Vi ste hvalile ovdje prodavačice u cm-u, ali ja sam na ove iz novootvorenog cm-a u Alipašinoj ulici baš ogorčena, nesposobne su totalno, dođe mi da tamo više ne idem, za njih je dm izmislio ljubaznost i informisanost prodavačica.
Prvo iskustvo, u petak, kupim ja svašta nešto i kako stojim na kasi držim u jednoj ruci novčanik a u drugoj njihovu cm karticu i samo što ne mašem karticom prodavačici,ona na reaguje, provlači artikle kroz kasu, i kad sam joj pružila karticu kaže : "e ništa sad, trebali ste mi prvo dati karticu" i tuka ne htjede da mi da bodove, toliko o njihovoj kartici od koje ionako nikakve koristi nema, al eto.
Onda vidim druga prodavačica slaže neke nove Remington pegle i fenove za kosu i pitam koliko će koštati, kaže ona "ne znam još ali imamo sad na sve Remington proizvode akciju 50% sniženja pa navratite". Ja odem danas da vidim koliko su sad te pegle, i tamo gdje su cijene piše samo da je jedna snižena sa 60 na 50 KM ( 50% popusta malo sutra) i odem na kasu da pitam jel vrijedi još ta akcija na Remington za koju mi je ova rekla u petak, a dvije tuke na kasi se samo pogledaše, prasnuše u smijeh, pogledaše mene kao da sam to izmislila i kažu : "mi za to ne znamo " E svašta, toliko o cm-u, neću im ući tamo zadugo