nigdje.nikog wrote:PalaSa Marsa wrote:
Heheeheh ni ovdje nigdje veze..Evo jos jedan dokaz, kako "ljudi", koji su svjesni svojih (ne)djela, kako i na koji nacin pisu i obracaju se svojim sugovornicima...Ovo je ta jacina koju su oni citavo vrijeme "prezentirali" (rekla-kazala) i na kraju kad su sami skontali da fakat nisu u stanju da vode notmalan dijalog, dakle NORMALAN onda daju trecerazredne komentare tipa ovog topa iznad...Dakle veseoko_kukulamovic ili RAso...i drugi..
@PalaSa Marsa, dopusti da ti repliciram na nacin da me razumijes...odnosno heheeeh, kako ti to radis nama. Heheeehhh, ahhhhh, ohhhuh !
Dakle, kad bi dokaz heheeheh bio kako "ljudi", koji su svjesni svojih (ne)djela, kako i na koji nacin pisu i obracaju se svojim sugovornicima...ni ovdje nigdje veze... ali recimo da, ali ako, medjutim ta jacina koju su oni citavo vrijeme "prezentirali" (rekla-kazala)... i na kraju kad su sami skontali (samo pod uvjetom eventualno da neko...) fakat nisu u stanju da vode normalan dijalog, dakle NORMALAN...(heheeheh), onda daju trecerazredne komentare tipa ovog topa iznad...
I tako dalje, heheehehehahuhhihahhhooooh...
SKONTAL' ?
Pa evo ovako..Heheheeh ovo je smijeh, to znaci da se neko smije..

Smijeh je osnovna i jako zdrava pojava da kazem komunikacija...Dakle, ako tebi (vama) predstavlja problem sto se ja smijem, ja s'tim definitivno nemam nista ..Sto ce reci, nema se ovdje bas sta kontat'..Daj nemoj da ti ja pricam o nekim poglavljima, koja nemaju veze sa ovim Naslovom, dakle PIRAMIDE, jer fatam se u kostac sa ovim kosacima iz njihovih "dvorova" i odma podju lovit' u mutnom (fatat' se banalnih stvari, koje nemaju veze ni s'cim)..Dakle ako zelis da konstatujemo, razgovaramo o smijehu i sl.stvarima, Bujrum, daj predlog koji je naslov na ovom forumu najpogodniji, pa cemo eto pricat'...U suprotnom, ako je ovo bio neki izazov na dvoboj, od te price nema nista nigdje.nikog...
A ovo ispod, ovaj "mijesani smijeh ili sta vec" ovo mi djeluje jako frustrirajuce, mada eto bicu krajnje fleksibilna, pa cu shvatit' da se i ti (vi) smijes(te)

...Hvala.