Sarajevski taksisti- dno dna

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
aduka11

#1651 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by aduka11 »

harrex wrote:
sorcerer wrote:[
djesi jaki nismo te prepoznali odma...taxisti iz foce i rogatice,sarajlije od 1992. koji ne znaju pola ulica, blokiraju grad.. isto kao i studenti iz zavidovica i maglaja sto protestuju u sarajevu za svoja prava....
mozete blokirat grad dok je policije koja nema nikakve ovlasti,da je tu prava policija sa zadovoljstvom bi gledao kako vas marisu ,jer takvim ponasanjem samo to i zasluzujete...
Sve se slazem, ali ovo poredjenje ti je nidje veze :) Jest da sam iz Zavidovica pa me mozda boli :mrgreen: no, to je vec diskutovana tema pa nema veze.
Ovo je moj grad, isto koliko je i tvoj jer je sve ovo Bosna!
E tu si se malo zeznuo druže, ne može on nikada biti tvoj koliko je moj. ;-)
Anti Anti Fa

#1652 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Anti Anti Fa »

Nemres tako adukin cukun dedo je postavljo tramvajske sine po sarajevu
aduka11

#1653 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by aduka11 »

Anti Anti Fa wrote:Nemres tako adukin cukun dedo je postavljo tramvajske sine po sarajevu
Da se Aduke pita davno bi dvije rampe bile postavljene na ulazima u grad, ali ne bi trebao pasoš ni viza već samo izvod iz matične knjige rođenih od mame i tate i dovoljno je da piše mjesto rođenja Šeher. :D
Anti Anti Fa

#1654 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Anti Anti Fa »

sreca pa se aduka pita ko zub hoce li biti izvadjen
drndalo

#1655 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by drndalo »

Aduka je zaboravio napomenuti da mu oca i majku kojima bi pisalo Seher mjesto rodjenja, koji su rodili njega, ne bi moglo biti rodjenih u seheru, da su njihovim roditeljima trazili isti takav papir da prodju Dolac Maltu...
sorcerer

#1656 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by sorcerer »

aduka11 wrote:
Anti Anti Fa wrote:Nemres tako adukin cukun dedo je postavljo tramvajske sine po sarajevu
Da se Aduke pita davno bi dvije rampe bile postavljene na ulazima u grad, ali ne bi trebao pasoš ni viza već samo izvod iz matične knjige rođenih od mame i tate i dovoljno je da piše mjesto rođenja Šeher. :D
dzabe ti kad bi na rampi opet neki focak radio preko stele pa bi pustao svoje da udju :lol: :lol: :lol: :lol:
Gray

#1657 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Gray »

Jon Spencer wrote:Nego da smo jaki. Nema zajebancije sa nama!
A pošteno govoreći većina vas je i zaslužila da vam blokiramo grad. Zašto sjedate u divlja vozila? Da ne sjedate divljacima nebi ih ni bilo. I školarci i bolesnici, invalidi iza kojih se krijete svi vi sjedate u divlja vozila. I onda mi se nađete moralisati po forumu.
A svima bi bilo u interesu da tu energiju koju planirate usmjeriti protiv poreznih obveznika i regularnih taxi prevoznika preusmjerite ka parazitima, utajivačima poreza odnosno divljacima.

Čuj zaslužili da blokirate? Zaslužio bolesnik da umre zato što hitna ne može doći do njega, ili ljudi da na poslove kasne zbog vas, da im se od plata odbija? Zaslužili ste vi da vas specijalci pod svoje uzmu kada naredni put grad pokušate blokirati da vam nikada više ne padne na pamet.

A bolje je da vi tu svoju energiju koju trošite na demonstracije uložite u učenje ljubaznosti, uslužnosti i profesionalnosti a onda možda neko ne bi sjedao u divlje taksije. Ovako ste sami krivi kada ne znate raditi kako treba i ja ću uvijek prije sjesti u neki drugi nego u SA taksi.
JThomas

#1658 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by JThomas »

Anti Anti Fa wrote:sreca pa se aduka pita ko zub hoce li biti izvadjen
:lol:
rookfash

#1659 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by rookfash »

harrex wrote:
aduka11 wrote: E tu si se malo zeznuo druže, ne može on nikada biti tvoj koliko je moj. ;-)
Iz kojeg razlgoa ? Jer si ti branio i ginuo u Sarajevu ? Pa i mi smo isto radili to u Zavidovicima, ili je tvoj rat "vrednij" od moga ? Ako sam ja odbranio Zavidovice (moj stari), a ti Sarajevo, kakva je tu razlika ?

