Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#1651 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by kakavdanakneiskustvu »

BajramBarecula wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

zasto bi ih nasa policija hapsila?
dobro, ne bi ih hapsili al bi dobili jedno lijepo ne

zasto?
Matzan

#1652 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Matzan »

Jbt, koja mudra pitanja covjek postavlja!
Al' gori su ovi sto se upecaju pa pokusavaju dati neki smislen odgovor.
Fudo387

#1653 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Fudo387 »

maxell_sarajevo wrote:Koja je razlika izmedju Mihajla iz Lukavice koji mase srbijanskom zastavom, Ante iz Mostara sa hrvatskom zastavom i Mensura iz Sarajeva koji mase turskom zastavom???
Ogromna.
Mensur iz Sarajeva mase i bosanskom, druga dvojica je mrze.
animals

#1654 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by animals »

Koji su ovo ljudi na skupu..
Turci ili Bosnjaci..
nisam znao da ima Turaka u BiH..
tandmand

#1655 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by tandmand »

EU kao indolentni mužek kojem ne pada na um da ženi Bosnu ali smeta mu kada drugi oblijeću oko nje, pogotovo ako je to Turčin sa brkovima.
Kao Bošnjak ne bih imao ništa protiv i da Putin održi kakav skup u Sarajevu, neka povede i Kadirova a EU neka diže nos koliko hoće.
Lincoln-Burrows

#1656 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Lincoln-Burrows »

animals wrote:Koji su ovo ljudi na skupu..
Turci ili Bosnjaci..
nisam znao da ima Turaka u BiH..
Studenti
Rampage

#1657 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Rampage »

Kareem Abdul wrote: Većina bošnji nisu muslimani već munafici. Ima doduše i taguta, mušrika pa čak i murteda.
Da su muslimani objavili bi džihad Americi zbog njene bezuvjetne podrške Izraelu.

Ono malo pravih muslimana što je bilo u BiH je izginulo u Siriji boreći se protiv tagutskog Assadovog režima, kjafirskih Kurda i od Amerike podržanih pobunjenika.
Svi ostali su muslimani onoliko koliko je Severina djevica. Može ona reći da je nevina, ali ju malo jebe ona snimka. I hercegovac na snimci.

Možeš samo mrziti i kmečati po forumima :thumbup:

Moj ti je prijedlog da mahneš jednu duplu Praljkovaču, s nogu, kutariše insana brige o "Bošnjama" za sva vremena :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1658 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by plain vanilla »

Matzan wrote:
plain vanilla wrote:
Matzan wrote:Dodik i Covic, nekako mi ih dodje zao, satrase se ljudi da izgrade zajednicku drzavu BiH u kojoj bi postojala samo jedna nacija - bosanska.
Hrvatska i Srbija na koljenima mole da BiH sto prije postane punopravna clanica NATO, EU, a ne bi im smetalo ni kad bi postali 51st of USA.
Al' sta ces, Bakir k'o i babo mu, zapeo Turska pa Turska.
Odraslo je to na ID i ne zna dalje od zelene transverzale.
Jos da nije ovih ljevicara i FGR da to sve fino objasni, otisla bi Bosna davno u tri lepe ... (lukic, da ne kazu da psujem).
Bakir je odrastao u sefu. A meni Turska nije nikakva mati, niti mi je Erdogan babo.
A Covic i Dodik, su ovaj posjet podnijeli momacki jer se vlade sudjednih drzava uvlace u straznjicu Erdoganu.
Da prostis, zabole i mene neka stvar i za Erdoganom i za Turskom. Ali, ne mogu ni price da bi bilo sve bajno samo da nije Bakir rekao ovo ili ono.
Sve bi bilo bajno da smo mi pametniji. Ali nismo.
kakavdanakneiskustvu

#1659 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Matzan wrote:Jbt, koja mudra pitanja covjek postavlja!

mozes li t odgovoriti moze li u sarajevu neka druga stranka iz turske organizovati predizborni miting kao erdoganova stranka sto je uradila?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1660 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by plain vanilla »

Banksy wrote:
Odlazi cirkus iz našeg malog grada
Širokim drumom što izlazi na most.
Odlazi cirkus i ja se pitam sada:
ko je domaćin a ko je bio gost?

