F.C. Internazionale

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ExNihilo

#1651 Re: Inter

Post by ExNihilo »

Baudelaire wrote:Ma dobro, ali vratiš neko podbadanje i to je to, nećemo valjda jedni drugima administraciju zvati na svaku provokaciju. Jest malo beze bilo što si uletio, sinoć svi s ove teme poletili na vašu da proslave 2-2 :D

Elem nebitno, Serija A odumire polako, nema ništa što bi činilo ovu ligu brendom kakav je prije bila. Gotovo da više nema zvijezda svjetske klase u njoj. Ibrahimović je unikat, jedini igrač za kojeg se baš ono može reći da ljudi radi njega dolaze na utakmice. Finansije su u banani, kvalitet u banani, lijepa igra u banani, rezultati u banani, evropski koeficijent u banani... što je najgore, Italijani se prave da je sve rega. Neće tako nigdje dogurati. Francuzi bi mogli postati ozbiljniji, makar imaju jedan klub koji je spreman ulagati. Žalosno je da npr Lazio, koji pretenduje ove sezone na jednu od prve tri pozicije u Seriji A, dovodi propale Klosea i Cissea kao velika pojačanja, dovodi jednog Lulića koji, na stranu što je naš, je daleko od provjerenog igrača i da je prelazio u Englesku, u Blackburn bi prešao. Inter dovodi smiješna pojačanja. Barcelona kupuje recimo jednog Fabregasa da joj sjedi na klupi, Milan uzima Acquilanija... jedino su Juventus i Roma uložili pare u fine igrače, i dok Juventus stvarno djeluje ozbiljno, Roma ko da je iz cirkusa izašla.

A i on je došao protiv svoje volje iz Barce :lol:
ExNihilo

#1652 Re: Inter

Post by ExNihilo »

bosnianidiot wrote:A sta mi treba da radimo, cestitamo vam na velikoj borbenosti protiv Trabzonspora :shock: .
Ovo je blamaza ne samo za Inter nego i za Seriu A. Prvi smo vam cestitali kad ste izbacili Barcu na celu sa Mourinhom, i navijao sam za Inter protiv Bayerna (radi koeficienta Italijanske lige).
Ali ti sad poredis cestitanje Milanu koji je uzeo bod Barci na Nou Campu, sa isfuravanjem Intera koji je izgubio od Trabzonspora, ili kako se vec pise.
Naravno da cemo vas maslat ljudi, pa Dinamo je pruzio bolji otpor Realu veceras nego vi ovim klocevima :run:
I vi sad ispadoste gospoda neka :lol:

Ko je rekao da treba čestitat?

Možete imati dovoljno pristojnosti da ne govorite kako smo kurac i to je otprilike to.
ExNihilo

#1653 Re: Inter

Post by ExNihilo »

Treći poraz u prve tri službene utakmice (posljednji puta je Inter takav start imao daleke 1921.) u tri različita natjecanja vode nerazzurre u duboke mračne vode.
bosnianidiot

#1654 Re: Inter

Post by bosnianidiot »

Pa ne mozes ni ti radi ispada pojedinaca suditi o svim navijacima Milana i nazivati ih papcima (jako gospodski, mora se priznati)... Izvini ako to ti nisi rekao, ne da mi se provjeravati ko je.
Ocekivano je da cemo vas prosipati, i tako cemo i nastaviti u narednih par dana, dok se ova sramota malo ne slegne.
Iskreno, isto bi i vi radili nama, to je sasvim normalno. Iako treba sve zadrzati u granicama pristojnosti :thumbup:
burgundy

