N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#1651 Re: N.K. Čelik Zenica
Nakon prvih 6 kola ako ne budemo zadnji necemo nikad ni biti

- Co0l
#1652 Re: N.K. Čelik Zenica
Prije ces Zelju pobijedit ovdje nego Zvijezdu.EdoI wrote:1. Velež – Čelik
2. Čelik – Zrinjski
3. Slavija – Čelik
4. Čelik – Olimpic
5. Sarajevo – Čelik
6. Čelik – Željezničar
7. Kozara – Čelik
8. Čelik – Zvijezda
9. Leotar – Čelik
10. Čelik – Borac
11. Široki Brijeg - Čelik
12. Čelik – Sloboda
13. Rudar Prijedor - Čelik
14. Čelik – GOŠK
15. Travnik – Čelik
Prva utakmica na kojoj očekujem pobjedu je kući protiv Zvijezde.
- samo_ti
#1653 Re: N.K. Čelik Zenica
U prvih 6 kola mozemo mozda Zrinjskog dobiti kuci ... u gostima pusimo racku vec godinama, tako da ...jebaji ga 
- Ajatolah_
#1654 Re: N.K. Čelik Zenica
Evo jedan zanimljiv podatak, nevezano za ovo: Čelik nije pobijedio u gostima još od 19. septembra 2007. godine! Bile su doduše tri-četiri pobjede, no to je bilo sve u sezonama kada su se ti klubovi raspadali i ispali iz lige za sva vremena, tipa Žepče i slično.
@Co0l
Po čemu to? Zadnja dva puta kad su nam dolazili primili su po četiri gola, nisu se sigurno drastično pojačali niti smo se mi drastično pogoršali. Želju nismo pobijedili zadnjih 6 okršaja.
@Co0l
Po čemu to? Zadnja dva puta kad su nam dolazili primili su po četiri gola, nisu se sigurno drastično pojačali niti smo se mi drastično pogoršali. Želju nismo pobijedili zadnjih 6 okršaja.
- Co0l
#1655 Re: N.K. Čelik Zenica
Zaboravljas da smo mi u odnosu na zadnje utakmice sa Zeljom pojacani odlaskom Adilovica a oni su istim oslabljeniEdoI wrote:Evo jedan zanimljiv podatak, nevezano za ovo: Čelik nije pobijedio u gostima još od 19. septembra 2007. godine! Bile su doduše tri-četiri pobjede, no to je bilo sve u sezonama kada su se ti klubovi raspadali i ispali iz lige za sva vremena, tipa Žepče i slično.
@Co0l
- Distortion
#1656 Re: N.K. Čelik Zenica
Gavran ce otkaz dobit u šestom kolu, ako i dotad ne dobije. Šaba i co nas guraju u drugu ligu...
S ovim igrackim kadrom nemamo sta trazit u ligi...
Opet patnja...
Fuj fuj fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opet patnja...
-
Eborg
#1657 Re: N.K. Čelik Zenica
Nadam se da ćemo ispasti i sretan sam zbog ovakvog rasporeda. Ove poluigrače će porazi ubiti u pojam a mi idemo tamo gdje nam je trenutno mjesto - na dno.
-
Mustang1
#1658 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma necemo ispast mi nikada .. ali necemo ni u vrhu biti
-
Eborg
#1659 Re: N.K. Čelik Zenica
U vrhu nećemo sigurno biti s ovim ljudima u klubu.
Ispasti nećemo zbog interesa cijele PLBiH i naših lokalnih "funkcionera", nažalost.
Ispasti nećemo zbog interesa cijele PLBiH i naših lokalnih "funkcionera", nažalost.
- Gandalf
#1660 Re: N.K. Čelik Zenica
Nurković stigao u Zenicu, vraća se Marković
Dovest ćemo još jednog iskusnog štopera i veznjaka jer imamo prilično mladu ekipu kazao je Boris Gavran, trener Čelika za SCsport.ba
Boris Gavran, šef stučnog štaba kluba sa Bilinog polja u srijedu će objaviti imena 22 igrača i 3 golmana koja će u četvrtak krenuti na desetodnevne pripreme na Zlatibor.