Ostaće okrugli trag na mestu šatre,
tu gde se hrvao sa tigrom hrabri grk.
I par plakata, na njima gutač vatre
kome će klinci već nacrtati brk.

Odlazi/nestaje cirkus, za sve je bolje tako.
Mnogi su predstavu shvatili do sad.
Nove pajace ce masa naći lako
jer drugi cirkus ce doći u naš grad

:thumbup:
Rampage

#1661 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Rampage »

dječak sa šibicama wrote:znaci ipak su negatori genocida dobrodosli u saray
Sarajevo ih svaki dan puno, posebno od 09:00 do 17:00.
Fudo387

#1662 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Fudo387 »

mozes li t odgovoriti moze li u sarajevu neka druga stranka iz turske organizovati predizborni miting kao erdoganova stranka sto je uradila?
Ne moze.
I sta sad?
славянин

#1663 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by славянин »

Fudo387 wrote:

Ne moze.
I sta sad?
Nista samo sto taj stav = prihvacanje podjele BiH u bazi... Jer ako oni koji treba da budu nosioci opstanka BiH odluce da misle o teritoriji na kojoj imaju kontrolu a ne o cjelokupnoj BiH - mozes biti siguran da ce se podjela desiti... Onda kada ti bude pasoska kontrola na kozijoj cupriji oces se opet pitati "i sta sad ?"
Fudo387

#1664 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Fudo387 »

Bice qrac na kozjoj cupriji a ne pasoska kontrola.
Da ste je mogli podijeliti i unistiti, davno bi joj glave dosli.
mO k3

#1665 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by mO k3 »

Rampage wrote:
dječak sa šibicama wrote:znaci ipak su negatori genocida dobrodosli u saray
Sarajevo ih svaki dan puno, posebno od 09:00 do 17:00.
Sarajevo najveći poslodavac manjem entitetu
славянин

#1666 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by славянин »

Fudo387 wrote:Bice qrac na kozjoj cupriji a ne pasoska kontrola.
Da ste je mogli podijeliti i unistiti, davno bi joj glave dosli.
Jeli ti ne kontas ili ?? Bosna je podijeljena po entitetima i kantonima - Sada samo politicki pametni potezi mogu omoguciti da ista dugorocno prezivi.Ako politicari prvenstveno oni iz reda Bosnjackog/Bosanskog/Muslimanskog naroda i koji su vecniski pro Bosanski orijentisani ne budu vukli poteze odmjerenog i planiranog karaktera da odrze BiH u cjelini.... sta mislis da ce se RS i Federacija ovako gledati preko nosa 100 godina ???? Hrvati vuku prema Hrvatskoj,Srbi prema Srbiji (vecinski) pa ako i Bosnjaci/Muslimani budu vukli na svoju stranu... sta kakva zajednicka drzava ?? kako dje kud ? Mora neki faktor stabilizacije biti a ne jedan drugom prst u oko i na svoju stranu.
Kareem Abdul

#1667 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kareem Abdul »

Izetbegović euforično iz Zetre poručio Turcima: Bog vam je poslao Erdogana, podržite ga.

Nije li ovo školski primjer širka?
kakavdanakneiskustvu

#1668 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Fudo387 wrote:

Ne moze.
I sta sad?
jeste da tebe nisam pitao,ali volim cuti odgovoi,hvala,znami na cemu smo,zboig čega je to tako?
Chisum

#1669 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Chisum »

pici wrote:Drago mi je vidjeti izmiješane zastave Turske i BiH. Dugo smo bili zajedno i dobro smo živjeli zajedno, dobro smo se borili zajedno – kazao je Izetbegović.

Podsjetio je da su Bošnjaci u bici na Galipolju branili Tursku kao svoju domovinu.

