Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
Vi ste ocito skontali sta je lik htjeo reci. Moze li meni ovo neko prevesti???
-
miki22
Čast onim pitarima što su se napatili danas, a ovi intenet navijači to im je jedini način nešto da ispametuju, i naravno da dolazim na Grbavicu, pa dosad nisam nijednom je i mimoišao. Ali jedno znam tamo niti na Koševu neće biti tipova kao što je Gandalf i slični.
- GandalfSivi
Hm, da se prisjetimo malo...miki22 wrote:ma Sarajevo uopšte ne svhaćamo ozbiljno kao klub, kakvi suci alibi, popićete najmanje tri komada.
-
hemac
cujes li ga gandalfe, ne mimoilazi grbavicu, samo sto je maskiran u sjenkumiki22 wrote:Čast onim pitarima što su se napatili danas, a ovi intenet navijači to im je jedini način nešto da ispametuju, i naravno da dolazim na Grbavicu, pa dosad nisam nijednom je i mimoišao. Ali jedno znam tamo niti na Koševu neće biti tipova kao što je Gandalf i slični.
- GandalfSivi
Gandalf je bio jedan od 300 pitara koji su krenuli na gostovanje u Mostar prije dvije godine (ako znas o cemu pricam) i to sa salovima i pjesmom, bez obzira na sve. A vi kad dodjete u Sarajevo, na Stupu se presvucete i onda maskirani gledate utakmicu kao zadnje, znas vec sta...
Zato sine, nemoj puno pametovati o stvarima koje ne znas...
- Bl_ManiaC
Volio bih te upoznat MIKI 22miki22 wrote:Čast onim pitarima što su se napatili danas, a ovi intenet navijači to im je jedini način nešto da ispametuju, i naravno da dolazim na Grbavicu, pa dosad nisam nijednom je i mimoišao. Ali jedno znam tamo niti na Koševu neće biti tipova kao što je Gandalf i slični.
nesto si mi previse nafuran
jesi li toliko nafuran na tribini
dobro
-
miki22
I niste ušli na utakmicu zaboravio si reći. Šta je bilo nisi novce ponio, ja kad u Sarajevo idem nepitam ko dijeli ulaznice, nego lijepo na blagajnu i platim kao i svaki put. Gdje si danas kad je trebalo punih pet sati izdržat na buri, znam da si u dijaspori zato i jesi tako glasan. Još jednom svaka čast ko je od pitara danas bio na tekmi.GandalfSivi wrote:Gandalf je bio jedan od 300 pitara koji su krenuli na gostovanje u Mostar prije dvije godine (ako znas o cemu pricam) i to sa salovima i pjesmom, bez obzira na sve. A vi kad dodjete u Sarajevo, na Stupu se presvucete i onda maskirani gledate utakmicu kao zadnje, znas vec sta...
- GandalfSivi
Ovo postaje smijesno, pa cu ja sada polako da se povucem i odem negdje proslaviti dolazecu titulu. Miki, svaka ti cast, najjaci si, ti i ja vise nemamo sta raspravljati, ti si meni idol.miki22 wrote:I niste ušli na utakmicu zaboravio si reći. Šta je bilo nisi novce ponio, ja kad u Sarajevo idem nepitam ko dijeli ulaznice, nego lijepo na blagajnu i platim kao i svaki put.
Kad porastem, bit cu Miki...
P.S. Ne pitam se pise odvojeno
- GandalfSivi
Posaljem ti slike ispred vjecne vatre da vidis kako to izgleda. Kao sto rekoh, nemoj puno pametovati o stvarima koje ne znas...
-
hemac
VJECNA VATRA... TITULA... SLAVLJE... MORA DA MISLIS NA OVOGandalfSivi wrote:Posaljem ti slike ispred vjecne vatre da vidis kako to izgleda. Kao sto rekoh, nemoj puno pametovati o stvarima koje ne znas...
http://www.themaniacs.org/galerija/sampioni_2001
http://www.themaniacs.org/galerija/sampioni_2002[/url]
- GandalfSivi
Samo malo boljehemac wrote:VJECNA VATRA... TITULA... SLAVLJE... MORA DA MISLIS NA OVOGandalfSivi wrote:Posaljem ti slike ispred vjecne vatre da vidis kako to izgleda. Kao sto rekoh, nemoj puno pametovati o stvarima koje ne znas...
http://www.themaniacs.org/galerija/sampioni_2001
http://www.themaniacs.org/galerija/sampioni_2002[/url]
- GandalfSivi
Pa ne mogu da vjerujem. Bolje ti je reci, dobro je izgleda da cemo ostati u ovoj jadnoj ligi. Jos uvijek vas samo 4 boda dijele od ispadanja, a 11 bodova od velikih ekipa...hemac wrote:Ako skinemo Velez u Mostaru Boga mi, nije nemoguce da bude istoPoslije toga cemo vidjeti gdje smo, a vi ste zilavi Boga mi, mislio sam da ce te zijanit od Svinjskog
-
hemac
PIH, DALI SMO VAM 15 FORE, SPREMITE SE ZA PONIZENJEGandalfSivi wrote:Pa ne mogu da vjerujem. Bolje ti je reci, dobro je izgleda da cemo ostati u ovoj jadnoj ligi. Jos uvijek vas samo 4 boda dijele od ispadanja, a 11 bodova od velikih ekipa...hemac wrote:Ako skinemo Velez u Mostaru Boga mi, nije nemoguce da bude istoPoslije toga cemo vidjeti gdje smo, a vi ste zilavi Boga mi, mislio sam da ce te zijanit od Svinjskog
FORZA ZELJO