-sta je gore neznanje ili nezainteresovanost?
-neznam i ne zanima me
@Dile koliko je tebi godina boga ti
Ma nije ovo SADendrlix wrote:Ovaj ga bas izvrno!![]()
Zna li ko gdje je ovo?
Za 600 000 pređenih kilometara je potrebno uz prosječnu potrošnju od 7 litara cijele 42 tone goriva ili ti 42 000 litara nafte ili benzina.Her Flick wrote:@atko ba smiri se, polahko
niko ne urla
@drvosjeca hvala na pojasnjenju
@ adnanSA samo sam tebe ceko da me sa svojih 15 godina iskustva naucis pameti
btw ja sam u 5 godina sprcao kilometara sto si ti u 15, dabogda ti meni utrostrucio i godine voznje i zivota i kilometre
znaci po vasoj metemetici kada jako stisnes kocnicu (znaci naglo zakocis, legnes na kocnicu), vozite 40km/h, treba od 10m pa na nadalje (zavisi od uslova na putu)
hajd super, blago vama, ja bi se zabrinuo
ja sam sa opel astrom i savinim gumama (eskimo) na suhoj cesti stao 6-7m, naravno pri datoj brzini
ali et to je samo bio test u raji
ali vi znate bolje, vi ste svi fizicari, sofercine, matematicari itd itd
Hahahah, matematika je egzaktna naukaAdnanSA wrote:Za 600 000 pređenih kilometara je potrebno uz prosječnu potrošnju od 7 litara cijele 42 tone goriva ili ti 42 000 litara nafte ili benzina.Her Flick wrote:@atko ba smiri se, polahko
niko ne urla
@drvosjeca hvala na pojasnjenju
@ adnanSA samo sam tebe ceko da me sa svojih 15 godina iskustva naucis pameti
btw ja sam u 5 godina sprcao kilometara sto si ti u 15, dabogda ti meni utrostrucio i godine voznje i zivota i kilometre
znaci po vasoj metemetici kada jako stisnes kocnicu (znaci naglo zakocis, legnes na kocnicu), vozite 40km/h, treba od 10m pa na nadalje (zavisi od uslova na putu)
hajd super, blago vama, ja bi se zabrinuo
ja sam sa opel astrom i savinim gumama (eskimo) na suhoj cesti stao 6-7m, naravno pri datoj brzini
ali et to je samo bio test u raji
ali vi znate bolje, vi ste svi fizicari, sofercine, matematicari itd itd
Ako jedan litar nafte ili benzina košta prosječno 1,75 km onda je Herr Flick za pet godina potrošio 73 500 KM za svoje vozikanje.
Još je zanimljivija činjenica da uz prosječnu brzinu od 60 km/h da pređeš 600 000 kilometara ti treba 10 000 sati.(punih 416 dana)
To znači da je u proteklih pet godina Herr Flick boravio za volanom svoje Opel Astre ili nekog drugog prevoznog sredstva svaki dan u godini po 5,5 sati.
Ja mislim da je to nemoguće osim ako nisi profesionalni vozač.
AdnanSA wrote: Za 600 000 pređenih kilometara je potrebno uz prosječnu potrošnju od 7 litara cijele 42 tone goriva ili ti 42 000 litara nafte ili benzina.
Ako jedan litar nafte ili benzina košta prosječno 1,75 km onda je Herr Flick za pet godina potrošio 73 500 KM za svoje vozikanje.
Još je zanimljivija činjenica da uz prosječnu brzinu od 60 km/h da pređeš 600 000 kilometara ti treba 10 000 sati.(punih 416 dana)
To znači da je u proteklih pet godina Herr Flick boravio za volanom svoje Opel Astre ili nekog drugog prevoznog sredstva svaki dan u godini po 5,5 sati.
Ja mislim da je to nemoguće osim ako nisi profesionalni vozač.
Pa da 60 km /h prosjek mozes napraviti samo na M17 i to ukoliko nema velike guzve. Po gradu imas prosjek 30-35 km/h.VR6 wrote:I vise je on provodio sati za volanom, pa moras letit cestom da imas prosjek od 60 km/h. Forum je cudo, posebno ovi likovi. Zato je dosta stvari uzivo nezamjenjivo, odmah ga mrsnes u auto i dokaze sam sebi da nije upravu. Inace danas u Sa dva "udesa", kod Avaza se sudarili E-klasa stranih tabli i Renault Clio 3 crni, domace table. Clio je opalio u E-klasu, kako sam skuzio, manja materijalna steta, rekao bih. I jos neki motorista sa zelenim Kawasakijem pao kod ekonomije, ne znam kako je prosao. Gledajte ljudi na retrovizore, nisu oni samo ukras, sezona je pocela...
Ja takve zovem francuzica-tipovirewritable wrote:... Stariji lik. Prosijed. Nekih 45-50 godina...
Sto mi ne mahnu, ja se satra masuci ti..ti nista....neka neka...rewritable wrote:Nedavno negdje oko Pofalica, u smjeru prema Ilidzi, kranja lijeva traka, Chopper ispred mene...