Skonto sam kad nece nista od ruke treba se zezat i igrat egzibiciono.
Lik me vodio 4-1 na poluvremenu, i eto dole kakav sam mu gol dao u 90 min. za 5-4
Moderator: Benq

Pa ti na tom levelu koji si zalis se sto ti ovo protivnici imaju, ja u petoj diviziji pa mi neki dan dodje mbappe 94, yedder 88, dalglish , neymar onaj cam od 2,5 miliona ili mi dodje lik sa full ekipom prime ikoneMensurM wrote: ↑26/04/2020 14:42 19-4, ali kakve mi ekipe dolaze danas je bolesno. Bude prime Ronaldo, Cruyff, Mbappe 94 i TOTY Mane. Doslovno moram birati koga ću pustiti od njih da mi puca. Sljdeću Fifu ću ozbiljnije shvatiti i početi odmah slagati ekipu, sad sam zakasnio nekoliko mjeseci. Na ovom nivou u Elite imaš priliku-dvije po utakmici i naravno da si donji kad čovjek u te prilike ulazi s Ronaldom protiv Piquea i kad ti ulaziš s Dalglishem protiv Van Dijka.
![]()
Al zamisli koliko su ti tvoji loši kad su s takvom ekipom u petoj diviziji. Znači, on je igrački sedma divizija, ali ga takva ekipa drži u petoj. A ovdje su svi slični igrači, dosta njih i klasa iznad mene + s jačim ekipama. Ne može se to poreditidjama wrote: ↑26/04/2020 15:20Pa ti na tom levelu koji si zalis se sto ti ovo protivnici imaju, ja u petoj diviziji pa mi neki dan dodje mbappe 94, yedder 88, dalglish , neymar onaj cam od 2,5 miliona ili mi dodje lik sa full ekipom prime ikoneMensurM wrote: ↑26/04/2020 14:42 19-4, ali kakve mi ekipe dolaze danas je bolesno. Bude prime Ronaldo, Cruyff, Mbappe 94 i TOTY Mane. Doslovno moram birati koga ću pustiti od njih da mi puca. Sljdeću Fifu ću ozbiljnije shvatiti i početi odmah slagati ekipu, sad sam zakasnio nekoliko mjeseci. Na ovom nivou u Elite imaš priliku-dvije po utakmici i naravno da si donji kad čovjek u te prilike ulazi s Ronaldom protiv Piquea i kad ti ulaziš s Dalglishem protiv Van Dijka.
![]()
![]()
Zbog icon swapa je dosta igraca otislo u nize divizije, znam pro igrace i streamere koji su iz div 1 otisli cak do div 10 da uzmu tokene... i onda kad se krenu vracati u prvu igraju sa svojom najjacom ekipom protiv slabijih protivnika...
Ja sam negdje procitao za elite ce biti, ali ne znam gdje nikako...
da bit će tots u picksima, ali ako hoces iz major lige(sada je to miks spanije engleske francuske..) onda moras gold 2 da dobijes jednog tog garantovanog, inace pokupis one iz engleske 2.

dobro si izvukao... jbg ovo je vjerujem do sad najteži WL...
A kakva ti je ekipa?mbenz wrote: ↑27/04/2020 09:40 raja koju od ikona predlazete da uzmem, imam trezegea, dali da uzmem gatusa , kakav je , trenutno mi obicni kante igra na DM, isplati li se uzimati da njega zamjeni, ili da se probam nategnuti na 9 icon swap pa nesto ozbiljnije, i kakve ste srece imali sa prime icon pack-om
ma ja to isto ne kontam, na streamovima svi govore r1 a meni isto trcanje wtf ?MensurM wrote: ↑27/04/2020 10:18 Koristi li ko onu tipku da pozove igrača da dođe po loptu? Meni je sprint R1, a ne postoji mi tipka koja ga poziva po loptu. Vidim da drugi to koriste (igrač digne ruku, kao traži loptu?). Nije mi ni R1, ni R2. S L1 mi normalno otvara u prostor, ali ovo nema šanse da skontam.
istodjama wrote: ↑27/04/2020 10:27ma ja to isto ne kontam, na streamovima svi govore r1 a meni isto trcanje wtf ?MensurM wrote: ↑27/04/2020 10:18 Koristi li ko onu tipku da pozove igrača da dođe po loptu? Meni je sprint R1, a ne postoji mi tipka koja ga poziva po loptu. Vidim da drugi to koriste (igrač digne ruku, kao traži loptu?). Nije mi ni R1, ni R2. S L1 mi normalno otvara u prostor, ali ovo nema šanse da skontam.
MensurM wrote: ↑27/04/2020 10:16A kakva ti je ekipa?mbenz wrote: ↑27/04/2020 09:40 raja koju od ikona predlazete da uzmem, imam trezegea, dali da uzmem gatusa , kakav je , trenutno mi obicni kante igra na DM, isplati li se uzimati da njega zamjeni, ili da se probam nategnuti na 9 icon swap pa nesto ozbiljnije, i kakve ste srece imali sa prime icon pack-om