AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
#1651 Re: AC Milan
2407dmici je samo krivo sto Cassano nije presao u Huventud, a povezivan je bio i s njima 
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#1652 Re: AC Milan
Slazem se s tobom(2407) da postoji velika mogucnost da napravi belaj, ali mislim ako ovu priliku sad zajebe zbog svog temperamenta, onda stvarno treba ga zvanicno proglasiti idiotom.
Na kraju krajeva sve to sto ti znash vjerujem da zna i Alegri i Berluskoni, samo sto oni vjerovatno imaju ideju kako s njim, samo hoce li im uspjeti.
Vjerujem da ako svi budu sretni, tj on bude igrao dovljno i bude dobar(a vec je pokazao da je odlican) da tu ne bi trebalo biti problema, mada nikad se ne zna.
Za sad se isplatio "ulozenih" para
Na kraju krajeva sve to sto ti znash vjerujem da zna i Alegri i Berluskoni, samo sto oni vjerovatno imaju ideju kako s njim, samo hoce li im uspjeti.
Vjerujem da ako svi budu sretni, tj on bude igrao dovljno i bude dobar(a vec je pokazao da je odlican) da tu ne bi trebalo biti problema, mada nikad se ne zna.
Za sad se isplatio "ulozenih" para
- 2407
#1653 Re: AC Milan
Ja kako znam za Cassanoa a to je tamo negdje 99-00-ta, kada je bio najveci mladi talenat Italije, on je povezivan sa JuventusomNeelix wrote:2407dmici je samo krivo sto Cassano nije presao u Huventud, a povezivan je bio i s njima
- Neelix
#1654 Re: AC Milan
kako ovaj retardirani muratovic ofirno navija za totenhem, majku mu seljacku 
- jeza u ledja
#1655 Re: AC Milan
vala ti se ova ekipa ponasa seljacki.Neelix wrote:kako ovaj retardirani muratovic ofirno navija za totenhem, majku mu seljacku
a ovaj gomes brani nemoguce.
- Neelix
#1656 Re: AC Milan
kakav ba start, pa corluka je skocio u zrak, ako se i povrijedio to je u padu biloLud i ponosan wrote:Za ovaj mucki start Flaminija ide zatvorska kazna! Ovo nije za crveni, nego za 3 crvena.
I ono odgurivanje od strane Gatussa je isto tako za kartona.
Ne mogu gol da daju, pa su nesto mnogo nervozni, da ne spominjem pritisak na sudiju koji korektno radi svoj posao.
-
north
#1657 Re: AC Milan
Strašan komentatorNeelix wrote:kako ovaj retardirani muratovic ofirno navija za totenhem, majku mu seljacku
Znamo da si veliki fan Milana, moram priznati da ni meni nisu nikad bili mrski, ali bogami ovo je haman u rangu City-a, dobro, možda sekundu bolje
Žešća patnja.....
- Baltazar_khan
#1658 Re: AC Milan
joj gattusa
hoće da se bije sa crouchem
- Neelix
#1659 Re: AC Milan
e bas ce jadni modric nesto uradit
- Neelix
#1660 Re: AC Milan
ah, sad mi je jasno sto tako pricas, oni jos vise navijaju za totenhem od ovog naseg morona 
-
mikelandjelo
#1661 Re: AC Milan
gatussu treba crvni i jedan samar vaspitno popravi
- Baltazar_khan
#1662 Re: AC Milan
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
-
Dialer
#1663 Re: AC Milan
E neka, veceras su se rossoneri samo tukli, isli se duarat i kopat rovove. Pravi rovokopacki fudbal.
- Baron_Samedi
#1665 Re: AC Milan
Odma sam prebacio na RTRS. Kaze pokazivao je raskosan talenat u bh ligi. Kad?Neelix wrote:drugo je to sto je isao na njega, ja ti govorim da ga haman ni dotakao nije, jer je corluuka skocio.
e bas ce jadni modric nesto uraditcuj ovog, johan krojf
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ek0
-
mazzy
#1667 Re: AC Milan
hahahahah a start onog mesara Flaminija ? hahaha . Dobio zuti, i oni se bune i zbog zutog... a ono crveni k'o kuca. Sa tribina se vidjelo da je isao namjerno sa dvije noge... Bas su jadni ...ek0 wrote:Zasluzili su da izgube samo zbog onakvih mesarskih startova, i zbog neandertalca Gatuza. Samo meni nije jasno koliko on to kredita ima pa za ono sve nije dobio crveni. Jos je samo ostalo da zamoli sudiju da mu pristavi "tarjeta roja", mada cisto sumnjam da bi i tada to ucinio.
- ganjeta
#1668 Re: AC Milan
Gatuso = Regoje 
Last edited by ganjeta on 15/02/2011 23:18, edited 1 time in total.
- studeni76
#1669 Re: AC Milan
Zelio sam da veceras Milan pobijedi, al Gattuso me podsjetio zasto u italiji negotivim Milan. Ono je sevap ubit.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1670 Re: AC Milan
Sjecas se u pive da smo se kladiliNeelix wrote:ah, sad mi je jasno sto tako pricas, oni jos vise navijaju za totenhem od ovog naseg morona
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 2#p4836422
- Neelix
#1671 Re: AC Milan
btw tek je poluvrijeme odigrano
-
LSD
#1672 Re: AC Milan
Ne dirajte Gatuza, jedini pravi igrac Milana sa mud.ima za razliku od onih beskrvnih baletana tipa Yepes,Antonini,Seedorf koji nisu ljudski ušli u duel za 90 minuta...Rino je lud svakako to svi znamo i kasnije je popizdio kad je vidio nemoc svojih suigraca.
