BH fudbalski/nogometni talenti

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MightyMatch

#1651 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by MightyMatch »

Murat Sabanovic wrote:lucky je cinkaros !
@Sabane Muratovicu bude se vratio tvoj @honihoni ovaj put jos napucaniji,nemoj suze roniti :mrgreen:
Nego ipak znaci svi polako upadaju u repku,jedino Izmet ispade :-)
cvrčak_na_hedonizmu

#1652 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

MightyMatch wrote:Prije bi se reklo da je katastrofalan odnos potencionalni igraca BIH repke prema grbu BIH,repci i ostalim igracima koji igraju za BIH repku i onim koji su vec prosli to sto ovi ili nece,ili maksimalno biraju do zadnjeg trenutka.
Ajrovic na kraju ode i u vojnike Svajcarske,malo mu blamaza da ne zna oko papirologije.Pa ko rece da potvrdi.
Kolasinac jos nije predao papire a kao i njegovi preci od Dzekne ''nezna se ka'ce''
Hadzicu neda presjednik Krajine pa maksimalno kulira.Za to vrijeme koliko on ''ceka''dobio bi i od Sjeverne Koreje pasos
Bicakcic se u zao tren sjetio da bi mogao da bIdne ili bUdne Svabo ,vjerovatno nije slusao onu pjesmu od Zabranjenog Pusenja.
Ima jos takvih pajonira pun qurac,ali neka sakica iz mase se prave da ne vide.
E pa nece moci ove noci.
Inace smo redovno zijanili od tih velesila Letonije ili Litvanije a Grcima bile redovne musterije za nabijanje k'o kante.
Sto znaci neko vrlo brzo zaboravlja sta se dogodilo u par navrata.
Igracki kadar kakav raspolazemo u krajnoj sustini i istini i nije tako bajan.
Jer kad se sjetim da na proljece fakticki necu vidjeti ni jednog naseg reprezentativca u LS,a u Euro ligi cak dva .dodje mi da vrisnem od muke i kad skontam da mi iz treceg sesira sa takvim prekrasnim igrackim kadrom drzimo konstantno prvo mjesto.Da bi se naslo par Indijskih svetih zivotinja koje bi osporile i to.E pa,hebiga.
Ne, ne i ne :D Već sam zalijepio šta sve Hrvati rade kada su u pitanju igrači, potencijalni reprezentativci. Ljudi su išli na noge Rakitiću, Bilošu :-) hampa se digla oko Halilovića i tako dalje. Znači, ljudi se trude i pokušavaju da dovedu koga mogu.

Princip je vrlo prost, strateški se odredi koji igrači su nam potrebni, na kojim pozicijama i lagano delgacije, obećavanje kula i gradova, dođi najdraži, šahu, kralju, idolu, matu. Hoću li igrati u prvom timu. Kako nećep, ti si naš oslonac, nada, budućnost. Samo sredi papire, čekamo te. Ko odluči, sredi papire, dobije poziv, na klupu u 90 minuti kvalifiacione utakmice ga ubaciš u igru i gotovo je, naš je. Onda se dokazuj imaš li kvalitet za reprezentaciju. Vrlo prosto.

Jel se ovo desilo. Nije. Ko je kriv. Kriv je Sušić. Kraj priče.

