@Sabane Muratovicu bude se vratio tvoj @honihoni ovaj put jos napucaniji,nemoj suze ronitiMurat Sabanovic wrote:lucky je cinkaros !
Nego ipak znaci svi polako upadaju u repku,jedino Izmet ispade
Moderators: Charuga, Tomahawk11
@Sabane Muratovicu bude se vratio tvoj @honihoni ovaj put jos napucaniji,nemoj suze ronitiMurat Sabanovic wrote:lucky je cinkaros !
Ne, ne i neMightyMatch wrote:Prije bi se reklo da je katastrofalan odnos potencionalni igraca BIH repke prema grbu BIH,repci i ostalim igracima koji igraju za BIH repku i onim koji su vec prosli to sto ovi ili nece,ili maksimalno biraju do zadnjeg trenutka.
Ajrovic na kraju ode i u vojnike Svajcarske,malo mu blamaza da ne zna oko papirologije.Pa ko rece da potvrdi.
Kolasinac jos nije predao papire a kao i njegovi preci od Dzekne ''nezna se ka'ce''
Hadzicu neda presjednik Krajine pa maksimalno kulira.Za to vrijeme koliko on ''ceka''dobio bi i od Sjeverne Koreje pasos
Bicakcic se u zao tren sjetio da bi mogao da bIdne ili bUdne Svabo ,vjerovatno nije slusao onu pjesmu od Zabranjenog Pusenja.
Ima jos takvih pajonira pun qurac,ali neka sakica iz mase se prave da ne vide.
E pa nece moci ove noci.
Inace smo redovno zijanili od tih velesila Letonije ili Litvanije a Grcima bile redovne musterije za nabijanje k'o kante.
Sto znaci neko vrlo brzo zaboravlja sta se dogodilo u par navrata.
Igracki kadar kakav raspolazemo u krajnoj sustini i istini i nije tako bajan.
Jer kad se sjetim da na proljece fakticki necu vidjeti ni jednog naseg reprezentativca u LS,a u Euro ligi cak dva .dodje mi da vrisnem od muke i kad skontam da mi iz treceg sesira sa takvim prekrasnim igrackim kadrom drzimo konstantno prvo mjesto.Da bi se naslo par Indijskih svetih zivotinja koje bi osporile i to.E pa,hebiga.
Seferović ? Mahutović iz Teplica ? Adilovićluckylaka wrote: Daj jebem ga vise i to prizivanje ako se povrijedi Dzeko ili Vedo,sto bi rekao Tihic ,,sta je alternativa,,koga pozvati boziji robe.Vidis da se igraci ponasaju (oni potencionalni reprezentativci)ko ,,igro bi za Bosnu al jebi ga propade mi Svica,Njemacka,,Pa covjece dzaba da zajedno odu Osim,Vaha,Sergej,Princ u posjetu kretenu Hajrovicu kada ce on danas reci hocu ,sutra necu i sta dobijamo tom posjetom,dase idiot igra sa najvecim BiH zvijezdama.Pa jeli ti stvarno mislis da PAPE nebi volio imati na spisku 20 standardnih reprezentativaca iz lige petice ali nema ih ni deset ni pet.Pa nije PAPE levat svjestan je on u kakva je govna upao i jednostavno reprezentaciju mora popuniti i onima drugima MORA ih naci roditi jer jbga takva je drzava nije PAPE za to kriv.Mislis da PAPE ne zivi za Brazil ali jednostavno ne moze natjerati igrace koji nece i kraj.P.S.Na kraju jebi ga izvini preletio sam kada sam te nazvao ,,drzavnim neprijateljomreprezentacije,,previse sam se uzivio u ovu reprezentaciju (cekam 20-30 godina da nekud idem sa njima)i onda neki drugi me iznerviraju svojim postovima a ja odgovorim prvom do sebe.Jos jednom SORRY.