Još je dosta nedoumica oko igračkog kadra, a šef struke crno-crvenih kaže da mu je svejedno što prvu utakmicu u prvenstvu igra u gostima sa Veležom.
„Svejedno je ko nam je protivnik, iako je možda bolje igrati prvu kući. Na nama je da sa svima igramo, tako da je svejdno ko je protivnik na početku. Imamo izuzetno mladu ekipu i opredjelili smo se da našoj djeci damo šansu da pokažu svoje kvalitete
. Kada je u pitanju spisak igrača koji putuju na Zlatibor, on će biti poznat u srijedu, a izvjesno je da će nam se danas priključiti golman Slaven Belupa, Adis Nurković. Dogovorili smo uslove, ostalo je još da se riješe neke sitnice sa njegovim klubom na čemu radi njegov menadžer", kazao je Gavran za SCsport.ba, dodavši:
"U potrazi smo još za jednim iskusnim stoperom i veznjakom koji bi trebali donijeti balans između mlađih i starijih igrača. Na probi je još i veznjak Rudara iz Kaknja, Kenan Turudija, dok je Armin Kapetan još uvijek van stroja i izvjesno je da ga nećemo moći koristiti u prvih četiri, pet kola prvenstva“.
Saznajemo da bi stoper kojeg bi trebao angažovati Čelik, bivši igrač ovog kluba, 26-godišnji Bojan Marković, koji je zadnje dvije sezone igrao u Rusiji i Grčkoj. Ovaj korpulentni stoper je u potrazi za inostranim angažmanom, ali kako stvari stoje sljedeću sezonu bi trebao nositi dres kluba s Bilinog polja.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo boldirano me nasmija pravo - ako neko i pokaže kvalitet, šut karta mu je zagarantovana odmah, neće neki što zna igrat lopte bezze smetati babine sinove u manekenisanju po terenu
Dovest ćemo još jednog iskusnog štopera i veznjaka jer imamo prilično mladu ekipu kazao je Boris Gavran, trener Čelika za SCsport.ba
Boris Gavran, šef stučnog štaba kluba sa Bilinog polja u srijedu će objaviti imena 22 igrača i 3 golmana koja će u četvrtak krenuti na desetodnevne pripreme na Zlatibor.
Još je dosta nedoumica oko igračkog kadra, a šef struke crno-crvenih kaže da mu je svejedno što prvu utakmicu u prvenstvu igra u gostima sa Veležom.
„Svejedno je ko nam je protivnik, iako je možda bolje igrati prvu kući. Na nama je da sa svima igramo, tako da je svejdno ko je protivnik na početku. Imamo izuzetno mladu ekipu i opredjelili smo se da našoj djeci damo šansu da pokažu svoje kvalitete
"U potrazi smo još za jednim iskusnim stoperom i veznjakom koji bi trebali donijeti balans između mlađih i starijih igrača. Na probi je još i veznjak Rudara iz Kaknja, Kenan Turudija, dok je Armin Kapetan još uvijek van stroja i izvjesno je da ga nećemo moći koristiti u prvih četiri, pet kola prvenstva“.
Saznajemo da bi stoper kojeg bi trebao angažovati Čelik, bivši igrač ovog kluba, 26-godišnji Bojan Marković, koji je zadnje dvije sezone igrao u Rusiji i Grčkoj. Ovaj korpulentni stoper je u potrazi za inostranim angažmanom, ali kako stvari stoje sljedeću sezonu bi trebao nositi dres kluba s Bilinog polja.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo boldirano me nasmija pravo - ako neko i pokaže kvalitet, šut karta mu je zagarantovana odmah, neće neki što zna igrat lopte bezze smetati babine sinove u manekenisanju po terenu
-
Eborg
#1661 Re: N.K. Čelik Zenica
Da igraju Čelik i BiH, navijao bih za Čelik
- Obuca9
#1662 Re: N.K. Čelik Zenica
http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... 70362cb627
Ništa neobično i ja sam ovdje navijao za Sarajevo
Ništa neobično i ja sam ovdje navijao za Sarajevo
-
Eborg
#1663 Re: N.K. Čelik Zenica
A još su tad Džeko, Ibišević i Misimović bili igrači i imalo se šta i vidjeti. 