#1655 Re: Inter

Post by burgundy »

http://en.wikipedia.org/wiki/Trabzonspor

Nije mi stalo nikog da vrijedjam od navijaca INTERA,ali stvarno ove godine imate,kao prvo ne toliko loseg trenera koliko on sa formacijom fula.Tesko je sa ovim starijim kadrom Inter da implementira sve sto Gasperini zeli,sto zbog drasticne promjene formacije sto zbog ne bas brzih igraca koje Inter ima a koje ova formacija trazi to se odnosi prije svega na odbranu. Da je Milan sinoc izgubio koji slucajem sigurno bi se i vi zajebavali na racun Milana.A nije sramota izgubiti od Barcelone budimo realni.Trabzonspor nije naivna ekipa zato sam i postavio ovaj clanak iz wikipedije,ali Inter mora i moze bolje od ovoga.Volio bih da grijesim,ali Inter mi ne ulijeva ni najmanje povjerenja da mogu nesto ozbiljno napraviti na bilo kojem frontu gdje se bore.
ExNihilo

#1656 Re: Inter

Post by ExNihilo »

@bosnianidiot

Nisam vas ja nazvao papcima.
bosnianidiot

#1657 Re: Inter

Post by bosnianidiot »

Ellinor wrote:@bosnianidiot

Nisam vas ja nazvao papcima.
Pa rekao sam da mozda nisi ti, nije mi se dalo provjeravati. Uglavnom, poenta ostaje ista. Izgubili ste od ekipe koja nije mogla regularno uci u LP kroz Tursku ligu, sto je ocajno.
I nemojte se sad ponasati kao uvrijedjene mlade na svaku provokaciju, obrukali ste se i poklopite se.
Iskreno, i sam zelim da vidim bolji Inter, jer nema nista sladje nego vas nakantati u derbiju :D .
Kakav mi je to derbi protiv Napolija, koga imam tu maslati kad pobijedimo :D
Autobus

#1658 Re: Inter

Post by Autobus »

Smiješno je kako neki podcjenjuju Trabzonspor, a nemaju pojma o klubu. Taj klub ima veliku tradiciju u Turskoj, imaju već dosta iskustva na evropskoj sceni, te se zadnjih godina vraćaju laganu u top formu koju su imali nekada davnih 70-tih godina. Trenutno imaju i više nego kvalitetnu ekipu koja može komotno parirati klubovima iz 3. i 4. loptice LP.. prošle godine su zamalo izbacili Liverpool iz Europa Lige; ove godine u gostima sa igračem manje odigrali 0-0 protiv Atl. Bilbao i imaju menadžera koji je osvojio 3. mjesto na WC2002 sa Turcima..

Sad, što Intera nije išlo, to je druga stvar, ali nije Inter izgubio od amatera, to je sigurno...
hannibal

#1659 Re: Inter

Post by hannibal »

evo vec se spominju nova imena za mjesto trenera..mislim da bi trebali dat sansu Gasperiniju..evo i on je vidio da 3-4-3 ne funkcionise i promijenio je protiv trabzonspora..
ako ni nakon tri, cetiri utakmice ne bude rezultata onda mijenjat trenera, a ne odma na pocetku prvenstva

a od mogucih imena spominju se ranieri, delio rossi, baresi, zenga, ancelotti..
ranierija ne bi volio ni u kojem slucaju da vidim na klupi jer taj covjek je rodjeni gubitnik
ancelotti cisto sumnjam da bi preuzeo inter jer je i prije govorio da nikad ne bi uradio sta je uradio leonardo
mislim da bi najbolje bilo od ovih imena da baresi preuzme ulogu trenera, covjek je u interu oko 25 godina i mislim da ima jaku vezu sa igracima sto bi mu dodatno pomoglo a i radio je sa najboljim tako da je imo od koga naucit

al eto opet se nadam da ce gasperiniju procepit i da necemo morat mijenjat trenera
ExNihilo

#1660 Re: Inter

Post by ExNihilo »

pa gasperini je vec izgubio tri sluzbene utakmice zaredom, ako se računa i city onda 4.