Pokušali su i Turke i Bošnjake da odvoje od njihove vjere, identiteta, historije i ponosa. Ali, kako kaže hadis Božijeg Poslanika, svako 100 godina Bog pošalje čovjeka koji će jednom narodu vratiti vjeru. A kad mu pomogne, niko ne može da ga pobijedi. Mi smo imali Aliju Izetbegovića. Ne možete objasniti kako smo uspjeli da se odbranimo. To je moglo samo Božijom intervencijom. Danas ne možete objasniti kako Turska uspijeva nositi ovako breme i težinu, toliko neprijatelja unutar sebe i na svojim granicama, sa milionima izbjeglica o kojima skrbi, Turska ne da se nosi sa tim, nego to radi odlično. Vi sada imate čovjeka kojeg je Bog poslao. Ime mu je Recep Tayyip Erdogan – poručio je Izetbegović.

Dodao je da građani Turske imaju obavezu da mu pomognu, da budu na pravoj strani i da ta strana prevagne.

- To su vaši glasovi, Turaka iz Evrope. Budite uz svog lidera, budite uz Tursku, budite uz pobjedu – izjavio je Izetbegović.

trezor je odbranjen :thumbup: :bih:
:lol: :lol: :lol:

Hoce to, kad rat provedes glumeci turšiju u babinom podrumu...

Inace, kad gledam ovaj vazalni klimaks danas, ne cudi me da je, samo dan-dva ranije, dok je shkutorija divljala od Ivana pa nadalje, u poredjenju s isprepadanim, nesposobnim SDA balijicama, koje, kada izadju da se obrate javnosti, izgledaju kao da ih je neko upravo tukao, a strast pokazu samo kad je Turcima zanositi muda u okukama - i ona SDS-ova ubleha zvucala kao borac za Bosnu... :lol:

Inace, koliko je ridjobradom vazalu Opstina Centar vrijednija od - SVEGA, najbolje govori i to da mu je ovo usta na usta ozivljavanje posrnule SDA i spasavanjem fotelje, dinastije i svega pokradenog (sto je, ustvari, jedina prava pozadina ove komicne koride usred grada danas), jedina briga, pa i po cijenu pljuvanja u lice onima od kojih prosi vec dvadeset i kusur godina i na cijim aparatima i dobroj volji mu ovo jada od drzave jos jedino i opstaje.
Last edited by Chisum on 20/05/2018 19:57, edited 2 times in total.
Banksy

#1670 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Banksy »

Zvizdićev federalni dnevnik samo 5 min o Erdoganovoj posjeti, od toga pola Čović i Dodik.

Bakire, magare moje, prvo se uzmu mediji.
славянин

#1671 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by славянин »

Banksy wrote:Zvizdićev federalni dnevnik samo 5 min o Erdoganovoj posjeti, od toga pola Čović i Dodik.

Bakire, magare moje, prvo se uzmu mediji.
Izletio je sa takvim nebulozama i odvalama tako da je sam sebi podapeo u politickom smislu.Mislim da i on moli Boga da sto prije se zaboravi :D :D
kraljezak

#1672 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by kraljezak »

Znaci ovo meni lici kao na Stockholmski sindrom, znaci bosnje moje fuj. Stavljati ljiljanku pored turske zastave je katastrofa, a glavu kralja nam skinuse, popisase se na lozu. Mislim da ovo nigdje drugdje nismo vidjeli u novijoj historiji, ili da smo nekako mogli nagovoriti Pozderce (da apeluju Titu) da se 74-te izjasnimo kao Turci. Fuj!!!
smijesni_ste

#1673 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by smijesni_ste »

Sad bi te nazvali trolom, ali pošto si se registrovao prije 10 godina na forum nešto drugo će morati smisliti :D
radostan dan

#1674 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by radostan dan »

zna li se što zamjeri, pa ode kad mu vrijeme nije?
furlan

#1675 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by furlan »

Banksy wrote:
Odlazi cirkus iz našeg malog grada
Širokim drumom što izlazi na most.
Odlazi cirkus i ja se pitam sada:
ko je domaćin a ko je bio gost?

Ostaće okrugli trag na mestu šatre,
tu gde se hrvao sa tigrom hrabri grk.
I par plakata, na njima gutač vatre
kome će klinci već nacrtati brk.

Odlazi/nestaje cirkus, za sve je bolje tako.
Mnogi su predstavu shvatili do sad.
Nove pajace ce masa naći lako
jer drugi cirkus ce doći u naš grad

Nema potrebe. :D
Post Reply