što se tiče igračkog kadra, gdje su Grci inače :D Sve redovni učesnici finala LŠ :D Onaj jedan igra u Šalkeu ( koji je prošao jer im je grupa bila taraba ) i to je to. Nije ti poređenje OK. Već sam napisao, imaš Darija Šimića koji je sjedio na klupi Milana brat bratu deset godina :D a bio strašan u reprezentaciji. Takvih primjera je masa.
luckylaka wrote: Daj jebem ga vise i to prizivanje ako se povrijedi Dzeko ili Vedo,sto bi rekao Tihic ,,sta je alternativa,,koga pozvati boziji robe.Vidis da se igraci ponasaju (oni potencionalni reprezentativci)ko ,,igro bi za Bosnu al jebi ga propade mi Svica,Njemacka,,Pa covjece dzaba da zajedno odu Osim,Vaha,Sergej,Princ u posjetu kretenu Hajrovicu kada ce on danas reci hocu ,sutra necu i sta dobijamo tom posjetom,dase idiot igra sa najvecim BiH zvijezdama.Pa jeli ti stvarno mislis da PAPE nebi volio imati na spisku 20 standardnih reprezentativaca iz lige petice ali nema ih ni deset ni pet.Pa nije PAPE levat svjestan je on u kakva je govna upao i jednostavno reprezentaciju mora popuniti i onima drugima MORA ih naci roditi jer jbga takva je drzava nije PAPE za to kriv.Mislis da PAPE ne zivi za Brazil ali jednostavno ne moze natjerati igrace koji nece i kraj.P.S.Na kraju jebi ga izvini preletio sam kada sam te nazvao ,,drzavnim neprijateljom :-D reprezentacije,,previse sam se uzivio u ovu reprezentaciju (cekam 20-30 godina da nekud idem sa njima)i onda neki drugi me iznerviraju svojim postovima a ja odgovorim prvom do sebe.Jos jednom SORRY.
Seferović ? Mahutović iz Teplica ? Adilović :D Šalim se za Adilovića :oops: AKo već zove Ibričića onda treba da proba sa njim kao klasičnim napadačem a ne da bajamo u kvalifikacijama šta će se desiti ako nam se jedna napadač povrijedi ili bude kartoniran. Logično, valjda.

Više puta sam pisao, opet ću ponoviti, Sušić ima lošu selekciju igrača, gomila previše veznjaka sumnjive kvalitete dok poprilično visimo u odbrani a bogme i napadu ako bude ( pu,pu da se pomaknem sa mjesta kartona/povreda a to će se desiti jednom, mora se desiti ).

ps Cocalić na poziciji zadnjeg veznog igrača je doktor nauka za Zahirovića :D
MightyMatch

#1653 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by MightyMatch »

Cvrle svi ce da prihajaju osim Izmeta samo ka'ce ne zna se.

P.S Grci imaju osim 04etvrtaka jos i Sokratisa Milan kao i Samketa Celtic,mi nemamo jos nikoga na proljece u LP pa vala ni na klupi i khaj phice.
Sto se tice price izmedju Zahirovica i Cocalica zamjeni invalida da bi ubacio defektnog,u cemu je poenta??? :-)
luckylaka

#1654 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by luckylaka »

MightyMatch wrote:
@Sabane Muratovicu bude se vratio tvoj @honihoni ovaj put jos napucaniji,nemoj suze roniti :mrgreen:
,,Mighty,,jedan me naucio da ne odgovaram na glupe postove i jednostavno,,ignore,,na glupost da bi duze ostao inace letis.Inace ako se ovo ostvari na konju smo**** Stevanović se priključuje Emiru Spahiću u Sevilli!?

Objavio: BHFudbal.Ba (C.K)
petak, 28 Decembar 2012 23:10
Printaj
E-pošta

Nogometaši Vojvodine već su u punom jeku zimske pauze, a sportska čaršija u Novom Sadu bavi se nagađanjima gdje bi njihov službeno najbolji igrač i reprezentativac BiH, Miroslav Stevanović mogao nastaviti karijeru.
MOSALJOZE

#1655 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by MOSALJOZE »

luckylaka wrote:
MightyMatch wrote:
,,Mighty,,jedan me naucio da ne odgovaram na glupe postove i jednostavno,,ignore,,na glupost da bi duze ostao inace letis.Inace ako se ovo ostvari na konju smo**** Stevanović se priključuje Emiru Spahiću u Sevilli!?

Objavio: BHFudbal.Ba (C.K)
petak, 28 Decembar 2012 23:10
Printaj
E-pošta

Nogometaši Vojvodine već su u punom jeku zimske pauze, a sportska čaršija u Novom Sadu bavi se nagađanjima gdje bi njihov službeno najbolji igrač i reprezentativac BiH, Miroslav Stevanović mogao nastaviti karijeru.
kazu da su poslali ponudu baš konkretna
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#1656 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Slo Burner »

Halilović se odmara i održava svoju formu u Klokotnici
Piše: D. Rodić
Danas, 18:56
Zimska pauza u fudbalskom šampionatu Hrvatske je u toku, a jedan od igrača zagrebačkog Dinama i potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Alen Halilović se trenutno odmara u našoj zemlji.