- Jack Be Nimble
#1673 Re: AC Milan
Ja sam kontao prije tekme da ce biti 2:0 ili 3:1 za Tott. Sa 1:0 dobro smo i prosli, cuvamo rezlutat u Engleskoj
.
-
F&N
#1674 Re: AC Milan
Sta serete o mesarskoj igri Milana, ko je prvi poceo s laktanjem i udaranjem u glavu???
Onaj strkljavi skeleton se posteno udara, i oni su prvi isprovocirali sve sto su dobili.
Prvi su oni napravili ne znam koliko bezobraznih prekrsaja laktanja ociglednog i namjernog(Ibrahimovica, i Gatussa) i udaranja koje sudija ili nije vidio ili nije htio da vidi, sta nece pustiti da ih ovi udaraju.
I ono skakanje u Abiatija od onog ofingera na pocetku bezobrazno shatro na loptu svaki ziv vidi da je vec u rukama golmana a on fol skace, pravi se budala.
Namjerno su isli udaranjem da isprovociraju igace Milana ne bi li ovi popizdili i izgubili koncetraciju na kraju su i uspjeli u tome. Al josh nije gotovo ima josh jedno poluvrijeme u Engleskoj
Btw sta ima da ulazi pomocni trener na teren i da se raspravlja sa igracima???
Mislim da ovaj rezultat i nije toliko losh i modza cak i bolji nego da su pobjedili 2:1 ili da je bilo 1:1, ovako ce Tottenham uci rastereceiniji i sigurno opusteniji u drugu utakmicu i ne vjerujem da ce srljati da ih napadnu odmah a to bi Milan morao ici da iskoristi.
Nadam se samo da ce Pirlo se oporaviti do revansha.
Onaj strkljavi skeleton se posteno udara, i oni su prvi isprovocirali sve sto su dobili.
Prvi su oni napravili ne znam koliko bezobraznih prekrsaja laktanja ociglednog i namjernog(Ibrahimovica, i Gatussa) i udaranja koje sudija ili nije vidio ili nije htio da vidi, sta nece pustiti da ih ovi udaraju.
I ono skakanje u Abiatija od onog ofingera na pocetku bezobrazno shatro na loptu svaki ziv vidi da je vec u rukama golmana a on fol skace, pravi se budala.
Namjerno su isli udaranjem da isprovociraju igace Milana ne bi li ovi popizdili i izgubili koncetraciju na kraju su i uspjeli u tome. Al josh nije gotovo ima josh jedno poluvrijeme u Engleskoj
Btw sta ima da ulazi pomocni trener na teren i da se raspravlja sa igracima???
Mislim da ovaj rezultat i nije toliko losh i modza cak i bolji nego da su pobjedili 2:1 ili da je bilo 1:1, ovako ce Tottenham uci rastereceiniji i sigurno opusteniji u drugu utakmicu i ne vjerujem da ce srljati da ih napadnu odmah a to bi Milan morao ici da iskoristi.
-
F&N
#1675 Re: AC Milan
Pa da su odigrali 1:1 ili zijanili 2:1 Tottenham bi sigurno napao od prve minute stvarao jak pritisak na njihovom terenu tesko da bi Milan izdrzao taj pritisak, a oni su majstori u tome, kad navale kad ti dadnu jedan gol onda iskoriste tvoj pad koncetracije, voda u usima i uvale ti josh koji pa se tesko mozes vratiti u utakmicu i lahko stignu zaostatak, a tako bi navalili da imaju zaostatak koji moraju stizati.Lud i ponosan wrote:OVdje si sve rekao, tako da nije potrebno komentarisati predhodni post.F&N wrote:
Cuj nije lose izgubiti 1:0 kod kuce i ne dati gol...![]()
![]()
![]()
A jos grdje poredjenje je da je bolje izgubiti sa 1:0, nego li pobjediti 2:1...![]()
![]()
![]()
E svasta.
Sto se tice revansa, mogu jedino da se nadaju Milanezi, ali od toga nema nista, oni su zavrsili svoju turneju
Milan da je dobio ovu 2:1 sigurno bi gore otisao da se brani i siguran sam da bi tu zijanili, ovako moraju napasti gore ici na pobjedu i puno hrabrije uci u utakmicu nego su usli u prvu.
S druge strane englezi nece tako napadati kako bi napadali da moraju stizati i tu Milan mora traziti priliku.
Igra se josh 90 minuta, Milan mora pametno odigrati, uopste nije nenadoknadiv zaostatak, i to sto gube s 1:0 ne mora nishta da znaci.
Samo hocu reci da sam sad siguran da ce Milan narednu utakmicu igrati na pobejdu, logicno jer mora, a da su pobjedili minimalnim rezultatom sigurno bi se gore branili, i vece bi sanse bile vjeruj mi da bi popusili nego ovako.
A vjeruj mi da su englezi u ovu tekmu usli toliko koncetrisano i tako motivisano moglo se i vidjeti sinoc ali ne vjerujem da ce isto odigrati tamo, ipak imaju prednost jednog gola, svoju publiku, vecina ih vec vidi u cetvrtfinalu, a Milan je iskusna ekipa koja se sigurno nece vec predati, 0:1 gore daje produzetke a 1:2 prolaz dalje.
Eto bicemo na ovoj temi poslije revansa pa cemo pricati.
Prilog ovoj mojoj prici ide utakmica Milan- Deportivo 4:1 u revansu 4:0, drugo poluvrijeme finala sa Liverpool-om, i josh niz drugih utakmica gdje ekipa koja ode branit prednost na kraju popusi, a Milan (bez obzira sto ga volim) bi gore otisao zabarski klasicno da brani, a i isto tako ekipe koje ostvare prednost u gostima pa zijane kuci sve
Eto to je moj elaborat. Mozda tebi nema smisla, ali ja ovako stvari vidim, pa cemo vidjeti