Ograniceni covjece :)
pusti ba druze papka, sta mu se pravdas. vidis da mu je zivotni uspjeh sto se rodio u sarajevu. svak ko nije papak zna da se sarajlijom ne postaje po rodjenju nego po ubjedjenju ;) nego, ako si s dobrim namjerama, dobrodosao ti nama u rajvosa uvijek!
zvrk

#1660 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by zvrk »

A pošteno govoreći većina vas je i zaslužila da vam blokiramo grad. Zašto sjedate u divlja vozila? Da ne sjedate divljacima nebi ih ni bilo. I školarci i bolesnici, invalidi iza kojih se krijete svi vi sjedate u divlja vozila. I onda mi se nađete moralisati po forumu.
A svima bi bilo u interesu da tu energiju koju planirate usmjeriti protiv poreznih obveznika i regularnih taxi prevoznika preusmjerite ka parazitima, utajivačima poreza odnosno divljacima.
jos nam samo reci gdje da vam dotjeramo musterije da sjednu u auto - ako su ugladjeni (koji nivo obrazovanja moraju imati), fini, taze ispod tusa (nikako nakon posla), naparfemisani (samo parfemima koje vi volite) sa miljom u dzepu i ne idu duze od 1 km po ravnici, ali placaju milju za voznju i "ugodjaj" sa vama

il da vam jednostavno samo uplacujemo pare na racun?

Mafija
aduka11

#1661 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by aduka11 »

rookfash wrote:
harrex wrote:
aduka11 wrote: E tu si se malo zeznuo druže, ne može on nikada biti tvoj koliko je moj. ;-)
Iz kojeg razlgoa ? Jer si ti branio i ginuo u Sarajevu ? Pa i mi smo isto radili to u Zavidovicima, ili je tvoj rat "vrednij" od moga ? Ako sam ja odbranio Zavidovice (moj stari), a ti Sarajevo, kakva je tu razlika ?

pusti ba druze papka, sta mu se pravdas. vidis da mu je zivotni uspjeh sto se rodio u sarajevu. svak ko nije papak zna da se sarajlijom ne postaje po rodjenju nego po ubjedjenju ;) nego, ako si s dobrim namjerama, dobrodosao ti nama u rajvosa uvijek!
Odosmo daleko od teme, vratite se na to kako smo mi dno dna. Pogotovo mi što smo "nazor" Sarajlije. :lol:
Jon Spencer

#1662 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

Bodkin wrote:
Jon Spencer wrote:
Saka wrote:Kome ćeš ti ba blokirati grad.
Ovo reis iz tebe progovara ili si sam smislio?

Ja bih te iste specijalce poslao na cestu da vas kažnjava kad sjednete u divlje taxi vozilo! Prema važećem zakonu kazna za korisnika usluge divljeg taxija je 100KM.
sta bolan pricas. kad kupis nesto cemu je istekao rok u prodavnici ti bi kaznio kupca? kad ti neko proda kopiju armanija za 400km ti bi kaznio kupca? idi uzmi knjigu logike i udaraj se u glavu
Takav zakon prijatelju, neko veče vidim ženu ufatiše u Holandu divljaku na sred Titove, sjedi sa drotovima u autu i daje izjavu. Baš mi nešto žao bi. Suza mi evo i sad sama krenu!
Jon Spencer

#1663 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

Saka wrote:
Jon Spencer wrote:Zašto sjedate u divlja vozila? Da ne sjedate divljacima nebi ih ni bilo. I školarci i bolesnici, invalidi iza kojih se krijete svi vi sjedate u divlja vozila.
Pa kome da sjednem kad me Sarajevo Taxi odbije voziti? Lijepo hoću da sjednem u taxi na aerodromu on pita dokle ću, kad kažem do Ilidže on zijeva okolo ili kaže 20KM ti je.

Treba ja da glumim inspekciju još pa da provjeravam ko je legalan? Ovi na aerodromu su savršeno legalni pa neće da voze, ne pale taksimetar itd. itd.

