Edin H. wrote:Meni stvarno nije jasno cemu se vi nadate![]()
Da te nema trebalo bi te izmisliti.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
A jel Tebi ikad iko rekao da seres ko foka?Edin H. wrote:Meni stvarno nije jasno cemu se vi nadate![]()
Dzaba vam ja nepobitnim argumentima objasnih da je Man. Utd. gotov.
Jesam li rekao da ce vas Man. City zgromiti u finalu FA Kupa? Jesam. I zgromio vas je.![]()
Jesam li rekao da ce Chelsea uzeti prvenstvo? Jesam. Nakon pobijede Arsenala sad je to vec sigurica![]()
Sto se tice finala Lige prvaka nisam uvjeren da ce uopste smjeti da izadju da odigraju utakmicu protiv Barselone, garant ce izmisliti neko kolektivno trovanje stomaka ili slicno
Fino je to od Mourinha, baš kolegijalno i plemenito od njega...covjeka zaista dirnu ovakve divne geste.ratata wrote:Ferguson će rado primiti Mourinhove savjete za Barcelonu
Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda, kaže da će rado prihvatiti savjete svog kolege Josea Mourinha u pripremi za finalnu utakmicu Lige prvaka, koju će njegova ekipa odigrati na Wembleyju 28. maja.
Mourinho je ove sezone vodio čak pet utakmica na klupi Real Madrida protiv njegovog najvećeg rivala Barcelone. Ne može se baš reći da je bio uspješan, jer je dobio samo jednu od tih pet utakmica, u finalu Kupa kralja u Valenciji, s 1-0 u produžetku.
ManU i Barcelona su finale Lige prvaka igrali i prije dvije godine. Tada je katalonski klub slavio s 2-0.
"Ovog puta ćemo biti malo iskusniji. No, Barcelona je trenutno na vrhuncu u smislu svojih mogućnosti. To bi trebalo biti stvarno dobro finale", kaže Ferguson.
Dodao je kako se neće libiti primiti savjete od svog kolege Josea Mourinha.
"Razgovaram s Mourinhom puno. Razgovarali smo i prošle sedmice. Naravno da ćemo se sami kvalitetno pripremiti za Barcelonu i saznati sve što trebamo saznati. Uostalom, nije baš da ih već ne poznajemo i da ih nismo nikada gledali. No, uvijek ću rado primiti informacije od Mourinha, takvo nešto nam samo može biti od koristi", zaključio je škotski strateg.
Ferguson je BOSS svih trenera, prema tome ako jedan takav ovako nesto izjavi onda je tvoje misljenje potpuno nebitno, koliko god ti volio BarcelonuLSD wrote:Fino je to od Mourinha, baš kolegijalno i plemenito od njega...covjeka zaista dirnu ovakve divne geste.ratata wrote:Ferguson će rado primiti Mourinhove savjete za Barcelonu
Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda, kaže da će rado prihvatiti savjete svog kolege Josea Mourinha u pripremi za finalnu utakmicu Lige prvaka, koju će njegova ekipa odigrati na Wembleyju 28. maja.
Mourinho je ove sezone vodio čak pet utakmica na klupi Real Madrida protiv njegovog najvećeg rivala Barcelone. Ne može se baš reći da je bio uspješan, jer je dobio samo jednu od tih pet utakmica, u finalu Kupa kralja u Valenciji, s 1-0 u produžetku.
ManU i Barcelona su finale Lige prvaka igrali i prije dvije godine. Tada je katalonski klub slavio s 2-0.
"Ovog puta ćemo biti malo iskusniji. No, Barcelona je trenutno na vrhuncu u smislu svojih mogućnosti. To bi trebalo biti stvarno dobro finale", kaže Ferguson.
Dodao je kako se neće libiti primiti savjete od svog kolege Josea Mourinha.
"Razgovaram s Mourinhom puno. Razgovarali smo i prošle sedmice. Naravno da ćemo se sami kvalitetno pripremiti za Barcelonu i saznati sve što trebamo saznati. Uostalom, nije baš da ih već ne poznajemo i da ih nismo nikada gledali. No, uvijek ću rado primiti informacije od Mourinha, takvo nešto nam samo može biti od koristi", zaključio je škotski strateg.
Kad vec ne može sam sebi pomoći tj. svom timu protiv Barce, onda se nudi kao pomagac i savjetnik Man.Unitedu![]()
![]()
A i taj blaženi Ferguson rado prima savjeta, može biti od koristi.
Dzaba vam ja nepobitnim argumentima objasnih da je Man. Utd. gotov.
Jesam li rekao da ce vas Man. City zgromiti u finalu FA Kupa? Jesam. I zgromio vas je.![]()
Zgromio vas je![]()
dobro sad dzeko ako ne igras u prvih 11 nemoras mrziti bolji klub.....
Jesam li rekao da ce Chelsea uzeti prvenstvo? Jesam
Na tabeli je MANUTD prvi ili sam ja slijep ............
Man Shity--35 Year's without trophy ...and counting....
Sto se tice finala Lige prvaka nisam uvjeren da ce uopste smjeti da izadju da odigraju utakmicu protiv Barselone, garant ce izmisliti neko kolektivno trovanje stomaka ili slicno

Ovo je Iker.lester burnham wrote: zar ova hobotnica nije umrla...
alternativni wrote:Znaci da igram cistu dvicu sutra...505sCrtom wrote:Ovo je Iker.lester burnham wrote: zar ova hobotnica nije umrla...

lester burnham wrote:fora je u tome sto utd-u odgovara i nerijeseno,
a kada fergusonu odgovara nerijeseno,
obicno tako i bude...