,,Mighty,,jedan me naucio da ne odgovaram na glupe postove i jednostavno,,ignore,,na glupost da bi duze ostao inace letis.Inace ako se ovo ostvari na konju smo**** Stevanović se priključuje Emiru Spahiću u Sevilli!?MightyMatch wrote:@Sabane Muratovicu bude se vratio tvoj @honihoni ovaj put jos napucaniji,nemoj suze ronitiMurat Sabanovic wrote:lucky je cinkaros !![]()
kazu da su poslali ponudu baš konkretnaluckylaka wrote:,,Mighty,,jedan me naucio da ne odgovaram na glupe postove i jednostavno,,ignore,,na glupost da bi duze ostao inace letis.Inace ako se ovo ostvari na konju smo**** Stevanović se priključuje Emiru Spahiću u Sevilli!?MightyMatch wrote:@Sabane Muratovicu bude se vratio tvoj @honihoni ovaj put jos napucaniji,nemoj suze ronitiMurat Sabanovic wrote:lucky je cinkaros !![]()
Objavio: BHFudbal.Ba (C.K)
petak, 28 Decembar 2012 23:10
Printaj
E-pošta
Nogometaši Vojvodine već su u punom jeku zimske pauze, a sportska čaršija u Novom Sadu bavi se nagađanjima gdje bi njihov službeno najbolji igrač i reprezentativac BiH, Miroslav Stevanović mogao nastaviti karijeru.
Murat Sabanovic wrote:Sead Hajrović: Kod mene nema dileme, igrat ću za BiH
Safet i Sead Hajrović, otac i sin, velika nada londonskog Arsenala, reporteru Sporta, kojeg su ugostili u Londonu, poručili su kako "žele da jedan Hajrović igra za BiH". Izet je nažalost izgubljen. Kako je prošao sve mlađe selekcije Švicarske Izet se našao na spisku Otmara Hicfilda, selektora švicarske reprezentacije.
Roditelji žele da barem jedan sin igra za BiH. Priznaju da ništa nije do njih. Na potezu je Nogometni savez BiH
- Čitali smo kako novi predsjednik Elvedin Begić i generalni sekretar Jasmin Baković kreću u akciju za bh. talentima. Jako nam je drago što se na spisku našlo ime našeg Seada. Čekali smo da se neko javi iz Saveza. Hicfild je pozvao Izeta. Tu se ne može ništa promijeniti. Želimo da naš Sead igra za BiH. Samo tražimo jedan korektan razgovor sa Begićem, sa Bakovićem.
Spremni smo ugostiti i selektora Safeta Sušića. U svemu je najvažnije selektorovo mišljenje. Ne želimo da se pravi medijski pritisak niti na savez, niti na Seada, želimo da se sve korektno završi. Ako ima obostranog interesa. Što se nas tiče, nema dileme, Sead je spreman igrati za BiH - izjavio je za "Sport" Safet Hajrović.
Izet i Sead: Prvi je odabrao Švicarsku, drugi želi dres BiH
I Sead, koji je pred vratima prvog tima Arsenala čeka poziv iz NS BiH.
- Kod mene nema dileme. Želim igrati za BiH! Čekam da se neko javi, da razgovaramo. Ovako preko medija izađe nekad nešto neprovjereno, pa to ljudi komentarišu svako na svoj način. Ja sam spreman za razgovor sa ljudima iz bh. Saveza - priznaje i supertalentirani Sead Hajrović.
Hajrovići su oprezni, jer su imali loših iskustava. Raznorazni mešetari su se javljali, lobirali, obećavali kule i gradove, a ustvari lovili u mutnom. Treba i njih shvatiti. Svaki "bombastični" naslov u bh. medijima oko Hajrovića, pažljivo se analizira u fudbalskoj federaciji Švicarske. Švicarci su se opekli na Rakitiću i na desetine drugih igrača u koje su ulagali, a gubili ih preko noći.