- samo_ti
#1664 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma gospodin covjek, čaršija 
- Charuga
- Globalni moderator
#1665 Re: N.K. Čelik Zenica
Potpisao dvogodisnji ugovor sa Borcem.Gandalf wrote:Saznajemo da bi stoper kojeg bi trebao angažovati Čelik, bivši igrač ovog kluba, 26-godišnji Bojan Marković, koji je zadnje dvije sezone igrao u Rusiji i Grčkoj. Ovaj korpulentni stoper je u potrazi za inostranim angažmanom, ali kako stvari stoje sljedeću sezonu bi trebao nositi dres kluba s Bilinog polja.
- Gandalf
#1666 Re: N.K. Čelik Zenica
Jesi li siguran da je to taj Marković - ako jeste, to samo pokazuje kakvi mafijaši i smradovi upravljaju Čelikom, kada se usuđuju javno lagati da pregovaraju sa nekim, ko je već potpisao za drugi klub.Plavih_11 wrote:Potpisao dvogodisnji ugovor sa Borcem.Gandalf wrote:Saznajemo da bi stoper kojeg bi trebao angažovati Čelik, bivši igrač ovog kluba, 26-godišnji Bojan Marković, koji je zadnje dvije sezone igrao u Rusiji i Grčkoj. Ovaj korpulentni stoper je u potrazi za inostranim angažmanom, ali kako stvari stoje sljedeću sezonu bi trebao nositi dres kluba s Bilinog polja.
- Charuga
- Globalni moderator
#1667 Re: N.K. Čelik Zenica
Borac je doveo i novog igrača.Dvogodišnji ugovor sa Borcem potpisao je Bojan Marković, koji dolazi iz grčkog Panserijakosa. U karijeri je još nastupao za Rudar iz Ugljevika, Spartak Naljčik i Čelik.Gandalf wrote:Jesi li siguran da je to taj Marković - ako jeste, to samo pokazuje kakvi mafijaši i smradovi upravljaju Čelikom, kada se usuđuju javno lagati da pregovaraju sa nekim, ko je već potpisao za drugi klub.Plavih_11 wrote:Potpisao dvogodisnji ugovor sa Borcem.Gandalf wrote:Saznajemo da bi stoper kojeg bi trebao angažovati Čelik, bivši igrač ovog kluba, 26-godišnji Bojan Marković, koji je zadnje dvije sezone igrao u Rusiji i Grčkoj. Ovaj korpulentni stoper je u potrazi za inostranim angažmanom, ali kako stvari stoje sljedeću sezonu bi trebao nositi dres kluba s Bilinog polja.
Evo imas i ovde potvrdu:
http://www.sportal.rs/news.php?id=54388
- Gandalf
#1668 Re: N.K. Čelik Zenica
ccccccc, majmunluk Šabića & kompanije zaista nema granica.
- sadmire
#1669 Re: N.K. Čelik Zenica
ja nekako uopce nisam pesimistican po tom pitanju! Imam osjecaj da cemo ove sezone ostvariti bolji rezultat nego ranije. Da cemo cak i u gostima nekoga pobijediti!!! Treba momcima dati sansu i vjerovati u njih!Distortion wrote:Gavran ce otkaz dobit u šestom kolu, ako i dotad ne dobije. Šaba i co nas guraju u drugu ligu...
Opet patnja...
Il da cemo u najmanju ruku bolje igrati, a onda i ako gubis, gubis uzdignuta cela!?
-
Eborg
#1670 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma ako i prorade to će biti zato što će "balavci" i anonimusi zapeti a neće biti pod pritiskom jer će svima u gradu biti svejedno, ne zato što je Gavran neki stručnjak, upravo suprotno.