Halilović ni u ovoj pauzi nije dopustio sebi previše opuštanja te u Klokotnici održava svoju formu pred nastavak prvenstva.

Za njegove usluge se prema najnovijim informacijama interesuju Real Madrid, Manchester United i Juventus, ali izgleda da jedan od najtalentovanijih igrača Evrope ne razmišlja pretjerano o ovim glasinama.

Njegov Dinamo se nalazi na prvom mjestu HNL-a, a prvi će ligaški susret u narednoj godini odigrati 10. februara.

ss.ba
8)
luckylaka

#1657 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by luckylaka »

Ovi sa S.C.raspodali pola europe za dva dana,svaki sahat prodaju nekoga*****Traži se nasljednik Hamšika: Napoli ide u Švicarsku po Hajrovića

Autor: Sport Centar
Datum: 2012-12-30 22:45:20

Napoli je pokazao interes za Hajrovića i već u januaru bi mogao krenuti u Švicasku...

Izet Hajrović, sjajni ofanzivac Grasshoppersa, odavno se već nalazi na meti talijanskih klubova. Dugo je već želja udinesea i Lazija, a sada se u tu priču uključio i Napoli.

Napoli je pokazao interes za Hajrovića i već u januaru bi mogao krenuti u Švicasku u pokušaju da realizuju transfer, jer ovog 21-godišnjaka vide kao nasljednika Mareka Hamšika, koji će izgleda napustiti Napoli.

Hajrović je neadvno dobio poziv Švicarske reprezentacije za prijateljsku utakmicu protiv Tunisa, ali unatoč tome naglasio je da želi igrati za BiH. Nije izgubljen za nas sve dok ne debituje za Švicarce u zvaničnoj utakmici.
MOSALJOZE

#1658 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by MOSALJOZE »

''Moja želja je da igram za svoju zemlju. To sam uvijek govorio'', kaže Dumić...
Vlado Jagodić, selektor naše mlade reprezentacije, zajedno sa ljudima iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine radi odličan posao boreći se za bosanskohercegovačke talente širom Evrope. Neke od njih smo osigurali pod našom zastavom, za neke još uvijek traje borba... Ipak, ima i onih koji još uvijek nisu našli "na radaru" N/FSBiH, a zaslužuju priliku. Jedan od njih je Dario Dumić, defanzivac danskog Brondbyja.

Dumić rođen je 30. januara 1992. godine u Sarajevu, a odrastao je u Danskoj, gdje je naučio i prve fudbalske korake u lokalnom klubu Himmelev Veddelev Boldklub, a sa 13 godina prešao je u Hvidovre If, odakle je sa 16 godina otišao u Norwich City, gdje je nastupao godinu i pol, a za taj period uspio je upisati i debi u dresu prvog tima Kanarinaca. U Dansku se vratio na preporuku Kima Vilforta, danskog skauta i legende Brondbyja.

Mladi stoper za kratak period uspio je doći do prvog tima Brondbyja. Nakon odličnih partija u juniorskom i drugom timu, još pred početak prošle sezone ostvario je svoj cilj - ulazak u prvi tim. Prošle sezone upisao je 14 nastupa, a ove sezone već se izborio za standardno mjesto, tako da je za polusezonu upisao 13 prvenstvenih nastupa.

"Ekipa je bila u krizi. Rezultati nisu dobri. Ušao sam i igrao standardno u teškoj fazi. Ipak, zadovoljan sam svojom igrom. Pokazao sam da mogu igrati dobro i na duži period. Jako sam zadovoljan svojom igrom", rekao je 20-godišnji Dumić na početku razgovora za SCsport.ba.

Brondby je ove sezone u krizi. Trenutno se nalaze na posljednjem mjestu danske Superlige. Dijele ih samo dva boda od mjesta koje je van opasne zone, tako da imaju sasvim realne šanse da ostvare opastanak u društvu najboljih, u šta vjeruje Dumić da će se dogoditi.

