića od trotoara, ne znam da li je u njih udario, jako puno oštećen i sa prednje i sa zadnje strane, djevojka mi kaže i da je ona vidjela motor na cesti i možda tijelo. Bila je na licu mjesta policija i hitna.
- hotazmaj
#1665 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Vidjeh u novinama malo prije ovog korada... Vidi se da je neki ''trkaci''.Gray wrote:Bila je nesreća i pred Gimnazijom Obala, oko 22:00 sata, Volkswagen Corrado okrenut u suprotnom smjeru kod stubića od trotoara, ne znam da li je u njih udario, jako puno oštećen i sa prednje i sa zadnje strane, djevojka mi kaže i da je ona vidjela motor na cesti i možda tijelo. Bila je na licu mjesta policija i hitna.
-
tataratira
#1666 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
meni su biciklisti najgori, svi misle da je semafor samo za motorna vozila 
-
lolo_lolo
#1667 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
strasno me nerviraju oni motoristi koji,kad im je crveno na semaforu,samo nastave po trotoaru svoju voznju,da bi se kasnije opet ukljucili na istu cestu,koja je to stoka bahata 
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#1668 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
the stranger wrote:![]()
Eric Cartman!!
-
everybody hurts
#1669 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ovaj je bio ranjen prije pola godine u I. Sarajevu cini mi se...
-
dimu
#1670 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
normala da je bio ranjen, ovog ni rafal ne bi pokosio hahahah
-
skojotovski
#1671 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
super morz!Pera Trta wrote:the stranger wrote:![]()
![]()
![]()
Eric Cartman!!
![]()
![]()
- Panthera
#1672 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nalaz ljekara specijaliste pokazo da se metak zaustavio u drugom od ukupno 12 slojeva masnih naslagadimu wrote:normala da je bio ranjen, ovog ni rafal ne bi pokosio hahahah
-
fixer
#1673 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ovog nisu mogli privest u patroli 
kad policija uhapsi ovakvo nesto, s pravom mogu reci da su ocistili ulicu
....... od kriminala 
kad policija uhapsi ovakvo nesto, s pravom mogu reci da su ocistili ulicu
- A-R-N-I
#1674 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
the stranger wrote:![]()
- Skyfox
#1675 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA