Nadjite se - sexy horoskop

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ptičica

#1651 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ptičica »

NEMOHOES wrote:
ptičica wrote:I Sunce i Mjesec su mi u skorpionu :-?
@sheila, jesam li grozna? :oops:
pticice,nisi sama :kiss:
sheila,ako bih mogao zamoliti...
Bar da me neko razumije ;-)
Ramzess Veliki

#1652 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ramzess Veliki »

krvava wrote:zanimanja po horoskopu

Ribe - Psihijatar, socijalni radnik, ljekar, naročito alternativna medicina, farmaceut, umjetnik, slikar, balerina.
Pogodili me, ja sam balerina ... :oops:
Najdraže mi je u baletankama na vrhovima prstiju pa po skeli skakutati u onoj kratkoj suknjici sa kantom Fasadexa u jednoj i mistrijom u drugoj ruci. Svi moleri i zidari kažu da imam talenta i stila ... :oops:
arena1

#1653 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by arena1 »

Muški horoskop:

Svaki horoskopski znak ima različite osobine koje ga opisuju kao osobu. S obzirom na to da su muškarci i žene dva različita svijeta i njihovi se horoskopski znakovi itekako razlikuju.

Ovan
Dobro građen, i uvijek okružen ženskim spolom, ovan ima snažan instinkt da bude u centru pažnje. Kod žena voli ženstvenost i zaigranost, no neće prijeći niti preko njihove inteligencije. Posebno cijeni ukoliko žena zna komunicirati u muškom društvu i koja se ne boji novih kontakata.

Romantičan je i dobar ljubavnik, u praksi je veliki planer, pa ćete mu najlakše ući pod kožu ukoliko doprinosite planovima koje je on odredio. Marljiv je, pa lako dolazi do novaca, no zbog ekstravagancije brzo i ostaje bez njih.

Bik
Muškarci ovog znaka su dosljedni sebi i teže praktičnosti u različitim životnim situacijama. Vrlo su marljivi, no žele da se njihov rad prepoznaje i poštuje. Tvrdoglavost i sumnjičavost glavne su im mane, a često puta znaju pokazivati i ljubomoru te posesivnost.

Iako ih je teže zavesti od ostalih zodijačkih znakova, Bikovi u sretnoj vezi bez kompromisa će braniti čast i sigurnost svoje izabranice, ulazeći po potrebi čak i u fizičke obračune. Znaju se obući i imaju talent za financije.

Blizanci
Inteligentan i komunikativan, ovaj muškarac u prosjeku prođe više predbračnih veza od ostalih znakova. Šarmantan je i voljen od suprotnog spola, koji odmah primjeti njegov humor i pozitivne vibracije. Seksipilni su i zavodljivi, no brzo se zasite i žele promjene.

Njihove žene moraju uvijek smišljati nove načine da ih zabave i izazovu, što nije uvijek lako. Otvoreni su za tuđa mišljenja, no često previše filozofiraju oko svojih, što u konačnici ostavlja dojam kao da su neodlučni.

Rak
U potpunosti orijentiran na obiteljski život, muškarac iz ovog znaka je emotivan i predan svojoj partnerici. Ima i snažnu povezanost sa svojom majkom, a duža putovanja neizbježno će ga učiniti čeznutljivim za domom.

Često mijenja rasploloženje i jako je oprezan s novcem. Slično se ponaša i u odabiru žena, te će trebati neko vrijeme da vam se otvori. Iako osjetljiv, spremno traži ljepotu u svemu što vidi. Pripadnici ovog znaka vole dobru odjeću, a često postaju talentirani kuhari i pisci.

Lav
Karizmatičan i željan pažnje, lav ima golemu vjeru u svoje sposobnosti. Optimističan i neovisan, lako dolazi u centar ženske pozornosti i zna u njemu ostati. Odgovoran je u svojim dužnostima, no zna se i ružno ponašati prema podređenima.

Neizmjerno tvrdoglav, teško prihvaća poraz i neuspjeh ga lako demoralizira. Partnerica mora razumjeti njegovu strast za uspjehom u životu i uvijek treba biti spremna na laskanje i ohrabrivanje. Najgore što možete učiniti lavu je da ga ignorirate ili da olako prijeđete preko njegovih dostignuća.

Djevica
Praktični i logični, muškarci Djevice često imaju karijeru u znanosti i medicini. Uvijek na zemlji, vodit će brigu o svojoj higjeni i izgledu i primjetiti promašaje na tom polju kod drugih. Sramežljivi su kod pokazivanja emocija, što ne znači da ih nemaju.

Sretni su kad žene pokazuju poštovanje za njihov intelekt. Glavna im je mana nedostatak samopouzdanja i od partnerice očekuju dokaze svoje privrženosti. No isto tako, iz njihove racionalnosti proizlazi obzirnost i strpljivost.

Vaga
Atletski građeni i s dobrim komunikacijskim vještinama, muškarci Vage su po mnogim pitanjima odlični ljubavni partneri. Imaju smisao za humor, te su talentirani za šarmiranje, a njihova energičnost nikad ne prolazi neprimjećeno.

Jedna od njihovih velikih vrlina je sposobnost da se lako podižu iz pepelai hrabro uzvraćaju udarce čak i kad je sve bezizlazno. S druge strane, znaju biti površni, rasipni te opsjednuti sami sobom. Kod žena će prvo tražiti fizičku ljepotu, a tek onda vrline.

Škorpioni
Bez obzira na fizički izgled, muškarci ovog znaka lako zavode žene. Imaju snažnu želju za položajem i kontrolom, a njihova tajanstvena priroda nikog neće ostaviti ravnodušnim. Novac, uzbuđenje i status ih lako motiviraju, no usprkos tome mogu biti ekstremni u pridržavanju svojih moralnih vrijednosti.

To uključuje i vjernost partnerici koja im se sviđa. Glasine o nezadrživom seksualnom apetitu su prenapuhane. Ovi muškarci jednostavno uživaju u krevetu, zajedno sa svojim partnericama.

Strijelac
Muški Strijelac pršti optimizmom i veseljem, te uvijek gleda lijepšu stranu stvari. Jednako je uspješan u poslovnoj karijeri kao i u ljubavnim vezama. Kao vječno dijete, ne mari za svoj izgled, a niti će zamjerati ako mu se partnerica zapostavi.

Gotovo da nema niti mrvicu ljubomore ili posesivnosti u sebi, i više od svega cijeni slobodu i povjerenje. No, to mu je ujedno i mana. Zna biti naivan, te previše očekuje od drugih. Izravan je do mjere netaktičnosti, pa iskrenošću često uvrijedi sugovornike.

Jarac
Majstor kad je u pitanju poslovna karijera, Jarac je inteligentan, uspješan i ustrajan u svojim planovima. Vješt u zarađivanju novca i ostvarivanju kontakata, po prirodi je vođa koji lako pridobija druge za svoje ciljeve. Iako je začuđujuće emotivan, teško izražava svoje osjećaje.

Jarac će u širokom luku zaobilaziti ženu koja dijeli njegovu ambicioznost, bojeći se da će ugroziti njegov gospodarski položaj. Ovisni su o kontroli, zbog čega paze na izgled i ponašanje u društvu.

Vodenjak
Pripadnici ovog znaka su stabilni i snažni, s naglašenom promišljenošću i željom da doprinose društvu. Uvijek spremni na suosjećanje, no samozatajni kad su u pitanju vlastite emocije, muški Vodenjaci su teško razumljivi publici suprotnog spola.

Zbog toga često znaju završiti sa starijom, iskusnijom ženom koja ima razumjevanja za njihova česta sanjarenja i sklonost tišini. Ukoliko žive u okružju bez pritiska, znat će uzvratiti ljubav.

Ribe
Najsnažnija karakteristika ovih muškaraca je urođena intuitivnost, pa možete očekivati da će vas razumjeti čak i kad svi ostali znakovi zodijaka okrenu glavom. Osjetljivi su i traže osobu s kojom će se suprotstaviti svim nevoljama u životu.

Pomalo su zaljubljeni u sebe i očekuju da žena napravi prvi korak u udvaranju. Privlačni su, ali i vjerni. No, čuvajte se njihove sklonosti laganju i licemjerju. Posjeduju i jako dozu autodestruktivnosti, pa vodite računa o njihovom samopouzdanju.
Dino_noDi

#1654 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Dino_noDi »

arena1 wrote:Muški horoskop:

Svaki horoskopski znak ima različite osobine koje ga opisuju kao osobu. S obzirom na to da su muškarci i žene dva različita svijeta i njihovi se horoskopski znakovi itekako razlikuju.

Ribe
Najsnažnija karakteristika ovih muškaraca je urođena intuitivnost, pa možete očekivati da će vas razumjeti čak i kad svi ostali znakovi zodijaka okrenu glavom. Osjetljivi su i traže osobu s kojom će se suprotstaviti svim nevoljama u životu.