"Nismo stabilni. To je mislim najveći razlog zašto smo na ovako lošoj poziciji. Možemo pobijediti svakoga, ali u isto vrijeme možemo i izgubiti od bilo koga u ligi. Pobijedili smo Kopenhagen nedavno 1:0, igrali smo s njima i 1:1. To pokazuje da imamo kvalitet, samo moramo poraditi na tome da budemo stailniji", rekao je mladi defanzivac koji je prošao omladinske selekcije danske reprezentacije, dodavši:

"Moram također reći i da smo imali jako mnogo nesreće, ali izgleda da nam se to malo vratilo u završnici polusezone, koju smo dobro odradili. Siguran sam da možemo ostvariti opstanak u ligi. Imamo kvalitet, dobre igrače, super navijače. Moramo ostati u društvu najboljih".

Dumić je nastupao za U-17, U-18, U-19 i U-20 reprezentaciju Danske. Posljednji utakmicu u dresu "tuđe" reprezentacije upisao je u oktobru ove godine protiv Ukrajine(0:0), kada je odigrao svih 90 minuta.

"Uvijek je zadovoljstvo igrati za reprzenetaciju i mjeriti snagu sa drugim igračima iz drugih zemalja", kazao je Dumić, ali ipak on želi igrati za svoju domovinu. Spreman je odreći se svega u Danskoj i krenuti sve od početka.

"Moja želja je da igram za svoju zemlju. To sam uvijek govorio. Smatram da sam zaslužio da dobijem šansu. Dobro igram i stadnardan sam u svom klubu. U isto vrijeme znam da je teško selektoru Jagodiću da vidi naše igrače koji igraju u Evropi. Ipak, mislim da poziv zaslužujem i da ću isti uskoro dobiti. To je moja najveća želja - da branim boje svoje zemlje", dodao je 20-godišnji Sarajlija.

Dumić je trenutno na odmoru, koji uglavnom provodi sa porodicom, djevojkom i prijateljima. Nije uspio doći u svoj rodni grad, koji uvijek rado posjeti, jer prema njemu osjeća posebnu ljubav.

"Dolazim u Sarajevo uvijek kada imam odmor na nekih četiri - pet dana ili ukoliko nekad imam i više vremena. Tu se osjećam super. Posjetim baku i dedu i zaista mi je lijepo. Ljubav je nešto sasvim specijalno", rekao je Dumić na kraju razgovora za naš portal. ebo vas vise izet idemo dalje
Murat Sabanovic

#1659 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Murat Sabanovic »

Sead Hajrović: Kod mene nema dileme, igrat ću za BiH

Safet i Sead Hajrović, otac i sin, velika nada londonskog Arsenala, reporteru Sporta, kojeg su ugostili u Londonu, poručili su kako "žele da jedan Hajrović igra za BiH". Izet je nažalost izgubljen. Kako je prošao sve mlađe selekcije Švicarske Izet se našao na spisku Otmara Hicfilda, selektora švicarske reprezentacije.

Roditelji žele da barem jedan sin igra za BiH. Priznaju da ništa nije do njih. Na potezu je Nogometni savez BiH

- Čitali smo kako novi predsjednik Elvedin Begić i generalni sekretar Jasmin Baković kreću u akciju za bh. talentima. Jako nam je drago što se na spisku našlo ime našeg Seada. Čekali smo da se neko javi iz Saveza. Hicfild je pozvao Izeta. Tu se ne može ništa promijeniti. Želimo da naš Sead igra za BiH. Samo tražimo jedan korektan razgovor sa Begićem, sa Bakovićem.

Spremni smo ugostiti i selektora Safeta Sušića. U svemu je najvažnije selektorovo mišljenje. Ne želimo da se pravi medijski pritisak niti na savez, niti na Seada, želimo da se sve korektno završi. Ako ima obostranog interesa. Što se nas tiče, nema dileme, Sead je spreman igrati za BiH - izjavio je za "Sport" Safet Hajrović.

Izet i Sead: Prvi je odabrao Švicarsku, drugi želi dres BiH

I Sead, koji je pred vratima prvog tima Arsenala čeka poziv iz NS BiH.

- Kod mene nema dileme. Želim igrati za BiH! Čekam da se neko javi, da razgovaramo. Ovako preko medija izađe nekad nešto neprovjereno, pa to ljudi komentarišu svako na svoj način. Ja sam spreman za razgovor sa ljudima iz bh. Saveza - priznaje i supertalentirani Sead Hajrović.