A samo izvolite blokirajte grad svojim autima, ja ću prvi biti s bagerom da probijem barikade.
A odakle ti BOOGER?
Bodkin

#1664 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Bodkin »

harrex wrote:

kakve to ba veze sa ratom ima? ovi sto misle da su vrijedniji misle samo zbog mjesta rodjenja i nicega vise
Nur_

#1665 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Nur_ »

Kako se više ovim na aerodromu ne može stati u kraj? Prošle sedmice rodici sa aerodroma do Dolac Malte uzeo 20.00 KM, nije naravno palio taximetar. Kad ga je pitala zašto ne pali, rekao joj je - toliko ti je, pa ti kako hoćeš. Naravno u takvim situacijama, svi kontamo, hajd' samo da mi je kući. :(
Jon Spencer

#1666 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

harrex wrote:Sto ne reče da ne sjedamo ni u jedan drugi osim sa taxia? Stvarno pored nadležnih institucija ja trebam da pratim da li je dvljak ili ne. Ako nije ispravan to je njegov problem i problem nadležnih. Vidim svi VI dobro znate koji su to divilji, pa sto onda brate ne blokirate ih i prijavu slozite?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Zato što je to drumsko razbojništvo.
Jon Spencer

#1667 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

mahalas505 wrote:
Cim vidjoh da mi se stari trol @Jon Spencer javio, moram ga pozdraviti, pa gdje si, mora da se ima posla, nema te odavno da nam trolas po temi, nije isto bez tebe.
Vidim pocelo se javaljati sve vise taksista na temi, fino, fino, valjda sta prenesu sta svojim pojedinim kolegama.
Ali se uvijek nasmijem kad vidim kako "ogule" ljude ovi iz Sa taksija, pogotovo ove sto citaju forum, vala onda kazem i neka,trebaju onda sta ima veze :dance: :D .

@Bimmer_ sretnu li ti onoga sto te zavrno za one pare?
Veni vidi vici. Viđoh-viđeh-viđaše? Šljegoh viđoh pobjeđoh!
Ima posla fala na pitanju. Dok je ovce biće i čarapa što bi rekli u Zavidovićima. I ja sam tebe poželio! :dance:
Last edited by Jon Spencer on 25/09/2012 00:59, edited 2 times in total.
aduka11

#1668 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by aduka11 »

Bodkin wrote:
harrex wrote:

kakve to ba veze sa ratom ima? ovi sto misle da su vrijedniji misle samo zbog mjesta rodjenja i nicega vise
Šta ima u dijaspori ?
Anti Anti Fa

#1669 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Anti Anti Fa »

Šta ima u dijaspori?

kulturnih taxista,koji ne naplacuju kofere.pale taximetre
aduka11

#1670 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by aduka11 »

Anti Anti Fa wrote:
Šta ima u dijaspori?

kulturnih taxista,koji ne naplacuju kofere.pale taximetre
Palim i ja, al' kofere nit primam, pa samim tim nit naplaćujem. ;-)
Anti Anti Fa

#1671 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Anti Anti Fa »

svaki dan davao na automehanicara po 100 maraka
Jon Spencer

#1672 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

.
Last edited by Jon Spencer on 25/09/2012 00:58, edited 1 time in total.
aduka11

#1673 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by aduka11 »

Anti Anti Fa wrote:svaki dan davao na automehanicara po 100 maraka
Poglupa kletva, al' eto, drži se ti svoje dijaspore i "eminetnih" taxista. ;-)
aduka11

#1674 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by aduka11 »

U to si ubjeđen zato što ne primam kofere ? hahahahah

Bravo. :dance:
Jon Spencer

#1675 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

Anti Anti Fa wrote:
aduka11 wrote:
Anti Anti Fa wrote:svaki dan davao na automehanicara po 100 maraka
Poglupa kletva, al' eto, drži se ti svoje dijaspore i "eminetnih" taxista. ;-)
Ustvari jeste glupa,bankrotirao takav kakav jesi,grebali ti auto svaki dan,busili gume i pijane musterije povracale po autu
Svoj ti pos'o Antiša!
Šatro antifa, Če Ge. Revolucionar ispred tastature!
Post Reply