Pomalo su zaljubljeni u sebe i očekuju da žena napravi prvi korak u udvaranju. Privlačni su, ali i vjerni. No, čuvajte se njihove sklonosti laganju i licemjerju. Posjeduju i jako dozu autodestruktivnosti, pa vodite računa o njihovom samopouzdanju.
Moram priznati, od rijeci do rijeci. Riba sam. :mrgreen: hahaha
sheilak

#1655 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

arena1 wrote:Muški horoskop:
Lav
Karizmatičan i željan pažnje, lav ima golemu vjeru u svoje sposobnosti. Optimističan i neovisan, lako dolazi u centar ženske pozornosti i zna u njemu ostati. Odgovoran je u svojim dužnostima, no zna se i ružno ponašati prema podređenima.

Neizmjerno tvrdoglav, teško prihvaća poraz i neuspjeh ga lako demoralizira. Partnerica mora razumjeti njegovu strast za uspjehom u životu i uvijek treba biti spremna na laskanje i ohrabrivanje. Najgore što možete učiniti lavu je da ga ignorirate ili da olako prijeđete preko njegovih dostignuća.
tacno. za jednog. ali laskanje pomaze uvijek. ok, ne laskanje, ali isticanje najpozitvnijih osobina, all the time. :D
frx

#1656 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by frx »

Strijelac
Muški Strijelac pršti optimizmom i veseljem, te uvijek gleda lijepšu stranu stvari. Jednako je uspješan u poslovnoj karijeri kao i u ljubavnim vezama. Kao vječno dijete, ne mari za svoj izgled, a niti će zamjerati ako mu se partnerica zapostavi.

Gotovo da nema niti mrvicu ljubomore ili posesivnosti u sebi, i više od svega cijeni slobodu i povjerenje. No, to mu je ujedno i mana. Zna biti naivan, te previše očekuje od drugih. Izravan je do mjere netaktičnosti, pa iskrenošću često uvrijedi sugovornike.

100% :thumbup: :D :D :D
krater

#1657 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by krater »

Vaga

Atletski građeni i s dobrim komunikacijskim vještinama, muškarci Vage su po mnogim pitanjima odlični ljubavni partneri. Imaju smisao za humor, te su talentirani za šarmiranje, a njihova energičnost nikad ne prolazi neprimjećeno.

Jedna od njihovih velikih vrlina je sposobnost da se lako podižu iz pepelai hrabro uzvraćaju udarce čak i kad je sve bezizlazno. S druge strane, znaju biti površni, rasipni te opsjednuti sami sobom. Kod žena će prvo tražiti fizičku ljepotu, a tek onda vrline.
:D
spacebound

#1658 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by spacebound »

Image
ja ovo niš' ne kontam,da li bi mi neko ko se razumije malo pojasnio :trep1:
ho oponopono

#1659 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ho oponopono »

...pa gdje si to iskopala, fino imaš tekst i protabiriš, a to je li vježbaš sa trepuškama ili? :mrgreen:
spacebound

#1660 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by spacebound »

ma to malo šarmiram da mi kakvo fino čeljade rastabiri :lol:
ho oponopono

#1661 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ho oponopono »

spacebound wrote:ma to malo šarmiram da mi kakvo fino čeljade rastabiri :lol:
...ma znam, šarmiraš izdaleka... :pisnuo:

...ajde možda i naletiš na nešto fino, nikad se ne zna! :mrgreen:
spacebound

#1662 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by spacebound »

:wink:
CoCoLoCo

#1663 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by CoCoLoCo »

Auuu neche na dobro alahami, imas one zvjezdice u acidentu kraj polja rize blizu vodenice, to ti ne valja imat nikako, problemi sa ushima su moguci pred kraj zivota, imas i par ovih kocki prokletih, i sam sam imo sa njima problema nevidjenih, kad podju handrit ne znaju stat, usele se ko rusi i ne istrjebi ih alah.
Ugl, nije ti dobar odnos asteroida oko jupitera sa saturnom, i tu dolazi do belaja jer se ne krecu kruzno vec kockasto.
Trokuti su ti dobri, znaci bice nesta ipak dobro na vidiku, probaj se kretat trokutasto sto vise, ono sto merlin pjeva sredinom je cista djavolja manipulacija, ne vjeruj pjevacima nikad.
Kupi par trokutastih stolnjaka i onih heklanih djidja, povjesaj po stanu i piski kroz prozor dok je pun mjesec, biche sve to ok, ne brini, dobar odnos mjeseca prema lobanji imas.
spacebound

#1664 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by spacebound »

CoCoLoCo wrote:Auuu neche na dobro alahami, imas one zvjezdice u acidentu kraj polja rize blizu vodenice, to ti ne valja imat nikako, problemi sa ushima su moguci pred kraj zivota, imas i par ovih kocki prokletih, i sam sam imo sa njima problema nevidjenih, kad podju handrit ne znaju stat, usele se ko rusi i ne istrjebi ih alah.
Ugl, nije ti dobar odnos asteroida oko jupitera sa saturnom, i tu dolazi do belaja jer se ne krecu kruzno vec koskasto.
Trokuti su ti dobri, znaci bice nesta ipak dobro na vidiku, probaj se kretat trokutasto sto vise, ono sto merlin pjeva sredinom je cista djavolja manipulacija, ne vjeruj pjevacima nikad.
Kupi par trokutastih stolnjaka i onih heklanih djidja, povjesaj po stanu i piski kroz prozor dok je pun mjesec, biche sve to ok, ne brini, dobar odnos mjeseca prema lobanji imas.
ma sve je to uredu,al' kako da piškim kroz prozor :? šta ako padnem s okna pa odoh helać :cry:
CoCoLoCo

#1665 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by CoCoLoCo »

Ti ko da nisi odrasla u bosni, nisi se nikad penjala uz stokove, upres nogama i rukama uz stok i polako, ccccc, stidi se ba, tacno et, stidi se et :D
pirmin

#1666 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

spacebound wrote:Image
Ti si sestro draga prava Vaga iako si rodjena 27 ili 28.10. (godina se presuti) :mrgreen:
Ovaj simbol: ♂ si ti, glavom i bradom, sve ti se vrti oko njega a on je u drugoj dekadi Vage.
Venera ♀ na podznaku (ako je tacno vrijeme rodjenja?), iako u padu-u Skorpiji, preko dispozitora odlazi
tamo gdje joj je najbolje - u Vagu. 8-)
Savjet ovim mladjim shmekerima sa foruma :D :
-radi se o lijepoj i krajnje zenstvenoj zeni. Ako nije zauzeta, pokazite se u najboljem svjetlu. :D
ho oponopono

#1667 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ho oponopono »

...gle ovo svaka druga persona se bavi nebeskim aktivnostima?! :mrgreen:
spacebound

#1668 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by spacebound »

pirmin wrote:
spacebound wrote:Image
Ti si sestro draga prava Vaga iako si rodjena 27 ili 28.10. (godina se presuti) :mrgreen:
Ovaj simbol: ♂ si ti, glavom i bradom, sve ti se vrti oko njega a on je u drugoj dekadi Vage.
Venera ♀ na podznaku (ako je tacno vrijeme rodjenja?), iako u padu-u Skorpiji, preko dispozitora odlazi
tamo gdje joj je najbolje - u Vagu. 8-)
Savjet ovim mladjim shmekerima sa foruma :D :
-radi se o lijepoj i krajnje zenstvenoj zeni. Ako nije zauzeta, pokazite se u najboljem svjetlu. :D
:? Ja sam i u podznaku škorpija.
Što se tiče savjeta mladjim šmekerima sa foruma,neka se ne obaziru,ja sam već više od 3 godine sretno udata :)
I nemoj mi bogati to za godine,baaa,mlada sam ja,nemam šta krit. :P
sheilak

#1669 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

ho oponopono wrote:...gle ovo svaka druga persona se bavi nebeskim aktivnostima?! :mrgreen:
za sve je pirmin kriv.

:D
swanfilter

#1670 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by swanfilter »

Ja, Skorpija, pravi jalijas ispadam, a bas nisam takav ... :zzzz: Mada mi horoskop nije nes zanimljiva stvar, pofino sam opisan ..
Last edited by swanfilter on 15/03/2014 12:46, edited 1 time in total.
ho oponopono

#1671 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ho oponopono »

swanfilter wrote:Ja, Skorpija, pravi jalijas ispadam, a bas nisam takav ... Mada mi horoskop nije nes zanimljiva stvar, pofino sam opisan ..

...uvijek egzistiraju izrodi, ne?! :mrgreen:
swanfilter

#1672 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by swanfilter »

ho oponopono wrote:
swanfilter wrote:Ja, Skorpija, pravi jalijas ispadam, a bas nisam takav ... Mada mi horoskop nije nes zanimljiva stvar, pofino sam opisan ..

...uvijek egzistiraju izrodi, ne?! :mrgreen:
Mah, mada, kada malo prokontam, jesam takav. U svojoj podsvijesti, nesvjesno prodrmam scenom ... :lol:
sheilak

#1673 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

swanfilter wrote:Ja, Skorpija, pravi jalijas ispadam, a bas nisam takav ... :zzzz: Mada mi horoskop nije nes zanimljiva stvar, pofino sam opisan ..
nisu skorpije jalijasi. vec manijaci :D ali na super privlacni nacin.... od kojeg te hvata jeza, ali si kao hipnotizirana. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1674 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Velkoski »

niko kao ribe.
ho oponopono

#1675 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ho oponopono »

Woole Triwunovich wrote:niko kao ribe.

...ne seru mnogo, da! :mrgreen:
Post Reply