Hajrovići su oprezni, jer su imali loših iskustava. Raznorazni mešetari su se javljali, lobirali, obećavali kule i gradove, a ustvari lovili u mutnom. Treba i njih shvatiti. Svaki "bombastični" naslov u bh. medijima oko Hajrovića, pažljivo se analizira u fudbalskoj federaciji Švicarske. Švicarci su se opekli na Rakitiću i na desetine drugih igrača u koje su ulagali, a gubili ih preko noći.

Dobro je što su Begić, Baković i Pirić krenuli u akciju, u borbu za bh. dragulje. Ova generacija "Zmajeva" danas je moćna, no, pitanje je kako će naš tim izgledati kada sa scene odu Spahić, Begović, Džeko, Pjanić, Ibišević, Salihović... Selektor Sušić je na potezu!

(avaz)
MOSALJOZE

#1660 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by MOSALJOZE »

Murat Sabanovic wrote:Sead Hajrović: Kod mene nema dileme, igrat ću za BiH

Safet i Sead Hajrović, otac i sin, velika nada londonskog Arsenala, reporteru Sporta, kojeg su ugostili u Londonu, poručili su kako "žele da jedan Hajrović igra za BiH". Izet je nažalost izgubljen. Kako je prošao sve mlađe selekcije Švicarske Izet se našao na spisku Otmara Hicfilda, selektora švicarske reprezentacije.

Roditelji žele da barem jedan sin igra za BiH. Priznaju da ništa nije do njih. Na potezu je Nogometni savez BiH

- Čitali smo kako novi predsjednik Elvedin Begić i generalni sekretar Jasmin Baković kreću u akciju za bh. talentima. Jako nam je drago što se na spisku našlo ime našeg Seada. Čekali smo da se neko javi iz Saveza. Hicfild je pozvao Izeta. Tu se ne može ništa promijeniti. Želimo da naš Sead igra za BiH. Samo tražimo jedan korektan razgovor sa Begićem, sa Bakovićem.

Spremni smo ugostiti i selektora Safeta Sušića. U svemu je najvažnije selektorovo mišljenje. Ne želimo da se pravi medijski pritisak niti na savez, niti na Seada, želimo da se sve korektno završi. Ako ima obostranog interesa. Što se nas tiče, nema dileme, Sead je spreman igrati za BiH - izjavio je za "Sport" Safet Hajrović.

Izet i Sead: Prvi je odabrao Švicarsku, drugi želi dres BiH

I Sead, koji je pred vratima prvog tima Arsenala čeka poziv iz NS BiH.

- Kod mene nema dileme. Želim igrati za BiH! Čekam da se neko javi, da razgovaramo. Ovako preko medija izađe nekad nešto neprovjereno, pa to ljudi komentarišu svako na svoj način. Ja sam spreman za razgovor sa ljudima iz bh. Saveza - priznaje i supertalentirani Sead Hajrović.

Hajrovići su oprezni, jer su imali loših iskustava. Raznorazni mešetari su se javljali, lobirali, obećavali kule i gradove, a ustvari lovili u mutnom. Treba i njih shvatiti. Svaki "bombastični" naslov u bh. medijima oko Hajrovića, pažljivo se analizira u fudbalskoj federaciji Švicarske. Švicarci su se opekli na Rakitiću i na desetine drugih igrača u koje su ulagali, a gubili ih preko noći.

Dobro je što su Begić, Baković i Pirić krenuli u akciju, u borbu za bh. dragulje. Ova generacija "Zmajeva" danas je moćna, no, pitanje je kako će naš tim izgledati kada sa scene odu Spahić, Begović, Džeko, Pjanić, Ibišević, Salihović... Selektor Sušić je na potezu!