Dobro je što su Begić, Baković i Pirić krenuli u akciju, u borbu za bh. dragulje. Ova generacija "Zmajeva" danas je moćna, no, pitanje je kako će naš tim izgledati kada sa scene odu Spahić, Begović, Džeko, Pjanić, Ibišević, Salihović... Selektor Sušić je na potezu!
(avaz)
ne treba sad njega "krivit" svakako da je momak radom zasluzio poziv u repku ako si malo stariji znaš da ih se bar 5 prodalo preko repke.Safet pozove ANONIMUSE u vidiu steve,avdije .... jedan će proći ostali otpadajuMataruga wrote:Pitam se da li bi Stevanovic ikad bio pozvan u Sevillu da nije igrao za repku?
Murat Sabanovic wrote:Sead Hajrović: Kod mene nema dileme, igrat ću za BiH
Pisi propalozlo87 wrote:Murat Sabanovic wrote:Sead Hajrović: Kod mene nema dileme, igrat ću za BiH![]()
![]()
I za nadati se da neće kršiti svoje obećanje.
A po cemu se ovaj naslov i clanak razlikuju od bilo kojeg drugog? Kao izadje nesto u medijima pa to ljudi interpretiraju kako hoce....tako je isto i sa ovim clankom iznad.MOSALJOZE wrote:Murat Sabanovic wrote:Sead Hajrović: Kod mene nema dileme, igrat ću za BiH
- Kod mene nema dileme. Želim igrati za BiH! Čekam da se neko javi, da razgovaramo. Ovako preko medija izađe nekad nešto neprovjereno, pa to ljudi komentarišu svako na svoj način. Ja sam spreman za razgovor sa ljudima iz bh. Saveza - priznaje i supertalentirani Sead Hajrović.
Hajrovići su oprezni, jer su imali loših iskustava. Raznorazni mešetari su se javljali, lobirali, obećavali kule i gradove, a ustvari lovili u mutnom. Treba i njih shvatiti. Svaki "bombastični" naslov u bh. medijima oko Hajrovića, pažljivo se analizira u fudbalskoj federaciji Švicarske. Švicarci su se opekli na Rakitiću i na desetine drugih igrača u koje su ulagali, a gubili ih preko noći.
luckylaka wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Volio bi da Halilović zaigra za BiH
Husejinović: Zovu me Pape jer kažu da podsjećam na njega
Piše: A. Haznadarević Danas, 14:29
Bh. internacionalac koji je dres Sarajeva zamijenio dresom zagrebačkog Dinama, dolaskom u Hrvatsku prijestolnicu probudio je veliko interesovanje tamošnje javnosti.
Preporuči
U razgovoru za 24sata.hr, bivši ljubimac tima sa Koševa govorio je o svojoj epizodi u Werderu, prilici da pređe u Hajduk, te o nezaobilaznoj temi bh. i hrvatske javnosti, njegovom novom saigraču - Alenu Haliloviću.
Hrvate je prije svega zanimalo zašto navijači Husejinovića često nazivaju nadimkom selektora A reprezentacije BiH Safeta Sušića.
"Kažu da igrom podsjećam na njega", pojasnio je Husejinović.
Pa šta ako je ovo rekao?luckylaka wrote: "Kažu da igrom podsjećam na njega", pojasnio je Husejinović.
Nista,bas igrom podsjeca na Sajuzlo87 wrote:Pa šta ako je ovo rekao?luckylaka wrote: "Kažu da igrom podsjećam na njega", pojasnio je Husejinović.![]()
Ti ne možeš da shvatiš jednostavnu rečenicu, izgleda da ti treba crtati.luckylaka wrote:Nista,bas igrom podsjeca na Sajuzlo87 wrote:Pa šta ako je ovo rekao?luckylaka wrote: "Kažu da igrom podsjećam na njega", pojasnio je Husejinović.![]()
kojom igrom