-
Mustang1
#1671 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma sacekajte kraj prijelaznog roka .. Vidjet cete koliko ce juniora baciti na posudbe .. a ocekujem da bi barem dvojica mogli naci inostrani angazman
- sadmire
#1672 Re: N.K. Čelik Zenica
sad vidim spisak putnika za Zlatibor, ne znam, nekako mi bas odgovara ovakav sastav i nadam se da nece nikog vise dovesti, bar ne nikoga navodno "afirmiranog i dobrog"!?
Ova ekipa bi mogla vratiti i publiku na stadion, nevezano za trebnera i ostalu bulumentu iza njega!
Ova ekipa bi mogla vratiti i publiku na stadion, nevezano za trebnera i ostalu bulumentu iza njega!
-
motorola01
#1673 Re: N.K. Čelik Zenica
Takvim se daje sansa evo vec 15-ak godina i proci ce i meni i tebi pola zivota dok oni neki rezultat ne naprave....sadmire wrote:ja nekako uopce nisam pesimistican po tom pitanju! Imam osjecaj da cemo ove sezone ostvariti bolji rezultat nego ranije. Da cemo cak i u gostima nekoga pobijediti!!! Treba momcima dati sansu i vjerovati u njih!Distortion wrote:Gavran ce otkaz dobit u šestom kolu, ako i dotad ne dobije. Šaba i co nas guraju u drugu ligu...
Opet patnja...
Il da cemo u najmanju ruku bolje igrati, a onda i ako gubis, gubis uzdignuta cela!?
Klub su sveli na mahalu i nista vise...Nekad se za Celik moglo reci da je klub,ali samo nekad...Trenutno je to klub par ljudi koji su ga privatizirali i klepaju sve moguce pare koje dodju u klub,prodaju i kupuju utakmice kako im je cejf i naravno guraju svoje igrace,igrace kojima su oni menadzeri da bi mogli jos dodatno zaraditi njihovom prodajom.A sto se tice ambicija nekih(mislim na klub)
- ganjeta
#1674 Re: N.K. Čelik Zenica
Šta je sa onim malim Harisom Duljevićem ( 1993 godiste ) sto je dosao iz Olimpika?
Jeli pod ugovorom kod vas ili ne, za vrijeme vaseg ljepotana mislim da je bio potpisao neki ugovor.
Prije par dana razgaovarao sam sa njegovim ocem i rece da mali treba u Žilinu,kaze da je Ibrakovic ispao pičić samo takav..reko nisam ni sumnjao
Kaze da je Amar htio da potpise sa Željom na 5 godina mali je talenat strasan.
Jeli pod ugovorom kod vas ili ne, za vrijeme vaseg ljepotana mislim da je bio potpisao neki ugovor.
Prije par dana razgaovarao sam sa njegovim ocem i rece da mali treba u Žilinu,kaze da je Ibrakovic ispao pičić samo takav..reko nisam ni sumnjao
Kaze da je Amar htio da potpise sa Željom na 5 godina mali je talenat strasan.
-
bosnovizija
#1675 Re: N.K. Čelik Zenica
U aubusu za Zlatibor 23 igrača, čekaju se još dvojica!
U ekipi je čak 15 igrača koji su iz Zenice što dovoljno govori o našim planovima u narednoj sezoni da konačno priliku damo onima koji su ponikli u Čeliku
Čelik sutra kreće na drugu fazu pripreme
Piše: Dino Kurbegovic
06.07.2011 u 12:14 sati.
U zeničkom premijerligašu objavljen je spiska putnika za drugi dio priprema koji će NK Čelik obaviti na Zlatiboru (Srbija). Od 7. do 17. juna u Srbiji će boraviti 23 igrača: Adis Nurković, Amel Pjanić, Kenan Nemeljaković, Kenan Stupar, Mehmedalija Čović, Zoran Brković, Aladin Isaković, Armin Arnaut, Kenan Horić, Dario Purić, Jasmin Smriko, Haris Dilaver, Emir Jusić, Aldin Šišić, Adis Ćulov, Haris Hećo, Aleksandar Kikić, Haris Seferović, Sanel Alić, Selmir Mahmutović, Harun Huseinspahić i Emir Hadžić.