(avaz)
:thumbup:
Mataruga

#1661 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Mataruga »

Pitam se da li bi Stevanovic ikad bio pozvan u Sevillu da nije igrao za repku?
MOSALJOZE

#1662 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by MOSALJOZE »

Mataruga wrote:Pitam se da li bi Stevanovic ikad bio pozvan u Sevillu da nije igrao za repku?
ne treba sad njega "krivit" svakako da je momak radom zasluzio poziv u repku ako si malo stariji znaš da ih se bar 5 prodalo preko repke.Safet pozove ANONIMUSE u vidiu steve,avdije .... jedan će proći ostali otpadaju
Logovan

#1663 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Logovan »

:thumbup: :thumbup:
I za nadati se da neće kršiti svoje obećanje.
todd_smith

#1664 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by todd_smith »

tako je i brat pjevao :lol:
Arteta

#1665 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Arteta »

zlo87 wrote:
:thumbup: :thumbup:
I za nadati se da neće kršiti svoje obećanje.
Pisi propalo :D
jeza u ledja

#1666 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by jeza u ledja »

MOSALJOZE wrote:

A po cemu se ovaj naslov i clanak razlikuju od bilo kojeg drugog? Kao izadje nesto u medijima pa to ljudi interpretiraju kako hoce....tako je isto i sa ovim clankom iznad.
Pismonosa

#1667 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 15:13, edited 1 time in total.
luckylaka

#1668 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by luckylaka »

:-) :-) :lol: :-)
Volio bi da Halilović zaigra za BiH
Husejinović: Zovu me Pape jer kažu da podsjećam na njega
Piše: A. Haznadarević Danas, 14:29
Bh. internacionalac koji je dres Sarajeva zamijenio dresom zagrebačkog Dinama, dolaskom u Hrvatsku prijestolnicu probudio je veliko interesovanje tamošnje javnosti.
Preporuči

U razgovoru za 24sata.hr, bivši ljubimac tima sa Koševa govorio je o svojoj epizodi u Werderu, prilici da pređe u Hajduk, te o nezaobilaznoj temi bh. i hrvatske javnosti, njegovom novom saigraču - Alenu Haliloviću.

Hrvate je prije svega zanimalo zašto navijači Husejinovića često nazivaju nadimkom selektora A reprezentacije BiH Safeta Sušića.

"Kažu da igrom podsjećam na njega", pojasnio je Husejinović. :-)
Korisničkoime

#1669 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Korisničkoime »

luckylaka wrote::-) :-) :lol: :-)
Volio bi da Halilović zaigra za BiH
Husejinović: Zovu me Pape jer kažu da podsjećam na njega
Piše: A. Haznadarević Danas, 14:29
Bh. internacionalac koji je dres Sarajeva zamijenio dresom zagrebačkog Dinama, dolaskom u Hrvatsku prijestolnicu probudio je veliko interesovanje tamošnje javnosti.
Preporuči

U razgovoru za 24sata.hr, bivši ljubimac tima sa Koševa govorio je o svojoj epizodi u Werderu, prilici da pređe u Hajduk, te o nezaobilaznoj temi bh. i hrvatske javnosti, njegovom novom saigraču - Alenu Haliloviću.

Hrvate je prije svega zanimalo zašto navijači Husejinovića često nazivaju nadimkom selektora A reprezentacije BiH Safeta Sušića.

"Kažu da igrom podsjećam na njega", pojasnio je Husejinović. :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo je za kazne majke mi.
Logovan

#1670 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Logovan »

luckylaka wrote: "Kažu da igrom podsjećam na njega", pojasnio je Husejinović. :-)
Pa šta ako je ovo rekao? :? :roll:
luckylaka

#1671 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by luckylaka »

zlo87 wrote:
luckylaka wrote: "Kažu da igrom podsjećam na njega", pojasnio je Husejinović. :-)
Nista,bas igrom podsjeca na Saju :-) kojom igrom :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1672 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by JoseMujica »

to možda kad remija igra na plaži :lol: :lol: :lol:
Infaze Studio

#1673 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Infaze Studio »

Nije kriv Said, krivi su ovi koji to misle. :lol:
Logovan

#1674 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by Logovan »

luckylaka wrote:
zlo87 wrote:
Nista,bas igrom podsjeca na Saju :-) kojom igrom :D
Ti ne možeš da shvatiš jednostavnu rečenicu, izgleda da ti treba crtati. :-)
Nije on rekao da podsjeća na njega, nego drugi a on je samo prenio mišljenje drugih. :wink:
luckylaka

#1675 Re: BH fudbalski/nogometni talenti

Post by luckylaka »

Hajde bas mi nacrtaj gdje sam ja rekao da je to Said rekao :-) :-)
Post Reply