Moratti mu daje podršku, barem prema izjavama.
hannibal

#1661 Re: Inter

Post by hannibal »

onu protiv city-a i ne racunam..protiv milana nije bilo pola ekipe a i tek je bio doso
sad je ono pravo i ako sad ne krene sa pobjedama mislim da ce cepit
Jeff Bingham

#1662 Re: Inter

Post by Jeff Bingham »

O kojem baresiju govoris :?
hannibal

#1663 Re: Inter

Post by hannibal »

Jeff Bingham wrote:O kojem baresiju govoris :?
http://en.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Baresi
Jeff Bingham

#1664 Re: Inter

Post by Jeff Bingham »

:o kako ja nisam znao za ovog lika, jos francov brat :shock:
Baudelaire

#1665 Re: Inter

Post by Baudelaire »

Jeff Bingham wrote::o kako ja nisam znao za ovog lika, jos francov brat :shock:
Izgleda da te Inter baš ni najmanje ne zanima :D Mourinho ga je odmah imenovao za svoju desnu ruku.
bosanska senzacija

#1666 Re: Inter

Post by bosanska senzacija »

Kukavička igra Gasperinija.
Kao da igramo sa Barcom a ne sa raspadnutom Romom gdje Perota i Tadei igraju bekove.
Riddle

#1667 Re: Inter

Post by Riddle »

Izlazi Forlan, ulazi Muntari. :lol:
LSD

#1668 Re: Inter

Post by LSD »

Šta se dešava sa ovim Interom :? ...kakve su ovdje sihre bacene :shock: nevjerovatno, pa jbm miša isto ko da su mnogi zaboravili kako se igra fudbal...ne podcijenjujem Romu uopšte sa ovim, ali Inter je ocajan - blago receno.
Baudelaire

#1669 Re: Inter

Post by Baudelaire »

Riddle wrote:Izlazi Forlan, ulazi Muntari. :lol:
Možda smiješno, ali nakon ove izmjene Roma nije pogled bacila ka golu, a Inter je mogao i uzeti.
2407

#1670 Re: Inter

Post by 2407 »

LSD wrote:Šta se dešava sa ovim Interom :? ...kakve su ovdje sihre bacene :shock: nevjerovatno, pa jbm miša isto ko da su mnogi zaboravili kako se igra fudbal...ne podcijenjujem Romu uopšte sa ovim, ali Inter je ocajan - blago receno.
Vracaju se gdje im je i mjesto. Italijanski prosjek 8-)
Atticus Finch

#1671 Re: Inter

Post by Atticus Finch »

Ala vas je Gasperini opravio, svaka mu čast! :D
bosanska senzacija

#1672 Re: Inter

Post by bosanska senzacija »

Ima potencijala u ovom timu, samo to treba fino uštimati i srediti a Gasperini očito nije za taj posao...

Nadam se da će Morati regovati pa ako treba i Ranijerija dovesti, gore od ovog ne može.
smijesni_ste

#1673 Re: Inter

Post by smijesni_ste »

Zreli su za 3:0 najmanje bili.... :-? :-? :o
Atticus Finch

#1674 Re: Inter

Post by Atticus Finch »

Baudelaire wrote:
Riddle wrote:Izlazi Forlan, ulazi Muntari. :lol:
Možda smiješno, ali nakon ove izmjene Roma nije pogled bacila ka golu, a Inter je mogao i uzeti.
Možda što su ovi zatvorili tekmu i čuvali bod?
hau jes no

#1675 Re: Inter

Post by hau jes no »

jest grohno forlan... on i milito u napadu preko 65 godina, cambiasso i zanetti u sredini preko 70, lucio i samuel preko 65 a to bi kao bili ključni igrači - nezamjenljivi a igra se 2 puta sedmično :-)

prejadno...

i kao trener kriv :-) niđe veze... kriv je onaj ko ga je doveo a znao da ovaj zna igrat samo 3-4-3 a nemaju igrače za to pa mu dovode neku rezervu iz lazija i mrtvaca forlana :-) umjesto da tim grade oko sneijdera, on se ne uklapa u 3-4-3
Post Reply