Prema riječima Borisa Gavrana, trenera Čelika, u klub bi trebala stići još dva nogometaša, i to na pozicijama stošpera i veznjaka.
„Zadovoljan sam radom u prvih desetak dana. Na Zlatiboru nas očekuju odlični uslovi za ovu fazu priprema. Odigrat ćemo tri kontrolne utakmice, a sigurno je da ćemo se sastati sa makedonskim Vardarom. U ekipi je čak 15 igrača koji su iz Zenice što dovoljno govori o našim planovima u narednoj sezoni da konačno priliku damo onima koji su ponikli u Čeliku. Ekipa je mlada i neiskusna, pa sam odlučio da u razgovoru sa direktorom Nerminom Šabićem angažujemo dva iskusnija igrača o kojima sam govorio, a koji bi trebali donijeti balans“, istakao je Gavran uoči sutrašnjeg polaska za Zlatibor.
Kako je kazao direktor Šabić, Adis Nurković, dosadašnji čuvar mreže Slaven Belupa, danas bi trebao potpisati ugovor na godinu dana i sutra krenuti sa zeničkom ekspedicijom, a definitivno je odlučeno da novi kapiten crveno-crnih bude napadač Emir Hadžić.
Od sljedeće sedmice će biti puštene u prodaju i sezonske ulaznice, po cijenama od 70 KM (zapadna tribina), 50 KM (istočna), te 30 KM (sjeverna i južna).
Izvor: SC SportCentar.ba
U ekipi je čak 15 igrača koji su iz Zenice što dovoljno govori o našim planovima u narednoj sezoni da konačno priliku damo onima koji su ponikli u Čeliku
Čelik sutra kreće na drugu fazu pripreme
Piše: Dino Kurbegovic
06.07.2011 u 12:14 sati.
U zeničkom premijerligašu objavljen je spiska putnika za drugi dio priprema koji će NK Čelik obaviti na Zlatiboru (Srbija). Od 7. do 17. juna u Srbiji će boraviti 23 igrača: Adis Nurković, Amel Pjanić, Kenan Nemeljaković, Kenan Stupar, Mehmedalija Čović, Zoran Brković, Aladin Isaković, Armin Arnaut, Kenan Horić, Dario Purić, Jasmin Smriko, Haris Dilaver, Emir Jusić, Aldin Šišić, Adis Ćulov, Haris Hećo, Aleksandar Kikić, Haris Seferović, Sanel Alić, Selmir Mahmutović, Harun Huseinspahić i Emir Hadžić.
Prema riječima Borisa Gavrana, trenera Čelika, u klub bi trebala stići još dva nogometaša, i to na pozicijama stošpera i veznjaka.
„Zadovoljan sam radom u prvih desetak dana. Na Zlatiboru nas očekuju odlični uslovi za ovu fazu priprema. Odigrat ćemo tri kontrolne utakmice, a sigurno je da ćemo se sastati sa makedonskim Vardarom. U ekipi je čak 15 igrača koji su iz Zenice što dovoljno govori o našim planovima u narednoj sezoni da konačno priliku damo onima koji su ponikli u Čeliku. Ekipa je mlada i neiskusna, pa sam odlučio da u razgovoru sa direktorom Nerminom Šabićem angažujemo dva iskusnija igrača o kojima sam govorio, a koji bi trebali donijeti balans“, istakao je Gavran uoči sutrašnjeg polaska za Zlatibor.
Kako je kazao direktor Šabić, Adis Nurković, dosadašnji čuvar mreže Slaven Belupa, danas bi trebao potpisati ugovor na godinu dana i sutra krenuti sa zeničkom ekspedicijom, a definitivno je odlučeno da novi kapiten crveno-crnih bude napadač Emir Hadžić.
Od sljedeće sedmice će biti puštene u prodaju i sezonske ulaznice, po cijenama od 70 KM (zapadna tribina), 50 KM (istočna), te 30 KM (sjeverna i južna).
Izvor: SC SportCentar.ba